κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Δε το επιδίωξα διότι ξεσκιστήκαμε σε άλλα κόλπα... το συγκεκριμένο πορνείο φημίζεται πάντως για γλυφοκωλάδες.Γλύφει και πιο κάτω από τις μπάλες η Μιλενα?
Δε το επιδίωξα διότι ξεσκιστήκαμε σε άλλα κόλπα... το συγκεκριμένο πορνείο φημίζεται πάντως για γλυφοκωλάδες.Γλύφει και πιο κάτω από τις μπάλες η Μιλενα?
Πάνε κ οι δύο...#Αλιονα & Μαρία.........
Ανώμαλες Άρρωστες
Γλυφοκωλουδες..!!
Η ψιψίνα δλδ τα βρόντηξε επειδή ερωτοχτυπήθηκε, όντως τώρα;;το κοριτσι ειναι καθε μερα με το αμορε
την κοβω να δουλευει μονο τα σκ τωρα και αυτα με το ζορι...
Παίζει να ειναι η χειρότερη του οίκου. Παλιά ήταν λεωφ. Ιωνίας. Μεγάλο παλτο..μακρια καλυτεραΚαλησπέρα Ιωαννίνων 3 όροφος μια φωτεινή π δουλεύει αυτές τις ημέρες 2η βάρδια ξέρουμε αν είναι καλη ;;
Εγώ πιστεύω λίγα τα ψωμιά τις στο σπορΗ ψιψίνα δλδ τα βρόντηξε επειδή ερωτοχτυπήθηκε, όντως τώρα;;
Ρε τι άλλο θ’ ακούσουμε...
Δυνατή τσάρκα μύστη μου.Σχεδόν μυθική σύντομη απογευματινή τσάρκα σήμερα μαζί με μητσάκο πορνομετανάστη όπου περίμενε φίλο του και παλιό μέλος, ονόματι dean corso. Τον πέτυχα στη καφετέρια/φούρνο της πλατείας Βικτωρίας (αττικα) όπου πιάσαμε κουβέντα και κατηφορίσαμε παρέα αφότου έφτασε και ο τρίτος μύστης. Κάναμε μπόλικο χαβαλέ στη διαδρομή και μπήκαμε σε:
φιλ πανω (πορνοστάρ),
φιλ κάτω (Εύα) ,
54Β (Αουρόρα)
54Α + 56 κλειστά
67 (έλενα μπουζουκοσκυλού)
65β (Ιζαμπέλα αραπέσσα από «μπραζίλ»)
65α (Κορίνα)
74 ΑΡΙΣ (γιάννα + τζασμίν)
74 ΔΕΞΙ κλειστό
71 Β (Eύα)
71 Α κλειστό
84Α (Ράνια)
Τελικά κουμπούριασε τη Ράνια με καλές εντυπώσεις απ’ ό,τι κατάλαβα και έπειτα χαιρετηθήκαμε. Θα πήγαιναν με μύστη dean για καφεδάκι. Για τους fanboyz του τρολλομήτσου, κάπου τώρα θα κάνει γκεσταριλίκι στο live stream του τύπου Λευτέρη.
Όσο «βάραγε» τη Ράνια ο Μήτσος εκτυλίσσεται σουρεάλ σκηνικό κάτω από το 65. Βγαίνει η Κορίνα στο παράθυρο και έχοντας καλύψει τα βυζγιά της με τη κουρτίνα ξεκινάει να μας πιάνει τη πάρλα, προσπαθώντας να με ψήσει να περάσω στο δωμάτιο. Της λέω (όντας φυσικά ακόμη στο δρόμο) ότι τη προηγούμενη φορά ήταν ένα πτώμα και ότι πέρασα χάλια. Έρχεται το πλοτ τουίστ ωστόσο όπου ο μύστης dean corso αποκαλύπτει ότι ξέρει ρουμάνικα και συνεχίζει εκείνος τη πάρλα μαζί της στα ρουμάνικα ασφαλώς. Αφού τα είπαν (και δεν κατάλαβα λέξη) του λέει να μου μεταφέρει ότι αυτή τη φορά θα είναι καλλίτερη στο δωμάτιο και να περάσω. Αφού μου κάνει τη μετάφραση, της απαντώ οκ θα περάσω αλλά «έτσι και είσαι πάλι ΓΤΠ θα σε σκίσω». Έλα και θα δεις ανταπαντά.
Στο μεταξύ άκυρος σοκολατόδερμος πιτσιρικάς μύστης πάει να περάσει το κατώφλι του τσαρδιού και τον σταματάει από πάνω η Κορίνα, λέγοντας του με έντονο ύφος:
-Τι θες;;;
-ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ!!!! (παίχτη εμφανίσου πάραυτα)
Τελικά πέρασα πράγματι στο δωμάτιο με τη Κορίνα όπου παραδόξως κάναμε ωραίο γαμήσι. Λογικά είχε καιρό να γαμηθεί με τόσες αναδουλειές, διότι έδωσε κι εκείνη πόνο. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή μια κριτική έτσι για την ιστορία, αλλά είναι προφανές πως θα είναι τέρμα irrelevant ήδη από τη πρώτη γραμμή, μιας και απλά έτυχε η όλη φάση και γενικώς όλοι ξέρουμε πως είναι φόλα μέσα η συγκεκριμένη.
Αυτά καυλάντηδες, υγιαίνετε
Ναι είχε πει αλλά όλα με προφυλακτικό.Θυμασαι αν εχει και κουλούρι στο προγραμμα ?
Ισχύει αυτό για τη Κορίνα έριξα κυριολεκτικά ζαριά. Και δεν νομίζω κιόλας να το ξαναεπιχειρήσω. Καλά έκανες και την έβαλες μαύρη λίστα, αλλά από την άλλη, ποια να γαμήσεις ρε μλκ; Οι επιλογές σιγα-σιγά αρχίζουν να τείνουν στο 0. Από τις υπόλοιπες, μόνο αυτή η Τζασμίν του 74 μου έκανε λίγο κλικ, αλλά έχει μέτριο σώμα και από επιδόσεις δεν έχω κοιτάξει ακόμα να δω τι παίζει. Το επόμενο στάδιο είναι ν’ αρχίσεις να καις 20άρικα στις γνωστές 3-4 ωραίες φόλες ή να γαμάς σαβούρες.Δεν βλέπω άλλη λύση, αναλογιζόμενος πόσες έχουν αποχωρήσει.Δυνατή τσάρκα μύστη μου.
Τα ίδια και τα ίδια κλασσικά.
Πολλά αρχίδια που έδωσες 20άρικο στην Κορίνα. Η καριολάρα μπορεί το ξέρω, αλλά δεν θέλει. Τουλάχιστον τα προσχήματα βρε βόδι!
Δεν θα ήταν ωραία να μην με φόλιαζε την πρώτη φορά επειδή ήταν κουρασμένη και καλά, και να της είχα ακουμπήσει άλλο ένα 60άρι από τότε;
Τώρα ας πάρει τ'αρχίδια μου.
Επόμενος στόχος Ράνια που ήταν για σήμερα κανονικά, αλλά προέκυψε ένα τσιμπούκι που έδωσα αλλού εν τέλη.
Μύστη, δώσε χαιρετίσματα στον Dean Corso! Ακόμα θυμάμαι τις τσάρκες μας με Πορνομεταναστη! Κάποτε είχε τύχει να συναντήσουμε Μολδαβες πόρνες στη Φώκαιας με τις οποίες πιάσαμε κουβέντα σε δύο γλώσσες. Ο Dean Corso στα Ρουμανικά κι εγώ με τον Πορνομεταναστη στα Ρώσικα! Μιλάμε, οι κοπέλες τα είχανε χάσει! Ωραίες εποχές!Σχεδόν μυθική σύντομη απογευματινή τσάρκα σήμερα μαζί με μητσάκο πορνομετανάστη όπου περίμενε φίλο του και παλιό μέλος, ονόματι dean corso. Τον πέτυχα στη καφετέρια/φούρνο της πλατείας Βικτωρίας (αττικα) όπου πιάσαμε κουβέντα και κατηφορίσαμε παρέα αφότου έφτασε και ο τρίτος μύστης. Κάναμε μπόλικο χαβαλέ στη διαδρομή και μπήκαμε σε:
φιλ πανω (πορνοστάρ),
φιλ κάτω (Εύα) ,
54Β (Αουρόρα)
54Α + 56 κλειστά
67 (έλενα μπουζουκοσκυλού)
65β (Ιζαμπέλα αραπέσσα από «μπραζίλ»)
65α (Κορίνα)
74 ΑΡΙΣ (γιάννα + τζασμίν)
74 ΔΕΞΙ κλειστό
71 Β (Eύα)
71 Α κλειστό
84Α (Ράνια)
Τελικά κουμπούριασε τη Ράνια με καλές εντυπώσεις απ’ ό,τι κατάλαβα και έπειτα χαιρετηθήκαμε. Θα πήγαιναν με μύστη dean για καφεδάκι. Για τους fanboyz του τρολλομήτσου, κάπου τώρα θα κάνει γκεσταριλίκι στο live stream του τύπου Λευτέρη.
Όσο «βάραγε» τη Ράνια ο Μήτσος εκτυλίσσεται σουρεάλ σκηνικό κάτω από το 65. Βγαίνει η Κορίνα στο παράθυρο και έχοντας καλύψει τα βυζγιά της με τη κουρτίνα ξεκινάει να μας πιάνει τη πάρλα, προσπαθώντας να με ψήσει να περάσω στο δωμάτιο. Της λέω (όντας φυσικά ακόμη στο δρόμο) ότι τη προηγούμενη φορά ήταν ένα πτώμα και ότι πέρασα χάλια. Έρχεται το πλοτ τουίστ ωστόσο όπου ο μύστης dean corso αποκαλύπτει ότι ξέρει ρουμάνικα και συνεχίζει εκείνος τη πάρλα μαζί της στα ρουμάνικα ασφαλώς. Αφού τα είπαν (και δεν κατάλαβα λέξη) του λέει να μου μεταφέρει ότι αυτή τη φορά θα είναι καλλίτερη στο δωμάτιο και να περάσω. Αφού μου κάνει τη μετάφραση, της απαντώ οκ θα περάσω αλλά «έτσι και είσαι πάλι ΓΤΠ θα σε σκίσω». Έλα και θα δεις ανταπαντά.
Στο μεταξύ άκυρος σοκολατόδερμος πιτσιρικάς μύστης πάει να περάσει το κατώφλι του τσαρδιού και τον σταματάει από πάνω η Κορίνα, λέγοντας του με έντονο ύφος:
-Τι θες;;;
-ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ!!!! (παίχτη εμφανίσου πάραυτα)
Τελικά πέρασα πράγματι στο δωμάτιο με τη Κορίνα όπου παραδόξως κάναμε ωραίο γαμήσι. Λογικά είχε καιρό να γαμηθεί με τόσες αναδουλειές, διότι έδωσε κι εκείνη πόνο. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή μια κριτική έτσι για την ιστορία, αλλά είναι προφανές πως θα είναι τέρμα irrelevant ήδη από τη πρώτη γραμμή, μιας και απλά έτυχε η όλη φάση και γενικώς όλοι ξέρουμε πως είναι φόλα μέσα η συγκεκριμένη.
Αυτά καυλάντηδες, υγιαίνετε
Και αλήθεια λες.Ισχύει αυτό για τη Κορίνα έριξα κυριολεκτικά ζαριά. Και δεν νομίζω κιόλας να το ξαναεπιχειρήσω. Καλά έκανες και την έβαλες μαύρη λίστα, αλλά από την άλλη, ποια να γαμήσεις ρε μλκ; Οι επιλογές σιγα-σιγά αρχίζουν να τείνουν στο 0. Από τις υπόλοιπες, μόνο αυτή η Τζασμίν του 74 μου έκανε λίγο κλικ, αλλά έχει μέτριο σώμα και από επιδόσεις δεν έχω κοιτάξει ακόμα να δω τι παίζει. Το επόμενο στάδιο είναι ν’ αρχίσεις να καις 20άρικα στις γνωστές 3-4 ωραίες φόλες ή να γαμάς σαβούρες.Δεν βλέπω άλλη λύση, αναλογιζόμενος πόσες έχουν αποχωρήσει.
Παίχτη δεν νομίζω να τους ξαναδώ, διότι και τούτη η συνάντηση ήταν τελείως τυχαία. Άσε που αύριο ο πόρνος φεύγει για Ρωσία απ’ ό,τι είπε. Αν πάντως κάτσει θα μεταφέρωΜύστη, δώσε χαιρετίσματα στον Dean Corso! Ακόμα θυμάμαι τις τσάρκες μας με Πορνομεταναστη! Κάποτε είχε τύχει να συναντήσουμε Μολδαβες πόρνες στη Φώκαιας με τις οποίες πιάσαμε κουβέντα σε δύο γλώσσες. Ο Dean Corso στα Ρουμανικά κι εγώ με τον Πορνομεταναστη στα Ρώσικα! Μιλάμε, οι κοπέλες τα είχανε χάσει! Ωραίες εποχές!
Μόνο εμείς ξεμείναμε; πόσοι και πόσοι δεν βρίσκουν τίποτα αξιόλογο στο κοσάρι...Και αλήθεια λες.
Αυτή τη στιγμή προσωπικά δεν έχω στανταράκια.
Το ότι τις τελευταίες 5 μέρες έκανα δύο δυνατά γαμήσια με την "πορνοστάρ" και την Λίζα στα Φιλιππίδου δεν μου λέει κάτι γιατί δεν με καλύπτουν στο θέμα της εμφάνισης για να με κάνουν τακτικό. Η πίπα όμως και με τις δύο ήταν πολύ δυνατή γιαυτό θα ξαναπάω κάποια στιγμή.
Δεν τρέφω ελπίδες γιατί και κάποια να εμφανιστεί από το πουθενά (λέμε τώρα) που είναι σούπερ από εμφάνιση και υπηρεσίες είναι θέμα χρόνου να σπάσει. Όλοι θα πέσουν πάνω της και τέλος. Το θέμα είναι να εμφανιστούν 10 καινούργιες και οι 6-7 να είναι ΚΑΛΕΣ. Αλλά αυτά είναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Την Τζασμίν την είδα και εγώ, όντως τσουπωτό το κορμί της αλλά φαίνεται έκφυλη καριολίτσα, την πέτυχα ποδαράτη ένα βράδυ από τα 65άρια της Φυλής να κατεβαίνει και έλυσε τα μαλλιά της περπατώντας με στυλ "είμαι μουνάρα, ελάτε να μου τα ακουμπήσετε"
Όσο για το επόμενο στάδιο που λες, να έκαιγες ας πούμε το 20άρικο για μία "φόλα" που δεν σου βγάζει την ψυχή αλλά είναι κομοδίνο με καθαρό 8άρι στην εμφάνιση. Τώρα ποια απ'όλες ξεπερνάει το 7; Σκέφτομαι και δεν βρίσκω πραγματικά μάγε μου...
Έβαλε η Άννα πάλι κώλο στο μενού;Φώκαιας όροφο Άννα με φουλ πρόγραμμα ωραίο μωρο
Φίλε αν δεν κάνω λάθος μ είπε η τσα2 φουλ με πρωκτικοΈβαλε η Άννα πάλι κώλο στο μενού;