Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (11 μέλη και 165 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Μύστη, ελπίζω να την πήρες αποκλειστικά και μόνο από κώλο! :zfuck:
Κι εγώ σκεπτόμουν να την πάρω αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι έχει αξύριστο
κωλοτρυπίδι (κάτι που με αποτρέπει). Ισχύει? :rolleyes:
όχι σε μένα τουλάχιστον

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
η καλυτερη εποχη για βολτα και γαμησι στο μεταξι ...μια ειδυλλιακη ησυχια να επικρατει στους δρομους με ελαχιστο κοσμο... λαθροπακια ουτε για δειγμα και οι σχεδον ολες οι κοπελες στα σπιτια να ειναι διαθεσιμες χωρις να εχουν καποιο δωματιο ...καλα λενε οτι το μεταξι συντηρειτε στο 90% με τα αφγανοπακια
Έχουν Ραμαζάνι οι υπανάπτυκτοι συναγωνιστές, τύπε! :woldman:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
τώρα live

Φωκαίας 27Β πάνω Μπέλα ξανθιά παχουλη με πράσινα μάτια και μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
.....................................................................................
Μύστη Σμύρνη, αυτή η Μπέλα είχε κόψει το πρωκτικό!
Αξίζει μια κωλοεπίσκεψη ή είναι φόλα του κώλου, κατά τη γνώμη σου?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αλκιβιάδου 16α η μιλφ Αλινα, ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι αλλά πολύ ωραία ρογα για γλύψιμο, τατουάζ φτερά στις δύο ωμοπλατες, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση μου, με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ ο κυρ Στέλιος όπως είπε δε θα σε ενοχλήσει κάνεις, πράγματι 20 λεπτά κάθισα, βέβαια ήμουν κ τελευταίος πελάτης, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

επίσης γι αυτούς που ρωτούν για το Διδυμου 27 είναι κλειστό.
Επόμενος στόχος η Αλίνα, την τελευταία βδομάδα όλο λέω να πάω από εκεί και όλο το αναβάλλω. Περιμένουμε κριτική μεγάλε γκουρού.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Μύστη Σμύρνη, αυτή η Μπέλα είχε κόψει το πρωκτικό!
Αξίζει μια κωλοεπίσκεψη ή είναι φόλα του κώλου, κατά τη γνώμη σου?
Ισχύει ότι για κάποιο μικρό διάστημα το είχε κόψει, εδώ και 3 μήνες το έχει ξανά στο μενού της, την έχω πάρει μια φορά και πέρασα καλά αλλά δε δοκίμασα πρωκτικο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Επόμενος στόχος η Αλίνα, την τελευταία βδομάδα όλο λέω να πάω από εκεί και όλο το αναβάλλω. Περιμένουμε κριτική μεγάλε γκουρού.
Απλά κράτησε ότι συνήθως δουλεύει από 10.30-11.00 με 1800-1830 το απόγευμα, αλλά νομίζω όχι Κυριακές.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Απλά κράτησε ότι συνήθως δουλεύει 10.30-11.00 με 1800-1830 το απόγευμα
Ευχαριστώ. Το έχω ξαναδιαβάσει το ωράριό της γιαυτό είμαι από αναβολή σε αναβολή. Συνήθως όρεξη για μιλφέιγ μου έρχεται βραδινές ώρες. :globeos-cigar:
Γύρω στα 30-35 πρέπει να είναι ε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Ευχαριστώ. Το έχω ξαναδιαβάσει το ωράριό της γιαυτό είμαι από αναβολή σε αναβολή. Συνήθως όρεξη για μιλφέιγ μου έρχεται βραδινές ώρες. :globeos-cigar:
Γύρω στα 30-35 πρέπει να είναι ε;
36 (στις 7 Μαΐου) αλλά δε τη κάνεις πάνω από 26-28

Τελευταία τροποποίηση:

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ο nsmirni είναι σε άλλο επίπεδο πλέον. Παραθέτει εκτος από πλήρη περιγραφή και επιπλέον πλήρες βιογραφικό. !!!!
Λακωνικός, ουσιώδης, έμπειρος και μεγάλος πουτανιάρης...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πάρτε Ραίσα για γαμήσια :fuck1:από το Πορνομωλλ της Ιάσωνος:
Ραίσα- Θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον | Osmose Massage Αθήνα

Πληρώστε κορόιδα του ΟΣΜΟΣΕ, όσο εμείς οι μύστες του Μεταξιού θα τη
γαμάμε στο 10ρικο!:2funny::rockon:
Και κάποιοι από εμάς δεν δέχονται καν να τη γαμήσουν..!!:uzi:
:uzi::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Φηλης 56 Βίκυ, πέρασμα πριν λίγο, τι μουνακι, τι φατσονι τρελό, και τι διάθεση ήταν αυτή.. ένα φατσουλακι σαν την παμελα αντερσον, να ρουφάει τα αρχιδια λεμαργα.. γαμησι απαλό και ρομαντικό, φιλάκια, για τελείωμα την έβαλα κάτω και ρουφαγε τα αρχιδια και τον έπαιζε! Από την καυλα ορμηξα να της γλυψω το μουνι, αλλά με το που έφαγα την κρέμα ήρθα στα ίσα μου και σταμάτησα, δεν το χω αυτό το σπορ, την έπεσα και στην τσατσά επειδή αρρωστησα με τα βυζια της..αλλα με απέφυγε ευγενικά και χαριτολογοντας! Αν είστε καθαροί, ξυρισμενοι, το μωρό θα σας ανταμείψει.
Πιο πολύ μας καβλωσες με τη τσατσα
Δώσε λεπτομέρειες mate

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.437
Πόντοι
206
Φηλης 56 Βίκυ, πέρασμα πριν λίγο, τι μουνακι, τι φατσονι τρελό, και τι διάθεση ήταν αυτή.. ένα φατσουλακι σαν την παμελα αντερσον, να ρουφάει τα αρχιδια λεμαργα.. γαμησι απαλό και ρομαντικό, φιλάκια, για τελείωμα την έβαλα κάτω και ρουφαγε τα αρχιδια και τον έπαιζε! Από την καυλα ορμηξα να της γλυψω το μουνι, αλλά με το που έφαγα την κρέμα ήρθα στα ίσα μου και σταμάτησα, δεν το χω αυτό το σπορ, την έπεσα και στην τσατσά επειδή αρρωστησα με τα βυζια της..αλλα με απέφυγε ευγενικά και χαριτολογοντας! Αν είστε καθαροί, ξυρισμενοι, το μωρό θα σας ανταμείψει.
Έχω την αίσθηση ότι η Βίκυ αργά ή γρήγορα θα την κάνει για στούντιο.
Συνδυάζει εμφάνιση και σέρβις.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
παιδιά γεια και χαρά, χτες που τα λεγα με το κολλητάρι μου τρώγοντας σουβλάκια μου λεγε για ένα ΑΜΕΑ που ναι γνωστό του, έχει φτάσει σε ηλικία που θέλει να γαμήσει και έχει λαλήσει το καψερό! Ξέρουμε μπουρδέλα ΦΙΛΙΚΆ προς τέτοια άτομα?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Ας γραψουν οι πιο γνώστες - Παλιά νομιζω η Τζώρτζια στη Διδύμου δεχόταν _ και η Αλίνα νομιζω στο Αλκ 113 που είχε και 90χρονους παππουδες πελάτες ( οπως και η θεία ολγα στη Ρεμουνδου πριν 20 χρόνια), ...
Ο αγαπητός Φανουρης Τζούρας ειχε κάνει ερευνα ποδαρηδον το 2012, και τα είχε γραψει αναλυτικά _ Ότι πρέπει να υπάρχει προσβαση σε ευθεία και όχι σκάλες / πχ Παρασίου κλπ. Θυμαμαι οτι ήταν στο Διδύμου 7
, το είχα δει και εγώ , πριν 10 χρόνια / οπου ένας πατέρας περιμενε τον γιο του που ήταν με αμαξίδιο κλπ

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Λίνα μιλφογκιλφ με ξανθοπλατινε
μαλλί, παχουλη με 3αρι βυζι και Κατερίνα ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα με 2.5αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι με καρέ μαλλί, χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και έχει επιστρέψει η Στέλλα που δούλευε πιο παλιά στο 48, ξανθιά λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Νίνα κοκκινομάλλα σώμα με πιασιματακια 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 47 ισόγειο Τζούλια μελαχρινή μιλφογκιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 47 όροφος Ντασα γκιλφ με άσπρα μαλλιά, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Χριστίνα ξανθιά χοντρή με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α, 32γ, 32β & 30β κλειστά.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Μιμή μελαχρινή παχουλη λατινα λατινα χοντροκωλα με σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ δύο λατινες, Αναμπελ μελαχρινή σώμα με πιασίματα σιλικονατες τορπίλες , πολλά τατουάζ και Βασιλεία μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β, 23β & 23 κλειστά.

Κολωνού 15β Γιάννα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α Αντζελινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα νταρντανοχοντρή με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο κλειστό.

Κολωνού 15 νέο Μαρίνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β, 11α ισόγειο & 11α όροφος κλειστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom