Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (42 μέλη και 295 επισκέπτες)

pit80794

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Τύπε, δεν κατακρίνω τον χαρακτήρα της αλλά το ποσό που ζητάει.
Την είχα τιμήσεις και στο Λιοσίων73, Μ.Αλεξάνδρου και Πορνομόλ.
Σαφώς καλύτερη στο 20άρικο, ειδικά την πρώτη φορά που την είχα πάρει.
Αν χρειάζεται πραγματική βοηθεία, θα μπορούσε με 80-100μαξ, την ώρα να κάνει ραντεβού.
Τα 500€ που ζητάει είναι για γέλια και για κλάματα.
Λοιπον ολες μα ολες εχουν και απο μια δακρυβρεχτη παραμυθια να πουνε για να τις δουμε με συμπαθεια...... κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες προσφερθηκε σε μια απο αυτες τις κατατρεγμενες κορασιδες 46 ετων ρουσκα καταγωγης της προσφερθηκε θεση σε μεγαλη πολυεθνικη ιατρικων μηχανηματων προσφατα 12-12-2022 εργασια 5νθημερη με ασφαλιση να καθετε ξεκουραστη να σηκωνει τηλεφωνα και να γραφει ραντεβου για 8 ωρο στα 900 ευρ και αμα θελει και υπερωριες +++ η απαντηση της ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ εγω σε 6 ωρες βγαζω απο 100 εως και 250 στη βαρδυα με εσας τους ανδρες λοιπον ποσο χαζοι ειστε τελικα....... ( ειναι και αφορολογητα παιρνει και κοινωνικο τιμολογιο στο ρευμα παιρνει και επιδομα ανεργεια ς 400 ευρ. παιρνει και τα τσιπουρα της κ τα εχτραδακια που τη συμπονουνε στο δωματιο .... κ λεει οτι οι ποιο βρωμικοι ειναι οι ελληνες που εχει γνωρισει ...... υποψην οι περισσοτεροι ειναι ελληνες και την περνουν το πρωι πριν πανε στη δουλεια τους..... )
Καθηστε λοιπον και φιλοσοφιστετο ..... για μενα η χειροτερη ελληνιδα γκομενα η καλυτερη πουτανα.... τελος εκφραζω προσωπικη αποψη και απαντηση σε αυτους που αποκαλουν της ελληνιδες ελλεινηδες .

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
479
Πόντοι
21
Μάγκες καλησπέρα την Μιλένα τι ώρες την πετυχαίνω συνήθως;

pit80794

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Βυζαρες τι μέγεθος;
εχω μπει στο κολωνου 53 επειδη εκανε λαθος η μαυρομαλουσα γαλιαντρα τσατσα...... πρωινη βαρδυα μπαινω ενω γαμουσε ο αλλος .... και μου λεει ΟΟΟΠΠΠΑΑΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ τρομοκρατιμενη η μπυροκιλια ειπε νιετ νιετ οχι οχι

astraxan8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
50
Πόντοι
0
ξέρουμε λιοσιων 73 α και β τι παίζει ψάχνω την κωνσταντίνα για το μεσημεράκι

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
Εγγρ.
18 Δεκ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Λοιπον ολες μα ολες εχουν και απο μια δακρυβρεχτη παραμυθια να πουνε για να τις δουμε με συμπαθεια...... κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες προσφερθηκε σε μια απο αυτες τις κατατρεγμενες κορασιδες 46 ετων ρουσκα καταγωγης της προσφερθηκε θεση σε μεγαλη πολυεθνικη ιατρικων μηχανηματων προσφατα 12-12-2022 εργασια 5νθημερη με ασφαλιση να καθετε ξεκουραστη να σηκωνει τηλεφωνα και να γραφει ραντεβου για 8 ωρο στα 900 ευρ και αμα θελει και υπερωριες +++ η απαντηση της ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ εγω σε 6 ωρες βγαζω απο 100 εως και 250 στη βαρδυα με εσας τους ανδρες λοιπον ποσο χαζοι ειστε τελικα....... ( ειναι και αφορολογητα παιρνει και κοινωνικο τιμολογιο στο ρευμα παιρνει και επιδομα ανεργεια ς 400 ευρ. παιρνει και τα τσιπουρα της κ τα εχτραδακια που τη συμπονουνε στο δωματιο .... κ λεει οτι οι ποιο βρωμικοι ειναι οι ελληνες που εχει γνωρισει ...... υποψην οι περισσοτεροι ειναι ελληνες και την περνουν το πρωι πριν πανε στη δουλεια τους..... )
Καθηστε λοιπον και φιλοσοφιστετο ..... για μενα η χειροτερη ελληνιδα γκομενα η καλυτερη πουτανα.... τελος εκφραζω προσωπικη αποψη και απαντηση σε αυτους που αποκαλουν της ελληνιδες ελλεινηδες .
Καλά τα λες αλλά πάλι ελλεινησες είναι

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.857
Πόντοι
431
Τώρα το μεσημέρι...
Αγκύρας 12,το κάτω ..
Μαρία, ψηλή gilf συφοριασμένη και Μαρίνα, ψηλή μελαχρινή milf..Πήγα για Εύα, η τσατσά δεν μου είπε..
Φωκαίας 9,η Κατερίνα, η συμμαθήτρια μας από το λύκειο, με τα γυαλάκια αλλά φουλ πρόγραμμα..
Διδύμου 18 υπόγειο, το σούργελο Κατερίνα, η οποία στο σαλόνι ανήγγειλε φουλ πρόγραμμα. Γέλασα...
Καλά γαμήσια φιλαράκια..

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
Ένας ακόμη οίκος που παρέδωσε τα κλειδιά του αγοραίου έρωτα!! Και τι οίκος συναγωνιστές ε?
οι περιφερειακοί οίκοι βρίσκονται σε κρίση. Έχουν κλείσει πολλοί και όποιος κλείνει δεν ξανανοίγει..

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.323
Πόντοι
13.636
Ναι, μου έχει τύχει με τη Σάρα και την τσατσά στο Φωκαίας 25 πέρσι. Έφαγα και μια σούπερ ξεπέτα από τη Σάρα μετά και έδεσε το γλυκό και δεν ξαναπάτησα.
Την ξανθιά τη μουναρα τσατσα?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Έχει τύχει να κάνω κάποιες βόλτες από Περγάμου -σε πρώτη φάση αναγνωριστικές, για να δω αν είναι εκεί η Εβελίνα- κι έχω πέσει σε μια κωλόγρια στο ισόγειο, η οποία μου βάζει τις φωνές λες κι έχει προηγούμενα μαζί μου. Αυτό παίζει να έχει συμβεί 4-5 φορές τον τελευταίο μήνα, όπου είτε πήγα στην 1η βάρδια και δεν λειτουργούσε ο πάνω όροφος, είτε πήγα απογευματινή αλλά και πάλι ο όροφος ήταν off (τελευταία φορά χτες το απόγευμα). Για την ακρίβεια, υπάρχει μια γυάλινη συρόμενη πόρτα που γράφει "τραβήξτε" αλλά κάθε φορά που το έχω επιχειρήσει, η καθυστερημένη κωλόγρια αρχίζει να αλυχτάει σαν σκυλί. Οι ιδιοκτήτες του εν λόγω Οίκου (εφόσον είναι κοινή επιχείρηση το πάνω και το κάτω) το γνωρίζουν ότι η εν λόγω βρωμιάρα επιτίθεται στην πελατεία τους; Επίσης, αν ξαναπεράσω από κει θα 'πρεπε να γνωρίζω ότι κλειστή γυάλινη πόρτα = εκτός λειτουργίας για τον όροφο και να φεύγω απευθείας; Επίσης, η Εβελίνα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά κι εγώ είμαι άτυχος που δεν την πετυχαίνω, ή έχει αλλάξει κάτι; Αυτά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.130
Πόντοι
46.232
Τώρα το μεσημέρι...
Αγκύρας 12,το κάτω ..
Μαρία, ψηλή gilf συφοριασμένη και Μαρίνα, ψηλή μελαχρινή milf..Πήγα για Εύα, η τσατσά δεν μου είπε..
Φωκαίας 9,η Κατερίνα, η συμμαθήτρια μας από το λύκειο, με τα γυαλάκια αλλά φουλ πρόγραμμα..
Διδύμου 18 υπόγειο, το σούργελο Κατερίνα, η οποία στο σαλόνι ανήγγειλε φουλ πρόγραμμα. Γέλασα...
Καλά γαμήσια φιλαράκια..
Η Εύα όταν δουλεύει είναι 2η βάρδια

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280
Η Μαρια η αλβανεζα με κωλαρα 50αρα με φουλ προγραμμα απο διδυμου18 υπογειο που χαθηκε βρε παιδια?δουλευει καπου αλλου?

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Ήρθα φυλής .. λείπει από φιλιπιδου εκείνη η μικρή μολδαβεζα τι είναι.. και ήθελα να την σκίσω .. έχω πάθει έρωτα και δεν την σχω πηδήξει ακόμα..

Ευα από άγκυρας πως λέγεται μου φάνηκε λεπτή καξ μεγάλη ..

Αν καποιος θέλει να δω καμια γκομενα , να τον ενημερώσω για να έρθει να την πάρει μου λέει

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Ιζαμπέλα .. μουναρα ..

Να μπω η είναι φόλα ; Κάποιος που την έχει πάρει αν θέλει να βοηθήσει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.130
Πόντοι
46.232
Μη σε ξεγελάει η εμφάνιση σε υπηρεσίες δεν είναι καλή,τώρα αν ενδιαφέρεσαι μόνο για εμφάνιση και γουστάρεις πλαστικά βυζιά εσύ αποφασίζεις, επίσης με την Εύα Άγκυρας 12α μπορεί να είναι πάρα πολύ λεπτή ,εγώ περνάω καλά μαζί της αλλά τη γνωρίζω χρόνια, από τότε που δουλευε Κωνσταντινουπολεως 166 Ευνειδων 5 και Φώκαιας 27β

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom