Πρωινή τσάρκα από Μετάξι λόγω δουλειάς..
Άδεια ακόμα η Αθήνα, οι μισοί τουρίστες.
Με την ευκαιρία του ανοίγματος του νήματος "Δανάη Μπάρκα" να τονίσω πως οι ξένες όλες στα σορτσάκια τους με κωλαράκια τούμπανα και ωραία λιγνά πόδια ενώ οι Ελληνίδες με τα χαλαρά χοντρομπουτάκια τους έκαναν "μπαμ".
Επισκέφτηκα λίγα σπίτια
Κολ. 27..
Στο υπόγειο 2 λατίνες λίγο νταρντάνες αλλά όχι και χοντρές όπως έχει γραφτεί εδώ. Βγήκαν με γέλια από το κουζινάκι.
Ειδικά η
Άναμπελ που φορούσε και πορτοκαλί κορμάκι ήταν πολύ καλή, λίγα παραπάνω κιλάκια αλλά Latina κατάσταση, εκεί που πρέπει και ωραίο πρόσωπο.
Νομίζω Νάνσυ η άλλη, όχι κακή αλλά δεν είδα και πολλά μιας κ τα μάτια μου δεν είχαν συνηθίσει ακόμα στο σκοτάδι της υπόγας.
Στον όροφο είχε 2 κοπέλες αλλά είδα μόνο την19-20άρα λεπτή σκουρόχρωμη που έχει αναφερθεί, συμπαθητική. Η άλλη σε δωμάτιο.
Στο ισόγειο (με τα σκαλοπατάκια) Μιμή (λατίνα πολύ σεξουλιάρα) και
επιστροφή της
Ρουμάνας Μπέλα με το αλαβάστρινο στήθος.
Γινόταν χαμός! Συνέχεια κόσμος να περιμένει και για τις δύο με γεμάτα δωμάτια αλλά με σαφή προτίμηση στην Μπέλα.
Πέρασα και εγώ μαζί της, ΟΚ, πάντα ομιλητική και καλοσυνάτη αλλά λίγο βιαστική η ατμόσφαιρα, λογικό.
Παραπονέθηκε λίγο και για το
μου ότι είναι πολύ σκληρό
. Κοκκίνησε το πρόσωπο της όσο την έπαιρνα αν και δεν κράτησε πολύ η ιστορία μιας και φορτωμένος, οπότε έφυγε ανακουφισμένη.
Μία χαρά απλά ψιλομετάνιωσα που δεν δοκίμασα την Άναμπελ στο υπόγειο ή την Μιμή έστω. Δεν ήμουν σίγουρος αν είχε αναφερθεί ως κομοδίνο.
Το καλό πως όλα τα κορίτσια ήταν πρόσχαρα όπου πήγα.