Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (50 μέλη και 288 επισκέπτες)

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά.
Μεταμεσονύχτια βάρδυα για καμία βυζαρού;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μια υποχρέωση που είχα με έφερε χτες στο κέντρο της Αθήνας και μιας και ξεμπέρδεψα νωρίς και δεν είχα κάτι άλλο να κάνω αποφάσισα μετά από πάρα πολύ καιρό να περάσω μια βόλτα από κεντρικά Φυλής. Τελικά άλλο πράγμα να τα διαβάζεις και άλλο να τα βλέπεις μόνος σου. Έφτασα κατά τις 20.30, κόσμος ελάχιστος, πολλά μαγαζιά κλειστά, γενική παρακμή και κατάντια. Όπου μπήκα ήμουν σχεδόν μόνος και οι κοπέλες καθόντουσαν, σε 2-3 μόνο βρήκα άτομα να περιμένουν, οι δε εργαζόμενες επιπέδου Μεταξιού και όχι για 20άρικο
Καλά, η σημερινή μέρα δεν ήταν αντιπροσωπευτική, γιατί όλοι πήγαν να πιάσουν το Μάη. Αλλά ισχύει ότι γενικά τα πράγματα είναι πολύ πεσμένα. Δυστυχώς ο κορωνοϊός έχεις αφήσει ανεπανόρθωτο πλήγμα και είναι άγνωστο πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να επανέλθει η κανονικότητα στην πορνεία και αν. Όταν οι κοπέλες ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή τα σπιτάκια μπορούν να κλείσουν, δεν το ρισκάρουν να έρθουν και να δουλέψουν. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Τις προάλλες πέρασα με Ίρις από Ιωαννίνων 5, μιας και θυμόμουν πόσο πρόθυμη ήταν τις 2 φορές που είχα περάσει μαζί της στο παρελθόν. Μέσα όμως με περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς έφαγα άκυρο για γλειφομούνι και ελεύθερο στοματικό και πλέον κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα, κάτι που δε μου είχε ανακοινώσει η τσατσά. Σε ερώτησή μου για το λόγο μου απάντησε ότι έχει αφαιρέσει τις ωοθήκες της, γιατί είχαν μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο από το γλειφομούνι και από τότε προσέχει. Δεν ξέρω αν με δούλευε, αλλά πάντως αν έλεγε αλήθεια είναι απίστευτο τι ζημιές μπορεί να πάθουν στα γυναικολογικά τους οι κορασίδες που εμείς με περισσή ευκολία κράζουμε για τα απλά προγράμματα.
Γεια σου φίλε. Με Ίρις πέρασες καλά παρόλο που δεν έκανε ελεύθερο στοματικό; Πες εντυπώσεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Αλκαμενους 117 άλλη μια φορά κλειστό, λέτε να έπεσαν τίτλοι τέλους, ακόμα αναπολώ τη Τζούλια την "Ρωσοφιλανδεζα",....
==

Τρισμέγιστε Σμύρνη ενημέρωνω απο περίοικο γείτονα εξωθεσμικό , οτι οντως το Αλκ 117 φαινεται οτι εκλεισε και μετέφεραν και τον εξοπλισμό .. Η Ρωσσοφινλανδέζα ειχε μετά πάρει τον οντως, αρχαιότερο οικο της Αθηνας, το ψηλά στη Μιχ. Βόδα και το είχε κάνει ....Indian house μασαζ που δούλευε η ίδια, η κοντή βυζου Τάνια- Τατιάνα κ.λπ. Επίσης - Απο μια σύντομη βολτα που έκανα σήμερα το απογευμα, στο Βεργας 7 ήταν η τσιτσιδη Ελένη με υφάκι , 20 ε λέει - χωρις να ανακοινωνει προγραμμα , ενώ η τσα 2 άφαντη _ Τομπούλογλου _ φευγοντας ρώτησα και συναγωνιστης με ενημερωσε οτι η SSBBW Κων/ να , λείπει και θα γυρίσει μετά 2- 3 μέρες _ Ειδα τότε και μια ψηλή καστανη θλιμμενη ματούρ που έμπαινε να πιάσει δουλειά στο Β 7 .. Φευ_ αν είναι αυτή η (πάλαι ποτέ ένδοξη) Αλεξάνδρα ... Διαβάζοντας για το κλειστό Διδ 27 _ θυμήθηκα τις ιστορίες που διαβάζαμε εδω πριν 15 χρόνια για το .. δρακουλόσπιτο.... :wink:.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καταθεση πριν μια ώρα στην Σαμπινα από Βεργας 7, την πέτυχα στο δρόμο ντυμένη από μακριά αλλά δεν διέκρινα ποια είναι, ε ρε ένα μωρό λέω, πολύ μπάνικη γκόμενα, άνετα την κυκλοφορεις, μπαίνει στην Βέργας, βρε λες να είναι των σπιτιών λεω;
Την ακολουθώ και μπαίνει καρφί στο Βέργας 7, εννοείται ότι μπήκα τρέχοντας κι εγώ να 'μαι πρώτος!
Εμφανίζεται το μωρό χαμογελαστό και κεφάτο όπως πάντα, δίνω το μπλε εισιτήριο στην υπηρεσία και την περίμενα κανα τέταρτο μέχρι να φρεσκαριστει.
Μπαίνει μέσα, ΑΓΓΕΛΟΣ, κουνελάκι του Playboy το κορίτσι, ε ρε τι θα σου κάνω τώρα που ήρθες, και άρχισε να κάνει ναζια το μωρό, την στήνω στον τοίχο και σπατουλαρω την πεντακάθαρη μουναρα της που μυριζε αφρόλουτρο γιασεμί, απόλαυση, το μωρό γουστάρει το γλειφομούνι κάργα!
Έπειτα από ένα 5λεπτο γλειφομούνι αρχίζει κι αυτή τον πεοθηλασμο με σκούφο, πολύ ωραίος στριφογυριστος και με ήχους απόλαυσης αγαπημένου φαγητού από το στόμα της.
Την παίρνω αρχικά ιεραποστολικο όπου παιχτηκαν κάποια γλωσσοφιλα αν και στην αρχή ήταν λίγο διστακτική, γουσταρε, την στήνω στα 4 οπου ταρακουνησαμε για τα καλά το μεγάλο κρεβάτι, την ξαπλώσω ανάσκελα και χύνω ισα με μια νταμιτζανα σπέρμα, από το μουνί της μέχρι τον λαιμό είχε γεμίσει παντού.

Μάγκες, για την Σαμπινα δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν αξίζει, έχει πολύ όμορφο σωμα, πολυ σωστη συμπεριφορά, και της αρέσει να γαμιεται.
Τολμώ να πω ότι είναι καλύτερη από τότε που δούλευε στην Δίδυμου ως Αλινα.

Έπειτα από την κατάθεση στην Σαμπινα, καθώς φεύγω πετυχαινω ένα άλλο μωρό στον δρόμο, την Κατερίνα από Βέργας 3, οκ, επίπεδο Σαμπινας δεν είναι αλλά με τρελανε το κολάν της, παλιοθήλυκα βαλθηκατε να με τρελαίνετε αποψε.
Δεν γαμιεται πάμε και στην Κατερίνα, οκ συγκρίνοντας με την Σαμπινα δεν είναι τίποτα, αλλά το κολάν της με έπεισε.
Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο οπου είχε όρεξη για παιχνιδάκια, μαξιλαροπόλεμο και τέτοιες ιστορίες.
Ρε κατσε καλη μου ξεκινα το τρομπόνι, εδώ γαμούσαμε την Σαμπινα πριν λίγο τι να μας πεις εσύ!
Ξεκινάει μια μέτρια πιπα, οκ για να καυλωσω ήταν αρκετή, στήσιμο στα 4 και δώστου, ποιος κάθεται να κάνει έρωτα τώρα λεω, αφού την γάμησα κι αυτήν για κανα 10λεπτο αυστηρά και μόνο στα 4 τελείωσα πάνω στην πλάτη της οπου έπιασε και μαλλί, ωωω μπλιάτ άρχισε να λέει, γούρι γούρι της λεω.
Αφού έφυγε κι αυτή, τι μαλακιες κάνω λεω, αντί να ρίξω καναν δεύτερο και πιο καυτο στην Σαμπινα εγαμησα αυτή την καντηλανάφτρα, δε γαμιεται άλλη μια στην λιστα, αλλά η Σαμπινα ρε μάγκες είναι αλλο πράγμα!
Καλη σας νυχτα με όνειρα Σαμπινα!

Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
231
Πόντοι
20
Ευχαριστώ για την ενημέρωση σου τονυ.. Να είσαι καλά.. Σε ακολουθώ πιστα τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι να βλέπω τις κριτικές σου..

Έτσι με αυτό τον τρόπο γνωρίζω ποιες κοπέλες πρέπει να αποφύγω να δοκιμάσω.. Όπως πχ την σαμπινα..

Για εμένα είσαι ο καλύτερος ενημερωτης στην ημερησια ότι και αν λένε οι άλλοι, απλά αυτές που εκθειάζεις πρέπει να αποφεύγονται..

Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Ευχαριστώ για την ενημέρωση σου τονυ.. Να είσαι καλά.. Σε ακολουθώ πιστα τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι να βλέπω τις κριτικές σου..

Έτσι με αυτό τον τρόπο γνωρίζω ποιες κοπέλες πρέπει να αποφύγω να δοκιμάσω.. Όπως πχ την σαμπινα..

Για εμένα είσαι ο καλύτερος ενημερωτης στην ημερησια ότι και αν λένε οι άλλοι, απλά αυτές που εκθειάζεις πρέπει να αποφεύγονται..

Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ.
γιατί να αποφύγεις να δοκιμάσεις τη Σαμπίνα;;;

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Παίδες καλησπέρα. Η Καρολίνα από τη Φωκαίας 27 υπόγα που ήταν πρωί, έφυγε;

Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
231
Πόντοι
20
γιατί να αποφύγεις να δοκιμάσεις τη Σαμπίνα;;;
Δοκίμασε την και θα καταλάβεις. (20 ευρώ θα χάσεις σιγά κλαιν μαιν)
και θα μπεις αμέσως στο τρυπακι του τι παίζει στην ενημέρωση με κοπέλες που εκθειαζονται

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
και θα μπεις αμέσως στο τρυπακι του τι παίζει στην ενημέρωση με κοπέλες που εκθειαζονται
Την πήρα προχθές και ήταν μια χαρά η Σαμπίνα. Σίγουρα δεν πέταξα το 20εύρω. Σίγουρα δεν ήταν ξεπέτα και είμαι επίσης σίγουρος ότι δεν με φόλιασε.
Ομορφούλα, καθαρή, όλα καλά. Που ακριβώς κόλλησες εσύ ρε μύστη μου;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Καμιά ιδέα ποιες δουλεύουν τώρα στη μεταμεσονύχτια;

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
τώρα live

Φωκαιας 17α Στέλλα /Ειρήνη συνεχίζει από τη 1η βάρδια (βλέπε ενημέρωση μου)
2 θέματα:
1) όποιος δεν την πάρει θα χάσει.
2) μου κάνει εντύπωση ότι ενώ η κοπέλα έχει ορδές θαυμαστών αγαπούληδων (το έχω δει με τα μάτια μου στο μπουρδέλο) α) δεν αναφέρεται ιδιαίτερα εδώ β) δουλεύει πολύ σπάνια κυρίως όταν λείπει η Ιζαμπέλα. που την ξέρουν όλοι αυτοί;;

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
τη Σαμπίνα την έχω πάρει καμιά 30αριά φορές σύνολο
από τότε
που δούλευε ως Αλίνα στη μοντελοαλυσίδα...όλοι μας ξέρουμε οτι κάνει τυπικό αποστειρωμένο πρόγραμμα αλλά για τα γούστα μας είναι μουναροπιπίναρος και ξέρουμε πολύ καλά τι παίρνουμε... τέτοιο κορμί σπάνια βλέπεις στα τσαρδιά των 20€ και η αλήθεια είναι αυτή χωρίς να εκθειάζουμε καμία κορασίδα... όσοι δε γουστάρουν να πάνε στις θείτσες παραδίπλα με τα πατσόκοιλα
και τις κυτταρίτιδες που ξεχειλίζουν μέχρι κι από τα αυτιά

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
2 θέματα:
1) όποιος δεν την πάρει θα χάσει.
2) μου κάνει εντύπωση ότι ενώ η κοπέλα έχει ορδές θαυμαστών αγαπούληδων (το έχω δει με τα μάτια μου στο μπουρδέλο) α) δεν αναφέρεται ιδιαίτερα εδώ β) δουλεύει πολύ σπάνια κυρίως όταν λείπει η Ιζαμπέλα. που την ξέρουν όλοι αυτοί;;
Μια περιγραφή θα μπορούσαμε να έχουμε, εμείς που δεν την έχουμε τιμήσει; Ευχαριστώ!

Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
231
Πόντοι
20
τη Σαμπίνα την έχω πάρει καμιά 30αριά φορές σύνολο
από τότε
που δούλευε ως Αλίνα στη μοντελοαλυσίδα...όλοι μας ξέρουμε οτι κάνει τυπικό αποστειρωμένο πρόγραμμα αλλά για τα γούστα μας είναι μουναροπιπίναρος και ξέρουμε πολύ καλά τι παίρνουμε... τέτοιο κορμί σπάνια βλέπεις στα τσαρδιά των 20€ και η αλήθεια είναι αυτή χωρίς να εκθειάζουμε καμία κορασίδα... όσοι δε γουστάρουν να πάνε στις θείτσες παραδίπλα με τα πατσόκοιλα
και τις κυτταρίτιδες που ξεχειλίζουν μέχρι κι από τα αυτιά
Γιατί με κάνεις παράθεση και μου επισημαίνεις ότι κάνει αποστηρωμενο πρόγραμμα; εγώ τα ξέρω αυτά στον άλλο πεστα που λέει ότι την έβαλε κάτω και την σπατουλαρισε και της έκανε και της ερανε και από δω και από κει και έχυσε και καταρράκτες και νιαγαρες και ποτάμια και φωνές και κακό..

Και ειναι όλες όσες εκθειάζει αυτός και 2 ακόμη ξέρουμε όλοι ποιοι..

Κατά κάποιο τροπο συμφωνείς μαζί μου και "ρίχνεις" τα καρφιά σου χωρίς λόγο..

Εγώ αυτό ακριβώς ήθελα να "δείξω" μιας και είμαι άτομο που κυνηγαω το value for money και όχι απλά να μπω σε μια τρύπα για να πω ότι μπήκα.. Κοντεύω τα 40 θέλω ποιότητα.. Κι με την ποιότητα δεν εννοώ το πιπίνι το ωραίο... Ναι εντάξει καλό είναι για τα μάτια αλλα μέχρι εκεί.. Το να το πασπατευω και να αισθάνομαι ότι δε γουστάρει τι να το κάνω..

Εγω επισήμανα αυτό με τις γλυωδεις διατυπώσεις αυτών των 2-3 στις ενημερωσεις/κριτικές.. Την πάτησα μια την πάτησα δύο (μια του κλέφτη δύο του κλέφτη..) τελικά μπήκα στο τρυπακι ότι κοπέλα που αναφέρει ο τονυ και ο άλλος.. ( που όπου να ναι θα μπει σφήνα και δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω ) καλό είναι να αποφεύγονται..

Από κει κ πέρα δε θα κάνω κουμάντο εγώ στα λεφτά και τις επιλογές του καθένα.. Ο κάθε ένας ελίσσεται κατά το δοκούν..

Αυτά..

Τελευταία τροποποίηση:

Greekbearx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες για αύριο το πρωί στο μετάξι τι καλό μπορεί να παίζει ?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Συναδελφοι μηπως ξερετε καμια καλη,καθαρη bbw που να κανει facesitting;
Γιατι ειναι και μερικες bbw που ουτε των κωλο δεν αφηνουν να πιασεις.Αν γνωριζετε τα φωτα σας παρακαλω!

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Μην πηδάτε τη Σαμπίνα καριοληδες, είναι δική μου. Την είδα πρώτος. Αφού βλέπετε δε χύνει μαζί σας, μη τη πειράζετε, θα τη μάθω να σας κατουράει σαν τις έμπειρες γραίες που γουστάρετε. Χοχο.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Συναδελφοι μηπως ξερετε καμια καλη,καθαρη bbw που να κανει facesitting;
Γιατι ειναι και μερικες bbw που ουτε των κωλο δεν αφηνουν να πιασεις.Αν γνωριζετε τα φωτα σας παρακαλω!
Πήγαινε στη Λιοσίων στην Νάταλι που σαλοναρει με ένα φόρεμα, ζήτησε 69 στα αγγλικανικά. Αν σου αρνηθεί χρησιμοποίησε λαβή ζίου ζιτσου. Αν γλύφεις καλά θα σε ανταμείψει με κλανιά ηδονής. Προλαβαίνεις είναι εκεί με την Ιζαμπέλα τώρα. Τρέχα.

Α ξέχασα δεν είναι αρκετά χοντρή τώρα. Αλλά σίγουρα ήταν πριν 5 χρόνια. Έχει σημάδια παχύσαρκου πρότερου βίου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom