apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.558
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστω και καλη Χρονια !!!Κλασικό αποστειρωμένο
Ευχαριστω και καλη Χρονια !!!Κλασικό αποστειρωμένο
Φίλε μου αν εσύ ένα γενικό σχόλιο με αφορμή για κάτι που έγραψα και αφορούσε όλους κατάλαβες αυτά που απαντάς, έχεις θέματα...Εγώ φίλε έχω την στοιχειώδη ευγένεια όσο καιρό είμαι εδώ μέσα να ανταποκρινομαι σε κάθε ερώτηση,μύνημα, έκκληση οποιουδήποτε μέλους με το καλύτερο τρόπο , είναι θέμα καλλιέργειας χαρακτήρα.
Δεν μετριέται η ευαισθησία κάθε ανθρώπου σε χρόνους παλαιότητας σε ένα παρεΐστικο χώρο ..
Το να μην απαντάς εφ όσον γνωρίζεις ή όχι κάτι για δικούς σου κρυφούς λόγους υποδηλώνει αδυναμία και κόμπλεξ...οι άνδρες μιλάνε καθαρά.
Με όσα γράφεις φανερώνεις ότι χρειάζεσαι επιβεβαίωση και καταξίωση σε ένα χώρο που δεν έχει σχέση με την πραγματική ζωή.. δείξε την αξία σου έξω και στις αληθινές γυναίκες...
Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά!Σε ποιο ίδρυμα αγωνίζεται η Εύα, συνάδελφε? Και σε ποια βάρδια?
Ξέχασα να το σχολιάσω αυτό. Υποθετω το άλλαξε σε Στελλα καθως δεν ειχε και τοσο καλες κριτικες ως Μπελα. Προσωπικά περασα καλά καθώς ειχε συμμετοχή αντίστοιχη διαφορων που αναφέρονται εδω ως στανταράκια (δεν το λεω ειρωνικα, και με αυτες πηγα και πέρασα καλά, αρα συγκρινω εμπειριες που εχω ζησει). Αλλά διαβάζοντας και τις άλλες κριτικές δεν μπορώ παρά να υποθεσω πως ειναι ασπρο/μαυρο ανάλογα πως θα την πετύχεις, κατι που αναφερεται στην πιο προσφατη κριτική και αν και θα έγραφα κατι θετικο ως νεα κριτικη, θα συμπληρωσω εκει για να μην σπευσει κοσμος και απογοητευτεί.Επίσης για να μην μπερδευτούν κάποιοι στο Τροφωνιου είτε σας παρουσιαστεί σα Στέλλα είτε σα Μπέλα είναι το ίδιο πρόσωπο.
φίλε τον αδικείς τον Σμύρνη, αλλά το πιό κουφό είναι που νομίζεις ότι αληθινές γυναίκες είναι οι έξω.. (και αληθινοί άντρες αυτοί που τις έχουν..) Καλά γιατί βρίσκεσαι εδώ ;Με όσα γράφεις φανερώνεις ότι χρειάζεσαι επιβεβαίωση και καταξίωση σε ένα χώρο που δεν έχει σχέση με την πραγματική ζωή.. δείξε την αξία σου έξω και στις αληθινές γυναίκες...
φίλε τον αδικείς τον Σμύρνη, αλλά το πιό κουφό είναι που νομίζεις ότι αληθινές γυναίκες είναι οι έξω.. (και αληθινοί άντρες αυτοί που τις έχουν..) Καλά γιατί βρίσκεσαι εδώ?
φίλε τον αδικείς τον Σμύρνη, αλλά το πιό κουφό είναι που νομίζεις ότι αληθινές γυναίκες είναι οι έξω.. (και αληθινοί άντρες αυτοί που τις έχουν..) Καλά γιατί βρίσκεσαι εδώ ;
φίλε τον αδικείς τον Σμύρνη, αλλά το πιό κουφό είναι που νομίζεις ότι αληθινές γυναίκες είναι οι έξω.. (και αληθινοί άντρες αυτοί που τις έχουν..) Καλά γιατί βρίσκεσαι εδώ ;
Καλά συγκρίνεις τα εμπορεύματα με τις ερωμένες, αγαπημένες?.. είμαι μεγάλος και θέλω να ψωλοχυσω στο στόμα μικρα πετιτ μουνάκια, δύσκολο στην πραγματικότητα..φίλε τον αδικείς τον Σμύρνη, αλλά το πιό κουφό είναι που νομίζεις ότι αληθινές γυναίκες είναι οι έξω.. (και αληθινοί άντρες αυτοί που τις έχουν..) Καλά γιατί βρίσκεσαι εδώ ;
Εγώ έχω ένα σαν αρχή από παιδί.Εγώ φίλε έχω την στοιχειώδη ευγένεια όσο καιρό είμαι εδώ μέσα να ανταποκρινομαι σε κάθε ερώτηση,μύνημα, έκκληση οποιουδήποτε μέλους με το καλύτερο τρόπο , είναι θέμα καλλιέργειας χαρακτήρα.
Δεν μετριέται η ευαισθησία κάθε ανθρώπου σε χρόνους παλαιότητας σε ένα παρεΐστικο χώρο ..
Το να μην απαντάς εφ όσον γνωρίζεις ή όχι κάτι για δικούς σου κρυφούς λόγους υποδηλώνει αδυναμία και κόμπλεξ...οι άνδρες μιλάνε καθαρά.
Με όσα γράφεις φανερώνεις ότι χρειάζεσαι επιβεβαίωση και καταξίωση σε ένα χώρο που δεν έχει σχέση με την πραγματική ζωή.. δείξε την αξία σου έξω και στις αληθινές γυναίκες...
Παίδες που λέτε υπάρχουν τα κοινά κλεφτρονια που ξέρουν με κατσαβίδι και ανοίγουν την κλειδαριά του οδηγού οπότε γλυτωνεις περαιτέρω ζημιές και συνήθως δεν αρχιστευουν την κλειδαριά και πρεζακια τα οποία δεν ξέρουν συνήθως και σπάνε τζαμια όπως εμένα στη βέργας πέρσι το καλοκαίρι μετά το σούρουπο. Όταν είναι βράδυ συνήθως τα κάνουν σε σκοτεινά σοκάκια. Γι'αυτό παρκάρετε αν είναι εφικτό και μπροστα σε μπουρδέλο που είναι ανοιχτό και περνάει κόσμος.Δεν ξέρω πως το κάνουν .
Το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται τίποτα
Έυτυχως δεν ειχα τίποτα μέσα όποτε δεν πήραν κάτι
Επειδή το αυτο είναι νοικιασμένο το έφτιαξαν ( δεν ξέρω χρέωση )
Αυτή δούλευε Μ.Αλεξάνδρου 25 δεξιά μέχρι πριν λίγους μήνες με ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες.Τελικά, κατέληξα στην σκίνι Αλεξάνδρα στο Φ54 νομίζω, όμορφη κοπέλα πολύ αδύνατη, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, μικρό στήθος και μικρό κώλο. Ευγενική και ευδιάθετη ήταν, με απλό πρόγραμμα, αλλά όταν πήγα να τη γλωσσοφιλιάσω πετάχτηκε, ενώ όταν της ζήτησα να της γλύψω τα πόδια, αρνήθηκε καθώς, όπως είπε, είχε περπατήσει αρκετά ξυπόλητη (έχασε την ευκαιρία να της τα κάνω λαμπίκο). Το μόνο που δεν κατάλαβα ήταν πώς έβγαλε το συμπέρασμα ότι "δεν πρέπει να πολυπηγαίνω σε τέτοια μαγαζιά", όπως μου είπε στο τέλος
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άκρως κατατοπιστική απάντηση σου, την τόσο χρήσιμη για μένα αλλά και για άλλους συναγωνιστές, πιστεύω!!Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά!
Με αφορμή αυτό το μήνυμα ν' απαντήσω ότι την Εύα την είδα πρώτη φορά πριν μια βδομάδα περίπου στο Λιοσίων 73Β (Όροφο) και δούλευε διπλοβάρδια απόγευμα-βράδυ.
Εχθές δούλευε στο Φωκαίας 13 αριστερά (υπόγειο) βραδινή βάρδια.
Πρόκειται για μια μελαχρινή, ψηλή (1,70+) νταρντανοκοπέλα, νεαρή 21+, με ικανοποιητικά πιασήματα και κολασμένα πεπονομαστάρια-τορπίλες.
Είναι νέα και φρέσκια, με όρεξη να γαμηθεί και προσπαθεί να το ευχαριστηθεί κι η ίδια. Κάνει ελεύθερο στοματικό με σπέσιαλ περιποίηση στ' αρχίδια (αν είσαι καθαρός και ξυρισμένος) κι αφήνει τελείωμα στο σώμα-βυζιά αν της το ζητήσεις. Αν έδινε και γλωσσόφιλα, θα ήμουν κάθε μέρα εκεί.
Παιδιά με το μαλακό, μην την ξετινάξουμε την κοπέλα, ακόμη δεν ήρθε.
Μύστη, σου προτείνω Άννα για γλυφομούνι!Περασμα στα τελειωματα της πρωτης βαρδιας απο το Μεταξουργειο.
.............................................................................................................................
Κολωνου 32 υπογειο Αννα, πολυ ενδιαφερον μιλφ, ομορφη σεξυ με γυαλιστερο σκουροχρωμο δερμα,απλο στα 10ε.
Τερμα ξινη στο σαλοναρισμα.
...........................................................................................................................
Kαλησπέρα σε όλους, αγαπητέ Ben, μας τρέλανες με την περιγραφή, που όμως την εντοπίζουμε την κορασίδα? Φωκαίας ή Λιοσίων (θα πάω αύριο και στα δύο) να είσαι καλά.Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά!
Με αφορμή αυτό το μήνυμα ν' απαντήσω ότι την Εύα την είδα πρώτη φορά πριν μια βδομάδα περίπου στο Λιοσίων 73Β (Όροφο) και δούλευε διπλοβάρδια απόγευμα-βράδυ.
Εχθές δούλευε στο Φωκαίας 13 αριστερά (υπόγειο) βραδινή βάρδια.
Πρόκειται για μια μελαχρινή, ψηλή (1,70+) νταρντανοκοπέλα, νεαρή 21+, με ικανοποιητικά πιασήματα και κολασμένα πεπονομαστάρια-τορπίλες.
Είναι νέα και φρέσκια, με όρεξη να γαμηθεί και προσπαθεί να το ευχαριστηθεί κι η ίδια. Κάνει ελεύθερο στοματικό με σπέσιαλ περιποίηση στ' αρχίδια (αν είσαι καθαρός και ξυρισμένος) κι αφήνει τελείωμα στο σώμα-βυζιά αν της το ζητήσεις. Αν έδινε και γλωσσόφιλα, θα ήμουν κάθε μέρα εκεί.
Παιδιά με το μαλακό, μην την ξετινάξουμε την κοπέλα, ακόμη δεν ήρθε.
πάντως πριν πάει Ιάσωνος 16 και μετά Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά ,εδώ στη πρώην μοντελοαλυσιδα δουλευεΑυτή δούλευε Μ.Αλεξάνδρου 25 δεξιά μέχρι πριν λίγους μήνες με ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες.
Απαράδεκτο να είναι στο 20ρικο με απλό πρόγραμμα.
Κακώς που δίνετε έτσι τα εικοσάρικα.
Δεν είναι το "απλό πρόγραμμα", αλλά το τουπεδάκι που βγάζει στο σαλόνι. Σιγά μωρή κάμπια...Αυτή δούλευε Μ.Αλεξάνδρου 25 δεξιά μέχρι πριν λίγους μήνες με ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες.
Απαράδεκτο να είναι στο 20ρικο με απλό πρόγραμμα.
Κακώς που δίνετε έτσι τα εικοσάρικα.
Ρε σεις έχετε την Θεά Εβε από πανω και σκέφτεστε τα πουστρακια από κάτω;;;Αναμένω εναγωνίως την πρώτη κριτική για το ladyboy της Περγάμου. Κάποιος από τους εκαντοντάδες μερακληδες που ανέμεναν στο σαλόνι δεν θα μας πει απενοχοποιημένα πώς πέρασε;
Εν τω μεταξύ έχουν βάλει την Κικί να κάνει διαπραγματεύσεις και να λέει τα προγράμματα ενώ έχει φάει 30 κιλά σκόρδο. Η δε τσατσά έβηχε σαν χτικιάρης. Μιλάμε για σαπιοκατάσταση, Η Νάνσυ βέβαια κουκλάρα, όμορφη ταϋλανδή και χωρίς παπάρια.Ρε σεις έχετε την Θεά Εβε από πανω και σκέφτεστε τα πουστρακια από κάτω;;;
Αβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων τελικά... ΑΒΥΣΣΟΣ!