Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Απ' ότι μου είπαν έχει σταματήσειΗ Τζέσικα δουλεύει φίλε;
Απ' ότι μου είπαν έχει σταματήσειΗ Τζέσικα δουλεύει φίλε;
ωχ θα χουν φραγή εισερχόμενων τώραΝαι φίλε αναζήτησε 6997397518 Τινάρα έχει αγγελία στο kanesex,έρχεται αυτή σε σενα ή ξενοδοχείο και 6908525840 Βιβή Νέο Κόσμο εχεμυθα δίνει διεύθυνση βέβαια αυτή έχω να τη πάρω μερες
Ε Ξ Α Λ Λ Ο Σ !!!Ρε @Tsarkofilos μας εχεις σπάσει τα παπαρια με τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις!
- Κάνει πιπαρες;
- Τα παιρνει στο στόμα;
- Κάνει λαρυγγωτο;
ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ!
ΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΦΥΛΗΣ. ΚΑΨΕ 3 - 4
20€ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΣΕ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!
Ε Λ Ε Ο Σ !
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΥΡΙΟΙ!!
ΕΕΕ ΜΑΑΑ;;;!!Ε Ξ Α Λ Λ Ο Σ !!!
κατα τα αλλα ειναι "φιλος της τσαρκας" το παιδι παιζει να μην εχει τσαρκαρει ποτε και να πηγαινει μονο στοχευμεναΡε @Tsarkofilos μας εχεις σπάσει τα παπαρια με τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις!
- Κάνει πιπαρες;
- Τα παιρνει στο στόμα;
- Κάνει λαρυγγωτο;
ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ!
ΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΦΥΛΗΣ. ΚΑΨΕ 3 - 4
20€ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΣΕ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!
Ε Λ Ε Ο Σ !
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΥΡΙΟΙ!!
Τι ώρα ; Και πως ήταν η κοπέλα ;χτες σε τσαρκα στο μ.αλεξανδρου 22 οροφο πετυχα ενα μουνακι με τατου και ραστα.παλιοτερα ηταν και στο κωλονου 11 ισογειο.τατου αναμεσα στα βυζια ειχε!
ξερει κανενας τιποτα?
Με πρόλαβες, πονηρέ. Αλεπουδιάρη!Η Τζέσικα δουλεύει φίλε;
Έχουν πάει να μαζέψουν κοινόχρηστα σε άλλη περιοχή , αύριο το απόγευμα θα περάσουν απο'δώ.Δεν υπάρχει διαχείριση εδώ μέσα? Πώς τους επιτρέπετε να μιλάνε έτσι;
Δεν υπάρχει διαχείριση εδώ μέσα? Πώς τους επιτρέπετε να μιλάνε έτσι;
Επέστρεψε ή ακόμα ?Τόσες μερες απραξίας το γκροβερ της Μπαρμπορας θα έχει σφίξει με μανέλα μιας ιντσας μαζί με προεκταση ενός μέτρου!!
Θα έχει γίνει μέγγενη!
Ακόμα.Επέστρεψε ή ακόμα ?