n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.103
- Πόντοι
- 46.232
Καμιά από τις δύο που λέςΦωκαίας 27α η Έμμυ από
λιοσίων 73 κυκλοθυμική ή η Έμμυ από φωκαίας 7 υπόγα;;;
Καμιά από τις δύο που λέςΦωκαίας 27α η Έμμυ από
λιοσίων 73 κυκλοθυμική ή η Έμμυ από φωκαίας 7 υπόγα;;;
ναι σόρυ, η Ζιζέλ είναι το 1 στα 10 φολέισον, τόσο δίνουν οι μπούκηδεςΓιατί δεν πέρασε από κει η αποστειρωμένη Ζιζέλ που ζητούσε 5 και 10 ευρώ για να τη γλείψεις και να σου κάνει ελεύθερο;
Αυτό πάντως που σε χρεώνουν στα στούντιο για το 69, τη στιγμή που παίρνουν αυτές ευχαρίστηση, με ξεπερνάει. Να ζητάμε κι εμείς έκπτωση, όταν μας γλείφουν, με αυτή τη λογική.ναι σόρυ, η Ζιζέλ είναι το 1 στα 10 φολέισον, τόσο δίνουν οι μπούκηδες
προσθέτει επικινδυνότητα απο τον πελάτη.. άρα πληρώνεταιΑυτό πάντως που σε χρεώνουν στα στούντιο για το 69, τη στιγμή που παίρνουν αυτές ευχαρίστηση, με ξεπερνάει. Να ζητάμε κι εμείς έκπτωση, όταν μας γλείφουν, με αυτή τη λογική.
Θα κολλήσουν από τη γλώσσα μου και δε θα κολλήσω εγώ από το μουνί της δηλαδή.προσθέτει επικινδυνότητα απο τον πελάτη.. άρα πληρώνεται
Οχι μόνη της δούλευε η κοπέλα στο μαγαζί την ώρα εκείνη..Φίλε μήπως ηταν και μία Άννα πιτσιρίκα γυρω στα 20 γιατί έχουν γράψει μερικοί εδω οτι γίνεται ντόρος με την συγκεκριμένη!
Ειναι τοσο καλή οσο λένε?
13Σε ποιον μηνα κατά προτίμηση?
Μόνο αν μας το βαφτίσεις ΕσυΕάν σκοπεύεις να αναγνωρίσεις το παιδί θα σου πω διαφορετικά ΔΕΝ μπορώ να εκθέσω έτσι το κορίτσι τύπε...
Σε γαιδουρα μάλλον πρέπει να ψάξεις...
Η Ντανιελα είναι η πολύ λεπτή ξανθιά πιτσιρικά από το πορνομολ ή άλλη?Τώρα Ιάσωνος 44 δύο πιπινάκια, ξανθιά Ντανιέλα και Μπελα.
Επαναληπτική με Μπελά,το ίδιο καλη με τη πρώτη φορά.
Δεν ξέρω αν δούλευε στο μολ,την είχα πάρει πιο παλιά πάλι στο 44,λεπτή κοντή ξανθιαΗ Ντανιελα είναι η πολύ λεπτή ξανθιά πιτσιρικά από το πορνομολ ή άλλη?
συμφωνώ απόλυτα, η συζήτηση θα ήταν επειδή το επεισόδιο ξεκίνησε από τύπο που ζήτησε το δεκάρικο πίσω και μετά χόντρυνε εκατέρωθεν, η τακτική ζητάω λεφτά πίσω και επιμένω έχει υποστηριχθεί από κάποιους εδώ ως ασφαλής, προσωπικά πάντα είχα μεγάλες επιφυλάξεις
Αυτή είναι.Ηταν στο πρώτο δεξιά πάνω σκάλες.Η Ντανιελα είναι η πολύ λεπτή ξανθιά πιτσιρικά από το πορνομολ ή άλλη?
όχι, συνήθως πάειΗ εβελινα απο περγαμου 1 πρωινή βάρδια ειναι;
στα όρια του ανορεξικούΗ Ντανιελα είναι η πολύ λεπτή ξανθιά πιτσιρικά από το πορνομολ ή άλλη?
Της είδα κι εγώ. Καβλιάρες και οι δύο. Εάν έκαναν ελεύθερο στοματικό και οι δύο ήμουν έτοιμος να της πάρω παρτούζα. Πιο πολύ μου άρεσε αυτή με το τατού στην πλάτη. Θα μακελευτούν μελλοντικά.Εχθές 2η βαρδυα το φυλής 65 επάνω είχε 2 Χριστίνες, μια με τεράστιο στήθος με απλό και η άλλη με ελεύθερο στοματικό, τρικαυλο αδύνατο, είναι καλή στο δωμάτιο?
Λόγω χρόνου δεν την δοκίμασα, ωραίο σαλοναρισμα και χαμογελαστή
εκεί την έχω δει και στο Κολωνού 32γΑυτή είναι.Ηταν στο πρώτο δεξιά πάνω σκάλες.
Ναι στο υπόγειο,την έχω δει κι εγώ εκεί,τώρα είναι συνήθως στο Ι44.εκεί την έχω δει και στο Κολωνού 32γ
Είπα να ρεπάρω αύριο από καβλίτσες αλλά με έβαλες σε πειρασμό να πάω πρωί για Βικτώρια που έχω χρόνια να την πάρω και γαμιέται καλά. Την έπαιρνα παρτούζα με Φωτεινή στο Δ27 με άριστες εντυπώσεις. Μπορεί και παρτούζα γιατί είναι vfm τα 30 ευρώπουλα.Άγκυρας 9 Ρωξαννα και Βικτόρια(από Διδυμου 27), αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.