You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
συνήθως μετά τις 2 ΚυριακήΚαλημέρα μύστες .Το Περγάμου 1 τι ώρα ανοίγει?.Όποτε να ναι?
ευχαριστώ πολύσυνήθως μετά τις 2 Κυριακή
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Δεν θα την καταχωρούσα ακριβώς στα ΙΚΕΑ, αλλά ΝΑΙ είναι ξεκάθαρα για 10ευρο. Όταν ήταν λεπτή (πλην 12 κιλά από σήμερα) έβγαζα τα 15 από την τσέπη και το έραβα...ήτανε και πιο ένθερμη στα προκαταρτικά φυσικα
Αυτή συνήθως τι ώρες παίζει συνοδοιπορε να τη δοκιμάσουμε να δούμε τι λέει?Απλό, τσιμπούκι με προφύλαξη, η εμμυ χωρίς .
Στο πισωκολλητο μου ταπωσε την κωλοτρυπιδα με την παλάμη της λες και θα της τον έβαζα με το ζόρι.
Δίπλα έγραψαν ότι δίνει τον κώλο της με έξτρα. .
Όποιος γενναίος ας δοκιμάσει .
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Πρωινή βάρδια την πήρα τύπε αλλά μαλλον παίζει και απογευματινή.Αυτή συνήθως τι ώρες παίζει συνοδοιπορε να τη δοκιμάσουμε να δούμε τι λέει?
Κριτικές εδώ
Όλες οι κριτικές για την Μπέτυ - Λιοσίων 73Β (Μπουρδέλα) Λιοσίων
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.731
- Πόντοι
- 41.129
Mικρη βολτα στα κεντρικα για κατι μοντελες που εχει γραφτει οτι κυκλοφορουν αλλα τζιφος...
Λιοσιων 73β ο οροφος δυο κορίτσα, Κατερινα κοντη με μαυρο μακρι μαλλι και αδυνατο κορμι και μια αλλη ξανθια,μετρια εμφανιση δε συγκρατησα ονομα αλλα Μπετυ δεν την ελεγαν σιγουρα.
Λιοσιων 73 ισογειο Κωνσταντινα, μετριου αναστηματος με μακρια καστανα μαλλια, γκομενα της διπλανης πορτας με καθημερινη ομορφια και ενα απλα αδυνατο κορμι, οχι κατι μοντελε σε απλο προγραμμα.
Φωκαιας τα 17αρια ισογειο και οροφος κλειστα.
Φωκαιας 13 κλειστο.
Φιλλιπιδου 11 οροφος Καρολινα, μετριου αναστηματος ζυμαρακι με ξανθα μαλλια δεμενα κοτσο και παντελως αδιαφορη φατσα.
με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
ΦΙλλιπιδου 11 ισογειο Πωλινα, μιλφο κουγκαρ με τα παντα ολα στο μενου εκτος κωλου.
Αδιαφορη σκυλέ φατσα και κορμι με πολλες ατελειες.
Φυλης 74 το Ανναμπελοσπιτο κλειστο.Λογικα η πρωην πριγκιπισσα του Μεταξουργειου Ανναμπελα ξεκουραζει την κωλοτρυπα της.
Φυλης 66 με την κοκκινη πορτα, κλειδαμπαρωμενο.
Φυλης 66 το απο διπλα με την ασπρη πορτα Συλβια, ψηλη νταρντανα με κοιλουμπα ψιλοακωλη.
Ομολογω οτι στο Μεταξουργειο πρωινη βαρδια βρισκω καλυτερες......
Λιοσιων 73β ο οροφος δυο κορίτσα, Κατερινα κοντη με μαυρο μακρι μαλλι και αδυνατο κορμι και μια αλλη ξανθια,μετρια εμφανιση δε συγκρατησα ονομα αλλα Μπετυ δεν την ελεγαν σιγουρα.
Λιοσιων 73 ισογειο Κωνσταντινα, μετριου αναστηματος με μακρια καστανα μαλλια, γκομενα της διπλανης πορτας με καθημερινη ομορφια και ενα απλα αδυνατο κορμι, οχι κατι μοντελε σε απλο προγραμμα.
Φωκαιας 13 κλειστο.
Φιλλιπιδου 11 οροφος Καρολινα, μετριου αναστηματος ζυμαρακι με ξανθα μαλλια δεμενα κοτσο και παντελως αδιαφορη φατσα.
ΦΙλλιπιδου 11 ισογειο Πωλινα, μιλφο κουγκαρ με τα παντα ολα στο μενου εκτος κωλου.
Φυλης 74 το Ανναμπελοσπιτο κλειστο.Λογικα η πρωην πριγκιπισσα του Μεταξουργειου Ανναμπελα ξεκουραζει την κωλοτρυπα της.
Φυλης 66 το απο διπλα με την ασπρη πορτα Συλβια, ψηλη νταρντανα με κοιλουμπα ψιλοακωλη.
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Σ ευχαριστώ πολύ!!Πρωινή βάρδια την πήρα τύπε αλλά μαλλον παίζει και απογευματινή.
Κριτικές εδώ
Όλες οι κριτικές για την Μπέτυ - Λιοσίων 73Β (Μπουρδέλα) Λιοσίων
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.427
- Πόντοι
- 27.261
εμ βεβαια πουρμπουαρακια, δε συγκρινονται με τα μονδελα του μεταξιου γιατι, αλλιως ειναι το κατουρημα των 10 και αλλιως των 20... στην υφη, οσφρηση και γευση.Mικρη βολτα στα κεντρικα για κατι μοντελες που εχει γραφτει οτι κυκλοφορουν αλλα τζιφος...
Φωκαιας 13 κλειστο.
σαν εμπειρος γευσιγνωστης που εισαι, μαζι και με τα πεντιγκρι σου, εχεις πλεονεκτημα αποψης.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.731
- Πόντοι
- 41.129
δικος μας εισαι και εσυ τυπε ? κατι θα ξέρεις για να το λες !αλλιως ειναι το κατουρημα των 10 και αλλιως των 20... στην υφη, οσφρηση και γευση.
ποια σε κατουρησε στο δεκαρικο και ποια στο 20ρικο ?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.427
- Πόντοι
- 27.261
ω να σου γαμησωδικος μας εισαι και εσυ τυπε ? κατι θα ξέρεις για να το λες !
ποια σε κατουρησε στο δεκαρικο και ποια στο 20ρικο ?
λες πουρμπουαρακια... και να μην το εχω παρει χαμπαρι ?
για βγαλε κανα ποστ να θυμηθω μια... μπορει να κανω και λαθος
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Ναι πολύ καλό κομμάτι!!Μαγικό κομμάτι , δεν υπάρχει φυσικά κάποιος γρίφος πίσω από τους στίχους -πολύ νορμάλ- αλλά η ερμηνεία είναι απίστευτη. Σχετικά με τα συναισθήματα που λες, το νόημα στη ζωή ξέρεις πιο είναι??? '''Χάσε τον έλεγχο''' Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που ξεκινάς να ΖΕΙΣ στ'αλήθεια
Με αυτά μεγαλώσαμε, αλλά χρόνια.
Διαγραμμένο μέλος 202670
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 300
Μεσημεριανή βόλτα που εχθές έγινε απόγευμα και έκανα την μαλάκια να φυγω,ακόμα δεν ξέρω γιατί και να δοκιμάσω την ειρήνη.
Προσπάθησα να βρω εκείνη την περιβόητη Μύρα,αλλά δεν την βρήκα όπως και σήμερα και είχα ξενερώσει.Μ αυτά εγώ θα της ρίξω άκυρο.Δεν μένω κοντά για ανέβα κατέβα,οπότε ειρήνη για δοκιμη.
Γενικός έχει πάρα πολλά κλειστά μαγαζιά και στα περισσότερα είναι μπάζα.Εχω αρχίσει να σκέφτομαι, ότι πλέον δεν αξίζει να δίνεις ούτε το 20 άρικο για τις περισσότερες.
Το κακό είναι, ότι τελικά υπάρχουν και οι πορνογυπες, που εκθειάζουν κάτι θειτσες ,που ούτε θα της πρόσεχε κάποιος εάν την έβλεπε στο δρομο.
Περνώντας την φυλής,είδα το κλειστό σπιτάκι στο 80 που είναι παρατημένο πολλά χρόνια και θυμάμαι την Τζένη τότε το 90 που ήταν ένα ατελείωτο μουνι,εγώ πιτσιρικάς,γινότανε μακελειό στο δωμάτιο,η τύπισσα έδειξε ρέστα, τουλάχιστον μαζί μου,δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την γκόμενα.
Προσπάθησα να βρω εκείνη την περιβόητη Μύρα,αλλά δεν την βρήκα όπως και σήμερα και είχα ξενερώσει.Μ αυτά εγώ θα της ρίξω άκυρο.Δεν μένω κοντά για ανέβα κατέβα,οπότε ειρήνη για δοκιμη.
Γενικός έχει πάρα πολλά κλειστά μαγαζιά και στα περισσότερα είναι μπάζα.Εχω αρχίσει να σκέφτομαι, ότι πλέον δεν αξίζει να δίνεις ούτε το 20 άρικο για τις περισσότερες.
Το κακό είναι, ότι τελικά υπάρχουν και οι πορνογυπες, που εκθειάζουν κάτι θειτσες ,που ούτε θα της πρόσεχε κάποιος εάν την έβλεπε στο δρομο.
Περνώντας την φυλής,είδα το κλειστό σπιτάκι στο 80 που είναι παρατημένο πολλά χρόνια και θυμάμαι την Τζένη τότε το 90 που ήταν ένα ατελείωτο μουνι,εγώ πιτσιρικάς,γινότανε μακελειό στο δωμάτιο,η τύπισσα έδειξε ρέστα, τουλάχιστον μαζί μου,δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την γκόμενα.
Μάγκες, σήμερα με έπιασε μια επιθυμία, μια μανία πιο σωστά, να γλύψω τσιγγάνικα πατουσάκια, έτσι η Ιάσωνος ήτανε μονόδρομος. Στο 44 το τελευταίο ήταν δυο κορίτσια, αλλά η Μιχαέλα ή Εμανουέλα, δεν το έπιασα καλά, με κέρδισε. Γύρω στα 30, με κανονικό σώμα, μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα, είδα το κωλαράκι της στο φως της ημέρας, αφού εκεί αφήνουν την εξώπορτα ανοιχτή και μπαίνει ο ήλιος, αλλά και τα κάτι σαν παντοφλάκια που φορούσε, και κάτι σάλεψε μέσα στο βρακί μου.
Στα συν και το ότι τοποθετήθηκα στο τέρμα μέσα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούν τα κορίτσια για να αφήνουν τα ρούχα τους και να κάνουν μπάνιο και να πηγαίνουν τουαλέτα. Όσο περίμενα το κορίτσι, περιεργαζόμουν τα αθλητικά τους παπούτσια και τα βρακιά τους. Η κοπέλα δεν μιλάει ελληνικά και δήλωσε Μολδαβή. Πίπα δεν ήθελα, είχα άλλο σκοπό. Με άφησε να γλύψω τις σκούρες θηλές από το ολίγον νερουλιασμένο στήθος της και μετά βάλθηκα να χουφτώνω τα μπουτάκια της και τις γάμπες της και κάπου εκεί μάλλον ψιλοκατάλαβε πού το πήγαινα, αφού σε κίνηση να πλησιάσω τα πατουσάκια της τραβιότανε, αλλά μιας και ήτανε σε καλή διάθεση και χαζογέλαγε, με μια αιφνιδιαστική κίνηση πρόλαβα και μπούκωσα το μεγάλο της δάχτυλο! Μύριζε μάγκες, αλλά δε με χάλασε καθόλου. Η κοπέλα είχε και μια μικρή συμμετοχή στο ιεραποστολικό, με χάιδευε και μου έγλυφε τις ρώγες, δεν ήταν έπιπλο δηλαδή.
Δεν ήταν άσχημα, με δεδομένο ότι ήταν ένα απλό πρόγραμμα με ένα κορίτσι που μου άρεσε εμφανισιακά και που δεν ήτανε στρίτζω. Αν με άφηνε να της αφαιρέσω και κάποιους μύκητες από τα πόδια θα ξαναπήγαινα σίγουρα, τώρα όμως δεν ξέρω, μάλλον θα αναζητήσω στη ρουλέτα της τύχης κάτι άλλο, που ίσως να βγει καλύτερο
Στα συν και το ότι τοποθετήθηκα στο τέρμα μέσα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούν τα κορίτσια για να αφήνουν τα ρούχα τους και να κάνουν μπάνιο και να πηγαίνουν τουαλέτα. Όσο περίμενα το κορίτσι, περιεργαζόμουν τα αθλητικά τους παπούτσια και τα βρακιά τους. Η κοπέλα δεν μιλάει ελληνικά και δήλωσε Μολδαβή. Πίπα δεν ήθελα, είχα άλλο σκοπό. Με άφησε να γλύψω τις σκούρες θηλές από το ολίγον νερουλιασμένο στήθος της και μετά βάλθηκα να χουφτώνω τα μπουτάκια της και τις γάμπες της και κάπου εκεί μάλλον ψιλοκατάλαβε πού το πήγαινα, αφού σε κίνηση να πλησιάσω τα πατουσάκια της τραβιότανε, αλλά μιας και ήτανε σε καλή διάθεση και χαζογέλαγε, με μια αιφνιδιαστική κίνηση πρόλαβα και μπούκωσα το μεγάλο της δάχτυλο! Μύριζε μάγκες, αλλά δε με χάλασε καθόλου. Η κοπέλα είχε και μια μικρή συμμετοχή στο ιεραποστολικό, με χάιδευε και μου έγλυφε τις ρώγες, δεν ήταν έπιπλο δηλαδή.
Δεν ήταν άσχημα, με δεδομένο ότι ήταν ένα απλό πρόγραμμα με ένα κορίτσι που μου άρεσε εμφανισιακά και που δεν ήτανε στρίτζω. Αν με άφηνε να της αφαιρέσω και κάποιους μύκητες από τα πόδια θα ξαναπήγαινα σίγουρα, τώρα όμως δεν ξέρω, μάλλον θα αναζητήσω στη ρουλέτα της τύχης κάτι άλλο, που ίσως να βγει καλύτερο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
Μιχαέλα στο 46α που δουλεύει κ η ΌλγαΜάγκες, σήμερα με έπιασε μια επιθυμία, μια μανία πιο σωστά, να γλύψω τσιγγάνικα πατουσάκια, έτσι η Ιάσωνος ήτανε μονόδρομος. Στο 44 το τελευταίο ήταν δυο κορίτσια, αλλά η Μιχαέλα ή Εμανουέλα, δεν το έπιασα καλά, με κέρδισε. Γύρω στα 30, με κανονικό σώμα, μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα, είδα το κωλαράκι της στο φως της ημέρας, αφού εκεί αφήνουν την εξώπορτα ανοιχτή και μπαίνει ο ήλιος, αλλά και τα κάτι σαν παντοφλάκια που φορούσε, και κάτι σάλεψε μέσα στο βρακί μου.
Σωστός όπως πάντα ο Σμύρνης, το 46!Μιχαέλα στο 46α που δουλεύει κ η Όλγα
Manaveis_27
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2022
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Ναι φίλε αναζήτησε 6997397518 Τινάρα έχει αγγελία στο kanesex,έρχεται αυτή σε σενα ή ξενοδοχείο και 6908525840 Βιβή Νέο Κόσμο εχεμυθα δίνει διεύθυνση βέβαια αυτή έχω να τη πάρω μερεςΣυναδελφοι μηπως ξερετε καμια καλη,καθαρη bbw που να κανει facesitting; Γιατι ειναι και μερικες bbw που ουτε τoν κωλο δεν αφηνουν να πιασεις.Αν γνωριζετε τα φωτα σας παρακαλω!
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία να παίρνει πιπαρες τώρα το πρωί Φυλής και Φωκαίας?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Η Τζέσικα δουλεύει φίλε;Καλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία να παίρνει πιπαρες τώρα το πρωί Φυλής και Φωκαίας?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις