gamaomilfares
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 182
- Πόντοι
- 280
Φίλε μου εκανα εγγραφή γιατί προσπαθούσα να μπω με το παλιό ψευδώνυμο και μου έγραφε αποκλεισμένος λογαριασμός. Εστειλα κανα δυο φορές μηνυμα να δω τι συμβαίνει και δεν πήρα απάντηση. Έκανα λοιπόν εγγραφή και μπήκα να χαζέψω. Κριτικές, σχόλια και διάφορα γιατί έχουν πολύ ενδιαφέρον , πολύ χιούμορ και πραγματικά γελάω πολύ με τις περιγραφές και τους χαρακτηρισμούς κάποιων. Με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ πάλι. Μπαίνω λοιπόν εδω και τρώω κεραμίδα όταν καταλαβαίνω ότι λόγω της κριτικής που έγραψα μου απόκλεισαν τον λογαριασμό ,δήθεν ότι αβαντάριζα την Ήρα και προέτρεπα κάποιους να γίνουν πελάτες . Πίστεψε με καμία σχέση .Αυτό ακριβώς ένιωσα και αυτό έγραψα. Παλιά ήταν κομοδίνο και τώρα όσο πάει και συμμετέχει περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό εισέπραξα εγώ. Δεν με απασχολεί εάν δουλεύει 2-3 μέρες όπως έγραψαν , ούτε τίποτα άλλο. Είναι μιά ωραία γυναίκα που την γαμάς για 10 ευρώ. Αυτό από μόνο του αξίζει.Τώρα πως αυτό πέρασε ως αβαντάρισμα δεν το καταλαβαίνω. Τέλος πάντων δεν ήθελα να θίξω κανέναν και συγνώμη εάν έγινα λίγο ειρωνικός αλλά σίγουρα ήταν παρεξήγηση. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν αλλά είναι και αδικία να μου προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν. Τέλος πάντων. Καλή καρδιά και καλά γαμήσια σε όλους. Ελπίζω να μην μου μπλοκάρουν και αυτόν τον λογαριασμό.Φιλαρακι το οτι εκανες εγγραφη για να απαντησεις μας ξεπερναει, μηπως εισαι ο τερμα πισω δεξια..?