Μαρίνα Αγκύρας 12
Τα τελευταία χρόνια πολλές φορές έχω διαβάσει διθυράμβους για διάφορες τις οποίες όταν πήγα να δω εμφανισιακά δεν είχαν καμία σχέση με τις περιγραφές και στις υπηρεσίες ήταν μέτριες το θεωρώ δεδομένο πλέον ότι είναι παπάτζες.
Οπότε για να βοηθήσω θα ενημερώσω τι είδα εγώ από την Μαρίνα για να βοηθήσω όσο μπορώ.
Να σημειώνω ότι εδώ και 6-7 χρόνια προτιμάω να γαμάω σε μπουρδέλα όμορφες και νέες κοπέλες και δεν θυσιάζω την εμφάνιση για τις υπηρεσίες. Το αναφέρω για να κρίνετε τα παρακάτω.
Λοιπόν η Μαρίνα δεν είναι όμορφη, ούτε και άσχημη στο πρόσωπο, στο δωμάτιο βέβαια με τις εκφράσεις που παίρνει είναι λίγο καβλωτική αλλά μέχρι εκεί.
Το σώμα της δεν είναι γυμνασμένο που γράφτηκε αλλά φούλ αδύνατο χωρίς καμπύλες. Ο κώλος που βλέπετε στην φωτό δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.
Επίσης το κωλοτρυπίδι που αναφέρθηκε δουλεμένο εγώ το είδα ερμητικά κλειστό.
Στο γαμήσι όντως τα δίνει όλα γλύφει τα πάντα, λαρυγγώνει το καβλί συνέχεια και έυκολα και όντως θέλει να σε ευχαριστήσει με πολύ συμμέτοχή στο σεξ.
Η πίπα της είναι σεμιναριακή με ισορροπία στα λαρυγγώματα και στο παίξιμο του πουτσοκέφαλου με το στόμα, ενώ ξέρει να χρησιμοποιεί και την γλώσσα.
Τα παίρνει στο στόμα και συνεχίζει να ρουφάει το καβλί αφού τελειώσεις.
Με λίγα λόγια για εμένα αξίζει 10/10 από πλευράς υπηρεσιών και η εμφάνιση της απλά περνάει απαρατήρητη, ούτε σε φτιάχνει, ούτε σε χαλάει.
Σίγουρα πρέπει να δοκιμαστεί το τσιμπούκι της το οποίο θυμίζει Ροντίκα-Αρίνα.
Πλάκα πλάκα είναι όντως σε όλα μια μελαχρινή Ροντίκα με +15 χρόνια στην πλάτη.
Εγώ δεν θα ξαναπάω καθώς όπως ανέφερα θέλω να πληρώνω για κοπέλες που εκτός μπουρδέλου δεν θα μου κάθονταν ποτέ και δεν πληρεί αυτό το κριτήριο.
Αλλά αξίζει φούλ.
Αυτά ελπίζω να βοήθησα