Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (26 μέλη και 265 επισκέπτες)

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.265
Πόντοι
201
Μεσημεριανό πέρασμα από Ιωαννίνων 3 με Άννα. Μεγάλη αναμονή από τα σερί δωμάτια αλλά άξιζε. Την περιποιήθηκα με τρελό γλυψιμο και ρουφηξα πολλά μουνοζουμα(με κλείδωνε με τα πόδια και με πίεζε να τα πιω) εν συνεχεία τρελή ακα πίπα όπου και παρέδωσα καθώς μου ρουφιξε μέχρι και την ψυχή. Θα τιμηθεί ξανά και ξανά και ξανά

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.522
Πόντοι
486
Πατρίτσια λατίνα με υπέροχο πάτο και ωραία στησίματα .

Τζεσσικα από Μπόκοτα τρομερά καβλιαρα γκομενα , με τρομερή συμμετοχή ,που μετά συνέχισε σε στούντιο στην Πειραιως .

Τυχερός για τις παρτουζες με 30€
Τζέσικα, καθαρόαιμη βενεζουελανα από Ελ τιγκρε

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Καλησπέρα κύριοι.. Τριπλή κατάθεση το προηγούμενο ΣΚ στο Μεταξι μιας και ο καιρός ήταν υπέροχος και οι καυλες στην ανηφόρα..
Ξεκινώντας 1η κατάθεση από το Ι30 όροφος, ηταν η κοπέλα η Σοφία, γυρω στα 30, απο Βουλγαρία μου είπε, απογευματινή βάρδια, νορμάλ πρόγραμμα, αδύνατη, με ωραίο κωλαράκι, , τα μαλλιά της ήταν σαν ρέστα, καλή πιπα και μια στάση πισωκολλητο και ολοκληρώσαμε την συνεδρια ευχάριστα..
2η κατάθεση ήταν στην μουναρα την Ρίτα, Κ32 όλοι το ξέρουν, απογευματινή βάρδια, νορμαλ πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να πω πολλά για αυτή την κοπέλα, με φτιάχνει λίγο με τα προκαταρκτικα της τα ωραία, καλή πιπα το Ριτακι, μια στάση ιεραποστολικο και τελείωσα στο μουνακι της .. Η τσατσά χτύπησε πόρτα στο 10, η πονηρή..
3η κατάθεση ήταν στην Μαρία, στο Ι30 όροφος, πρωινή βάρδια, νορμάλ πρόγραμμα, από Αλβανία μου είπε ειπε, αδύνατη, γύρω στα 25, το προσπαθούσε στην πίπα η κοπελα με ξάπλωσε τελικά, μια στάση ιεραποστολικο και τελείωσα μέσα της..
Αυτά από εμένα..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.985
Πόντοι
1.686
Έχασα όλα τα καλά μου στανταρακια από την πιάτσα.....

Αυτό ήταν.....

Τέλειωσαν όλα.....

Υπάρχουν στανταράκια

Ειρήνη Φωκαιας 19

Μαρίνα Φιλιππιδου 11α

Τανια και Μιλένα Διδυμου 27

Φωτεινή Φυλής 109β

Μπαρμπορα Βέργας 6α

Αννα Ιωαννίνων 3

Βαλερία Φωκαίας 27Β

Ειρήνη Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά

Τατιάνα Ιάσωνος 1γ

ΕΠΙΣΗΣ

Σαμπίνα Βέργας 7

Μαρίνα Φωκαίας 17 ή 19

Ειρήνη ( άλλη Ειρήνη) Φυλής 66 α

Αλίσια Φυλής 67

Ιζαμπέλλα Φυλής 54 , μαζί με Αλεξάνδρα

Ναταλί και Μιχαέλα Φωκαίας 17

Ρίτα Κολωνού 32

άλλη Ρίτα Φωκαίας 19

και άλλες !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.563
Πόντοι
46.232
Κωστάκη οι παραπάνω κυρίες που αναφέρεις εκτός του ότι είναι πολλά χρόνια γυρολογες και έχουν γίνει επαγγελματίες ξεπετατζουδες πλέον.....έχουν καβαλήσει και το καλάμι απο'δω μέχρι την Σιβηρία!
Την έχουν ψωνίσει.....την έχουν δει ντίβες STAR!

Σαλοναρουν με τουπε και στυλακι του τύπου: κοιτά να δεις μλκ..... χάρη σου κάνω που θα με γ@μησεις με ένα 20ρικο!

Εμείς φταίμε!
Εμείς της κάναμε θεές με διθύραμβες κριτικές και σχόλια όλα αυτά τα χρόνια!

:jerking:
Θα διαφωνήσω φίλε μου, υπάρχουν 8-9 κοπέλες στη λίστα του συναγωνιστή με πολύ δυνατές υπηρεσίες που μπορείς να κάνεις κατάθεση μέχρι να έρθει (δε το βλέπω) κάτι άλλο που θα σε εξιτάρει κ θα τη κάνεις στάνταρακι σου, θα συμφωνήσω όμως και με μερικά από τα γραφόμενα σου σου που αφορούν όμως κατά τη γνώμη μου τις πιο νεαρές της λίστας, μη σε παίρνει από κάτω, δε μπορεί έστω κ ένα στανταρακι θα βρεθεί

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
Έκανα βιντεοκλήση με μια φιλιππινέζα μου δείχνε το μουνι της και γω το παιζα. Ξαφνικά το κλείνει και με απειλεί να την δωσω χρήματα αλλιώς θα το στείλει σε όλους τους φίλους μου τι να κάνω. Λέτε να το έστειλε την έκανα αμέσως μπλοκ
Μην ψαρώνεις πες της στείλτο κ μάλιστα σε ανάλυση FHD για να φαίνονται καλύτερα τα προσόντα μου.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.363
Πόντοι
4.746
Έκανα βιντεοκλήση με μια φιλιππινέζα μου δείχνε το μουνι της και γω το παιζα. Ξαφνικά το κλείνει και με απειλεί να την δωσω χρήματα αλλιώς θα το στείλει σε όλους τους φίλους μου τι να κάνω. Λέτε να το έστειλε την έκανα αμέσως μπλοκ
Απο την στιγμη που η φιλιππινεζα δεν ηταν φιλιππινεζος με περουκα και ματζαφλαρι και δεν παιζατε ξιφομαχια με λασο στο Ελ πασο. Τοτε στα φρυδια σου και δυο αβγα Δανιας :angel:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ρε μαγκες,καθε φορα που βλεπω την ρενεση μου θυμιζει ακριβως τοσο σε προσωπο,κινησεις,μορφασμους,βυζαρες την παλια καλη γιαννα απο φυλης 54(56 ενιοτε)αχ παιδαρε μου εσυ...

Συνημμένα

• F7D8D0C9-3AF7-4592-9FB3-FFA2576DCAAD.jpeg
    F7D8D0C9-3AF7-4592-9FB3-FFA2576DCAAD.jpeg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 42
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
118
Πόντοι
0
Η Βικτώρια από Διδυμου 27 μετακόμισε σε στούντιο της Πάτρας, παίζει να έχει σχέση με κάτι που γράφτηκε για παράσημα κλπ, εγώ μια φορά την έχω πάρει πέρυσι και μου φάνηκε αρκούντως ρομαντική με τάση να κάνει το οτιδήποτε χωρίς έλεγχο

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Η Βικτώρια από Διδυμου 27 μετακόμισε σε στούντιο της Πάτρας, παίζει να έχει σχέση με κάτι που γράφτηκε για παράσημα κλπ, εγώ μια φορά την έχω πάρει πέρυσι και μου φάνηκε αρκούντως ρομαντική με τάση να κάνει το οτιδήποτε χωρίς έλεγχο
H τσατσα σημερα ελεγε οτι θα ειναι μεθαυριο εκει.
Πρωινη βαρδια
Διδυμου 27 Μιλενα με ελευθερο στοματικο τελειωτικο ,ολα πλην κωλου και Τανια με φουλ
Φωκαιας 27 β οροφος Βαλερια με απλο

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Τα λαγωνικά του bou παίζουν μπάλα σε όλη την Ελλάδα !!!!

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
206
Πόντοι
0
Η Μαιρη από περγαμου 1 δουλευει τελικά?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.131
Πόντοι
2.477
Περασμα μεταξουργειο μετα σπο μηνες αποχης.
Μπηκα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28Α σε εκεινο τον λαβυρινθο που λενε
εκει ηταν νεο κοριτσι οπως παρουσιασαν.
Μελαχροινο κοντοπουτανο και σκιννυ
με μακρια μαυρα μαλλια
κολλητο κροπ τοπ
και διχτυωτο καλσον.
απο κολομβια παρουσιασαν!
στηθος πλακα και κοιτουσα καλα καλα μηπως κρυβετσι πουλακι μεσα απο το καλσον.
χαριτωμενη στην παρουσιαση και επελεξα να δοκιμασω.

χαριτωμενη μπηκε επισης.
με σηκωμενη εγω αρχιζε να τον παιζει και ζηταει τιπς.
καλη πιπα αλλα εχει μουστακι.
γυρισμα στα 4
και τουρλωνει κωλο και μουνι για να τον φαει και αντικρυσα αξυρισια φουλ....

φουλ στο λιπαντικο και δεν ενιωθα τιποτα.
στο καλεσμα στο ονομα της απο την κυρα της πηγε να πεταχτει και να φυγει αλλα σαν καλος θηριοδαμαμαστης την προετοιμασα να τελειωσει πρωτα το εργο της σε εκεινο το τσιρκο.

στο τελος και παλι χαριτωμενη ζητουσε ξανα τιπς... απο πεντε ευρω εως δεκα.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΠΟΥΤΣΟΥΛΕΣ:happy::happy::happy:

1750 Φτανω Φυλ με ΗΣΑΠ:rockon:
Φυλ66Α,Β Ανοιχτα
Μπιλιαρδαδικο ολα κλειστα εκτως του μεσαιου στην Φωκ.
Φωκ13 Ανω Κατω κλειστα
Φωκ17 Κατω Μικαελα με Ευα 2τσα,Ανω Ειρηνη
Φωκ19 Ριτα Ρωσιδα ψηλη.
Φωκ25 Ανω κλειστο,τι καλα:smiling-face-with-heart-eyes:Κατω γυμνες η Σασα κ η milf Τζανινα.
Οργωσα την 2Σα,απολαυσα ωραιο τσιγγανικο sexακι μαζι κ οι γειτονες επειδη το τζαμι ηταν ανοιχτο:angel: με την κουρτινα σε πληρη αναπτυξη βεβαια.Πολυ καλη επιλογη,για μενα ειναι στανταρακι με ωραιο βαθυ μουνακι:kneel:κ τορνευμενα μπουτακια:smiling-face-with-heart-eyes:
Τσατσος ο Τρ.Σαμαρας.
Φωκ27Υπογ ανοιχτο.
Φυλ74Αρ Ανοιχτο,Δεξ Κλειστο
Φυλ59 Κλειστα
Φιλλ Ανοιχτα κ τα 2
Βενζινοαλυσιδα Φυλ65 Κλειστα
Φυλ 84 Ανοιχτα κ τα 2,στις 1830 η 2τσα εκλεινε το 86Ανω.
Ο 2ος γυρος ελαβε χωρα στο Φυλ86Κατω με την Ατζυ η οποια ειναι απλα απιστευτη:smitten::smitten::smitten:
Πολυ ωραια γυναικα με πολυ καλο χαρακτηρα.
Θα την ξανα:fuck1:την Παρασκευη:smiling-face-with-heart-eyes:
Φευγοντας πηρα φρεδο εσπρεσο απο COFFEE ORANGE 3ης 9ου 85 με €1,2+πλαστικο καλαμακι:kneel:

ΚΑΛΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ Κ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Τελευταία τροποποίηση:

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Στην Πάτρα έρχεται αρκετό καιρό πριν τα περί παρασήμου..Τώρα με γλυφωκολαδες και πίπες ακποτες.. δημιουργούνται παράσημα, ελαφράς νόσησης.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom