Απιστευτο σουρεαλ σκηνικο μου συνεβει για πρωτη φορα πριν καμια ωρα στην καταθεση μου Φυλης 109β ισογειο...Πηρα την Μπελλα την ξανθια Ουκρανεζα με το τατουαζ στο στηθος γυρω στο 1,70...μπαινει δωματιο, εγω τελειως γυμνος και επειδη το δωματιο ηταν λιγο κρυο μου ζητησε να πατησω το κουμπι να αναψει το αιρκοντισιον που ηταν στη γωνια...δεν αναβε... της ειπα δεν πειραζει δεν κρυωνω...εκεινη επεμενε και τι εκανε? φωναξε τον τσατσο να ερθει να το φτιαξει...μπαινει μεσα ο σοβιετικος τσατσος και αρχισε να το πασπατευει...και να ειμαστε τωρα εγω με την Μπελλα γυμνοι και οι δυο να τον κοιταμε...δεν καταφερε και αυτος να το λειτουργησει...λεει η Μπελλα να παρουμε τα ρουχα στα χερια και να παμε στο διπλα δωματιο (ετσι οπως ειμασταν γυμνοι...ενω στα σαλονι ηταν ενας συναγωνιστης σε αναμονη)... της λεω δεν υπαρχει περιπτωση να βγω τωρα απο το δωματιο δεν υπαρχει θεμα δεν κρυωνω ας ξεκινησουμε...ευτυχως δεν επεμεινε αλλο...βγηκε και ο τσατσος απο το δωματιο αφου ζητησε ευγενικα συγνωμη....τωρα στα του αγωνα ευτυχως με "αποζημιωσε" για το σκηνικο που εγινε...περα απο την ακαποτη πιπα που μου εκανε, μου προσεφερε και τα υπεροχα ποδια της και πατουσες (μεγαλες 41-42 νουμερο και δερμα ΒΕΛΟΥΔΟ...σκετη απολαυση) να τα περιποιηθω...σαν επιλογος τελειωσα ιεραποστολικα χουφτονωντας ταυτοχρονα τις βυζαρες της....αυτα παιδες δεν ξερω εαν εχει τυχει σε καποιον απο εσας την ωρα που ειστε δωματιο με την κοπελα να μπει και τριτο ατομο (τσατσα/τσατσος/πελατης)...Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους!