pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
για τα κομαντο του σαιτ πολλα ειναι ανοιχτα για τσαρκα και οι δρομοι αδειοι
Φιλιπιδου 11, πάνω !Αυτή η μικρη μολδαβεζα που δουλεύει φίλε?
Εαν το πανε 30ε χωρις τουλαχιστον να ανεβασουν την παραμονη στο δωματιο στα 20λεπτα θα ειναι πεταμενα λεφτα..... τοτε πλεον θα συμφερει καλυτερα να πηγαινεις με ανεξαρτητες με δικο τους χωρο απο 50 ευρω για καμια ωρα δυο πιστολιες....Τζωναρα χαλάνε την πιάτσα!
Αυτό μας έλειπε τώρα!
Δεν μας φτάνει που τρώμε στην μάπα κάτι χρόνια τώρα τις ίδιες και τις ίδιες μπαζοφολες..... φαντάζεσαι να γίνει σε όλα τα μπουρδέλα και 30ρουμπα€ το παράβολο?
Μετά τέλος!
Μετά δεν θα αξίζει ούτε απ'έξω να περνάς!
Μήπως εννοείς την Ανκα που δουλευε Φωκαίας 7 υπόγειο συναγωνιστή μικρή 23 24 καστανόξανθη μαλλί μέχρι τους ώμους γύρω στο 1.60;Φιλιπιδου 11, πάνω !
Δεν την πήρα μέσα ! Αλλά για το σημείο είναι κούκλα
φίλε όχι ότι και να λένε, ο χρόνος θα ξαναχαθεί το παράβολο θα μείνειΕαν το πανε 30ε χωρις τουλαχιστον να ανεβασουν την παραμονη στο δωματιο στα 20λεπτα θα ειναι πεταμενα λεφτα..... τοτε πλεον θα συμφερει καλυτερα να πηγαινεις με ανεξαρτητες με δικο τους χωρο απο 50 ευρω για καμια ωρα δυο πιστολιες....
Τύπε επειδή εγώ έγραψα να μην πατήσει κανείς να το πάνε στο δεκάρικο, να σε ενημερώσω ότι δεν περιμένω υπηρεσίες εσκορτ στο δεκάρικο, ούτε στο εικοσάρικο και αυτό το έγραψα σε σχόλιο μάλιστα στην κριτική μου για την Μιλένα σε κάποιον που την ανέφερε ως χοντρή. Απλώς είμαι της λογικής ότι όταν όλες το έχουν 20 ή ακόμα και 10 δεν θα πάω να δώσω 30. Εάν το ανεβάσουν όλες στα 30 οκ, αλλά τώρα δεν τα δίνω πολύ απλά γιατί αυτό μπορεί να είναι η αρχή να ανεβάσουν και άλλες την τιμή. Και δεν μιλάμε ότι ανέβασε απο τα 10 αλλά από τα 20.Για να είμαστε ξηγημενοι, ούτε εγώ χαίρομαι με τις αυξημένες τιμές στο Χωμ.11.
Αλλά ρε παιδιά, ρίχνω πολύ γέλιο με τους τύπους που ωρυονται "οι αλβανιαρες" και σει κανείς να το πάνε 10€" και δεν συμμαζευεται ."να μην πατή
Φαντάζομαι πως θα είναι οι ίδιοι τύποι που έχουν την απαίτηση από τα κορίτσια να τους κάνουν υπηρεσίες εσκορτ στο δεκαρικο
Εδώ να πούμε ότι στον οίκο χωμάτιανου 11 άνω και αντριανανα καί Αλεξάνδρα κάθονται 15 λεπτά στο δωμάτιο πάντα.Εαν το πανε 30ε χωρις τουλαχιστον να ανεβασουν την παραμονη στο δωματιο στα 20λεπτα θα ειναι πεταμενα λεφτα..... τοτε πλεον θα συμφερει καλυτερα να πηγαινεις με ανεξαρτητες με δικο τους χωρο απο 50 ευρω για καμια ωρα δυο πιστολιες....
αρχηγε,η Νικολ απο 71α ειναι αυτη απο το 69β?αν οχι μηπως ξερεις π την βρισκουμε?ευχαριστωτώρα live
Φυλής 71α Νικόλ, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71 κλειστό.
Φυλής 69β Όλγα μιλφ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69α κλειστό.
Φυλής 67 Ελένη και Έλλη, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 86β θα ανοίξει σε λίγο με δύο κοπέλες, η μια μάλλον η Αντριάνα.
Φυλής 86α Λάουρα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β θα ανοίξει σε λίγο
Φυλής 84α Ντιαννα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Έλλη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Χριστίνα "Τσεχα" σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 61 κλειστα.
Φυλής 59 κατω Άννα, απλό και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια και Γιάννα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Άντζελα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72αρια αριστερά κλειστό.
Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη, με πρωκτικο.
Φυλής 66δ Κλαούντια , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ειρήνη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 56 κλειστό.
Φυλής 54β Ορορα, σεαπλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α Ιζαμπελα και Αλεξάνδρα , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Μου έχει τύχει στο Λιοσίων 73α/β με την Έμμυ. Ένα καλοκαίρι για τον αντίθετο λόγο, δεν ήταν ανοικτό το air condition και μπήκε μέσα και είχε ζέστη. Εγώ με το που μπήκα έκανα κρύο ντουσακι και δεν το κατάλαβα.Απιστευτο σουρεαλ σκηνικο μου συνεβει για πρωτη φορα πριν καμια ωρα στην καταθεση μου Φυλης 109β ισογειο...Πηρα την Μπελλα την ξανθια Ουκρανεζα με το τατουαζ στο στηθος γυρω στο 1,70...μπαινει δωματιο, εγω τελειως γυμνος και επειδη το δωματιο ηταν λιγο κρυο μου ζητησε να πατησω το κουμπι να αναψει το αιρκοντισιον που ηταν στη γωνια...δεν αναβε... της ειπα δεν πειραζει δεν κρυωνω...εκεινη επεμενε και τι εκανε? φωναξε τον τσατσο να ερθει να το φτιαξει...μπαινει μεσα ο σοβιετικος τσατσος και αρχισε να το πασπατευει...και να ειμαστε τωρα εγω με την Μπελλα γυμνοι και οι δυο να τον κοιταμε...δεν καταφερε και αυτος να το λειτουργησει...λεει η Μπελλα να παρουμε τα ρουχα στα χερια και να παμε στο διπλα δωματιο (ετσι οπως ειμασταν γυμνοι...ενω στα σαλονι ηταν ενας συναγωνιστης σε αναμονη)... της λεω δεν υπαρχει περιπτωση να βγω τωρα απο το δωματιο δεν υπαρχει θεμα δεν κρυωνω ας ξεκινησουμε...ευτυχως δεν επεμεινε αλλο...βγηκε και ο τσατσος απο το δωματιο αφου ζητησε ευγενικα συγνωμη....τωρα στα του αγωνα ευτυχως με "αποζημιωσε" για το σκηνικο που εγινε...περα απο την ακαποτη πιπα που μου εκανε, μου προσεφερε και τα υπεροχα ποδια της και πατουσες (μεγαλες 41-42 νουμερο και δερμα ΒΕΛΟΥΔΟ...σκετη απολαυση) να τα περιποιηθω...σαν επιλογος τελειωσα ιεραποστολικα χουφτονωντας ταυτοχρονα τις βυζαρες της....αυτα παιδες δεν ξερω εαν εχει τυχει σε καποιον απο εσας την ωρα που ειστε δωματιο με την κοπελα να μπει και τριτο ατομο (τσατσα/τσατσος/πελατης)...Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους!
Αστο πήγα και εγώ χθες προχθές και λέω μου κάνουν πλακα! Η μάπα ειδικά «για τον θεό» αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα !Και κάτι ακόμα παλικάρια..
Διάβασα μια κριτική για χωματιανου 11α για μια Αλίσα καί έσπευσα .
Μπορεί να μήν κατάλαβα καλά τα γραφόμενα τού συναγωνιστή.
Πρόκειται για έναν κοντό παχουλό ατσουμπαλο.. βέβαια γούστα είναι αυτά.
Αλλά από την κριτική περίμενα κάνα κορμάκι με πεταχτό κωλο .
Μήν την πατήσει καί άλλος..
Υποτίθεται - και το λέω με κάθε επιφύλαξη - ότι χρεώνουν 30€ για παραμονή 15 λεπτά. Αν το τηρούν και δεν κλέβουν στον χρόνο, είναι μια η άλλη με το 10λεπτο του εικοσάρικου.Εαν το πανε 30ε χωρις τουλαχιστον να ανεβασουν την παραμονη στο δωματιο στα 20λεπτα θα ειναι πεταμενα λεφτα..... τοτε πλεον θα συμφερει καλυτερα να πηγαινεις με ανεξαρτητες με δικο τους χωρο απο 50 ευρω για καμια ωρα δυο πιστολιες....
Ξέρουμε αν είναι εκεί τώρα μπας κι αξίζει να πάω;Ναι εγω οταν πηγα προχθες Παρασκευη κατα τις 12 12:15 μεσανυχτα την πετυχα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι μονιμα τετοιες ωρες ....για παραδειγμα την προηγουμενη παρασκευη (μια βδομαδα πιο πριν) η Μπελλα ηταν απογευματινη βαρδια και αργα βραδυ ηταν η Νελλυ...το πανε κυκλικα απο οτι φαινεται...λογικα αμα πας αποψε/δευτερα/τριτη θα πρεπει να ειναι η Μπελλα αργα εκει κατα τις 23:30-00:00
ξέρεις τι σκέφτομαι;Δεν μας φτάνει που τρώμε στην μάπα κάτι χρόνια τώρα τις ίδιες και τις ίδιες μπαζοφολες..... φαντάζεσαι να γίνει σε όλα τα μπουρδέλα και 30ρουμπα€ το παράβολο?