Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (26 μέλη και 274 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478
ρε μαγκες μηπως ξερουμε εαν η τσριφα στο χωματιανο 11β ειναι ακομα 30 η εβαλαν μυαλο?
Ακόμα 30 είναι. Αλλά αφού υπάρχουν βλάκες που τα ακουμπάνε καλά κάνουν. Αυτές θέλουν ένα μήνα αποχή εντελώς. Να το πάνε10 .

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Φυλής 71 α όταν είπα να χύσω πάνω της μου είπε κοστίζει 10€ έξτρα ..

Λες και πήρα call girl…
Γιατι ρωτας ρε φιλε; Εγω οταν θελω τις χυνω ετσι απλα τις χυνω χωρις να ρωτησω! :2funny: Το πολυ πολυ να σου πει γιατι το εκανες αυτο; χαχα
Στη θεση της ηταν μια γιαγια Ελενη 60 + την εκανα σε ηλικία που ομως λεει οτι ειναι 35..
Πρεπει να κρατιεται καλα για να λεει 35 χαχα
Απιστευτο σουρεαλ σκηνικο μου συνεβει για πρωτη φορα πριν καμια ωρα στην καταθεση μου Φυλης 109β ισογειο...Πηρα την Μπελλα την ξανθια Ουκρανεζα με το τατουαζ στο στηθος γυρω στο 1,70...μπαινει δωματιο, εγω τελειως γυμνος και επειδη το δωματιο ηταν λιγο κρυο μου ζητησε να πατησω το κουμπι να αναψει το αιρκοντισιον που ηταν στη γωνια...δεν αναβε... της ειπα δεν πειραζει δεν κρυωνω...εκεινη επεμενε και τι εκανε? φωναξε τον τσατσο να ερθει να το φτιαξει...μπαινει μεσα ο σοβιετικος τσατσος και αρχισε να το πασπατευει...και να ειμαστε τωρα εγω με την Μπελλα γυμνοι και οι δυο να τον κοιταμε...δεν καταφερε και αυτος να το λειτουργησει...λεει η Μπελλα να παρουμε τα ρουχα στα χερια και να παμε στο διπλα δωματιο
Φιλε ακομη γελαω! Νασαι καλα!
:klapste:
Προφανώς ήμουν ο μόνος που μπήκε
Κακως!
Για ποιό λόγο αποφάσισαν να προσλάβουν μια αλλοδαπή και ιδιαίτερα Ρωσίδα να μιλάει στο τηλέφωνο και να κλείνει ραντεβού με πελάτες και όχι μια Ελληνίδα;
Η ελληνιδα θα ζηταγε παραπανω! Καλυτερα ρε φιλε ρωσιδα, εχεουν πολυ καβλωτικη προφορα!

Τι θες να ακους,; μια ελλεηνιδα βαριεστημενη;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.051
Πόντοι
46.232
Kαλησπέρα αγαπητέ Σμύρνη, να είσαι πάντα καλά για τις ενημερώσεις σου στο Φ67 πως σου φάνηκε η Ελένη και η Έλλη, η Έλλη είναι καινούργια σχετικά?
Η Ελένη είναι γνωστή δουλεύει πάνω από 10 χρόνια η πρώην Αντινα η Ελλη είναι μια μελαχρινή κατσαρομαλλα ,σώμα με πιασιματακια και σχεδόν 3αρι βυζι ,δε μου έκανε κλικ για να τη δοκιμάσω

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Πλέον δεν αξίζει μέχρι και ακουστικά ψείρες έχει στο αυτί και ακούει μουσική
Εγώ τις προάλλες πέρασα καλά μαζί της, την έψησα και για γλωσσόφιλα και γλειφομούνι. Μπορεί να έτυχε βέβαια και κάποια άλλη μέρα να με κεράσει φόλα.

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Η Ελένη είναι γνωστή δουλεύει πάνω από 10 χρόνια η πρώην Αντινα η Ελλη είναι μια μελαχρινή κατσαρομαλλα ,σώμα με πιασιματακια και σχεδόν 3αρι βυζι ,δε μου έκανε κλικ για να τη δοκιμάσω
Έχεις το τηλ τής Ελένης γιατί τό έχω χάσει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.051
Πόντοι
46.232

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
690
Πόντοι
80
Βολτα πριν λιγο.
Φωκαιας 13 υπογειο η Εμμυ ξανθια κοντοπουτανη κουκλιτσα. Ετσι οπως βγηκε απο το κουρτινακι με το σεξ απιλ της μου ηρθε στο μυαλο η σουπερ σταρ ''Kylie Minogue'' εχουν και το ιδιο υψος.
Φωκαιας 13 ισογειο κλειστο.
Φωκαιας 17 ισογειο μουναροπιπινος Ναταλυ κανονικα η ουρα επρεπε να φτανει στην Πατησιων, αλλα...
Φωκαιας 17 Οροφος η ΕΙρηνη σε ελευθερο στοματικο.
Φωκαιας 19 Κλεοπατρα νταρνατοπαχουλη σε απλο.
Φιλιππιδου 11β Μόνικα μελαχροινη με λιγη κοιλιτσα καλουτσικη εμφανιση.
Φυλης 86 ισογειο Χριστιννα καστανοξανθη μετριο προσωπο καλο κορμακι 1.65 με απλο.
Φυλης 86 οροφος και Φυλής 67 κλειστο.
Φυλης 84 οροφος 2 λατινες , η μια με καλο κορμακι η αλλη για λατρεις των BBW.
Φυλης 84 ισογειο Τονια λατινα με τουμπανακι βυζι και καλο κορμακι λιγο κατω απο 1.65. Προγραμμα δεν ανακοινωθηκε.
Απεναντι Φυλης 69 ισογειο νομιζω ''Τζαννα'' καλο κορμι καλο προσωπο και ωραιο χαμογελο.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Αξίζει να φάω την βροχή και να πάω μια βόλτα να δοκιμάσω μπαρμπορα?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Ήρθα φυλής .. λείπει από φιλιπιδου εκείνη η μικρή μολδαβεζα τι είναι.. και ήθελα να την σκίσω .. έχω πάθει έρωτα και δεν την σχω πηδήξει ακόμα..

Ευα από άγκυρας πως λέγεται μου φάνηκε λεπτή καξ μεγάλη ..

Αν καποιος θέλει να δω καμια γκομενα , να τον ενημερώσω για να έρθει να την πάρει μου λέει
Αυτή η μικρη μολδαβεζα που δουλεύει φίλε?

rabitgreen

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
158
Πόντοι
1
Απιστευτο σουρεαλ σκηνικο μου συνεβει για πρωτη φορα πριν καμια ωρα στην καταθεση μου Φυλης 109β ισογειο...Πηρα την Μπελλα την ξανθια Ουκρανεζα με το τατουαζ στο στηθος γυρω στο 1,70...μπαινει δωματιο, εγω τελειως γυμνος και επειδη το δωματιο ηταν λιγο κρυο μου ζητησε να πατησω το κουμπι να αναψει το αιρκοντισιον που ηταν στη γωνια...δεν αναβε... της ειπα δεν πειραζει δεν κρυωνω...εκεινη επεμενε και τι εκανε? φωναξε τον τσατσο να ερθει να το φτιαξει...μπαινει μεσα ο σοβιετικος τσατσος και αρχισε να το πασπατευει...και να ειμαστε τωρα εγω με την Μπελλα γυμνοι και οι δυο να τον κοιταμε...δεν καταφερε και αυτος να το λειτουργησει...λεει η Μπελλα να παρουμε τα ρουχα στα χερια και να παμε στο διπλα δωματιο (ετσι οπως ειμασταν γυμνοι...ενω στα σαλονι ηταν ενας συναγωνιστης σε αναμονη)... της λεω δεν υπαρχει περιπτωση να βγω τωρα απο το δωματιο δεν υπαρχει θεμα δεν κρυωνω ας ξεκινησουμε...ευτυχως δεν επεμεινε αλλο...βγηκε και ο τσατσος απο το δωματιο αφου ζητησε ευγενικα συγνωμη....τωρα στα του αγωνα ευτυχως με "αποζημιωσε" για το σκηνικο που εγινε...περα απο την ακαποτη πιπα που μου εκανε, μου προσεφερε και τα υπεροχα ποδια της και πατουσες (μεγαλες 41-42 νουμερο και δερμα ΒΕΛΟΥΔΟ...σκετη απολαυση) να τα περιποιηθω...σαν επιλογος τελειωσα ιεραποστολικα χουφτονωντας ταυτοχρονα τις βυζαρες της....αυτα παιδες δεν ξερω εαν εχει τυχει σε καποιον απο εσας την ωρα που ειστε δωματιο με την κοπελα να μπει και τριτο ατομο (τσατσα/τσατσος/πελατης)...Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους!
Από τα γραφόμενα φαίνεται ότι δουλεύει 3η Βραδυνή βάρδια, είναι μόνιμα σε αυτήν την βάρδια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom