poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παιδιά.
Μεταμεσονύχτια βάρδυα για καμία βυζαρού;
Μεταμεσονύχτια βάρδυα για καμία βυζαρού;
Καλά, η σημερινή μέρα δεν ήταν αντιπροσωπευτική, γιατί όλοι πήγαν να πιάσουν το Μάη. Αλλά ισχύει ότι γενικά τα πράγματα είναι πολύ πεσμένα. Δυστυχώς ο κορωνοϊός έχεις αφήσει ανεπανόρθωτο πλήγμα και είναι άγνωστο πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να επανέλθει η κανονικότητα στην πορνεία και αν. Όταν οι κοπέλες ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή τα σπιτάκια μπορούν να κλείσουν, δεν το ρισκάρουν να έρθουν και να δουλέψουν. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.Μια υποχρέωση που είχα με έφερε χτες στο κέντρο της Αθήνας και μιας και ξεμπέρδεψα νωρίς και δεν είχα κάτι άλλο να κάνω αποφάσισα μετά από πάρα πολύ καιρό να περάσω μια βόλτα από κεντρικά Φυλής. Τελικά άλλο πράγμα να τα διαβάζεις και άλλο να τα βλέπεις μόνος σου. Έφτασα κατά τις 20.30, κόσμος ελάχιστος, πολλά μαγαζιά κλειστά, γενική παρακμή και κατάντια. Όπου μπήκα ήμουν σχεδόν μόνος και οι κοπέλες καθόντουσαν, σε 2-3 μόνο βρήκα άτομα να περιμένουν, οι δε εργαζόμενες επιπέδου Μεταξιού και όχι για 20άρικο
Γεια σου φίλε. Με Ίρις πέρασες καλά παρόλο που δεν έκανε ελεύθερο στοματικό; Πες εντυπώσεις.Τις προάλλες πέρασα με Ίρις από Ιωαννίνων 5, μιας και θυμόμουν πόσο πρόθυμη ήταν τις 2 φορές που είχα περάσει μαζί της στο παρελθόν. Μέσα όμως με περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς έφαγα άκυρο για γλειφομούνι και ελεύθερο στοματικό και πλέον κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα, κάτι που δε μου είχε ανακοινώσει η τσατσά. Σε ερώτησή μου για το λόγο μου απάντησε ότι έχει αφαιρέσει τις ωοθήκες της, γιατί είχαν μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο από το γλειφομούνι και από τότε προσέχει. Δεν ξέρω αν με δούλευε, αλλά πάντως αν έλεγε αλήθεια είναι απίστευτο τι ζημιές μπορεί να πάθουν στα γυναικολογικά τους οι κορασίδες που εμείς με περισσή ευκολία κράζουμε για τα απλά προγράμματα.
γιατί να αποφύγεις να δοκιμάσεις τη Σαμπίνα;;;Ευχαριστώ για την ενημέρωση σου τονυ.. Να είσαι καλά.. Σε ακολουθώ πιστα τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι να βλέπω τις κριτικές σου..
Έτσι με αυτό τον τρόπο γνωρίζω ποιες κοπέλες πρέπει να αποφύγω να δοκιμάσω.. Όπως πχ την σαμπινα..
Για εμένα είσαι ο καλύτερος ενημερωτης στην ημερησια ότι και αν λένε οι άλλοι, απλά αυτές που εκθειάζεις πρέπει να αποφεύγονται..
Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ.
Φιλιππιδου στα γνωστά λημέρια..Παίδες καλησπέρα. Η Καρολίνα από τη Φωκαίας 27 υπόγα που ήταν πρωί, έφυγε;
Δοκίμασε την και θα καταλάβεις. (20 ευρώ θα χάσεις σιγά κλαιν μαιν)γιατί να αποφύγεις να δοκιμάσεις τη Σαμπίνα;;;
Την πήρα προχθές και ήταν μια χαρά η Σαμπίνα. Σίγουρα δεν πέταξα το 20εύρω. Σίγουρα δεν ήταν ξεπέτα και είμαι επίσης σίγουρος ότι δεν με φόλιασε.Δοκίμασε την και θα καταλάβεις. (20 ευρώ θα χάσεις σιγά κλαιν μαιν)
και θα μπεις αμέσως στο τρυπακι του τι παίζει στην ενημέρωση με κοπέλες που εκθειαζονται
2 θέματα:τώρα live
Φωκαιας 17α Στέλλα /Ειρήνη συνεχίζει από τη 1η βάρδια (βλέπε ενημέρωση μου)
τη Σαμπίνα την έχω πάρει καμιά 30αριά φορές σύνολοΔοκίμασε την και θα καταλάβεις. (20 ευρώ θα χάσεις σιγά κλαιν μαιν)
και θα μπεις αμέσως στο τρυπακι του τι παίζει στην ενημέρωση με κοπέλες που εκθειαζονται
Μια περιγραφή θα μπορούσαμε να έχουμε, εμείς που δεν την έχουμε τιμήσει; Ευχαριστώ!2 θέματα:
1) όποιος δεν την πάρει θα χάσει.
2) μου κάνει εντύπωση ότι ενώ η κοπέλα έχει ορδές θαυμαστών αγαπούληδων (το έχω δει με τα μάτια μου στο μπουρδέλο) α) δεν αναφέρεται ιδιαίτερα εδώ β) δουλεύει πολύ σπάνια κυρίως όταν λείπει η Ιζαμπέλα. που την ξέρουν όλοι αυτοί;;
Γιατί με κάνεις παράθεση και μου επισημαίνεις ότι κάνει αποστηρωμενο πρόγραμμα; εγώ τα ξέρω αυτά στον άλλο πεστα που λέει ότι την έβαλε κάτω και την σπατουλαρισε και της έκανε και της ερανε και από δω και από κει και έχυσε και καταρράκτες και νιαγαρες και ποτάμια και φωνές και κακό..τη Σαμπίνα την έχω πάρει καμιά 30αριά φορές σύνολο
από τότε
που δούλευε ως Αλίνα στη μοντελοαλυσίδα...όλοι μας ξέρουμε οτι κάνει τυπικό αποστειρωμένο πρόγραμμα αλλά για τα γούστα μας είναι μουναροπιπίναρος και ξέρουμε πολύ καλά τι παίρνουμε... τέτοιο κορμί σπάνια βλέπεις στα τσαρδιά των 20€ και η αλήθεια είναι αυτή χωρίς να εκθειάζουμε καμία κορασίδα... όσοι δε γουστάρουν να πάνε στις θείτσες παραδίπλα με τα πατσόκοιλα
και τις κυτταρίτιδες που ξεχειλίζουν μέχρι κι από τα αυτιά
Πήγαινε στη Λιοσίων στην Νάταλι που σαλοναρει με ένα φόρεμα, ζήτησε 69 στα αγγλικανικά. Αν σου αρνηθεί χρησιμοποίησε λαβή ζίου ζιτσου. Αν γλύφεις καλά θα σε ανταμείψει με κλανιά ηδονής. Προλαβαίνεις είναι εκεί με την Ιζαμπέλα τώρα. Τρέχα.Συναδελφοι μηπως ξερετε καμια καλη,καθαρη bbw που να κανει facesitting;
Γιατι ειναι και μερικες bbw που ουτε των κωλο δεν αφηνουν να πιασεις.Αν γνωριζετε τα φωτα σας παρακαλω!