Εκανα μια μικρη βολτα στο
μεταξουργειο , πηγα και ηπια ενα φρεντο εσπρεσσο πολυ καλης ποιοτης στο αλβανικο καφενειο.
Η παρθενα ελληνιδα πιτσιρικα που δουλευει εκει βρηκε γκομενο, ενα νεαρο απο το μπαγκλαντες, ολη την ωρα ηντουσαν αγκαλιτσα και εδιναν φιλακια μπροστα στη μανα της . Μαλλον βρεθηκε ο καταλληλος να το ξεπαρθενιασει το μικρο...
Στο Ιασονος 44 στις 1800 εμπαινε η Ντανιελλα που ερχοταν για διπλοβαρδια μετα απο πρωινη βαρδια στο πορνομολ.
Μετα απο λιγο εφτασε και η μια απο τις δυο Ουζμπεκες της καρδιας μας, η Μαρινα, ηρθε χερακι χερακι με ενα πολυ νεαρο Ελληνα
με σπυρια στη μουρη.
Φανηκαν πολυ ερωτευμενοι οι δυο τους. Μακαρι να το παρει το κοριτσι ο τυπος.
Στο Ιασονος 32 ευθεια ηταν η τσουπωτη Ριτα με πρωχτικο. Ο οροφος κλειστος.
Στο Ιασονος 46 οροφος η Τατιανα, μαυρομαλλα με πρασινο ματι 40+ ηλικια.
Ιασονος 46 διαδρομος στο μαγαζι με τις 5 κοπελες, ηταν δυο ακυρες και η ψηλολιγνη Αντζελα φραντζα που εχει κανει το μαλλι
κατσαρο και της παει πολυ.
Στο Ιασ 39 δεξι πανω οροφος η Χριστινα, ομορφη Ρουμανα με πολυ καλο κορμι, φολα μεσα.
Στο Ιασονος 44 με την κουρτινα ηταν η Ιωαννα η ψηλη, αλεπουδοφατσα ψηλεγκω με μακρια ποδια και απλο προγραμμα.
Τη γαμησα σε κανονικη σταση και εβλεπα της ποδαρες της διαπλατα ανοιχτες, δε χορταινα να τις χαϊδευω τα μακρια μπουτια της.
Ωραιο πραμα να γαμας ψηλη γυναικα...
Οταν στραγγιζα στο μουνι της, της ειπα οτι πρεπει να βαλουν ενα καθρεφτη εκει διπλα στον τοιχο.
Γιατι να βαλουμε καθρεφτη ?? Για να σας βλεπω που με γαματε ?? Ναι αλλη ορεξη δεν ειχα... Ειπε η κορασις.
Νταξει εσυ μη κοιτας, εγω θελω να με βλεπω στον καθρεφτη ομως οταν σε γαμαω με ανοιχτες τις ποδαρες σου...
Καλα ναι , αμα το θες τοσο πολυ αντε πληρωσε και βαλε ενα , και αντε σηκω βγες απο μεσα μου εχω και σε αλλα δωματια να παω με ζαλισες, ειπε η κορασις...
Πηγα και βρηκα και την ιδιοκτητρια του
Ιάσονος 39 δεξι κατω εκει που εκανε τη μια και μοναδικη εμφανιση της η κοκκινομαλλα Ρωσσιδα Κατερινα.
Που ειναι το κοριτσι γιατι δεν ξαναδουλεψε ?? Το ψαχνουν ολοι στο σαητ !! της ειπα...
Ποιος σου ειπε οτι δε δουλευει ? Ειπε η αφεντικινα.
Πηγαινε στο Μεγαλεκου 28 οροφος τωρα απογεμα (το γωνιακο με τη σιδερενια σκαλα) η νυχτα στο Μεγαλεκου 22.
Εχοντας διαβασει καποια σχολια εδω ομως οτι ειναι μια που της μοιαζει και οχι η ιδια ,και χωρις να το εχω επιβεβαιωσει και εγω ο ιδιος της ειπα, Οχι δεν ειναι αυτη αλλη ειναι αυτη που λες, απλα μοιαζουν.
Η αφεντικινα επεμεινε οτι ειναι η ιδια απο το Ιασ 39 και οτι δε βλεπω καλα απο την αγαμια, τεσπα ανεβηκα τη σιδερενια σκαλα αλλα οτι ειχε πιασει βαρδια μια ξανθια χοντρουλα Μολδαβοφατσα, ισως παει τη νυχτα στο Μεγαλεκου 22 η Κατερινα αλλα εγω θα κοιμαμαι.