Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (32 μέλη και 310 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Να γαμησω εγώ τη λιζουλα να μην τσακωνεστε?
Αυτή την φώκια???? Ταιριάζει με πρόεδρο στα γούστα....
Να γαμησω εγώ τη λιζουλα να μην τσακωνεστε?
Αυτό το βουβαλάκι με την ξανθιά περούκα???

Διαλέγεις α η Β εκδοχή....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Τίμησα την επιστροφή της Λάνας στο Λιοσίων 73 και δεν βγήκα χαμένος, μπαμπάτσικο μωρό, γλυκύτατη και ευδιάθετη, άφιλτρο τσιμπούκι με πήρσινγκ στη γλώσσα, μαστορας στο χειρισμό. Μετά ανέβηκε από πάνω και τέλος κατάθεση με Cim. Τιμάει το 20 ευρω στο ακέραιο. Μακάρι να ήταν όλες τόσο επαγγελματίες.
Ηληκια ύψος χώρα? Αν ξέρεις...

geodr

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Κατέβηκα Αθήνα για δουλειές. Ψάχνω να βρω χοντρές, bbw και ssbbw. Υπάρχουν λάτρεις του είδους να μου δώσουν τα φώτα τους.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Καλησπέρα συναγωνιστές. Κατέβηκα Αθήνα για δουλειές. Ψάχνω να βρω χοντρές, bbw και ssbbw. Υπάρχουν λάτρεις του είδους να μου δώσουν τα φώτα τους.
Αν έψαχνες αδύνατες και όμορφες θα υπήρχε πρόβλημα, από χοντρές όσες θες, τραβά μια βόλτα μετάξι και θα χορτάσει το μάτι σου.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
επισλεψη στο φυλης 109 το κάτω. Ηταν η Ρωσίδα Τανια, (κάπως ετσι). Κοντη αδυνατη ομορφουλα. Μεσα χαλι μαυρο. Η συμπεριφορά της απαραδεκτη. Μακρυά απο αυτη και την τστσά που τη στηριζε.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
επισλεψη στο φυλης 109 το κάτω. Ηταν η Ρωσίδα Τανια, (κάπως ετσι). Κοντη αδυνατη ομορφουλα. Μεσα χαλι μαυρο. Η συμπεριφορά της απαραδεκτη. Μακρυά απο αυτη και την τστσά που τη στηριζε.
Βρε μαλακά πριν δύο βδομάδες είχα σχολιάσει γιατί πηγές

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Ράνια την λένε μόνο το ελεύθερο στοματικό κάπως το σώζει

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
170 cm 70 κιλά+ Ρουμάνα 28 χρονών καστανοξανθη. Για τους λάτρεις του chubby.
Πρός αποκατάσταση της αλήθειας, η Λάνα είναι καθαρόαιμη ρωσίδα( ή ρωσόφωνη αν προτιμάτε), και η ηλικία της είναι 35+
Μη δίνετε καμία απολύτως σημασία στα προφίλ των κοριτσιών στίς αναρτήσεις των προγραμμάτων των εκάστοτε μαγαζιών.
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανακριβή, ψευδή, και παραπλανητικά. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας με λίγα λόγια.
Ακου η Λάνα ρουμάνα.......ακόμα κι ένας αδαής καταλαβαίνει ότι είναι ρωσίδα.
Ακου η Λάνα 28 χρονών.....δηλαδή αυτή δε μεγαλώνει καθόλου??? Το 2015 ήταν γύρω στα 28, ακόμα τόσο είναι? :2funny:

Xrhp96

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές
Ξέρει κανενας για την Κωνσταντίνα από το βεργας 7;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Απ'οσο θυμάμαι μου είχε πει η ίδια πως δουλεύει στο στουντιο φυλης 104 και καποιες φορές μεταμεσονυχτια βαρδια στο 84.
Αυτά όμως πριν από τρεις μηνες , ισως και περισσότερο -- δεν έχω κατέβει στην περιοχή τρίτη βάρδια εδώ και πολύ καιρό.
Θα παω να ρωτησω μαλλον, υχαριστω καπτεν!

makis1995

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αγαπητοί συνοδοιπόροι, ερωτιάρηδες των ερυθρών λαμπτήρων, γαμιάδες του πενταλέπτου, αδέσμευτα ναυάγια και όσοι άλλοι μας διαβάζετε, καλησπέρα σας. :hi:

Το πρόγραμμα για σήμερα είχε απογευματινή εξόρμηση στο Μετάξι. Έκανα ντουζ, έριξα ένα παραδοσιακό κόντρα ξύρισμα και αρωματίστηκα με την αγαπημένη μου "Miyake L'Eau d'Issey". Διακατεχόμουν από μια όρεξη αναζήτησης νέας εταίρας. Μετά από μια βόλτα όπου τίποτε δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον, κατέληξα στο γνώριμο υπογειάκι, Ιάσονος 27.

Εκεί με υποδέχθηκε η γνωστή χοντρή ελληνίδα τσατσά. Δύο κοπέλες έκαναν την εμφάνισή τους: Ελένη και Μαρία. Ανακοίνωσε τα προγράμματά τους αλλά η μία ήταν χειρότερη από την άλλη.

Τότε, ρώτησα για τη Ναταλί, η οποία είναι μέτρια στο δωμάτιο αλλά μου αρέσει ο σωματότυπός της (μινιόν). Η τσα σηκώθηκε αγριεμένη από τον καναπέ αναθεματίζοντας και βρίζοντας: "Ρε πούστη μου γαμώ" και κάποια άλλα συναφή. Φώναζε "γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα και μπαίνουμε σε ολόκληρη διαδικασία" και κάτι τέτοια.

Καθώς έκλεινε πίσω μου η σιδερένια πόρτα, αντηχούσαν τα βρισίδια που εκτοξεύονταν από το κουζινάκι.
Αυτά προς ενημέρωση του ποια πολιτική ακολουθεί το Ιάσονος 27 υπόγειο απέναντι σε πελάτες που έχουν περάσει ήδη μερικές φορές στο δωμάτιο. :hi:

Επόμενη στάση, Κολωνού 11. Ένα σπίτι σε πολύ ανώτερη κατάσταση από τα συνηθισμένα της περιοχής. Η ευγενική τσα2 μού παρουσίασε τη Ρόζα. Λίγο πάνω από 30, μάλλον Βουλγάρα. (Καμία σχέση με μια Ρόζα στην Ιάσονος).Η φάτσα της ψιλοάσχημη αλλά μπήκα για τα βυζιά της και τον συμπαθητικό της κώλο. Απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Απεδείχθη φόλα του κερατά.
Τουτέστιν: κάθεται σαν αγγούρι, ενώ τραβιέται όταν της γλύφεις το στήθος. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η σεξουλική πράξη δεν μπορούσε να προχωρήσει, καθώς κατά τη διείσδυση κρατούσε τον πούτσο μου. "Βρε ασ'τον", -"όχι". "Βρε άσ'τον", "Όχι κρατάω το προφυλακτικό μη φύγει". Συνεχώς "γαμούσα" χέρι, οποτε της ζήτησα να φύγει. Θα γράψω και κριτική αν προλάβω, ώστε να υπάρχει και στον κατάλογο.
Μην την πατήσετε. :hi:

Έφυγα σπασμένος από το Μετάξι αλλά δεν ήταν κάτι εκτός προγράμματος. Είναι ένα χόμπι στο οποίο τα έχεις υπολογίσει όλα. Η χασούρα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτού του καζίνο με τα μπάζα, τα διαμάντια, τους κινδύνους.

Για τους ενδιαφερόμενους αναφέρω τα στανταράκια μου αυτόν τον καιρό με τυχαία σειρά:

Τατιάνα, Βέργας 7 και Εξηκίου 18γ
Έμιλυ, Φωκαίας 7
Εύα, Αγκύρας 12Α
Βικτώρια και Φωτεινή, Διδυμου 27

Να ευχηθώ καλές τσάρκες,
καλά μπάνια και καλό καλοκαίρι. :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Πρός αποκατάσταση της αλήθειας, η Λάνα είναι καθαρόαιμη ρωσίδα( ή ρωσόφωνη αν προτιμάτε), και η ηλικία της είναι 35+
Μη δίνετε καμία απολύτως σημασία στα προφίλ των κοριτσιών στίς αναρτήσεις των προγραμμάτων των εκάστοτε μαγαζιών.
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανακριβή, ψευδή, και παραπλανητικά. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας με λίγα λόγια.
Ακου η Λάνα ρουμάνα.......ακόμα κι ένας αδαής καταλαβαίνει ότι είναι ρωσίδα.
Ακου η Λάνα 28 χρονών.....δηλαδή αυτή δε μεγαλώνει καθόλου??? Το 2015 ήταν γύρω στα 28, ακόμα τόσο είναι? :2funny:
Θενξς φίλε
Με το Ρουμάνα είχα βάλει Χ.
Με το ρωσσιδα άλλαξε η μπάλα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Καλησπέρα στους συναγωνιστές!

Έχω την εντύπωση ότι η λέξη «φόλα» είχε νόημα όταν παλιά κάναμε τσάρκες, οι περισσότερες κοπέλες ήταν εμφανίσημες, έπρεπε να επιλέξουμε μια από τις πολλές και αν δεν μας έκανε από υπηρεσίες λέγαμε «έφαγα φόλα».

Σήμερα, δεν ξέρω αν αυτή η λέξη έχει νόημα όταν από τις 30 η μια αξίζει από εμφάνιση και όλοι εξαναγκαστικά θα πάμε εκεί. Δε ξέρω μάγκες, προ Covid λέγαμε ότι τα πράγματα έχουν πέσει, τώρα τα πράγματα έχουν φτάσει στο χειρότερο επίπεδο απ όσο θυμάμαι και δυστυχώς δεν βλέπω φως στο τούνελ, κάθε πέρυσι και καλύτερα.

King lion

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν εργάζεται η Τζένη στα Φώκαιας 17 και ποια βάρδια;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Καλησπέρα στους συναγωνιστές!

Έχω την εντύπωση ότι η λέξη «φόλα» είχε νόημα όταν παλιά κάναμε τσάρκες, οι περισσότερες κοπέλες ήταν εμφανίσημες, έπρεπε να επιλέξουμε μια από τις πολλές και αν δεν μας έκανε από υπηρεσίες λέγαμε «έφαγα φόλα».

Σήμερα, δεν ξέρω αν αυτή η λέξη έχει νόημα όταν από τις 30 η μια αξίζει από εμφάνιση και όλοι εξαναγκαστικά θα πάμε εκεί. Δε ξέρω μάγκες, προ Covid λέγαμε ότι τα πράγματα έχουν πέσει, τώρα τα πράγματα έχουν φτάσει στο χειρότερο επίπεδο απ όσο θυμάμαι και δυστυχώς δεν βλέπω φως στο τούνελ, κάθε πέρυσι και καλύτερα.
Η κακή εμφάνιση μιας πόρνης δεν αποτελεί εγγύηση παροχής καλών υπηρεσιών από μέρους της.

Στη ζωή μου έχω πάει με 100 πουτάνες και τα καλύτερα γαμήσια μου τα έκαναν κάποιες από τις πιο ωραίες.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom