Σημερινή βολτιτσα απο τη Διδύμου - Αλκιβιάδου και λίγο και απο Φυλής...
Αλκιβιάδου 16 Α Η Αλίνα, γνωστη με τις καλές κριτικές, εμφανισιακα εμένα δεν μ άρεσε, εχει λιγο μονοκόματο κορμί. Ελαφρώς άκωλη θα τη χαρακτηριζα. Ο Τσατσος προσεξε λεει το πουτσο μου που ειχε καυλώσει... μου την εκθειασε (μαλλον όχι άδικα) εμενα ομως δεν μ έκανε κανένα κλικ κ ειπα να μη περάσω.
Διδυμου 27 στο Δρακουλοσπιτο ... 2 κοπέλες σαλονάρισαν... υπέροχα κορμια και οι δύο κατα τη κρίση μου. Φωτεινή ψηλός μελαχροινός μούναρος. Βυζί 2άρι με το ζόρι... αλλα ωραίος κώλος και μπούτια. Ωραιο ψιλόλιγνο κορμάκι... και επίσης η Βικτώρια ... η καστανη προς το σκούρο μιλφάρα της διπλανής πορτας... κορμάκι σέξυ με λιγα πιασίματα ελαφρώς ανοιχτη περιφέρεια αν προλαβα να δώ και ωραια καυλιάρικη φατσα. Η συγκεκριμένη έγινε η επομενη υποψήφια !
Διδύμου 22 πάνω 2 κοπέλες καθως η τσατσα ανακοινωσε και προγραμμα παρτούζας για 30 ευρώ. Ιβάνα και Μαριάνα και οι 2 σκίνυ πετιτ και μοντελέ.... η μια μελαχροινη η άλλη ξανθούλα.
Διδύμου 8 ισόγειο (το πάνω κλειστ΄εδω και κάτι χρόνια) Βερονικα και Ελένη επροκειτο για τις δυο κλασσικές μίλφ του μαγαζιού ... η μια καυλιάρα με φρατζα και η άλλη με πρόστυχο πρόσωπο... ανακοινωθηκε παρτούζωμα στα 30 ευρώ επισης. Για τους μυστες να αναφέρω εδω πως σωματικά η Βερονικα ειναι ελαφρώς πιο άκωλη απο την Ελενάρα... την εχω πάρει παλαιοτερα αλλα βαρεθηκα να ανεβάσω κριτική.. η Βερονικα ειναι αναλογα τα φεγγάρια της στο δωμάτιο. Εμενα επειδη μ ειπε οτι ειμαι ωραιος... μου έκανε με όρεξη σέξ.
Έλλης 3 προκειται για τις δυο γκιλφ που σαλονάρουν με κάλτσες ώς το γόνατο μαυρες γενικα απο σώματα πολυ μέτρια... Ειρήνη και Ρωξάνα οι οποιες ανακοινωνεται επισης προγραμμα παρτουζίτσας στα 30 ευρώ.
Φιλιπιδου 11 κάτω στο συγκεκριμένο σπιτάκι πέτυχα την Νάταλι η συγκεκριμένη γκόμενα αλλαξε μαλάκι ξανθιά με ωραιο μαλλί και ελαφρώς κοιλιτσα μπροστά... φανηκε ενδιαφέρουσα περιπτωση πάντως.
Διδυμου 18 κάτω Κατερίνα.... με εξεπληξε που οπως μου ειπε η Υπηρεσια καθως αργούσε καθεται στο δωμάτιο 20-25 λεπτά... Βγηκε μετα απο καμποση ωρα να σαλονάρει με μαυρο κοντο μαλλάκι προσωπάκι οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα ελαφρώς σέξι και σωματάκι κανονικό.... θα τιμηθει κ αυτη κάποια στιγμή. Φαινεται VFM
Ολα αυτα στην πρωινή βάρδια...
Τελικά κατέθεσα στην Φωτεινη στο δρακουλοπιστο... καλή περιποιηση μέσα απλα λιγο στις στάσεις δεν την ένιωσα και πολύ άνετη ισως επειδη εχω χοντρη πουτσα και τη πονουσε δεν ξέρω... πολυ ζεστη πάντως με το πελ'άτη και γλειφει και αρχίδια. φου την ξέσκισα στα 4 έχυσα δυνατη παιζοντας μαλακια πάνω απο το κώλο της ! Γυριζοτας σπιτι τράβηξα αλλη μια δυνατη μαλακία για να ηρεμήσω, Επομενη υποψηφια σιγουρα η Βικτώρια..... στο δρακουλοσπιτο επισης...
Θα επανέλθω με πλουσιο φωτογραφικο υλικό απο τα δωμάτια....
για να έχουμε κ μια πιο ολοκληρωμενη πορνο άποψη.