Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 736
Έχω πάει 3 φορές μόνο για πιπα και χυσιμο στόμα πρόσωπο! Αλλά ευχαριστώ
Έχω πάει 3 φορές μόνο για πιπα και χυσιμο στόμα πρόσωπο! Αλλά ευχαριστώ
Καλησπερς φιλε Lex.....βυζουδες που ξερω ειναι η Κορινα και η Κλεοπατρα....και τις δυο τις ειχα πετυχει στην Φωκαιας...την Κλεοπατρα στο υπογειο με πορτες σαλουν...την Κορινα εχω καιρο να την δω..ισως αλλαξε στεκι....Μπράβο αυτήν λέω αλλά είχε φυσικά αποτι θυμάμαι! Τεσπα όπως και να χει την χάσαμε! Έχεις καμία πρόταση για φυσικές βυζαρες να ευχαριστηθώ αλλά όχι και φολα; (Πολλά ζητάω ξέρω)
Κορινα είχα περάσει παλιοτερα αλλά ξενερα τα δοντια της και γενικά το σερβις! Τώρα αυτή την κλεοπατρα δν τη ξέρω αλλά θα το κοιτάξω! Σ ευχαριστώ όπως και να χει!Καλησπερς φιλε Lex.....βυζουδες που ξερω ειναι η Κορινα και η Κλεοπατρα....και τις δυο τις ειχα πετυχει στην Φωκαιας...την Κλεοπατρα στο υπογειο με πορτες σαλουν...την Κορινα εχω καιρο να την δω..ισως αλλαξε στεκι....
Συμπαθητικουλα ειναι....ισως καποιος εχει γραψει κριτικη για εκεινη.....anyway...Καλα να περασεις.....Κορινα είχα περάσει παλιοτερα αλλά ξενερα τα δοντια της και γενικά το σερβις! Τώρα αυτή την κλεοπατρα δν τη ξέρω αλλά θα το κοιτάξω! Σ ευχαριστώ όπως και να χει!
Για πείτε τίποτα για την τανια;;;; μετράει;; ς
μόνο ο Τζορμαλάκκκας μπορεί να σε βοηθήσει...Πως μπορω να επενδύσω 1000 ευρώ σε μπουρδέλο και να μου αποφέρει κάποιο χρηματικό όφελος σε ποσοστό;
Έχει και ΠΟΛΥ όμορφη κόρη!οχι, ευγενεστατος κ με πρόθεση να με καλοπιασει "εσύ που φαίνεσαι και πολύ καλό παιδί" μιλήσαμε λίγο και του είπα φεύγω μόνο κ μόνο για σένα κύριε διαιτητητα μου
Ωραίο καβλι η μικαελα αν και όταν την συνάντησα έκανε λίγο σαν χαζό χαρούμενο.... Και καλή πιπαΜάγκες πέρασα από φυλής
πριν λίγο, πέτυχα
Μπιούτι, Ράνια και Άντζελα... Μπήκα Άντζελα στο 86 όροφο γιατί θόλωσα με αυτό το μαύρο που φορούσε και τις χυτές βυζάρες της! Μετά από λίγο μπήκα και Μικαέλα γιατί την πέτυχα με καυτό σορτσάκι που φαίνονταν κωλομέρια όταν έμπαινε στον οίκο και με καύλωσε κι αυτή άλλο τόσο !!!
Δεν είναι τίποτα... απ τη σκόνη! Όντως κάνει πιπάρα η άτιμηΩραίο καβλι η μικαελα αν και όταν την συνάντησα έκανε λίγο σαν χαζό χαρούμενο.... Και καλή πιπα
Βάλε ένα αυτόματο πωλητή σε οίκο της επιλογής σου που να χει redbull , νερά, αναψυκτικά, σοκολάτες και ΣτεργίουΠως μπορω να επενδύσω 1000 ευρώ σε μπουρδέλο και να μου αποφέρει κάποιο χρηματικό όφελος σε ποσοστό;
Τελικά θα γαμηθουμε στο φαΐΒάλε ένα αυτόματο πωλητή σε οίκο της επιλογής σου που να χει redbull , νερά, αναψυκτικά, σοκολάτες και Στεργίου
Καλησπερα Φιλε Σαβουρ......εξυπνη ιδεα.....αλλα χωρις σοκολατες και στεργιου.....ειναι επιφοβα υλικα....θα κανουν ντου τα Χασικλακια της περιοχης αν δεν βρουν τιποτα μπακλαβαδες και για τις εργαζομενες μην πλακωθουνε και στο τελος δεν βρισκουν πελατες....Βάλε ένα αυτόματο πωλητή σε οίκο της επιλογής σου που να χει redbull , νερά, αναψυκτικά, σοκολάτες και Στεργίου
Στείλε inboxΈχουμε αν δίνεις κάρτα κοσμοτε
ανναμπελ θα λενε και θα κλαινε. Αντε να δουμε ποσους μηνες θα κανουμε να δουμε παλι μια μικρη ρουφηχτρα στο δεκαρικοΤρέχτε Ανναμπελ, δεν έχει κόσμο !!!
Έχεις κάνει κάνα τάμα ρε μλκ να γαμείς αποκλειστικά στο δεκάρι ή δεν μπορείς να αποχωριστείς την ατμόσφαιρα της Αθηναϊκής Καμπούλ;ανναμπελ θα λενε και θα κλαινε. Αντε να δουμε ποσους μηνες θα κανουμε να δουμε παλι μια μικρη ρουφηχτρα στο δεκαρικο
Μολις τον εφαγε αλυπητα η πριγκιπισσα Αναμπελ απο κωλο ... σφιχτο ηταν το κουλουρι της αποψε.Τρέχτε Ανναμπελ, δεν έχει κόσμο !!!