Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 387 άτομα (44 μέλη και 343 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κουτοπόνηρη τσατσά με εξόργισε, με αποτέλεσμα να βγω απ' το δωμάτιο και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.
Είχα πάει πρωινιάτικα στο Διδύμου 8 να ρίξω έναν πούτσο στην Ελένη που παλιότερα μου είχε αφήσει θετικότατες εντυπώσεις.
"Περίμενε λιγάκι να καθαρίσω το δωμάτιο" λέει η γριά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα περάσω με την κοπέλα αμέσως μετά.
Συνειδητοποιώ ότι προηγείται άλλος πελάτης και η αναμονή μου δεν σχετίζεται με τον καθαρισμό του δωματίου (δεν σφουγγάρισε ή κάτι τέτοιο, δλδ θα μπορούσα να μπω αμέσως και να την περιμένω εκεί), απλώς η γριά ήθελε να με καβατζώσει αφήνοντάς μου την εντύπωση ότι θα γαμήσω άμεσα.
Τελοσπάντων, η Ελένη διασχίζει το σαλόνι λέγοντάς μου κάτι σε στυλ "τώρα, έρχομαι" αλλά καταλαβαίνω ότι πάει σε άλλον πελάτη κι όχι πχ στο μπάνιο για να ετοιμαστεί. Ρωτάω την τσατσά, λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, αν υπάρχει και 2ος πελάτης πριν από μένα (και μετά απ' αυτόν που ήδη γαμούσε στα ενδότερα). Με διαβεβαιώνει ότι είμαι μόνο εγώ και η κοπέλα θα έρθει άμεσα· μάλιστα μου το είπε και δεύτερη φορά, κλείνοντάς μου το μάτι: "θα σου 'ρθει απευθείας!"
Καθώς όμως περιμένω εκεί μέσα με τα σώβρακα, ακούω να προμοτάρει τις δυο κοπέλες στο σαλονάρισμα -δλδ την Ελένη και τη Βερόνικα- και να λέει ότι θα περάσουν για παρτούζα. Εκεί τα παίρνω κρανίο, ξαναντύνομαι, βγαίνω απ' το δωμάτιο, ζητάω τα λεφτά μου πίσω και γίνομαι καπνός.
ΥΓ. Είχα καύλες αποβραδίς και πήγα απευθείας Διδύμου με το που ξύπνησα, σαν να 'χω πάρει βιάγκρα. Παρα ταύτα επικράτησε το πάνω κεφάλι, που μου ζητούσε να θυσιάσω ένα καλό πήδημα μόνο και μόνο για λόγους αξιοπρέπειας. Επειδή δε μπορεί να σε φτύνουν κι εσύ να παριστάνεις πως βρέχει. Πελάτες είμαστε στο κάτω-κάτω, όχι αγαπητικοί για να κάνουμε τους μαλάκες στην κάθε μυθομανή και ανισόρροπη κωλόγρια.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αγορια καλησπερα αυριο θα ειμαι διαθεσιμη απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 5 το πρωι... ορεξατη στο Βεργας 7, πανω! :rose::rose::jealous:
Καθημερινες απο τις 11 το βραδυ εως τις 5 το πρωι (εκτος Τριτης)

ΔΕΝ σου είπα να ΜΗΝ φτιάξεις λογαριασμό;;;;;;
Σκόπιμα το κάνεις;;;;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Παιδιά έχει χαθεί το μέλος τζων Σμιθ αν τον εχει δει κάποιος ας ενημερώσει
Μοιάζει με. Τον Μπραντ Πιτ, κατά δήλωσή του, ηλικία 35, πολύ εύπορος με ακριβό ντύσιμο
Εθεάθη τελαυταια φορά σε λεοφωρειο Αθήνα Κισιναου Μολδαβίας

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Τελικά πήγα και γάμησα μόλις Σαμπίνα...κάνει αγκαλιές κτλ μεσα..πίπα με προφυλακτικό δίνει έμφαση στο κεφαλάκι..στενο μουνάκι ..δεν βαρεσε πόρτα η τσατσά..πρέπει να βάλει το ελεύθερο στοματικό
Τελικά υπέκυψες στην περιέργεια... :wink:

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Φυλής 86Β κλειστό. (Έντζυ, λείπεις μωρή...) :cry:

Φυλής 84Β Η Άννα η Ταιλανδή, με γελάκια και έντονα eye contact στο σαλόνι, αλλά μέσα δεν θα με αφήσει να σταυρώσω μπάσιμο στο μουνί της.
Δεν την έχω πάρει ακόμα. Σήμερα ήμουν κοντά, θα γελάγαμε τουλάχιστον.

Φυλής 84Α η Ράνια, με σερί δωμάτια. Έχει ψιλοπλαδαρέψει ο κωλαρίνος της.

Φυλής 71Α, η Ρωξάνα. Την έχω ξαναδεί. Κοντό μαλλί, αλλά το πρόσωπο δεν παλεύεται....σόρρυ.

Φυλής 69Β, η Λάνα το κοντό στρουμφάκι. Αν ήταν η Βίκυ εκεί, ίσως περνούσα. Ίσως.

Φυλής 59 όροφος ανοιχτά μετά από καιρό. Σαλόναρε Λατίνα μιλφ με όνομα Ιζαμπέλα, από Πουέρτο Ρίκο.
40άρα με σιλικόνες, κλασσικό λάτιν κορμί με καμπύλες, σκυλέ φάτσα, μελαχρινή. Ήταν σε στούντιο πιο πριν και σήμερα μάλλον ήταν η πρώτη της μέρα στον όροφο του 59.

Αυτά χύστες. Να γαμάτε σαν σκυλιά.
Πλαδαρεψε ο κωλος της Ρανιας και έστρωσε ο κωλος της απεναντι Χριστίνας τώρα που έχασε 4 - 5 κιλάκια. Οι αλήθειες να λέγονται καρδιακε μου φίλε. Καλά έκανες και το επισήμανες. Παρολαυτα δεν έχω παρει καμια από της δυο, μαλακια έχω κάνει;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.217
Πόντοι
1.936
Τελικά ρε παίδες θα πει κανείς που δουλεύει ο τραβελοτσατος που κάνει παρτούζες με την κοπέλα;
Φιλιππιδου 11 οροφος κοιταξε.Τον ειχα πετυχει πρωινη βαρδια.Περισσοτερο λογια ειναι ομως.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.387
Πόντοι
3.436
Πλαδαρεψε ο κωλος της Ρανιας και έστρωσε ο κωλος της απεναντι Χριστίνας τώρα που έχασε 4 - 5 κιλάκια. Οι αλήθειες να λέγονται καρδιακε μου φίλε. Καλά έκανες και το επισήμανες. Παρολαυτα δεν έχω παρει καμια από της δυο, μαλακια έχω κάνει;
ωωωωπα οι πλαδαροι πισινοι ειναι το φετιχ μου...να στε καλα μαγκες που την επισημανατε για να την τιμησω.....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Έχω καιρό να την πετύχω την Χριστίνα. Λογικά θα ήταν σε κάποιο από τα 65άρια απέναντι, αλλά δεν πήγα.
Γνώμη μου, αλλά εμφανισιακά η καλύτερη από 65άρια και 84άρι ισόγειο, είναι η Ντιάνα...και μη σου πω και υπηρεσίες...
Βγάζει έναν επαγγελματισμό όπως έχω ξαναπεί αλλά το κάνει σωστά, χωρίς να πρήζει μπάλες.
Συμφωνώ απόλυτα η Ντιάνα είναι ένα καυλορουμανακι που γυρίζουν πολλά κεφάλια για την πάρτι της. Το καλοκαίρι πριν εξαφανιστεί ο συνδυασμός ξανθό μαλλί πορτοκαλι εσώρουχα καποιες φορες κ με φούξια ή πορτοκαλί νυχάκια που φωσφοριζαν στις λάμπες υπέρυθρου των οικων που δούλευε....σε καλούσε σαν φάρος μέσα στο λιμάνι δηλαδή στο δωμάτιο χαχαχα. Έτσι με κάλεσε κ μένα 3 φορές!!! Τώρα έγινε μελαχρινή έμαθα αλλά δεν την πέτυχα μετά την επιστροφή της....

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.615
Πόντοι
1.056
Αγορια καλησπερα αυριο θα ειμαι διαθεσιμη απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 5 το πρωι... ορεξατη στο Βεργας 7, πανω! :rose::rose::jealous:
Καθημερινες απο τις 11 το βραδυ εως τις 5 το πρωι (εκτος Τριτης)

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Με Ράνια δεν έχω περάσει, κάθε φορά κάτι με φρενάρει, σήμερα ήταν ο πιο πλαδαρός κώλος σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και τα 3-4 σερί δωμάτια που είχε και περιμένανε.
Με Χριστίνα που έχω εμπειρία δυό-τρεις φορές, μην περιμένεις παπάδες στο δωμάτιο, αν σ'αρέσει ο πάτος της , όρμα, μπορεί να δει το six pack και να αρχίζει να βαράει μαλακία, που ξέρεις. :walkingpenis:

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Εγώ πηγαίνω φυλής και παίρνω και τσατσά και πόρνη με εικοσαρικακι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.947
Πόντοι
46.232
τώρα live σε ότι είναι ανοιχτό σε Φυλής και περιξ.

Φυλής 109β Κατερίνα ξανθοκαστανη μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 109α Ελένη μελαχρινή λεπτή μιλφ με 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα

Φυλής 71α Συλβια μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο κορμί, σιλικονατες τορπίλες, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα

Φυλης 86β Αντριαννα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασιματακια πια , 2αρι βυζι, 3-4 μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Άντζελα το κοντοπουτανο με κάστανο κατσαρο μαλλί πια, κανονικό σώμα 3αρι βυζι,τατουάζ κάτω από τα βυζια, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και Λάουρα ξανθιά κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια, μεγάλη κωλαρα 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ πεταλούδα στο μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β Μαρία μελαχρινή κοπέλα , λεπτή με 3.5αρες βυζάρες, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Σιμονα καστανή μιλφ με την ουρά της αλογοουρά της ξανθιά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππιδου 11β Ραμονα/Ρομινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα κ τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη καστανή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα υπέροχο κωλο, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 υπόγειο Ναταλία καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο σε πολύ μακρυά αλογοουρά, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 δεξια Μαρία μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Μαρία ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Άννα Κου μελαχρινή με ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ντιαννα η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά, σώμα με πιασιματακια σχεδόν 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και επέστρεψε η μιλφ Ναταλί με ξανθό κατσαρο μαλλί πια, σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και χωρίς πρωκτικο πια.

Φωκαίας 27Β πάνω Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.947
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Βεργας 3 Ναταλία μελαχρινή παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, στο δεξί μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα , απλό πρόγραμμα.

Βεργας 2 Βίκυ ξανθοκαστανη γκιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Νανσι η γυρολόγος μιλφ, με κάστανο κοντό μαλλί, παχουλη με 2.5αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6β κλειστό.

Βεργας 7 ισόγειο Σαμπινα ξανθιά κοπελίτσα με ίσιο μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι στητο, απλό πρόγραμμα. Αν και δεν υπήρχε ψυχή τύπος είχε στήσει αυτοσχέδιο πάγκο λίγο πιο κάτω και πούλαγε έναντι 10 ευρώ σε μπουκαλάκια γυάλινα 200ml μουνοζουμο Σαμπινας Π.Ο.Π, πρέπει να ήταν ο μύστης @DmtrsxXx.

Βεργας 7 υπόγειο κλειστό.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Ναι γάμησε τα... σκεφτόμουν να πάω για ποτό έξω ..ή να πάω εκεί ;τελικά υπέκυψα..άμα βάλει το ελεύθερο στοματικό κάτι γίνεται. .
Τώρα έγλειψες το μέλι
Πάντως αν βάλει ακαποτο στο μενού.Εγω θα ανοίξω cafe bar στην Βέργας, κάτι η Μπαρμπορα το πρωί κάτι η Σαμπίνα το βράδυ θα είναι γεμάτο κόσμο.
Και μήν λες η ρωτάς για Σαμπίνα, γιατί κάποιοι τα περνούν κρανίο εδώ μέσα.., εγώ τους έχω γραμμένους.

Σέβομαι τον Σάκη και δεν γράφω.
Στεναχωριέται που του πηδάμε την γκόμενα ..

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
272
Πόντοι
21
τώρα live σε ότι είναι ανοιχτό σε Φυλής και περιξ.

Φωκαίας 27Β κάτω Ντιαννα η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά, σώμα με πιασιματακια σχεδόν 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και επέστρεψε η μιλφ Ναταλί με ξανθό κατσαρο μαλλί πια, σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και χωρίς πρωκτικο πια.
Αυτη απο παλια με το κοντο αγορε μαλι?? Ξερεις μηπως τι βαρδιες κανει?

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Με πρόλαβε ο @DmtrsxXx...;;;;
Ρε smirni είσαι θεός.. καί επαγγελματικό ρεπορτάζ..;

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Για τους λάτρεις της Βικτώριας από δυδυμου 27 θα κάνουν υπομονή ακόμα μια βδομάδα.
Φεύγει αύριο από Πάτρα και πάει μια βδομάδα Τρίκαλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom