cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Στοχος επισκεψης αναμεσα στο διαλειμμα της δουλειας το Κολωνου 27Β σημερα το πρωι, σε μια νεα κορασιδα απο βενεζουελα οπως διαφημιζουν οι υπηρεσιες της ρεσεψιον.
Δεν θυμαμαι το ονομα της, μαλλον δεν το ακουσα ποτε.
Κοντοπουτανο μελαχροινο με μαλλια ριχτα στην πλατη,
ζουμερη κωλαρα με ιχνη κυτταριτιδας στα πλαινα που με ειχε καυλωσει πολυ,
νεανικο προσωπο,
χαμογελο κατα το σαλοναρισμα και χαιρετουρες στα ισπανικα!
Εδωσα το δεκαρικο και με συνοδευσε η αναποφασιστη ρεσεψιονιστ στο μεσα μεσα!
δεν προλαβα να κλεισω την πορτα ηρθε και η κοπελα.
χαμογελουσε καπως αμηχανα ή θεατρικα με ειρωνια στο χαμογελακι της.
εβγαλε το πλαστικο απο το αλουμινοχαρτο.
καθησε σταυροποδι στην καρεκλα.
ακουμπισε το πλαστικο στο μπουτι της και με κοιτουσε καθως εβγαζα τις κρεμμυδοφλουδες με αυτο το απροσδιοριστο, αλλα μαλλον ειρωνικο χαμογελο, σανα λεει που πας ρε καραμητρο να γαμησεις εμενα τη μοντελαρα!
δεν πτοηθηκα, αλλα και δεν καυλωσα αμεσως!
ξεκινησε χειρομαλακια και κοιτουσε το πατωμα κατω δεξια.
μου ειπε φριο.
απαντησα ναι.
με ρωτουσε στα ισπανικα ενω προσπαθουσε να βρει ρυθμο στη χειρομαλακια αν καταλαβαινω τι μου λεει και μονολογουσε μοναχη της!
προσπαθησε να περασει σε μελατο οργανο το πλαστικο και μου ειπε ξανα τη λεξη φριο.
εσκυψε και τον πηρε καλα στο στομα, οπου πιστοναριζε μοναχη της, στις 8 μετρησα.
μετρησα και 5 μυτιες απο ιδρωμενη μασχαλη, αλλα σαν αυτη που καθομαι κατω απο το ερ κοντισιο και οχι σαν αυτη του τρεξιματος.
σηκωθηκε,εβγαλε το γιορτινο στρινγκ και στηθηκε στα 4.
ανοιξε το τζελ, αλλα συνειδητοποιησε οτι ειμαι μικροτσουτσουνος και το εκλεισε αστραπιαια.
μαλλον ειχε αρκετη ποσοτητα απο τον προηγουμενο!
ωραιο στησιμο και τουρλα τα κωλομερια!
ειχε το κεφαλι στο στρωμα.
μετα σηκωσε το κεφαλι και θυμηθηκε τις συμβουλες της χόστες οτι πρεπει να παιξει το ρολακι αν θελει να εχει πελατες και με κοιτουσε προστυχα χωρις να το καταφερνει γιατι ξεκινησε παλι εκεινο το χαμογελακι!
σφυροκοπουσα αλλα τραβιοταν προς τα μπροστα,
δεν μπορουσα να την τραβηξω πολυ προς τα πισω γιατι ηδη ημουν στις μυτες των ποδιων και στο τσακ να αμολησω ενα κλανιδι και τι ντροπη μετα?!
δεν αξιζει ουτε και για τα χοντρα μεσα απο τη δικη μου εμπειρια, αλλα ηταν απωθημενο!
Δεν θυμαμαι το ονομα της, μαλλον δεν το ακουσα ποτε.
Κοντοπουτανο μελαχροινο με μαλλια ριχτα στην πλατη,
ζουμερη κωλαρα με ιχνη κυτταριτιδας στα πλαινα που με ειχε καυλωσει πολυ,
νεανικο προσωπο,
χαμογελο κατα το σαλοναρισμα και χαιρετουρες στα ισπανικα!
Εδωσα το δεκαρικο και με συνοδευσε η αναποφασιστη ρεσεψιονιστ στο μεσα μεσα!
δεν προλαβα να κλεισω την πορτα ηρθε και η κοπελα.
χαμογελουσε καπως αμηχανα ή θεατρικα με ειρωνια στο χαμογελακι της.
εβγαλε το πλαστικο απο το αλουμινοχαρτο.
καθησε σταυροποδι στην καρεκλα.
ακουμπισε το πλαστικο στο μπουτι της και με κοιτουσε καθως εβγαζα τις κρεμμυδοφλουδες με αυτο το απροσδιοριστο, αλλα μαλλον ειρωνικο χαμογελο, σανα λεει που πας ρε καραμητρο να γαμησεις εμενα τη μοντελαρα!
δεν πτοηθηκα, αλλα και δεν καυλωσα αμεσως!
ξεκινησε χειρομαλακια και κοιτουσε το πατωμα κατω δεξια.
μου ειπε φριο.
απαντησα ναι.
με ρωτουσε στα ισπανικα ενω προσπαθουσε να βρει ρυθμο στη χειρομαλακια αν καταλαβαινω τι μου λεει και μονολογουσε μοναχη της!
προσπαθησε να περασει σε μελατο οργανο το πλαστικο και μου ειπε ξανα τη λεξη φριο.
εσκυψε και τον πηρε καλα στο στομα, οπου πιστοναριζε μοναχη της, στις 8 μετρησα.
μετρησα και 5 μυτιες απο ιδρωμενη μασχαλη, αλλα σαν αυτη που καθομαι κατω απο το ερ κοντισιο και οχι σαν αυτη του τρεξιματος.
σηκωθηκε,εβγαλε το γιορτινο στρινγκ και στηθηκε στα 4.
ανοιξε το τζελ, αλλα συνειδητοποιησε οτι ειμαι μικροτσουτσουνος και το εκλεισε αστραπιαια.
μαλλον ειχε αρκετη ποσοτητα απο τον προηγουμενο!
ωραιο στησιμο και τουρλα τα κωλομερια!
ειχε το κεφαλι στο στρωμα.
μετα σηκωσε το κεφαλι και θυμηθηκε τις συμβουλες της χόστες οτι πρεπει να παιξει το ρολακι αν θελει να εχει πελατες και με κοιτουσε προστυχα χωρις να το καταφερνει γιατι ξεκινησε παλι εκεινο το χαμογελακι!
σφυροκοπουσα αλλα τραβιοταν προς τα μπροστα,
δεν μπορουσα να την τραβηξω πολυ προς τα πισω γιατι ηδη ημουν στις μυτες των ποδιων και στο τσακ να αμολησω ενα κλανιδι και τι ντροπη μετα?!
δεν αξιζει ουτε και για τα χοντρα μεσα απο τη δικη μου εμπειρια, αλλα ηταν απωθημενο!