DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.798
- Πόντοι
- 41.129
Μπραβο Ριτακι μου !!! Τα αξιζεις και με το παραπανω !!Σήμερα η Ρίτα ζητάγε 20€ για είσοδο στην Κολωνού .βλέπω να πηγαίνει για χρεοκοπία
Μπραβο Ριτακι μου !!! Τα αξιζεις και με το παραπανω !!Σήμερα η Ρίτα ζητάγε 20€ για είσοδο στην Κολωνού .βλέπω να πηγαίνει για χρεοκοπία
Καιρός να την δούμε Φυλής με ελ.στοματικό και 69.Μπραβο Ριτακι μου !!! Τα αξιζεις και με το παραπανω !!
Νομίζω και η μπιουτι κάνει ακαπ τσιμπούκιΚαιρός να την δούμε Φυλής με ελ.στοματικό και 69.
Τη τρίτη της παρέας ξεχάσατε παιδιά, τη βουλγάρα την Εμμανουέλλα, που ήταν και η πιό νέα σε ηλικία από τις άλλες δύο.Τι μου θύμησες ρε φίλε...τα γαμησια που έχω κάνει με την Νανά δεν ταχω ζήσει ποτέ με πουτανα..την γαμαγα σχεδόν κάθε μέρα και μόνο από τον κωλο..της το είχα κάνει χωνί.
Πολλές φορές την εχυνα στα μούτρα και στα μάτια, έβγαζε την γλώσσα έξω και το απολάμβανε.. μιλάμε για μισό κιλό χυσαμολι
Κάποιες φορές με άφηνε να την γαμαω από τον κωλο χωρίς προφυλακτικό... μετά καθόταν σαν να εχιεζε , βγαίνανε τα χυσια απ' την κωλοτρυπιδα της και σκουπίζοταν, τα έβλεπα...την Ρίτα την είχα φορτώσει με πολύ χυσαμολι στο στόμα, ήταν και ωραία γκόμενα... μεγαλεία
Έλα στον παππού. Έλα στον παππού.Καλά επειδή από ινστα δεν σκαμπάζω στην κάνω εδώ την ερώτηση,στα...δικά μας για να καταλαβαινόμαστε. Дедов до сих пор принимаешь ? я был с тобой один раз давно очень.
Φύγε κουλουράκια, είμαστε περίεργοι εδώ μέσα, πηγαίνουμε με διαφορετικές πουτάνες κάθε φορά.Φεύγω φεύγω. Μ έπιασε ρίγος εδώ μέσα. Μπρρρρ
Μυστη μου αυτο που περιγραφεις ειναι γαμησι με τη γκομενα/σχεση οχι με ιεροδουλη.Ρε συ Μητσαρα μου ωραία γκομενιτσα δεν λέω ΑΛΛΑ κάνει υπεραπλο υπεραποστειρωμενο ντε φολε πρόγραμμα!
Σεξ χωρίς τα πάντα όλα δεν είναι σεξ!
Αν δεν την πάρεις στα όρθια από πίσω αγκαλιά....με το δεξί χέρι να της βάζεις δάχτυλακι στο μουνακι....με το αριστερό χέρι να της χαϊδεύεις το στήθος της....να την γλείφεις στο λαιμό....τον μπουτσο να τρίβεις στο κωλαρακι της....να την γυρνάς μετά από την άλλη face to face να την κοιτάξεις στα μάτια και να της δώσεις ένα καυτό υγρό γλωσσοφιλο....love story πινελιά!
Και μετά να την ξανακοιταξεις στα μάτια και να της πεις: σκύψε ευλογημενη και βαλτον στο στόμα!
Αυτή να σκύψει και να τον βάλει ακαπωτα στο στόμα και να Τσιμπουκωνει κάργα!
Μετά να της πεις: Γλείψε και τα αρχιδακια μου μωρό μου....και αυτή να αρχίζει να γλύφει παθιασμένα τα μπαλάκια!!
Μετά να την πάρεις και να την βάλεις στο κρεβάτι για Kama Sutra Αεροπλανικα!
Και για το φινάλε να της πεις.....Ντάβαη χυνωωωωω.....και αυτή να ανοίξει το στόμα της και να την χύσεις.....και μετά στον νιπτήρα να τα φτύσει!
αααχ Ρο(μα)ντίκα μου εσύ... που είσαι... μεγάλη η απώλεια...Μυστη μου αυτο που περιγραφεις ειναι γαμησι με τη γκομενα/σχεση οχι με ιεροδουλη.
Μονο η Ροδικα, η καλυτερη πορνη που εχει περασει απο τα πορνοκρεβατια των μπουρδελων μπορουσε να σου δωσει την αισθηση οτι γαμας τη γκομενα σου και ξεχνουσες οτι την εχεις πληρωσει. Δυστυχως δε μπορουν να γινουν ολες Ροδικες.
τώρα να πιστέψουμε πως είσαι όντως το Σαμπινάκι? ή κάποιος μάγκας που τρολλάρει...Σημερα θα ειμαι σε ρεπο ξανα απο κοντα απο αυριο.το βραδυ οποιος θελει ερωτησεις η αποριες ας μου στειλει στο προσωπικο intagram.
αν πάμε στην ''Φιδιπίδου'' (Φειδιππίδου) το πολύ πολύ σε κανα νοσοκομείο θα πέσουμε...Στην Φιδιπιδου στα σκαλάκια...
Ναι φίλε Φιλιππίδου ήθελα να πώ. Το διόρθωσα.αν πάμε στην ''Φιδιπίδου'' (Φειδιππίδου) το πολύ πολύ σε κανα νοσοκομείο θα πέσουμε...
μάλλον Φιλιππίδου εννοείς...
ξανθιά? Ινεσα μήπως?Στην Φιλιπιδου στα πολλά σκαλάκια πρωινή βάρδια έχει έρθει μια Ρωσίδα ψηλή σχετικά με κανονικό υπέροχο σώμα και 3αρες φυσικές βυζάρες.
Γυναικάρα.
Δεν θυμάμαι το όνομα της.
Στον αγωνιστικό χώρο διεκπεραιωτικη , με πολύ καλό ελ στοματικό αλλα σε καμία περίπτωση φόλα.
Σπευσατε γιατί τέτοιες γυναίκες δύσκολα τις βρισκεις στους οίκους της Φυλής.
Πάντως η θεία Σόνια παίζει μόνο στο κάτω... νομίζωξανθιά? Ινεσα μήπως?
Ναι Ινεσα.ξανθιά? Ινεσα μήπως?
Λέει με τα πολλά σκαλιά άρα λογικά στον όροφο, είναι αρκετά φλου το μήνυμα, επίσης η θεία Σονια λείπει καιρόΠάντως η θεία Σόνια παίζει μόνο στο κάτω... νομίζω
Οκ...πάντως ούτε καινούργια είναι ούτε και κορμαρα...τα (παρα)έχει τα πιασιματα της, μέσα λίγα πράγματαΝαι Ινεσα.
Θα απαντήσεις;Σημερα θα ειμαι σε ρεπο ξανα απο κοντα απο αυριο.το βραδυ οποιος θελει ερωτησεις η αποριες ας μου στειλει στο προσωπικο intagram.
έχει γραφτεί σε πιο πίσω σελίδες, επειδή είσαι παλιός τσέκαρε τα πμ σουκαι εμείς που δεν γνωρίζουμε το προσωπικό σου ινσταγκραμ? που να στείλουμε τις απορίες μας?