Αγαπητοί συνοδοιπόροι, ερωτιάρηδες των ερυθρών λαμπτήρων, γαμιάδες του πενταλέπτου, αδέσμευτα ναυάγια και όσοι άλλοι μας διαβάζετε, καλησπέρα σας.
Το πρόγραμμα για σήμερα είχε απογευματινή εξόρμηση στο Μετάξι. Έκανα ντουζ, έριξα ένα παραδοσιακό κόντρα ξύρισμα και αρωματίστηκα με την αγαπημένη μου "Miyake L'Eau d'Issey". Διακατεχόμουν από μια όρεξη αναζήτησης νέας εταίρας. Μετά από μια βόλτα όπου τίποτε δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον, κατέληξα στο γνώριμο υπογειάκι, Ιάσονος 27.
Εκεί με υποδέχθηκε η γνωστή χοντρή ελληνίδα τσατσά. Δύο κοπέλες έκαναν την εμφάνισή τους: Ελένη και Μαρία. Ανακοίνωσε τα προγράμματά τους αλλά η μία ήταν χειρότερη από την άλλη.
Τότε, ρώτησα για τη Ναταλί, η οποία είναι μέτρια στο δωμάτιο αλλά μου αρέσει ο σωματότυπός της (μινιόν). Η τσα σηκώθηκε αγριεμένη από τον καναπέ αναθεματίζοντας και βρίζοντας: "Ρε πούστη μου γαμώ" και κάποια άλλα συναφή. Φώναζε "γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα και μπαίνουμε σε ολόκληρη διαδικασία" και κάτι τέτοια.
Καθώς έκλεινε πίσω μου η σιδερένια πόρτα, αντηχούσαν τα βρισίδια που εκτοξεύονταν από το κουζινάκι.
Αυτά προς ενημέρωση του ποια πολιτική ακολουθεί το Ιάσονος 27 υπόγειο απέναντι σε πελάτες που έχουν περάσει ήδη μερικές φορές στο δωμάτιο.
Επόμενη στάση, Κολωνού 11. Ένα σπίτι σε πολύ ανώτερη κατάσταση από τα συνηθισμένα της περιοχής. Η ευγενική τσα2 μού παρουσίασε τη Ρόζα. Λίγο πάνω από 30, μάλλον Βουλγάρα. (Καμία σχέση με μια Ρόζα στην Ιάσονος).Η φάτσα της ψιλοάσχημη αλλά μπήκα για τα βυζιά της και τον συμπαθητικό της κώλο. Απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Απεδείχθη φόλα του κερατά.
Τουτέστιν: κάθεται σαν αγγούρι, ενώ τραβιέται όταν της γλύφεις το στήθος. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η σεξουλική πράξη δεν μπορούσε να προχωρήσει, καθώς κατά τη διείσδυση κρατούσε τον πούτσο μου. "Βρε ασ'τον", -"όχι". "Βρε άσ'τον", "Όχι κρατάω το προφυλακτικό μη φύγει". Συνεχώς "γαμούσα" χέρι, οποτε της ζήτησα να φύγει. Θα γράψω και κριτική αν προλάβω, ώστε να υπάρχει και στον κατάλογο.
Μην την πατήσετε.
Έφυγα σπασμένος από το Μετάξι αλλά δεν ήταν κάτι εκτός προγράμματος. Είναι ένα χόμπι στο οποίο τα έχεις υπολογίσει όλα. Η χασούρα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτού του καζίνο με τα μπάζα, τα διαμάντια, τους κινδύνους.
Για τους ενδιαφερόμενους αναφέρω τα στανταράκια μου αυτόν τον καιρό με τυχαία σειρά:
Τατιάνα, Βέργας 7 και Εξηκίου 18γ
Έμιλυ, Φωκαίας 7
Εύα, Αγκύρας 12Α
Βικτώρια και Φωτεινή,
Διδυμου 27
Να ευχηθώ καλές τσάρκες,
καλά μπάνια και καλό καλοκαίρι.