Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 398 άτομα (44 μέλη και 354 επισκέπτες)

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Καλημέρα μύστες .Το Περγάμου 1 τι ώρα ανοίγει?.Όποτε να ναι?

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Δεν θα την καταχωρούσα ακριβώς στα ΙΚΕΑ, αλλά ΝΑΙ είναι ξεκάθαρα για 10ευρο. Όταν ήταν λεπτή (πλην 12 κιλά από σήμερα) έβγαζα τα 15 από την τσέπη και το έραβα...ήτανε και πιο ένθερμη στα προκαταρτικά φυσικα

Απλό, τσιμπούκι με προφύλαξη, η εμμυ χωρίς .
Στο πισωκολλητο μου ταπωσε την κωλοτρυπιδα με την παλάμη της λες και θα της τον έβαζα με το ζόρι.
Δίπλα έγραψαν ότι δίνει τον κώλο της με έξτρα. .
Όποιος γενναίος ας δοκιμάσει .
Αυτή συνήθως τι ώρες παίζει συνοδοιπορε να τη δοκιμάσουμε να δούμε τι λέει?

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.731
Πόντοι
41.129
Mικρη βολτα στα κεντρικα για κατι μοντελες που εχει γραφτει οτι κυκλοφορουν αλλα τζιφος...

Λιοσιων 73β ο οροφος δυο κορίτσα, Κατερινα κοντη με μαυρο μακρι μαλλι και αδυνατο κορμι και μια αλλη ξανθια,μετρια εμφανιση δε συγκρατησα ονομα αλλα Μπετυ δεν την ελεγαν σιγουρα.

Λιοσιων 73 ισογειο Κωνσταντινα, μετριου αναστηματος με μακρια καστανα μαλλια, γκομενα της διπλανης πορτας με καθημερινη ομορφια και ενα απλα αδυνατο κορμι, οχι κατι μοντελε σε απλο προγραμμα.

Φωκαιας τα 17αρια ισογειο και οροφος κλειστα.

Φωκαιας 13 κλειστο.

Φιλλιπιδου 11 οροφος Καρολινα, μετριου αναστηματος ζυμαρακι με ξανθα μαλλια δεμενα κοτσο και παντελως αδιαφορη φατσα.
με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.

ΦΙλλιπιδου 11 ισογειο Πωλινα, μιλφο κουγκαρ με τα παντα ολα στο μενου εκτος κωλου.
Αδιαφορη σκυλέ φατσα και κορμι με πολλες ατελειες.

Φυλης 74 το Ανναμπελοσπιτο κλειστο.Λογικα η πρωην πριγκιπισσα του Μεταξουργειου Ανναμπελα ξεκουραζει την κωλοτρυπα της.

Φυλης 66 με την κοκκινη πορτα, κλειδαμπαρωμενο.

Φυλης 66 το απο διπλα με την ασπρη πορτα Συλβια, ψηλη νταρντανα με κοιλουμπα ψιλοακωλη.

Ομολογω οτι στο Μεταξουργειο πρωινη βαρδια βρισκω καλυτερες...... :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.427
Πόντοι
27.261
Mικρη βολτα στα κεντρικα για κατι μοντελες που εχει γραφτει οτι κυκλοφορουν αλλα τζιφος...

Λιοσιων 73β ο οροφος δυο κορίτσα, Κατερινα κοντη με μαυρο μακρι μαλλι και αδυνατο κορμι και μια αλλη ξανθια,μετρια εμφανιση δε συγκρατησα ονομα αλλα Μπετυ δεν την ελεγαν σιγουρα.

Λιοσιων 73 ισογειο Κωνσταντινα, μετριου αναστηματος με μακρια καστανα μαλλια, γκομενα της διπλανης πορτας με καθημερινη ομορφια και ενα απλα αδυνατο κορμι, οχι κατι μοντελε σε απλο προγραμμα.

Φωκαιας τα 17αρια ισογειο και οροφος κλειστα.

Φωκαιας 13 κλειστο.

Φιλλιπιδου 11 οροφος Καρολινα, μετριου αναστηματος ζυμαρακι με ξανθα μαλλια δεμενα κοτσο και παντελως αδιαφορη φατσα.
με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.

ΦΙλλιπιδου 11 ισογειο Πωλινα, μιλφο κουγκαρ με τα παντα ολα στο μενου εκτος κωλου.
Αδιαφορη σκυλέ φατσα και κορμι με πολλες ατελειες.

Φυλης 74 το Ανναμπελοσπιτο κλειστο.Λογικα η πρωην πριγκιπισσα του Μεταξουργειου Ανναμπελα ξεκουραζει την κωλοτρυπα της.

Φυλης 66 με την κοκκινη πορτα, κλειδαμπαρωμενο.

Φυλης 66 το απο διπλα με την ασπρη πορτα Συλβια, ψηλη νταρντανα με κοιλουμπα ψιλοακωλη.

Ομολογω οτι στο Μεταξουργειο πρωινη βαρδια βρισκω καλυτερες...... :hi:
εμ βεβαια πουρμπουαρακια, δε συγκρινονται με τα μονδελα του μεταξιου γιατι, αλλιως ειναι το κατουρημα των 10 και αλλιως των 20... στην υφη, οσφρηση και γευση.
σαν εμπειρος γευσιγνωστης που εισαι, μαζι και με τα πεντιγκρι σου, εχεις πλεονεκτημα αποψης.
:thumbsup:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.731
Πόντοι
41.129
αλλιως ειναι το κατουρημα των 10 και αλλιως των 20... στην υφη, οσφρηση και γευση.
δικος μας εισαι και εσυ τυπε ? κατι θα ξέρεις για να το λες !
ποια σε κατουρησε στο δεκαρικο και ποια στο 20ρικο ? :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.427
Πόντοι
27.261
δικος μας εισαι και εσυ τυπε ? κατι θα ξέρεις για να το λες !
ποια σε κατουρησε στο δεκαρικο και ποια στο 20ρικο ? :hi:
:embarrased: ω να σου γαμησω :new_shocked:

λες πουρμπουαρακια... και να μην το εχω παρει χαμπαρι ?
για βγαλε κανα ποστ να θυμηθω μια... μπορει να κανω και λαθος :think:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μαγικό κομμάτι , δεν υπάρχει φυσικά κάποιος γρίφος πίσω από τους στίχους -πολύ νορμάλ- αλλά η ερμηνεία είναι απίστευτη. Σχετικά με τα συναισθήματα που λες, το νόημα στη ζωή ξέρεις πιο είναι??? '''Χάσε τον έλεγχο''' Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που ξεκινάς να ΖΕΙΣ στ'αλήθεια:coffee:
Ναι πολύ καλό κομμάτι!!
Με αυτά μεγαλώσαμε, αλλά χρόνια.

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Μεσημεριανή βόλτα που εχθές έγινε απόγευμα και έκανα την μαλάκια να φυγω,ακόμα δεν ξέρω γιατί και να δοκιμάσω την ειρήνη.
Προσπάθησα να βρω εκείνη την περιβόητη Μύρα,αλλά δεν την βρήκα όπως και σήμερα και είχα ξενερώσει.Μ αυτά εγώ θα της ρίξω άκυρο.Δεν μένω κοντά για ανέβα κατέβα,οπότε ειρήνη για δοκιμη.
Γενικός έχει πάρα πολλά κλειστά μαγαζιά και στα περισσότερα είναι μπάζα.Εχω αρχίσει να σκέφτομαι, ότι πλέον δεν αξίζει να δίνεις ούτε το 20 άρικο για τις περισσότερες.
Το κακό είναι, ότι τελικά υπάρχουν και οι πορνογυπες, που εκθειάζουν κάτι θειτσες ,που ούτε θα της πρόσεχε κάποιος εάν την έβλεπε στο δρομο.
Περνώντας την φυλής,είδα το κλειστό σπιτάκι στο 80 που είναι παρατημένο πολλά χρόνια και θυμάμαι την Τζένη τότε το 90 που ήταν ένα ατελείωτο μουνι,εγώ πιτσιρικάς,γινότανε μακελειό στο δωμάτιο,η τύπισσα έδειξε ρέστα, τουλάχιστον μαζί μου,δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την γκόμενα.

Ventola

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2010
Κριτικές
12
Like
252
Πόντοι
290
Πέρασμα από Κωνσταντινουπόλεως 166Α. Μαρίνα και Σαβίνα δουλεύουν. Πρόγραμμα φουλ εκτός πρωκτικού. Επίσης η Σαβίνα δεν κάνει 69. Αρκετή κίνηση στον οίκο με δωμάτια και αναμονή για το σαλοναρισμα

NeroGreco

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
244
Πόντοι
20
την καλησπερα μου μαγκες σας παρακολουθω χρονια...ειπα να συμετασχω κ εγω,ακολουθουν κριτικες και εμπειριες απο ολα τα μπουρδελα φυλις αχαρνων βεργας κλπ...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μάγκες, σήμερα με έπιασε μια επιθυμία, μια μανία πιο σωστά, να γλύψω τσιγγάνικα πατουσάκια, έτσι η Ιάσωνος ήτανε μονόδρομος. Στο 44 το τελευταίο ήταν δυο κορίτσια, αλλά η Μιχαέλα ή Εμανουέλα, δεν το έπιασα καλά, με κέρδισε. Γύρω στα 30, με κανονικό σώμα, μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα, είδα το κωλαράκι της στο φως της ημέρας, αφού εκεί αφήνουν την εξώπορτα ανοιχτή και μπαίνει ο ήλιος, αλλά και τα κάτι σαν παντοφλάκια που φορούσε, και κάτι σάλεψε μέσα στο βρακί μου.

Στα συν και το ότι τοποθετήθηκα στο τέρμα μέσα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούν τα κορίτσια για να αφήνουν τα ρούχα τους και να κάνουν μπάνιο και να πηγαίνουν τουαλέτα. Όσο περίμενα το κορίτσι, περιεργαζόμουν τα αθλητικά τους παπούτσια και τα βρακιά τους. Η κοπέλα δεν μιλάει ελληνικά και δήλωσε Μολδαβή. Πίπα δεν ήθελα, είχα άλλο σκοπό. Με άφησε να γλύψω τις σκούρες θηλές από το ολίγον νερουλιασμένο στήθος της και μετά βάλθηκα να χουφτώνω τα μπουτάκια της και τις γάμπες της και κάπου εκεί μάλλον ψιλοκατάλαβε πού το πήγαινα, αφού σε κίνηση να πλησιάσω τα πατουσάκια της τραβιότανε, αλλά μιας και ήτανε σε καλή διάθεση και χαζογέλαγε, με μια αιφνιδιαστική κίνηση πρόλαβα και μπούκωσα το μεγάλο της δάχτυλο! Μύριζε μάγκες, αλλά δε με χάλασε καθόλου. Η κοπέλα είχε και μια μικρή συμμετοχή στο ιεραποστολικό, με χάιδευε και μου έγλυφε τις ρώγες, δεν ήταν έπιπλο δηλαδή.

Δεν ήταν άσχημα, με δεδομένο ότι ήταν ένα απλό πρόγραμμα με ένα κορίτσι που μου άρεσε εμφανισιακά και που δεν ήτανε στρίτζω. Αν με άφηνε να της αφαιρέσω και κάποιους μύκητες από τα πόδια θα ξαναπήγαινα σίγουρα, τώρα όμως δεν ξέρω, μάλλον θα αναζητήσω στη ρουλέτα της τύχης κάτι άλλο, που ίσως να βγει καλύτερο :confused:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Μάγκες, σήμερα με έπιασε μια επιθυμία, μια μανία πιο σωστά, να γλύψω τσιγγάνικα πατουσάκια, έτσι η Ιάσωνος ήτανε μονόδρομος. Στο 44 το τελευταίο ήταν δυο κορίτσια, αλλά η Μιχαέλα ή Εμανουέλα, δεν το έπιασα καλά, με κέρδισε. Γύρω στα 30, με κανονικό σώμα, μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα, είδα το κωλαράκι της στο φως της ημέρας, αφού εκεί αφήνουν την εξώπορτα ανοιχτή και μπαίνει ο ήλιος, αλλά και τα κάτι σαν παντοφλάκια που φορούσε, και κάτι σάλεψε μέσα στο βρακί μου.

Στα συν και το ότι τοποθετήθηκα στο τέρμα μέσα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούν τα κορίτσια για να αφήνουν τα ρούχα τους και να κάνουν μπάνιο και να πηγαίνουν τουαλέτα. Όσο περίμενα το κορίτσι, περιεργαζόμουν τα αθλητικά τους παπούτσια και τα βρακιά τους. Η κοπέλα δεν μιλάει ελληνικά και δήλωσε Μολδαβή. Πίπα δεν ήθελα, είχα άλλο σκοπό. Με άφησε να γλύψω τις σκούρες θηλές από το ολίγον νερουλιασμένο στήθος της και μετά βάλθηκα να χουφτώνω τα μπουτάκια της και τις γάμπες της και κάπου εκεί μάλλον ψιλοκατάλαβε πού το πήγαινα, αφού σε κίνηση να πλησιάσω τα πατουσάκια της τραβιότανε, αλλά μιας και ήτανε σε καλή διάθεση και χαζογέλαγε, με μια αιφνιδιαστική κίνηση πρόλαβα και μπούκωσα το μεγάλο της δάχτυλο! Μύριζε μάγκες, αλλά δε με χάλασε καθόλου. Η κοπέλα είχε και μια μικρή συμμετοχή στο ιεραποστολικό, με χάιδευε και μου έγλυφε τις ρώγες, δεν ήταν έπιπλο δηλαδή.

Δεν ήταν άσχημα, με δεδομένο ότι ήταν ένα απλό πρόγραμμα με ένα κορίτσι που μου άρεσε εμφανισιακά και που δεν ήτανε στρίτζω. Αν με άφηνε να της αφαιρέσω και κάποιους μύκητες από τα πόδια θα ξαναπήγαινα σίγουρα, τώρα όμως δεν ξέρω, μάλλον θα αναζητήσω στη ρουλέτα της τύχης κάτι άλλο, που ίσως να βγει καλύτερο :confused:
Μιχαέλα στο 46α που δουλεύει κ η Όλγα

Manaveis_27

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Like
76
Πόντοι
0
Συναδελφοι μηπως ξερετε καμια καλη,καθαρη bbw που να κανει facesitting; Γιατι ειναι και μερικες bbw που ουτε τoν κωλο δεν αφηνουν να πιασεις.Αν γνωριζετε τα φωτα σας παρακαλω!
Ναι φίλε αναζήτησε 6997397518 Τινάρα έχει αγγελία στο kanesex,έρχεται αυτή σε σενα ή ξενοδοχείο και 6908525840 Βιβή Νέο Κόσμο εχεμυθα δίνει διεύθυνση βέβαια αυτή έχω να τη πάρω μερες

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία να παίρνει πιπαρες τώρα το πρωί Φυλής και Φωκαίας?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom