Μου έτυχε και αυτό... (2 πρωτιές σε 1 επίσκεψη)
Υπήρχε μια σχετικά μεγάλη αποχή απο τα μαγαζιά αλλά και την παρακολούθηση του site οπότε δεν ήξερα τι θα δώ.
Φίλος με ενημέρωσε οτι διάβασε πως επέστρεψε η μαριάννα στο 22 οπότε πήρα το σαρκίο μου και κατηφόρισα προς φυλής. Χθές μεσημέρι.
Κόσμος 0. Λες και είχαμε καραντίνα, ούτε καν περπατούσαν στα στενά. Μέχρι και τα πρεζάκια έλειπαν απο την διδύμου.
Τα 22 ήταν κλειστά με λουκέτο στην πόρτα.
Στο 27 ήταν το αναμενόμενο τρίο, Μιλένα-Τάνια-Βικτώρια. Έχω πάρει Τάνια σε παρτούζα με Αλιόνα παλιά αλλά και την Βικτώρια μόνη της και είχα μείνει ικανοποιημένος. Δεν με έψησαν όμως καθώς έδειχναν οτι βαριόντουσαν οπότε δεν προχώρησα με καμία απο τις 3.
Επόμενος στόχος, να κατέβω προς φυλής.
Φωκαίας 27 υπόγειο, κατερίνα, δεν έκατσα να την δώ αλλά είναι μια νταρντάνα. Η τσατσά επέμενε να μου λέει οτι η κοπέλα δεν κάνει απλό φουλ αλλά κάνει ΥΠΕΡφουλ. Το έλεγε με νόημα, πρώτη φορά την ακούω να το τονίζει τόσο. Κρίνοντας ωστόσο απο την ερημιά που επικρατούσε, πιστεύω οτι ήταν απλά μια απέλπιδα προσπάθεια για να αποκτήσει πελατεία.
Φωκαίας 27 ισόγειο καρολίνα. Ξανθιά, κανονικό σώμα, μάλλον 2ρια βυζιά. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό. Εδώ να πω οτι η τσατσά με αιφνιδίασε και μάλλον αιφνιδίασε και τον εαυτό της και εξηγώ... Μπένοντας στο μαγαζί, είδα οτι η πόρτα στο δωμάτιο που βλέπει σαλόνι ηταν κλειστή. Βγαίνοντας απο το κουζινάκι η τσατσά με ενημέρωσε οτι η κοπέλα είναι δωμάτιο και να αράξω. Ξαφνικά λοιπόν ξεκινάει την πασαρέλα η Καρολίνα η οποία ήρθε απο το κουζινάκι. Η τσατσά δεν το περίμενε και αιφνιδιάστηκε περισσότερο απο εμένα που αλλού κοιτούσα και απο αλλού ήρθε. Τόσο πολύ έχει φυράνει το μυαλό τους....; Τι διάολο..
Περπατώντας έξω απο τα 25 και 19-17, μου ήρθε στο μυαλό η λέξη ΠΙΠΑΡΕΣ, ΠΙΠΑΡΕΣ, ΠΙΠΑΡΕΣ!!! και άρχισα να γελάω σαν βλάκας μόνος μου. Μέχρι την στιγμή που με προσπέρασε συναγωνιστής με βιαστικό βήμα. Σκέψου τι θα έβαλε στο μυαλό του βλέποντας έναν να περπατάει έξω απο μπουρδέλα και να γελάει μόνος του......
Προς υπεράσπισή μου βέβαια, η κατάσταση στην περιοχή είναι για γέλια οπότε τυπικά ήμουν εντός θέματος αλλά οκ..
Επόμενη στάση στο φωκαίας και φυλής με είσοδο απο φωκαίας, στην πρώτη πόρτα.
Κατερίνα, μελαχρινή τσουπωτή με γυαλάκια και φουλ πρόγραμμα με τελειωτική πίπα. Ενέδωσα και μπήκα. Την τελευταία φορά είχα πει οτι θα ήταν τότε η τελευταία φορά γιατί είχα διακρίνει μια φθίνουσα πορεία ως προς την διάθεσή της για εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά φευ.. με έψησε οτι έδινε κώλο οπότε και μπήκα.
Η τσατσά βγαίνοντας απο το δωμάτιο που καθάριζε, έκραζε οτι ο προηγούμενος μπήκε και έζεχνε. Γενικά το mood που δημιουργούσε ήταν άκρως ερωτικό, οτι πρέπει να ακούει το κάθε αρσενικό που πρόκειται να γαμήσει σε λίγο για να φτιαχτεί.
Η κατερίνα έκανε μια συμπαθητική πίπα. Στο 1 λεπτό με ρώτησε αν θέλω να την πηδήξω, της ζήτησα να συνεχίσει λίγο την πίπα και μετά την πήρα απο κώλο. Μου είπε οτι πλέον δίνει κώλο μόνο στα 4. Παλιά όταν έφτιαχνε πελατεία ανέβαινε απο πάνω με κώλο και έκανε την αμαζόνα. Τώρα, κάθε φορά που της το ζητάω κάνει την κουρασμένη και οτι πρίν απο μένα πήραν 2 που το ζήτησαν και την κούρασαν να καβαλάει. Θα επανέλθω παρακάτω με αυτό. Γενικά δεν, καθόταν απλά σαν σακί και δεν μπορούσα να λειτουργήσω οπότε για να μην χαθεί το 20ρικο, βγήκα, ξάπλωσα και ζήτησα να με τελειώσει με πίπα. Και εδώ ξεκινάει το τραγελαφικό.
Μετά απο μια μακράς διάρκειας πίπα, την έχυσα. Μεγάλη η αποχή και σίγουρα είχε μαζευτεί πράγμα. Μετά απο 2-3 "ριξιές", της έφυγαν απο το στόμα, άρχισε να κάνει "gag reflex", ξαφνικά βάζει το χέρι μπροστά απο το στόμα και κουτρουβαλάει στον νιπτήρα όπου κάνει εμετό. Εγω σκουπιζόμουν και ετοιμαζόμουν σιγά σιγά για την αποχώρηση ενώ η κατερίνα δίπλα έβγαζε και έφτυνε δίχως αύριο. Ενώ στο ενδιάμεσο σταμάταγε και μου ζήταγε συγγνώμη.
Σκεφτείτε οτι πρώτη φορά μου έτυχε να βγώ εγώ πρώτος απο το δωμάτιο και όχι η κοπέλα...
Γενικά η κατερίνα θεωρώ οτι ενώ ξεκίνησε πολύ καλά, πλέον η διάθεσή της έχει πέσει. Σωματικά έχει χαλάσει, το σώμα της ήταν πιο σφιχτό και το βυζί πιο στητό. Δεν λέει όχι στα βασικά και τυπικά το πρόγραμμά της το τηρεί χωρίς να αρνείται να δώσει κώλο. Ωστόσο φαίνεται οτι πλέον είναι τελείως μηχανικό και προσπαθεί να το κάνει όσο πιο ξεκούραστα μπορεί για την ίδια.
Επανέρχομαι στο θέμα της καβάλας.
Οι κοπέλες αυτες είναι τόσο εθισμένες στο ψέμα και την δικαιολογία που όχι μόνο το λέει κάθε φορά πλέον, αλλά μια φορά είχα πάει πρωί, κατά τις 11:30, μου είχε πει οτι δεν έχει κίνηση και ήμουν ο πρώτος πελάτης της μέρας. Της ζήτησα τότε να με καβαλήσει, είτε με κώλο είτε με μουνί και μου είπε "αχ δεν μπορώ απο πάνω γιατί είχαν έρθει μερικοί πρίν και με ξεθέωσαν". Δεν είπα κάτι γιατι θα χάλαγε το mood αλλά στο φεύγα την ρώτησα σε ένα ευχάριστο ύφος
-"Έξω έχει λίγη κίνηση. Είχε κόσμο σήμερα;"
-"οχι είσαι ο πρώτος σήμερα"
-"Πριν όμως μου είπες οτι είσαι κουρασμένη απο τους προηγούμενους"
-"εε ναι ε....; (πάυση αρκετών δευτερολέπτων). Πρέπει να φύγω όμως γιατί περιμένει κόσμος"
Και φυσικά βγαίνοντας, κανένας στο σαλόνι και οι πορτες ανοικτές. .
Αν κάποιος θέλει να με διαφωτίσει, ίσως έχει ξαναγραφτεί αλλά επειδή το σπαμ για την Σαμπίνα και την Εβελίνα ήταν μεγάλο πιθανός το έχασα. Η Μαριάννα που εμφανίστηκε στο 22, είναι η ίδια σκίνι ξανθιά που δούλευε εως το καλοκαίρι στο 22 όροφος ή πρόκειται για συνωνυμία;