pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Φυλης 69 κατω Λανα και Ολγα και 109 κατω Ολγα
Αυτη η Ολγα φυλης 109 κατω μηπως ειναι μια ψηλη σχετικα αδυνατικη κοκκινομαλλα( ή καστανομαλλα)?Φυλης 69 κατω Λανα και Ολγα και 109 κατω Ολγα
Δεν είναι η φωτεινή;Φυλης 69 κατω Λανα και Ολγα και 109 κατω Ολγα
κοντή είναι με κοντό μαλλί κανονικό σώμα και μικρό βυζίΑυτη η Ολγα φυλης 109 κατω μηπως ειναι μια ψηλη σχετικα αδυνατικη κοκκινομαλλα( ή καστανομαλλα)?
οχιΔεν είναι η φωτεινή;
είναι ΚΛΕΙΣΤΑ, ΜΗΝ παςΑξίζει να φάω την βροχή και να πάω μια βόλτα να δοκιμάσω μπαρμπορα?
Αυτή η μικρη μολδαβεζα που δουλεύει φίλε?Ήρθα φυλής .. λείπει από φιλιπιδου εκείνη η μικρή μολδαβεζα τι είναι.. και ήθελα να την σκίσω .. έχω πάθει έρωτα και δεν την σχω πηδήξει ακόμα..
Ευα από άγκυρας πως λέγεται μου φάνηκε λεπτή καξ μεγάλη ..
Αν καποιος θέλει να δω καμια γκομενα , να τον ενημερώσω για να έρθει να την πάρει μου λέει
Ευχαριστώ σώζεις. Ξέρουμε κανένα ανοιχτό αυτή τη στιγμή τίμιο?είναι ΚΛΕΙΣΤΑ, ΜΗΝ πας
ωωωω, χιονίζει αλάνια μου
εξηκίου το ΜΟΝΟ ανοιχτό, ΑΝΝΑΕυχαριστώ σώζεις. Ξέρουμε κανένα ανοιχτό αυτή τη στιγμή τίμιο?
Μαλακια. Και τα Ιωαννίνων κλειστά?εξηκίου το ΜΟΝΟ ανοιχτό, ΑΝΝΑ
Από τα γραφόμενα φαίνεται ότι δουλεύει 3η Βραδυνή βάρδια, είναι μόνιμα σε αυτήν την βάρδια?Απιστευτο σουρεαλ σκηνικο μου συνεβει για πρωτη φορα πριν καμια ωρα στην καταθεση μου Φυλης 109β ισογειο...Πηρα την Μπελλα την ξανθια Ουκρανεζα με το τατουαζ στο στηθος γυρω στο 1,70...μπαινει δωματιο, εγω τελειως γυμνος και επειδη το δωματιο ηταν λιγο κρυο μου ζητησε να πατησω το κουμπι να αναψει το αιρκοντισιον που ηταν στη γωνια...δεν αναβε... της ειπα δεν πειραζει δεν κρυωνω...εκεινη επεμενε και τι εκανε? φωναξε τον τσατσο να ερθει να το φτιαξει...μπαινει μεσα ο σοβιετικος τσατσος και αρχισε να το πασπατευει...και να ειμαστε τωρα εγω με την Μπελλα γυμνοι και οι δυο να τον κοιταμε...δεν καταφερε και αυτος να το λειτουργησει...λεει η Μπελλα να παρουμε τα ρουχα στα χερια και να παμε στο διπλα δωματιο (ετσι οπως ειμασταν γυμνοι...ενω στα σαλονι ηταν ενας συναγωνιστης σε αναμονη)... της λεω δεν υπαρχει περιπτωση να βγω τωρα απο το δωματιο δεν υπαρχει θεμα δεν κρυωνω ας ξεκινησουμε...ευτυχως δεν επεμεινε αλλο...βγηκε και ο τσατσος απο το δωματιο αφου ζητησε ευγενικα συγνωμη....τωρα στα του αγωνα ευτυχως με "αποζημιωσε" για το σκηνικο που εγινε...περα απο την ακαποτη πιπα που μου εκανε, μου προσεφερε και τα υπεροχα ποδια της και πατουσες (μεγαλες 41-42 νουμερο και δερμα ΒΕΛΟΥΔΟ...σκετη απολαυση) να τα περιποιηθω...σαν επιλογος τελειωσα ιεραποστολικα χουφτονωντας ταυτοχρονα τις βυζαρες της....αυτα παιδες δεν ξερω εαν εχει τυχει σε καποιον απο εσας την ωρα που ειστε δωματιο με την κοπελα να μπει και τριτο ατομο (τσατσα/τσατσος/πελατης)...Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους!
Είχα την Αντριάνα από χωματιανου στα 4 και μπουκαρε συναγωνιστής. Η τρελαμενη η τσατσά του έριξε 2-3 φαπες και τον έστειλεΑπιστευτο σουρεαλ σκηνικο μου συνεβει για πρωτη φορα πριν καμια ωρα στην καταθεση μου Φυλης 109β ισογειο...Πηρα την Μπελλα την ξανθια Ουκρανεζα με το τατουαζ στο στηθος γυρω στο 1,70...μπαινει δωματιο, εγω τελειως γυμνος και επειδη το δωματιο ηταν λιγο κρυο μου ζητησε να πατησω το κουμπι να αναψει το αιρκοντισιον που ηταν στη γωνια...δεν αναβε... της ειπα δεν πειραζει δεν κρυωνω...εκεινη επεμενε και τι εκανε? φωναξε τον τσατσο να ερθει να το φτιαξει...μπαινει μεσα ο σοβιετικος τσατσος και αρχισε να το πασπατευει...και να ειμαστε τωρα εγω με την Μπελλα γυμνοι και οι δυο να τον κοιταμε...δεν καταφερε και αυτος να το λειτουργησει...λεει η Μπελλα να παρουμε τα ρουχα στα χερια και να παμε στο διπλα δωματιο (ετσι οπως ειμασταν γυμνοι...ενω στα σαλονι ηταν ενας συναγωνιστης σε αναμονη)... της λεω δεν υπαρχει περιπτωση να βγω τωρα απο το δωματιο δεν υπαρχει θεμα δεν κρυωνω ας ξεκινησουμε...ευτυχως δεν επεμεινε αλλο...βγηκε και ο τσατσος απο το δωματιο αφου ζητησε ευγενικα συγνωμη....τωρα στα του αγωνα ευτυχως με "αποζημιωσε" για το σκηνικο που εγινε...περα απο την ακαποτη πιπα που μου εκανε, μου προσεφερε και τα υπεροχα ποδια της και πατουσες (μεγαλες 41-42 νουμερο και δερμα ΒΕΛΟΥΔΟ...σκετη απολαυση) να τα περιποιηθω...σαν επιλογος τελειωσα ιεραποστολικα χουφτονωντας ταυτοχρονα τις βυζαρες της....αυτα παιδες δεν ξερω εαν εχει τυχει σε καποιον απο εσας την ωρα που ειστε δωματιο με την κοπελα να μπει και τριτο ατομο (τσατσα/τσατσος/πελατης)...Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους!
Ναι εγω οταν πηγα προχθες Παρασκευη κατα τις 12 12:15 μεσανυχτα την πετυχα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι μονιμα τετοιες ωρες ....για παραδειγμα την προηγουμενη παρασκευη (μια βδομαδα πιο πριν) η Μπελλα ηταν απογευματινη βαρδια και αργα βραδυ ηταν η Νελλυ...το πανε κυκλικα απο οτι φαινεται...λογικα αμα πας αποψε/δευτερα/τριτη θα πρεπει να ειναι η Μπελλα αργα εκει κατα τις 23:30-00:00Από τα γραφόμενα φαίνεται ότι δουλεύει 3η Βραδυνή βάρδια, είναι μόνιμα σε αυτήν την βάρδια?
Εαν παρολ αυτα δεν την πετυχεις τοτε ρωτα τον τσατσο δεν θα εχει προβλημα να σου πει ποτε δουλευει....Από τα γραφόμενα φαίνεται ότι δουλεύει 3η Βραδυνή βάρδια, είναι μόνιμα σε αυτήν την βάρδια?