★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Φυσικά, πριν 1 ώρα έπιασε δουλειάΑν πάω θα τη βρω τώρα ΜΥΣΤΗ μου ;;
Φυσικά, πριν 1 ώρα έπιασε δουλειάΑν πάω θα τη βρω τώρα ΜΥΣΤΗ μου ;;
Αναφέρεσαι σε μία Άλις που δούλευε πρόσφατα εκεί; Εκείνη όμως τα είχα ράστα και καστανόξανθα.Καταθεση στην Αλισια από Φωκαιας 24, ξανθια πλέον, (είχε μαύρο μαλλι ράστα παλιότερα) , 30άρα με πιασιματα, πρόστυχη φατσα, ωραια βυζια και κωλαρα, διάφορα σεξυ τατουαζ πανω της.
Οι Κινέζες στο Αχαρνών υπάρχουν ακόμα ή φύγανε; Έχουν να αναφερθούνε πολύ καιρό.
Σωστός, για κάποιο λόγο θυμόμουν λάθος ότι είχε μαύρο μαλλι.Αναφέρεσαι σε μία Άλις που δούλευε πρόσφατα εκεί; Εκείνη όμως τα είχα ράστα και καστανόξανθα.
Στο σεξ είμαι νεάντερνταλ , στο χέσιμο όμως θέλω χλιδή........ και μετά ένα καλό χεσιμο στα πουρναρια και σκουπισμα με πλατανοφυλλα....!
Πηγα στο μπουρδελο στην Μεγαλου Αλεξανδρου και βρηκα μια 45 αρα με ελευθερο τελειωτικο.πολυ καλη.γλυψιμο και ρουφηγμα στις μπαλες και εβγαζε γλωσσα οταν τελειωσα.θα ξαναπαω στην ξανθια ρωσιδα!Εχθες το βραδυ κατα τις δωδεκα και τριαντα πηγα στην κολωνου 47 και ηταν η Αννα, η Ελληνιδα η ξανθια με το τατουαζ στο στηθος! Ηταν η δευτερη φορα που παω μαζι της. Σε σχεση με την πρωτη εχει πεσει η αποδοση της! Ειχε πολυ κοσμο το μαγαζι και γενικα το Μεταξουργειο! Θετικο τσιμπουκι και αναβαση απο πανω! Για αυτες τις μερες πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη! Εχω γραψει και στον καταλογο των μπουρδελων σχετικα. Παντως στο Μεταξουργειο εχθες μετρια πραγματα. Απο τις κοπελες που θυμαμαι εχθες, στην Αχιλλεως 51 ηταν η Ναταλι και το μπουρδελο της Κατερινας στην Κολωνου ηταν κλειστο!
Και οι 2 άχρηστες πλέον …Έχω να κατέβω στην πιάτσα δύο εβδομάδες.
Τελευταία φορά πήρα Αλιονα από διδύμου 18 και Βίκυ από Φυλής 56.
ΜΕΤΡΙΕΣ και οι δύο..!!
Η Αλιονα γέρασε....παχυνε...βάρυνε.....
τεμπελιασε, βαρέθηκε, κουράστηκε....δεν ξέρω..... αλλά...... πάει η καλή ακα αρχοντική τσιμπουκλαρα που έκανε.... περασμένα μεγαλεία.....!!!!!!!!!
Πλέον μόνο στο μασάζ είναι πολύ καλή.... κάνει μασάζαρα.....ξεπιαστηκα όλος....!!!!!!!!
Όσων αφορά την Βίκυ....δεν ξέρω.... αλλά έχει πέσει πολύ η απόδοση τής..... καμιά σχέση με την Βίκυ του 2016...2017....2018....2019.....
Καταρχάς τότε έκανε τελειωτικό στο στόμα.... τώρα δεν κάνει....!!!!!!
Η πίπα της μπορεί να είναι ακα αλλά είναι τυπική!
Τυπική ορχεολειχια.
Φιλιά στο στόμα... ούτε κατά διάνοια.... μόνο στα μάγουλα!!
Απλά κανείς σεξακι με μία όμορφη κοπέλα....!!!!!! Αυτό μόνο.....και τίποτα παραπάνω.....!!!!!!!!
για την Αλιόνα τα χουμε χιλιοπει έχει μπαγιατάψει...για την άλλη διαφωνώ, με τη Βίκυ έχω περάσει ήδη 2 φορές και ήταν πάραΚαι οι 2 άχρηστες πλέον …
Έκανε τέλεια πίπα ήρεμη απαλή τελειωτική !!για την Αλιόνα τα χουμε χιλιοπει έχει μπαγιατάψει...για την άλλη διαφωνώ, με τη Βίκυ έχω περάσει ήδη 2 φορές και ήταν πάρα
πολύ καλή μέσα!
Αφού ήσουν ο πρώτος το κωλί έπρεπε να ήταν βρώμικο γιατί τρως και την περισσότερη Μερέντα. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.Κατάθεση προ ολίγου στο σιχαμερό Μετάξι και συγκεκριμένα στο κωλοτρυπιδι της Λένας από Ιάσωνος 27/γωνία με Λεωνίδου. Ήμουν ο πρώτος της βάρδιας, οπότε το κωλι της ήταν καθαρό και έτοιμο για γαμησι. Σούβλισα λίγο νωρίτερα για Πάσχα αλλά τουλάχιστον έφυγαν τα χοντρά. Καλή Ανάσταση σε όλους τους συναγωνιστές!
Έχω να κατέβω στην πιάτσα δύο εβδομάδες.