Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (3 μέλη και 79 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.656

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Είδα τη Νταρια από Κολωνού 23 που έκλεισε οριστικά, στη Ιάσωνος 37 ισόγειο. Η Βανέσσα ακόμα άφαντη.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Ω ρε φίλε... κατουρησες αμέσως;;
Έπλυνες έπειτα το πουλι σου καλά με ένα κιλό σαπουνι που έχει στο δελο; Αν ναι είσαι καλυμμένος κατά 95%.
Το κυριότερο η άμεση ούρηση!
Αλλά κι αν δεν τα έκανες αυτά παλι οι συντριπτικες πιθανοτητες είναι υπέρ σου αν κατάλαβες γρήγορα το τσαφ!

(Αλλά ρε φίλε είναι ή δεν είναι η απόλυτη ηδονή να χυνεις ακα σε πρωκτό;;!!!).

Το πολυ πολυ να τσίμπησες κανα κωλοβακτηριδιο.
Η τριβή σε πρωκτο πουτανας επειδή είναι ανοιγμενη και δουλεμενη η κωλοτρυπίδα δεν έχει αίμα. Οταν δεν υπάρχει περιεκτικοτητα αίματος ή αμυχές από το ζόρι τότε η περιπτωση αφροδισιων είναι απειροελάχιστη.
Κι αν έχεις κάνει και το τριπλό εμβόλιο της Β' ακόμα καλυτερα!

Ο πρωκτος ο αδουλευτος όμως από τη γυναίκα μας ή γκομενα μας εγκυμονεί κινδύνους γιατί εκεί υπάρχει ΠΑΝΤΑ σχεδόν (ειδικά αν δεν έχουμε βοηθησε με λιπαντικό) μικρή ποσοτητα αμυχων - αίματος κι ας μη γίνεται αντιληπτό με το γυμνο μάτι.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον μύστη μου! Φυσικά και κατουρησα για να ξεπλύνω τα βακτηρίδια! Παλιά που γαμαγα τακτικά ΑΚΑΠΟΤΑ μια Μαρία αλβανίδα με τη μύτη που έχει σταματήσει εδώ και χρόνια είχα συνηθίσει να κατουραω αμέσως. Αυτό που ανέφερα συνέβη προ 1,5 μήνα περίπου, οπότε όλα καλά. Σαπούνι έβαλα ελάχιστο, όμως εξάντλησα το πακέτο με τα μωρομαντηλα. Να σου πω όμως την αλήθεια δεν πολυγουσταρα τον συγκεκριμένο κρεμπιε γιατί δεν ήταν ηθελημενος, κυρίως από μένα. Η κοπέλα βέβαια ατάραχη σκούπισε τον κωλο της από το χύσιμο και συνέχισε τη βάρδια σαν να μη συνέβη τίποτα...

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά για μεσημέρι Μεταξουργείο υπάρχει τίποτα σε μαυρίσει κορμί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η έστω μιλφακι

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον μύστη μου! Φυσικά και κατουρησα για να ξεπλύνω τα βακτηρίδια! Παλιά που γαμαγα τακτικά ΑΚΑΠΟΤΑ μια Μαρία αλβανίδα με τη μύτη που έχει σταματήσει εδώ και χρόνια είχα συνηθίσει να κατουραω αμέσως. Αυτό που ανέφερα συνέβη προ 1,5 μήνα περίπου, οπότε όλα καλά. Σαπούνι έβαλα ελάχιστο, όμως εξάντλησα το πακέτο με τα μωρομαντηλα. Να σου πω όμως την αλήθεια δεν πολυγουσταρα τον συγκεκριμένο κρεμπιε γιατί δεν ήταν ηθελημενος, κυρίως από μένα. Η κοπέλα βέβαια ατάραχη σκούπισε τον κωλο της από το χύσιμο και συνέχισε τη βάρδια σαν να μη συνέβη τίποτα...

Γαμώ το στανιό μου μέσα.. χάσαμε την σκατωμένη καπότα...
* Με το δίκιο σου να ΜΗΝ πολύ γούσταρες τον συγκεκριμένο κρεμπιε ρεεέεεεε τύπε.. καλά καλά εγώ που σε διαβάζω κι έχω σπαστεί όσο δεν φαντάζεσαι....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Γαμώ το στανιό μου μέσα.. χάσαμε την σκατωμένη καπότα...
* Με το δίκιο σου να ΜΗΝ πολύ γούσταρες τον συγκεκριμένο κρεμπιε ρεεέεεεε τύπε.. καλά καλά εγώ που σε διαβάζω κι έχω σπαστεί όσο δεν φαντάζεσαι....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Τύπε μου, δεν είχα κουράγιο να φωτογραφίσω τη σπασμένη καποτα, συν ότι βιαζομουν να πάω σε μια δουλειά. Λογικά έμεινε κομμάτι στο κωλαντερο της, αλλά όταν χρησιμοποιείς κινέζικες καποτες αυτά παθαίνεις. Μιλάμε για τέτοια φτηνια, απαράδεκτη και για το σιχαμενο Μετάξι.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Περνουσα χθες απτο μαραθωνος και ηταν ενα Passat Tsi Γκρι χρωματος ενα αρχιδι πουστογερας το οδηγουσε που φωναζε οτι θελει να γαμηθει

Οπως το δα εστριψα και εφυγα για φωκαιας κατευθειαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωρα 1 και μιση το βραδυ

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ΑΜΕΑ λέει χαχαχα !ασε τον να σκληραγογηθη !! Απλά είπαμε μην πάει και σε καμία που σκίζει πουτσες … έστω μια σε απλό αλλά καλή …..γιατί αν τον πας σε καμία που γλωσσοφιλαει κτλ μετά θα νομίζει πως τον γουστάρουν όλες χαχααχαχ
Τι να σκληραγωγηθεί ρε καθυστέρι; τι μαλακίες λες; όταν θα αναφέρεσαι σε τέτοια άτομα, που η κάθε μέρα τους είναι σκέτος γολγοθάς, θα έχεις το κεφάλι σου έξω απ’ το γκώλο σου!!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η Τζώρτζια από τη Διδύμου δουλεύει;Και αν ναι σε ποιο λέτε να τη βρω αύριο;

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Σήμερα συνευρεθηκα σαρκικα με Αναμπελ από Ι32 όροφος Τρελό μουνι τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.Πιπα φοβερή και γλείψιμο όλο το σύστημα διεύθυνσης μπρος και πίσω.Μιλαμε η γκόμενά είναι πύραυλος. Νταξει και γω πήγα κατακαθαρος όπως πάντα όχι σαν κάτι μπιχλες που έχουν να πλυθούν απ το μεσοπολέμο.Φευγοντας σκεφτόμουν μωρε ποια μου θυμίζει,ποια μου θυμίζει...Μάγκες δεν είναι ίδια η Αναστασία Γιουσεφ?Το άλλο πατομουνο?Αυτά καλό βραδυ

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
παιδιά γεια και χαρά, χτες που τα λεγα με το κολλητάρι μου τρώγοντας σουβλάκια μου λεγε για ένα ΑΜΕΑ που ναι γνωστό του, έχει φτάσει σε ηλικία που θέλει να γαμήσει και έχει λαλήσει το καψερό! Ξέρουμε μπουρδέλα ΦΙΛΙΚΆ προς τέτοια άτομα?
Μίλα με συμπαίκτη @study192 . Αν έχει τη δυνατότητα να κατέβει με κάποιο άτομο για βοήθεια θα μπει σε πολλά περισσότερα απ’ ότι αν κατέβαινε μόνος του

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
736
Σήμερα συνευρεθηκα σαρκικα με Αναμπελ από Ι32 όροφος Τρελό μουνι τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.Πιπα φοβερή και γλείψιμο όλο το σύστημα διεύθυνσης μπρος και πίσω.Μιλαμε η γκόμενά είναι πύραυλος. Νταξει και γω πήγα κατακαθαρος όπως πάντα όχι σαν κάτι μπιχλες που έχουν να πλυθούν απ το μεσοπολέμο.Φευγοντας σκεφτόμουν μωρε ποια μου θυμίζει,ποια μου θυμίζει...Μάγκες δεν είναι ίδια η Αναστασία Γιουσεφ Το άλλο πατομουνο?Αυτά καλό βραδυ
καμία σχέση! η γιουσέφ έχει μπαμπάτσικη περιφέρεια, η Άνναμπελ είναι σχεδόν σκίννυ και ανοιχτόχρωμη

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Η Τζώρτζια από τη Διδύμου δουλεύει;Και αν ναι σε ποιο λέτε να τη βρω αύριο;

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Τι να σκληραγωγηθεί ρε καθυστέρι; τι μαλακίες λες; όταν θα αναφέρεσαι σε τέτοια άτομα, που η κάθε μέρα τους είναι σκέτος γολγοθάς, θα έχεις το κεφάλι σου έξω απ’ το γκώλο σου!!
Μην ασχολείσαι με τον τύπο, αν διαβάζεις τα ποστ που γράφει καταλαβαίνεις ότι έχει θέματα και μηδενική ενσυναίσθηση

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Έχω την αίσθηση ότι η Βίκυ αργά ή γρήγορα θα την κάνει για στούντιο.
Συνδυάζει εμφάνιση και σέρβις.
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά ας μην το μελετάμε. Τι τίμια πουτάνα πάντως...:rockon::rockon:

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
  • Θυμός
Αντιδράσεις: 968
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom