Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (18 μέλη και 312 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ρε συ καφέ... τα μάτια μας ρε τύπε..βάλε κάνα κόμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είδε κανείς αυτή τη καινούρια στο Ιωαννίνων 3 μια Ιννα.????

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301
Ρε συ καφέ... τα μάτια μας ρε τύπε..βάλε κάνα κόμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είδε κανείς αυτή τη καινούρια στο Ιωαννίνων 3 μια Ιννα.????
Αν θυμάμαι καλα κάποιος εγραψε θετικα για αυτην στις ποουμενες σελιδες

poutsoskabilis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Ρε μαγκες εχει κανένας γνωμη για μια Αντζελίνα γυρω στα 40 νταρντανα με τεράστια βυζια την είχα πετύχει πριν κανενα μηνα Κολωνού 15 Μεταξουργείο και γενικα Μεταξουργείο την εχω πετυχει

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Μάγκες ξέχασα να σας πω ότι βρέθηκα τελικά με από σβεντα από βεργας με τα τατουάζ! Όπως τα έχουν πει οι συναγωνιστές αρκετά κιλάκια που για μενα θα την κατονόμαζα στις παχουλές! Βυζι μέγαλο σχετικά αλλά όχι κι όμορφο! Με το που με είδε είπε στην τσατσα για ελεύθερο στοματικό! Γενικά πολύ φιλική και γούσταρε πολύ όπως φάνηκε και στο τέλος! Καλό τσιμπουκι πολύ ωραία μάτια αλλά πειραγμένα χείλη που είναι λίγο αντιαισθητικα! Το μεγαλύτερο μείον είναι ότι ήταν αξύριστη πόδια και νιμου και με χάλασε πολύ ομολογώ! Στα 4 δν την έβαλα γιατί ο κωλος δν μ άρεσε καθόλου αλλά μπορώ να πω ότι αντέχει σφυροκόπημα! Την είχα ιεραποστολικά όπου την κρατούσα από λαιμό και στήθος και γούσταρε φουλ! Μόλις τελείωσα δν μ άφηνε να βγω από μεσα της και μου πιάσε την κουβεντούλα και ήθελε και περαιτέρω συνεύρεση αλλά τα έκοψα τα πολλά πολλά γιατί πρώτον και δν αξίζει αλλά και δεν είμαι να μπλέξω! Γενικά μέτρια συνεύρεση δεν νομίζω ότι θα περνούσα ξανά! Χίλιες φορές με την άλλη κοπέλα την ξανθιά με τις βυζαρες λολιτα αν δν κάνω λάθος παρα με Σβεντα!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
η σαμπίνα από βέργας είναι ίδια με Εξυκειου;;; πολύ θέλω να το επισκεφτώ αυτό το καυλί
Ναι η ίδια! Απλά για μενα μεγάλο μειονέκτημα τα σπυριά στο πρόσωπο! Αλλά στον αγώνα δεν έχω πάρει ποτέ!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.448
Πόντοι
27.261
Μάγκες ξέχασα να σας πω ότι βρέθηκα τελικά με από σβεντα από βεργας με τα τατουάζ! Όπως τα έχουν πει οι συναγωνιστές αρκετά κιλάκια που για μενα θα την κατονόμαζα στις παχουλές! Βυζι μέγαλο σχετικά αλλά όχι κι όμορφο! Με το που με είδε είπε στην τσατσα για ελεύθερο στοματικό! Γενικά πολύ φιλική και γούσταρε πολύ όπως φάνηκε και στο τέλος! Καλό τσιμπουκι πολύ ωραία μάτια αλλά πειραγμένα χείλη που είναι λίγο αντιαισθητικα! Το μεγαλύτερο μείον είναι ότι ήταν αξύριστη πόδια και νιμου και με χάλασε πολύ ομολογώ! Στα 4 δν την έβαλα γιατί ο κωλος δν μ άρεσε καθόλου αλλά μπορώ να πω ότι αντέχει σφυροκόπημα! Την είχα ιεραποστολικά όπου την κρατούσα από λαιμό και στήθος και γούσταρε φουλ! Μόλις τελείωσα δν μ άφηνε να βγω από μεσα της και μου πιάσε την κουβεντούλα και ήθελε και περαιτέρω συνεύρεση αλλά τα έκοψα τα πολλά πολλά γιατί πρώτον και δν αξίζει αλλά και δεν είμαι να μπλέξω! Γενικά μέτρια συνεύρεση δεν νομίζω ότι θα περνούσα ξανά! Χίλιες φορές με την άλλη κοπέλα την ξανθιά με τις βυζαρες λολιτα αν δν κάνω λάθος παρα με Σβεντα!
με λιγα λογια κουκλα ηταν δηλαδη :uglykiss:

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
284
Πόντοι
21
Μία πολύ ωραία ιδέα για τους οίκους ανοχής θα ήταν να τοποθετηθούν μεγάλα ηλεκτρονικά φωτεινά χρονόμετρα στις πόρτες των δωματίων
(μέσα- έξω ενσωματωμένο).
Και με το πάτημα ενός κουμπιού θα ξεκίναγε ο χρόνος!
Το κουμπί θα το πάταγε μέσα από το δωμάτιο η κορασίδα!

Με αυτόν τον τρόπο και ο πελάτης με την κορασίδα που είναι μέσα στο δωμάτιο...... αλλά και οι πελάτες που περιμένουν έξω στο σαλόνι και η υπηρεσία..... όλοι θα βλέπουν πόσος χρόνος απομένει για να εξέλθει η κορασίδα από το δωμάτιο!
Και με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχουν οι γνωστές ζαβολιες από την πλευρά της υπηρεσίας....να χτυπάνε πόρτες στο 7'λεπτο!

:woldman:

Θα ήταν καλό επίσης να προστεθούν λεπτά καθυστερήσεων και να τα κρατάει σε ένα πινακάκι η Τράτσα. Ξέρετε . Όταν πχ προσπαθεί να κλέψει χρόνο η κοπέλα. Μόνο ένα VAR θα λείπει μετά

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε αλάνια, η Αντριάννα από Φωκαίας γνωρίζει κανείς που δουλεύει αυτή την περίοδο; πριν 3 μήνες (περίπου) έκανα ένα δυνατό σερί με 5 συνεδρίες και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να την συναντήσω ξανά. Μου έδωσε το τηλ σε χαρτάκι αλλά βαρέθηκα να το περάσω στο κινητό μου γιατί:new_shocked: βαριέμαι η αλήθεια είναι να περνάω τηλ στο κινητό μου:new_shocked:. Τέσπα, αν γνωρίζει κάποιος και δεν βαριέται ας μου στείλει.
Kαλά έκανες. Γράφτη στ’ αρχίδια σου:2funny::2funny::2funny::2funny:

Karfwmenos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
26
Πόντοι
0
Σήμερα Φωκαίας 17α Ισαβέλλα δεν την είδα είχε πελάτη μία ώρα θα έκανε λογικά μετά θα την παντρευτεί..
17β Άννα ελευθ στο 69 . Αυτά μετά βαρέθηκα είχε και ζεστή και έφυγα .
Έψαχνα την Ελένη αλλά δεν μήπως ξέρει κανείς εάν είναι δεύτερη βράδυ βάρδια;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
72
Πόντοι
0
Kαλά έκανες. Γράφτη στ’ αρχίδια σου:2funny::2funny::2funny::2funny:
Εκείνη τη μέρα όντως έκανα καλά γιατί βαριόμουν άπειρα η αλήθεια είναι αλλά χθες που σκέφτηκα να συναντήσω ένα dirty νέτο όπως αυτή σκέφτηκα ότι ίσως θα έπρεπε να το κρατήσω. Αν έχεις info στείλε φιλαράκι μου.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια. Ήμουν στο Bou από την ίδρυση του. Διέγραψα τον λογαριασμό πριν 7-8 χρόνια και επέστρεψα χθες. Επειδή είδα το όνομα της σε χθεσινά σχόλια και επειδή καταλαβαίνω ότι αρκετοί έχουν φολιαστεί (γενικότερα) γνωμούλα μου ότι η Τζώρτζια είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε μπλε. Απίστευτη κωλάρα για τους λάτρεις του πισωκολλητού, καθαρή κι αν είσαι αλάνι και νιώσει ασφάλεια μαζί σου περνάς φίνα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Πριν λίγο επίσκεψη στο Ιωαννίνων 3 κάτω να δω την καινούργια άφιξη κατά τα λεγόμενα της 2τσας,Ίνας,ποιο πίσω έχει αναφερθεί και ο συναγωνιστής @magaret με καλά λόγια,δούλεψε και το Σάββατο στον όροφο.
Μέτρια σαν παρουσία θα την έλεγα οπτικά πάντα,ψηλή κοπέλα με πιασίματα,νταρντάνα,δεν με ενθουσίασε από το σαλόνι,μάλιστα σκέφτηκα να κάνω μεταβολή και να φύγω μιας και δεν μου αρέσει αυτός ο σωματότυπος,αλλά λέω δεν γαμιέται ας δοκιμάσουμε.Καινούργια για τον οίκο μάλλον εννοεί η 2τσα,γιατί κάπου αλλού θα δούλευε μάλλον μετάξι,μιλάει κάποια Ελληνικά,καταλαβαίνει,άρα έχει κάποιο καιρό εδώ,δεν είναι άβγαλτη,έχει εμπειρία απότι φαίνεται,στα του αγώνα έχει συμετοχή,καλό τσιμπούκι,γλύφει μπάλες,δεν στέκεται μπροστά στα πόδια σου αλλά έρχεται στα πλάγια για να πιάνεις και τίποτα,θετικό αυτό,γλυφωμούνι θα το ήθελε απότι φαίνεται αλλά συνήθως το αποφεύγω,αυτό που με χάλασε είναι ότι έδωσε μόνο λίγα στοματόφιλα και όχι γλωσσόφιλα προφασιζόμενη τον κορονοιο,τον συναγωνιστή @magaret του έριξε και τρελά γλωσσόφιλα απότι έγραψε,εκεί δεν την πείραζε ο κορονοιος,τέσπα,δέχομαι ότι ορισμένες κάνουν επιλεκτικά ορισμένα πράγματα με κάποιους η τους γουστάρουν απλά,τελείωσα στα βυζιά της μετά το τσιμπούκι,στο στόμα δεν τα παίρνει.Συμπερασματικά δεν το κλαις το 20αρι,αλλά για μένα προσωπικά δεν βγάζει κάτι που θα σε κάνει να ξαναπάς.

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
Πεμπτη Παρασκευη Σαβατο και Κυριακη Σαμπινα σεξυ ναζιαρα γατουλα.Οδος Εξυκειου 18 Γ απο της 5 το απογευμα μεχρι της 23.30 το βραδυ.

Νεσκαφέ τα πρωινά στο Εξηκίου 18 δουλεύει η Χριστίνα η ελληνίδα μιλφ;

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα από τα Κολωνού 27αρια. Στο υπόγειο ένα λατινογκρεμλιν με 10€, μπαίνανε βρωμοπάκια.
Στο ισόγειο 27αρι δύο λατινες πάλι , την μια την είδα χθες και η δεύτερη αρκετά καλή θα έλεγα αλλά με 20€ η κάθε μία.
Στο 27όροφος η Ρούμπι από Βενεζουέλα με 15€. Την διάλεξα γιατί είχε ησυχία και σιχαθηκα το περπάτημα στους κατουρημενους δρόμους.
26 χρόνων , αμιγώς λατινικό κορμί, δυομισαρι φτιαχτό βυζί. Πιπα ενάμισι λεπτό , με άφησε να πιέσω το κεφάλι της βαθιά στο καυλι μου. Πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου τον έφαγε αδιαμαρτύρητα , δεύτερη στάση στα τέσσερα με καλό στήσιμο και μερικά κωλοχαστουκα κατά την διάρκεια.
Χαμογελαστή με οκ αγγλικά και μηδέν συμμετοχή παρά μόνο τα βογγητα της.
Δωμάτιο αισχος , Τσάτσος ευγενικός. Θα αφήσω και κριτική για να υπάρχει και στη καρτέλα του μπουρδελακίου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom