Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Την Αλιονα εννοει ο φιλος .Συναγωνιστη βάρδια; Πίπα λαρυγγωτη; Ακαποτη; Αλισίβα το όνομα;
Την Αλιονα εννοει ο φιλος .Συναγωνιστη βάρδια; Πίπα λαρυγγωτη; Ακαποτη; Αλισίβα το όνομα;
Καλημέρα σας! Χθεσινή Ενημέρωση προς το τέλος τής απογευματινής βάρδιας στο Μεταξ/ο. Δηλ Τρίτη 29.ΙΙΙ.2022, μεταξύ 21:00-21:30
OWO: ελ.στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα ή στηθος. CΙΜ: εκτονωση στο στομα. ΑΝΑL: πρωκτικό σεξ
..............................................................................................................
Λίγο πριν φθασουμε στους οικους της οδού Μαραθώνος, ξεχωριζει ένα ερειπωμενο κτήριο στην Αχιλλέως 36. Μου θυμισε κορμό δενδρου καψαλισμένου δασους. Ένα σπιτι τυλιγμένο από γάζες μνήμης, σαν αορατος ιστός αραχνης.
--------------
Η κατωθι ενημερωση είναι LIVE πέριξ σταθμού Λαρίσης. Δηλ ωρα 00:00-00:30. Ξημερωματα Τεταρτης ή μετεσονυκτια βάρδια. Εχουμε και λέμε.
.........................................................
........................................................
#Το κάτωθι διώροφο κτηριο βρισκεται στη συμβολή των οδών Μυλλέρου και Κεραμεικού. Άλλο ενα ερειπωμένο ανάκτορο στην περιοχή τού Μεταξουργείου.
Τό Σάββατο πού πέρασα από Φωκαίας 19 καί σέ σχετική ερώτησή μου γιά τήν Ρίτα, η υπηρεσία μού είπε ότι θά λείψη γιά μία εβδομάδα περίπου, γιατί φτιάχνει καινούρια δοντάκια!! όσο γιά τήν πίπα πού αναφέρεις, σέ παρακινώ νά δοκιμάσης τήν Πωλίνα από Καλύμνου 48, άν δέν τό έχης κάνει ήδη!! ναί, είναι μιλφογκίλφ, αλλά η πίπα της δέν έχει ταίρι, όπως κάι τό κωλογαμίσι της!! εμένα πού όπως λέει η ίδια, έχω αναπτύξει αντισώματα στήν πίπα της (!!) και αντέχω, μού παίρνει πίπα γιά δέκα λεπτά περίπου, καί βλέπω τόν Κύριο επιστρατευμένο (τόν Χριστό φαντάρο!!)επίσης όποιος ξέρει αν θα έρθει η Ρίτα από Φώκαιας 19 να το ξεράσει ... Μια Τάνα που να ξέρει να πιπονει δεν υπάρχει έλεος θέλουν να δουλεύουν πουτανες και δεν ξέρουν να πάρουν μια πίπα της προκοπης.... Μπήκα στη Μπελά στο Φώκαιας 27 υπογα κάτι πήγε να κάνει αλλά δεν ... Τόσο δύσκολη τέχνη να γλύψεις ένα πουτσο.... Ημαρτον
Όλα αυτά τα υπέροχα νεοκλασικά κτίρια έχουν κριθεί διατηρητέα, το πρόβλημα είναι ότι δεν τα συντηρούν και δεν τα αναπαλαιώνουν αλλά τα αφήνουν να καταρρέουν σιγά σιγά ενώ οι ανευθυνουπεύθυνοι παρακολουθούν αμέτοχοιΤόσα χρόνια ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί αυτά τα παλιά σάπια ετοιμόρροπα επικίνδυνα κτίρια πού με τον επόμενο μικρό σεισμό θα πέσουν σαν χαρτοκουτα και όποιος για κακή του τύχη περνά από κάτω θα δεί τα ραδίκια ανάποδα.....
Γιατί δεν τα κατεδαφίζουν...?????
Γραφειοκρατία...????????
Πρόβλημα
με μπασταρδονεοελληνικο
παλιό βρωμονομο......?????????
B βαρδια και λέγεται ΑλιοναΣυναγωνιστη βάρδια; Πίπα λαρυγγωτη; Ακαποτη; Αλισίβα το όνομα;
55-60Άρα 60 χρονών είναι?τι φαση
Όχι είναι άλλη κοπέλα μοντελε χωρίς τατού και το μαγαζί είναι το Φυλής 56.Μάγκες να ρωτήσω αυτή η Βίκυ που λέτε από φυκης 54 είναι μια ξανθιά που δούλευε παλιά γύρω στα 30 με τατουάζ πίσω στην μέση?
Φυλής 56 -- ναι αυτή είναι. δουλευε στον ιδιο οίκο αλλά και Πιπινου καποια εποχή. ξανθια, λεπτη μοντελε με μικρο στηθος. δεν θυμαμαι το τατουαζΜάγκες να ρωτήσω αυτή η Βίκυ που λέτε από φυκης5456 είναι μια ξανθιά που δούλευε παλιά γύρω στα 30 με τατουάζ πίσω στην μέση?
Εδώ αποφεύγουν να κάνουν απλό σεξ, ποδολαγνεία θα κάνουν;Καλημερα!Γνωριζει καποιος ποιες κοπελες κανουν ποδολαγνεια στην φυλης;και αν υπαρχει καποια σε ποια βαρδια.Ευχαριστω
Πριν καμία δεκαετία που έκανα μπουρδελοτσαρκες δεν τους άφηναν. Έλεγαν ότι η κοπέλα πάει μόνο με Έλληνες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.Σας έχει τύχει μελαμψός συναγωνιστής να κάθεται δίπλα σας στο σαλόνι και να κοντεύετε να πεθάνετε από την μπόχα;
Ευτυχώς πήρε τον πούλο όταν εμφανίστηκε το κορίτσι, γιατί θα έπρεπε να την περάσω από κλίβανο μετά. Δεν ντρέπονται λίγο; Τα κορίτσια λυπάμαι, μιλάμε εμετός...
Νομίζω ότι έχει πέσει τόσο πείνα που αφήνουν όποιον να'ναι. Και δεν μιλάμε για το 10άρικο στο Μετάξι. Μπόχα όχι αστέια, άναψα iqos και μύριζα αυτό για να μην λιποθυμήσω.Πριν καμία δεκαετία που έκανα μπουρδελοτσαρκες δεν τους άφηναν. Έλεγαν ότι η κοπέλα πάει μόνο με Έλληνες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.