Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 347 άτομα (32 μέλη και 315 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.833
Πόντοι
46.232
Σμύρνη η Μιλένα ήταν στην πρώτη βάρδια ; Γτ τώρα π πέρασα ήταν κλειστά
Στη 2η βάρδια αναφέρομαι δες την ώρα τη τίμησα μάλιστα, εκτός αν δούλευε από το πρωί κ κάποια στιγμή αργότερα έκλεισε

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
349
Πόντοι
21
Καλησπερα κομαντα. Επιστροφη απο διακοπες και θελω να ριξω τα χοντρα στο gilfακι Αντριαννα με τις πλαστικες. Ξερει κανεις που τη βρισκω; Πριν καποια καλοκαιρια ηταν στο Μεταξουργειο και προσεφερε υπηρεσιες δυνατες. Τωρα;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Στη 2η βάρδια αναφέρομαι δες την ώρα τη τίμησα μάλιστα, εκτός αν δούλευε από το πρωί κ κάποια στιγμή αργότερα έκλεισε
Μάλλον ήταν από το πρωί γτ στις 7 παρά π πηγα ήταν κλειστό

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.833
Πόντοι
46.232
Μάλλον ήταν από το πρωί γτ στις 7 παρά π πηγα ήταν κλειστό
1900 αποκλείεται 1920 βγήκα από το δωμάτιο, εκτός αν είχε κλείσει το φως η υπηρεσία γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο, μετά από μερικά λεπτά μάλιστα απάντησα στη παράθεση σου

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ :rockon::zfuck::rockon:

Μόλις επέστρεψα από δυνατή κατάθεση στη Ντανιέλα από Ιάσωνος 44, όπου
αποφάσισα να πάω κατόπιν της σημερινής ενημέρωσης του μύστη @n.smirni76 :kneel:.
Είχα σκοπό να καταθέσω στην Κάτια από Λαγουμιτζή 23 αλλά κάτι με έσπρωχνε προς το
σιχαμένο Μετάξι! Η Μαρία η Καζακστανή επί της υπηρεσίας με ενημέρωσε για τη νέα
Ντανιέλα, παρόλο που δεν θα κατέθετα σε Τζούλια έτσι κι αλλιώς. Η Ντανιέλα
είναι ένα ξανθό αδύνατο κοντοπούτανο με μικρό βυζί με σκούρες ρόγες, ξανθό μαλλί και
νόστιμο αλλά κουρασμένο πρόσωπο.:smitten: Για Μετάξι είναι μια χαρά, δηλαδή...
Στο δωμάτιο μπήκε πρόσχαρη και έλαμψε μόλις της έπιασα κουβέντα στα Ρώσικα.
Δηλώνει Καζακστανή, αλλά δεν ήξερε να μου πει από ποια πόλη κατάγεται... :2funny::jerking:
Παίχτηκε φάσωμα με στοματόφιλα :jealous:που δεν έγιναν γλωσσόφιλα :angry: κι έπειτα άτεχνο
πέρασμα καπότας με το υπέροχο πολύχρωμο μανικιούρ της...:kiss-mark: Κρίμα που τα
κάτω άκρα της δεν ήταν εξίσου περιποιημένα... :( Τσιμπούκι δεν δοκίμασα
και πέρασα κατευθείαν στο ψητό! Δηλαδή, το γλυφομούνι! :rockon:
Όπως ανέφερε κι ο ΓαμήτρηςΧΧΧ @DmtrsxXx , είναι ξυρισμένη μεν, αλλά
όχι και κόντρα. Γενικότερα ήταν καθαρή αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να καταπιώ τα
υγρά της. Στη συνέχεια έκανα πέρασμα από κωλοτρυπίδι το οποίο φάνηκε πολύ
δουλεμένο. Η κοπέλα έχει ελαφρά πρόπτωση εντέρου! :rockon:Ξεκίνησα να το γλύφω
και να παίζω με την κλειτορίδα της, όμως φάνηκε να γουστάρει περισσότερο το
πρότερο γλύψιμο. Οπότε, συνεχίζω έτσι και της χώνω σιγά-σιγά ένα δάκτυλο
στο κωλοτρυπίδι της!:rockon: Εκεί άρχισε να παραμιλάει στα ρώσικα και να με κοιτάζει
σαν καυλωμένη ύαινα! Αμέσως μετά βγάζω το ένα δάκτυλο, φτύνω να μουνόζουμα στο κώλο
της και της χώνω δύο δάκτυλα! Τα πήρε και τα 2 βούτυρο! :kneel:Συνέχισα με κινήσεις που στόχευαν
στο σημείο G, μέσω του κώλου της όπου τελικά έχυσε! :rockon:Κι έτσι όπως ήταν ζαλισμένη κι αναδιπλωμένη
από την κάβλα, την τραβάω και της το χώνω κατευθείαν από κώλο! Τραβήχτηκε, τάχα ότι πονούσε, αλλά
την διαβεβαίωσα ότι θα χύσω γρήγορα και παραδόθηκε στις πρωκτικές ορέξεις μου!
Έχυσα κι εγώ σαν έφηβος στο μονόλεπτο με αυτή να μένει άναυδη από το σύντομο γαμήσι.
Τί να κάνουμε, αφού κάβλωσα άγρια...? Η τσα2 φώναξε αρχικά στο 10λεπτο και μετά σχεδόν στο 14λεπτο.
Υπερβήκαμε το χρόνο αλλά άξιζε η φάση. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι η ρωσόφωνη Ντανιέλα και να βάλει
το πρωκτικό στο στάνταρ πρόγραμμά της! :zfuck:
Αυτά από μένα!
Καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού! :hi:
Τα σεβη μου αρχικά για την θαρραλεοτητα σου
Και έπειτα για την μαεστρικη σου προσέγγιση για πρωκτικό

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.694
Πόντοι
4.646
Τα σεβη μου αρχικά για την θαρραλεοτητα σου
Και έπειτα για την μαεστρικη σου προσέγγιση για πρωκτικό
Σε ευχαριστώ, Ρομαντικέ! :hi:Αν και δεν θεωρώ ότι είμαι θαρραλέος...
Απλά πρωκτικομανής για δέσιμο... :rockon:

backoffice

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Μια ενημέρωση από μένα με την ευκαιρία που πέρασα γύρω στις 8μμ. Επίσκεψη σε Ιασωνος 32 πάνω ήταν ξανθιά τσατσά και δούλευε μια χοντρή γύφτισσα μάλλον. Σοφία λεγόταν είπε η τσατσά και Άνκα έφυγε. Δεν είπε πότε θα γυρίσει. Πέρασα από Ιάσωνος 31 δεξιά. Τσάτσος μέσ' στη καλή χαρά χορεύοντας!! Μιλφ με αρκετά πιασίματα. Δεν συγκράτησα όνομα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Για να μην την ψάχνετε άδικα η γνωστη Instagram influencer & star of vergas Sabina ειναι διακοπές στη Μυκονο και θα γυρίσει σε καμμια εβδομαδα.

Περνούσα τυχαία το πρωι απο τον Πειραιά και την πετυχα να περιμένει το καράβι.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οι μπουρδελιάρηδες που έχουν πιο πολύ γέλιο σε αυτό το site, είναι εκείνοι που παρ ' όλο που τιμούν τα μπουρδέλα πολύ συχνά με τα 10ευρα ή 20ευρά τους δεν παραλείπουν να ενημερώνουν τους υπόλοιπους ότι : ''' Εγώ πάω εκεί για λίγο μέχρι να βρω κοπέλα, εννοείται ότι θα σταματήσω, σιγά μην καώ . Και τελικά το μόνο που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι πετυχαίνουν να κάνουν κάποιες σχέσεις του 6μηνου και να επιστρέφουν πάλι στα μπουρδέλα, ή ακόμα χειρότερα να παντρεύονται και να επιστρέφουν στα μπουρδέλα. Ένας γνήσιος μπουρδελιάρης γνωρίζει πολύ καλά ότι όποια γυναίκα και να σταθεί δίπλα του για χρόνια ή για μήνες ή για πάντα ένα πράγμα δεν θα κατορθώσει ποτέ: Να αποτρέψει την καρδια του να πάλλεται και να σφυροκοπά για τα μπουρδέλα, ΤΕΛΟΣ, ... καλημέρες σε όλους..!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Οι μπουρδελιάρηδες που έχουν πιο πολύ γέλιο σε αυτό το site, είναι εκείνοι που παρ ' όλο που τιμούν τα μπουρδέλα πολύ συχνά με τα 10ευρα ή 20ευρά τους δεν παραλείπουν να ενημερώνουν τους υπόλοιπους ότι : ''' Εγώ πάω εκεί για λίγο μέχρι να βρω κοπέλα, εννοείται ότι θα σταματήσω, σιγά μην καώ . Και τελικά το μόνο που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι πετυχαίνουν να κάνουν κάποιες σχέσεις του 6μηνου και να επιστρέφουν πάλι στα μπουρδέλα, ή ακόμα χειρότερα να παντρεύονται και να επιστρέφουν στα μπουρδέλα. Ένας γνήσιος μπουρδελιάρης γνωρίζει πολύ καλά ότι όποια γυναίκα και να σταθεί δίπλα του για χρόνια ή για μήνες ή για πάντα ένα πράγμα δεν θα κατορθώσει ποτέ: Να αποτρέψει την καρδια του να πάλλεται και να σφυροκοπά για τα μπουρδέλα, ΤΕΛΟΣ, ... καλημέρες σε όλους..!
Την Καλημερα μου Φιλε Carlito.....ισως οι Φιλοι ντρεπονται να πουνε ακομα και στο εαυτο τους...."Ειμαι Πορνος......εγεννηθη ετσι......"δεν πειραζει......ανθρωποι ειμαστε.....
Καλα να περνας....
υσ.Ειμαι Πορνος......εγεννηθη ετσι......

Συνημμένα

• bdc0e831ef5fecd450578d25dd42cef1.gif
    bdc0e831ef5fecd450578d25dd42cef1.gif
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 35

NeroGreco

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
244
Πόντοι
20
αν απολαμβανεις κατι το οποιο δεν βλαπτει την υγεια σου αντιθετα κανει καλο τοτε γτ να το σταματησεις?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Παιδιά καλησπερα,μπορείτε να κάνετε μια ανακεφαλαίωση τι βάρδιες δουλεύουν η Βανέσα και η Μίκυ και σε ποιους οίκους???

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Παιδιά καλησπερα,μπορείτε να κάνετε μια ανακεφαλαίωση τι βάρδιες δουλεύουν η Βανέσα και η Μίκυ και σε ποιους οίκους???
Ιάσονος 20β και 37β αντίστοιχα. Απόγευμα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.954
Πόντοι
7.195
Για να μην την ψάχνετε άδικα η γνωστη Instagram influencer & star of vergas Sabina ειναι διακοπές στη Μυκονο και θα γυρίσει σε καμμια εβδομαδα.

Περνούσα τυχαία το πρωι απο τον Πειραιά και την πετυχα να περιμένει το καράβι.
για πες και για τον πελάτη

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλημέρα σε ολους
Ειναι η ιδέα μου η όντως η ποιότητα του σεξ εχει πεσει πολυ στην φυλής και τα πέριξ;
Εριξα 3 πουτσους εχθες και τον μονο που ευχαριστήθηκα ηταν
Μια τσιγγανογυφτισα στην Βρωμερή ιασονος, γυρω στο 1.65 χωρις τα τακούνια, αδύνατη και σφιχτή με το κίτρινο το γύφτικο μαλλι σε κοτσο.
Στο δωματιο πολυ φιλική, μου εκανε μια υγρη πιπα με βεντουζιες ενω δεν αρνήθηκε να μου γλύψει τις μπάλες.
Την γύρισα και την πήρα στα 4 αφού δεν ήθελα να αγγίξω το βρωμερό ατημελιτο κρεβατι
Αρχισα ενα ανελέητο σφυροκόπημα με την ιδια φωνάζει και να κραυγάζει να της σκισω το μουνι
Μου τουρλωσε τον κωλο της, της πιεσα το σβέρκο στο κρεβάτι και ανέβασα στροφές στο κόκκινο με την ιδια να μην αντιστέκεται σε τίποτα.
Αργότερα της πρότεινα να με τελειώσει με πιπα αφου την εκανε καλα παρ ολα αυτα ειχα ηδη χύσει χωρις να το καταλάβω αφου ημουν ακομα καυλομενος.
Τιμιο 10αρικο μπορώ να πω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
Καλημέρα σε ολους
Ειναι η ιδέα μου η όντως η ποιότητα του σεξ εχει πεσει πολυ στην φυλής και τα πέριξ;
Μια τσιγγανογυφτισα στην Βρωμερή ιασονος, γυρω στο 1.65 χωρις τα τακούνια, αδύνατη και σφιχτή με το κίτρινο το γύφτικο μαλλι σε κοτσο.
Στο δωματιο πολυ φιλική, μου εκανε μια υγρη πιπα με βεντουζιες ενω δεν αρνήθηκε να μου γλύψει τις μπάλες.
Την γύρισα και την πήρα στα 4 αφού δεν ήθελα να αγγίξω το βρωμερό ατημελιτο κρεβατι
Αρχισα ενα ανελέητο σφυροκόπημα με την ιδια φωνάζει και να κραυγάζει να της σκισω το μουνι
Μου τουρλωσε τον κωλο της, της πιεσα το σβέρκο στο κρεβάτι και ανέβασα στροφές στο κόκκινο με την ιδια να μην αντιστέκεται σε τίποτα.
Αργότερα της πρότεινα να με τελειώσει με πιπα αφου την εκανε καλα παρ ολα αυτα ειχα ηδη χύσει χωρις να το καταλάβω αφου ημουν ακομα καυλομενος.
7 χρόνια τυχη πλεον!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Καλημέρα σε ολους
Μαγαζί, όνομα κα βάρδια;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλημέρα σε ολους
Αργότερα συνέχισα για Βικτωρίας με σκοπο να περασω ακομα καλύτερα, ήμουν ακομα καυλωμενος απο πριν
Εδω συγκράτησα διευθύνσεις και ονόματα
Αρχικά μπήκα στο φιλλιπιδου 11α βρισκόταν η για να η Ρουμάνα,κοντή και skinny fat με μια σαμπρελα λίπους στη μεση μεγαλύτερη απ τον κωλο της.
Στον κανονικό κόσμο δεν θα την κοίταγα ποτέ
Στο σαλοναρισμα εκανε παιχνίδια αλλα βιαστικά αφου ειχε πολυ δουλειά εκεινη την μερα οπως ενημέρωσε η τσατσά, ειχε ηδη 2 δωμάτια γεμάτα..
Δεν γαμιέται λεω και μπαίνω να αδειάσει το πακέτο
Ερχεται η λεγαμενη τρέχοντας στο δωμάτιο απο την βιασύνη ουτε εσώρουχα δεν φόραγε
Βγάζω το μποξεράκι και την σοκάρει ο πουτσος μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί απ το αιμάτωμα και το αποκαλεί ανακόντα
Κάθετε στο κρεβάτι μου φοράει τον σκούφο στον ηδη καυλωμενο πουτσο και αρχίζει μια γρήγορη πιπα με πολυ χερι
Της λεω
;σιγα σιγα
;Εγω σιγα μου λεει αλλα κι εσύ μετα σιγά όμως
Ανοίγει τα πόδια και μπαίνω μεσα με αργές και βαθιές διεισδύσεις για να χαμηλώσω τον βιαστικό ρυθμό, αλλα ετσι δεν θα χύσω ποτέ
Της λεω γυρνα και αυτή βγάζει αναστεναγμούς από τη κούραση τής ημέρας
Αρχίζω να την καρφωνω βαθιά
Και έπειτα γρήγορα την ιδια στιγμή μου πιάνει τις μπάλες απο κάτω για να τελειώνω εκει ανεβάζω στροφές και αρχιζει τις κραυγές παράλληλα με τα καντήλια στα ρουμάνικα απο οτι κσταλαβα.
Σαν να μη γάμησα ποτε
Εχυσα και συνέχισα την τσαρκα να βρώ ενα μωρό που θα με καυλωσει και παλι κι ας μην ήθελα πολυ..
Καταλήγω στο φωκαιας 25β οπου ειχε δυο κοπέλες μια ξανθιά νταρντανα και την σαρα, μελαχρινή τσιγγανορουμανα με σώμα στεγνό και μοντελισιο
Τσουπωτο κωλο και ζαρωμενα βυζιά.
Περνάω μεσα κάθομαι στο κρεβάτι μπροστά στον πλαινο καθρέφτη γιατι ηθελα να με τσιμπουκωνει και να την βλεπω απο πισω και ειμαι ήδη τούρμπο οσο ακούω τα καυλοτακουνα να σαλοναρουν.
Ερχεται η σαρα
Με χαιρετάει και μου λεει
;εγω δεν θελω να μου λενε κανε αυτο κανε εκείνο
;Καλα της λεω
Θελω να κανεις μόνο στοματικό,οχι σεξ
Και την στιγμη που βγάζω την μπλουζα μου χωρίς να το καταλάβω τον έχει πάρει ηδη στο στόμα ακαποτο( σοκάρομαι αρχικά γιατι δεν μπαίνω ακαποτος στα μπουρδέλα)
Τελος παντον λεω
Μου λεει μη με χύσεις στο στόμα όμως
Μετά γεύτηκε τα υγρά που έβγαζα,σταμάτησε και μου εβαλε καπότα για να συνεχίσει την ατεχνη με χερι γρήγορη πιπα της φτάνοντας μονο στο κεφάλι
Την άφησα κανένα 5λεπτο αλλα δεν ειχε νόημα αφου ηταν κακή
Την σηκώνω,αυτη στέκεται στα 4 και της τον βάζω στο παραδόξως σφιχτό μουνάκι της
Το σωμα της βόλευε πολυ για σφυροκόπημα, αυτή απλώθηκε στο κρεβάτι με τα γόνατα κατω και τα ποδια στον αερα σε μια καυλωτικη σταση να μου λεει γαμάμε ετσι κι αλλο,χυσε μεσα μου
Οπως και έπραξα.
Πολυ μέτριο σεξ με την Σάρα αλλα ίσως ξαναπηγαινα για την ευεξία που εχει το σωμα της

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Αργότερα συνέχισα για Βικτωρίας με σκοπο να περασω ακομα καλύτερα, ήμουν ακομα καυλωμενος απο πριν
Εδω συγκράτησα διευθύνσεις και ονόματα
Αρχικά μπήκα στο φιλλιπιδου 11α βρισκόταν η για να η Ρουμάνα,κοντή και skinny fat με μια σαμπρελα λίπους στη μεση μεγαλύτερη απ τον κωλο της.
Στον κανονικό κόσμο δεν θα την κοίταγα ποτέ
Στο σαλοναρισμα εκανε παιχνίδια αλλα βιαστικά αφου ειχε πολυ δουλειά εκεινη την μερα οπως ενημέρωσε η τσατσά, ειχε ηδη 2 δωμάτια γεμάτα..
Δεν γαμιέται λεω και μπαίνω να αδειάσει το πακέτο
Ερχεται η λεγαμενη τρέχοντας στο δωμάτιο απο την βιασύνη ουτε εσώρουχα δεν φόραγε
Βγάζω το μποξεράκι και την σοκάρει ο πουτσος μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί απ το αιμάτωμα και το αποκαλεί ανακόντα
Κάθετε στο κρεβάτι μου φοράει τον σκούφο στον ηδη καυλωμενο πουτσο και αρχίζει μια γρήγορη πιπα με πολυ χερι
Της λεω
;σιγα σιγα
;Εγω σιγα μου λεει αλλα κι εσύ μετα σιγά όμως
Ανοίγει τα πόδια και μπαίνω μεσα με αργές και βαθιές διεισδύσεις για να χαμηλώσω τον βιαστικό ρυθμό, αλλα ετσι δεν θα χύσω ποτέ
Της λεω γυρνα και αυτή βγάζει αναστεναγμούς από τη κούραση τής ημέρας
Αρχίζω να την καρφωνω βαθιά
Και έπειτα γρήγορα την ιδια στιγμή μου πιάνει τις μπάλες απο κάτω για να τελειώνω εκει ανεβάζω στροφές και αρχιζει τις κραυγές παράλληλα με τα καντήλια στα ρουμάνικα απο οτι κσταλαβα.
Σαν να μη γάμησα ποτε
Εχυσα και συνέχισα την τσαρκα να βρώ ενα μωρό που θα με καυλωσει και παλι κι ας μην ήθελα πολυ..
Καταλήγω στο φωκαιας 25β οπου ειχε δυο κοπέλες μια ξανθιά νταρντανα και την σαρα, μελαχρινή τσιγγανορουμανα με σώμα στεγνό και μοντελισιο
Τσουπωτο κωλο και ζαρωμενα βυζιά.
Περνάω μεσα κάθομαι στο κρεβάτι μπροστά στον πλαινο καθρέφτη γιατι ηθελα να με τσιμπουκωνει και να την βλεπω απο πισω και ειμαι ήδη τούρμπο οσο ακούω τα καυλοτακουνα να σαλοναρουν.
Ερχεται η σαρα
Με χαιρετάει και μου λεει
;εγω δεν θελω να μου λενε κανε αυτο κανε εκείνο
;Καλα της λεω
Θελω να κανεις μόνο στοματικό,οχι σεξ
Και την στιγμη που βγάζω την μπλουζα μου χωρίς να το καταλάβω τον έχει πάρει ηδη στο στόμα ακαποτο( σοκάρομαι αρχικά γιατι δεν μπαίνω ακαποτος στα μπουρδέλα)
Τελος παντον λεω
Μου λεει μη με χύσεις στο στόμα όμως
Μετά γεύτηκε τα υγρά που έβγαζα,σταμάτησε και μου εβαλε καπότα για να συνεχίσει την ατεχνη με χερι γρήγορη πιπα της φτάνοντας μονο στο κεφάλι
Την άφησα κανένα 5λεπτο αλλα δεν ειχε νόημα αφου ηταν κακή
Την σηκώνω,αυτη στέκεται στα 4 και της τον βάζω στο παραδόξως σφιχτό μουνάκι της
Το σωμα της βόλευε πολυ για σφυροκόπημα, αυτή απλώθηκε στο κρεβάτι με τα γόνατα κατω και τα ποδια στον αερα σε μια καυλωτικη σταση να μου λεει γαμάμε ετσι κι αλλο,χυσε μεσα μου
Οπως και έπραξα.
Πολυ μέτριο σεξ με την Σάρα αλλα ίσως ξαναπηγαινα για την ευεξία που εχει το σωμα της
Γισ την Σάρα, Έχει κορμί λαμπάδα η άτιμη και όπως είπες χάλια στήθος.
Μόνο για την χλιαρή της πιπα αξίζει και για γλυφομουνι.
Τον τελευταίο χρόνο είναι μες τα νεύρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom