Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Πέρασμα από Φυλής και πέριξ στα κορίτσια κατά τις 8 το βράδυ όπου έπεφτε πολύ καυλάντα από μέρους τους.Φωκαίας 27Β στο υπόγειο Μπέλλα και Ναταλί γαμεύσιμα μιλφάκια. Ειδικά η Ναταλί με ψιλοέφτιαξε που ήρθε και τριβόταν πάνω μου στο τσακ ήμουν να περάσω. Δίπλα Τζανίνα και Σάρα νομίζω. Η Τζανίνα με μαύρη στριγκάρα ήρθε και έκατσε πάνω μου και έλεγε τα δικά της.Της λέω θα κάνω μια βόλτα και θα περάσω αργότερα. Ξαναγύρισα και αφού έβγαινα από το δωμάτιο είχε ορμήσει σε έναν πιτσιρικά. Τον είχε στριμώξει στην γωνία και τον είχε καβαλήσει κι αυτόν. Εχει κωλάρα πάντως. Θα γραψω κριτική αργότερα. Η Μιχαέλα στο Φ13 ήταν δωμάτιο και γινόταν μάχη. Ακουγόταν κωλοσκάμπιλα και το κρεβάτι να χτυπάει στον τοίχο δυνατά. Κάνω πλακα στο σαλόνι και λέω ,πάει μας το κούρασε το κορίτσι και δεν θα μπορεί να αποδώσει. Το ακούει η υπηρεσία και πετάγεται απο μέσα . Ποιος το είπε αυτό; Η Μιχαέλα δεν καταλαβαίνει από αυτά. Είναι ιέρεια του έρωτα. Χθες πήρε 38 μέχρι τις 11 το βράδυ και στο τέλος διώξαμε και κόσμο. Το μωρό πάντως βγήκε αναμαλιασμένο από το δωμάτιο. Στην Φυλής σε κάποιο αριστερά που δουλεύει η Κορίνα φεύγοντας με ακολουθεί προς την πόρτα γιατί μάλλον κάτι ήθελε να δεί. Σκάνε 4-5 πιτσιρικάδες και τους αρχίζει στα ψαρωτικά. Πόσο χρονών είσαι εσύ; 18 ,εσύ; 19 , εσύ; 18. Οπότε τις κάνω πλάκα. Άσε τα παιδιά να περάσουν. Εσύ της λέω πόσο χρονών είσαι γιατί μικροδείχνεις και βάζει τα γέλια. Πάντως επειδή δεν πηγαίνω τσάρκα απόγευμα λόγω δουλειάς είδα πολλά αξιογάμητα κορίτσια, τουλάχιστον εμφανισιακά.Θα την καθιερώσω μια φορά την εβδομάδα.