Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 386 άτομα (53 μέλη και 333 επισκέπτες)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.892
Πόντοι
736
Καλημέρα σας! Χθεσινή Ενημέρωση προς το τέλος τής απογευματινής βάρδιας στο Μεταξ/ο. Δηλ Τρίτη 29.ΙΙΙ.2022, μεταξύ 21:00-21:30

OWO: ελ.στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα ή στηθος. CΙΜ: εκτονωση στο στομα. ΑΝΑL: πρωκτικό σεξ

..............................................................................................................

Λίγο πριν φθασουμε στους οικους της οδού Μαραθώνος, ξεχωριζει ένα ερειπωμενο κτήριο στην Αχιλλέως 36. Μου θυμισε κορμό δενδρου καψαλισμένου δασους. Ένα σπιτι τυλιγμένο από γάζες μνήμης, σαν αορατος ιστός αραχνης.
IMG-11936f3524b517bb782f958bcfb911db-V.jpg

--------------
Η κατωθι ενημερωση είναι LIVE πέριξ σταθμού Λαρίσης. Δηλ ωρα 00:00-00:30. Ξημερωματα Τεταρτης ή μετεσονυκτια βάρδια. Εχουμε και λέμε.
.........................................................
........................................................
#Το κάτωθι διώροφο κτηριο βρισκεται στη συμβολή των οδών Μυλλέρου και Κεραμεικού. Άλλο ενα ερειπωμένο ανάκτορο στην περιοχή τού Μεταξουργείου.
:hi:
20220329_130942.jpg
:respect:

KORGAKIASS69

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παίδες.. Κανένα κωλαράκι πρόθυμο παίζει μετάξι η γύρω γύρω???

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
επίσης όποιος ξέρει αν θα έρθει η Ρίτα από Φώκαιας 19 να το ξεράσει ... Μια Τάνα που να ξέρει να πιπονει δεν υπάρχει έλεος θέλουν να δουλεύουν πουτανες και δεν ξέρουν να πάρουν μια πίπα της προκοπης.... Μπήκα στη Μπελά στο Φώκαιας 27 υπογα κάτι πήγε να κάνει αλλά δεν ... Τόσο δύσκολη τέχνη να γλύψεις ένα πουτσο.... Ημαρτον
Τό Σάββατο πού πέρασα από Φωκαίας 19 καί σέ σχετική ερώτησή μου γιά τήν Ρίτα, η υπηρεσία μού είπε ότι θά λείψη γιά μία εβδομάδα περίπου, γιατί φτιάχνει καινούρια δοντάκια!! όσο γιά τήν πίπα πού αναφέρεις, σέ παρακινώ νά δοκιμάσης τήν Πωλίνα από Καλύμνου 48, άν δέν τό έχης κάνει ήδη!! ναί, είναι μιλφογκίλφ, αλλά η πίπα της δέν έχει ταίρι, όπως κάι τό κωλογαμίσι της!! εμένα πού όπως λέει η ίδια, έχω αναπτύξει αντισώματα στήν πίπα της (!!) και αντέχω, μού παίρνει πίπα γιά δέκα λεπτά περίπου, καί βλέπω τόν Κύριο επιστρατευμένο (τόν Χριστό φαντάρο!!)

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Τόσα χρόνια ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί αυτά τα παλιά σάπια ετοιμόρροπα επικίνδυνα κτίρια πού με τον επόμενο μικρό σεισμό θα πέσουν σαν χαρτοκουτα και όποιος για κακή του τύχη περνά από κάτω θα δεί τα ραδίκια ανάποδα.....:priest:

Γιατί δεν τα κατεδαφίζουν...?????

Γραφειοκρατία...????????

Πρόβλημα
με μπασταρδονεοελληνικο
παλιό βρωμονομο......?????????
Όλα αυτά τα υπέροχα νεοκλασικά κτίρια έχουν κριθεί διατηρητέα, το πρόβλημα είναι ότι δεν τα συντηρούν και δεν τα αναπαλαιώνουν αλλά τα αφήνουν να καταρρέουν σιγά σιγά ενώ οι ανευθυνουπεύθυνοι παρακολουθούν αμέτοχοι

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Πέρασμα νωρίτερα το μεσημέρι με Αντριάννα στο Χωμάτινου 11, απέφυγα τα γλωσσόφιλα τα οποία η κορασίδα παρέχει αφειδώς σε όλους και αρκέστηκα σε πίπα όπου τον πήρε βαθιά και κατέληξα σε στήσιμο στα τέσσερα όπου θαύμασα το δυνατό πίσω σύστημα που διαθέτει, την σφυροκόπησα άγρια χωρίς ζόρι από μέρους της και έχυσα με μουγκρητά σαν αρκούδος ( λόγω σωματότυπου), ένα καλό εικοσάρικο στην πρωινή βάρδια

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.549
Πόντοι
1.336
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
305
Πόντοι
280
Μάγκες να ρωτήσω αυτή η Βίκυ που λέτε από φυκης 54 είναι μια ξανθιά που δούλευε παλιά γύρω στα 30 με τατουάζ πίσω στην μέση?

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Μάγκες να ρωτήσω αυτή η Βίκυ που λέτε από φυκης 54 είναι μια ξανθιά που δούλευε παλιά γύρω στα 30 με τατουάζ πίσω στην μέση?
Όχι είναι άλλη κοπέλα μοντελε χωρίς τατού και το μαγαζί είναι το Φυλής 56.
Αυτή που σκεφτοσουν πρέπει να ήταν η Αννα Ιλόνα (Ευτέρπη όταν την πειραζαν οι μυστες) με το τατού στο αριστερό πόδι (στη μέση τατού νομίζω είχε η Ρενατα η μελαχρινή ), δεν θυμάμαι τατού στη μέση (αλλά με πήραν και τα χρόνια και δεν είμαι σίγουρος).
Το τωρινο μωρό είναι πολύ ανώτερο και εμφανισιακά και
σαν υπηρεσίες με ακα τσιμπουκλοβερ.

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Επίσκεψη πριν λίγο στο Μεταξουργείο.πήγα κατευθείαν στο Ιάσωνος 37 σε αυτό με τα σκαλιά πάνω μήπως ήταν η λάνα γιατί το άλλο ήταν κλειστό.ήταν μια αδυνατούλα δεν θυμάμαι όνομα ίνα νομίζω μπορεί να κάνω και λάθος μπήκα Γιατί σεν είχα χρόνο.ομορφούλα αλλά αδιάφορη μέσα και βιαστική πολύ αλλά καλουλα εμφανισιακά.με λύπη με ενημέρωσε ο Τσάτσος ότι η λάνα έφυγε για Τουρκία και μετά Κύπρο γιατί εδώ δεβ έβγαζε τπτ Καη ξενέρωσα.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Μάγκες να ρωτήσω αυτή η Βίκυ που λέτε από φυκης 54 56 είναι μια ξανθιά που δούλευε παλιά γύρω στα 30 με τατουάζ πίσω στην μέση?
Φυλής 56 -- ναι αυτή είναι. δουλευε στον ιδιο οίκο αλλά και Πιπινου καποια εποχή. ξανθια, λεπτη μοντελε με μικρο στηθος. δεν θυμαμαι το τατουαζ

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επισκέφθηκα την Εύα στο υπόγειο του Φωκαίας 13 (δεύτερη βάρδια).
Στο σαλόνι την έκανα για προμιλφ, στο δωμάτιο μού φάνηκε μικρότερη• θεωρώ ότι είναι πλησίον των 30 ή κάπου εκεί γύρω.
Πρόκειται για μια μπαμπάτσικη κοπέλα με πλούσιο φυσικό βυζί και σφριγηλό κώλο.
Ήταν πεντακάθαρη και δεκτική αλλά, απ' την άλλη, δεν υπήρχε ούτε υπόνοια GFE (ούτε προκαταρκτικά ούτε φιλιά, όπως αναφερόταν σε μια πρόσφατη κριτική). Την γάμησα δυνατά σε δυο στάσεις ρίχνοντας μπατσάκια στον κώλο της, έπαιξα με τα βυζιά της και τελικά εκσπερμάτωσα πάνω τους. Η συνεδρία δεν θα μου μείνει αξέχαστη καθώς δεν υπήρξε χημεία μεταξύ μας• απ' την άλλη, το γεγονός ότι δεν "κλέβει" και σ' αφήνει να τη γαμήσεις όπως θες δεν είναι αμελητέο.
ΥΓ2. Δεν κατάλαβα γιατί κρύβει τα βυζιά της μ' ένα διχτυωτό -τόσο στο σαλόνι όσο και στα ενδότερα-, δεδομένου ότι πρόκειται για assets. Νομίζω διέκρινα μια ουλή στο δεξί στήθος αλλά ο φωτισμός ήταν τόσο χαμηλός που μπορεί και να πέφτω έξω, παρότι όπως προείπα τα τίμησα και με το παραπάνω.
ΥΓ2. Η καλτ εμπειρία της βραδιάς ήταν ότι αναγκάστηκα να κατουρήσω σ' έναν νιπτήρα -κατόπιν υπόδειξης της τσατσάς-, ο οποίος ήταν τόσο ψηλός για τα μέτρα μου ώστε μετά βίας κατάφερα να περάσω τον "πήχη" με το πουλί μου. Η Εύα με βρήκε τεντωμένο να προσπαθώ να ξαλαφρώσω (λες κι εξασκούσα κάποιο αγώνισμα) και μου έδωσε λίγο περισσότερο χρόνο προετοιμασίας μέχρι να επιστρέψει στο δωμάτιο. Εν συνεχεία έριξα νερά στα μούτρα μου (είχα ιδρώσει πολύ απ' τη μπουρδελότσαρκα) κι έβρεξα χαρτιά για να φρεσκάρω μασχάλες κλπ στον ίδιο νιπτήρα, σε απόσταση αναπνοής από κει που μόλις είχα ουρήσει. Η βρύση ήταν σχεδόν κολλημένη στο τοίχωμα του νιπτήρα, με αποτέλεσμα ν' ακουμπούν τα χέρια μου και τα χαρτιά στο μέχρι πρότινος ουρητήριο (όχι μόνο δικό μου, αλλά φαντάζομαι και πλείστων άλλων).
ΥΓ3. Ισχύει ότι το Φυλής 56 ξαναάνοιξε, με μια συμπαθητική ξανθιά στη θέση της Άννας Ιλόνας και των άλλων μοντελέ ιερόδουλων που φιλοξενούσε κατά καιρούς. Δεν συγκράτησα το όνομά της, αν έχει κανείς άποψη για τις υπηρεσίες της ας μας ενημερώσει.

Τελευταία τροποποίηση:

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
194
Πόντοι
0
Καλημερα!Γνωριζει καποιος ποιες κοπελες κανουν ποδολαγνεια στην φυλης;και αν υπαρχει καποια σε ποια βαρδια.Ευχαριστω

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.934
Πόντοι
19.505
Καλημερα!Γνωριζει καποιος ποιες κοπελες κανουν ποδολαγνεια στην φυλης;και αν υπαρχει καποια σε ποια βαρδια.Ευχαριστω
Εδώ αποφεύγουν να κάνουν απλό σεξ, ποδολαγνεία θα κάνουν;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Σας έχει τύχει μελαμψός συναγωνιστής, *οπαδός της ομάδας Ρόμα* ,να κάθεται δίπλα σας στο σαλόνι και να κοντεύετε να πεθάνετε από την μπόχα;
Ευτυχώς πήρε τον πούλο όταν εμφανίστηκε το κορίτσι, γιατί θα έπρεπε να την περάσω από κλίβανο μετά. Δεν ντρέπονται λίγο; Τα κορίτσια λυπάμαι, μιλάμε εμετός...

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.485
Πόντοι
3.057
Σας έχει τύχει μελαμψός συναγωνιστής να κάθεται δίπλα σας στο σαλόνι και να κοντεύετε να πεθάνετε από την μπόχα;
Ευτυχώς πήρε τον πούλο όταν εμφανίστηκε το κορίτσι, γιατί θα έπρεπε να την περάσω από κλίβανο μετά. Δεν ντρέπονται λίγο; Τα κορίτσια λυπάμαι, μιλάμε εμετός...
Πριν καμία δεκαετία που έκανα μπουρδελοτσαρκες δεν τους άφηναν. Έλεγαν ότι η κοπέλα πάει μόνο με Έλληνες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πριν καμία δεκαετία που έκανα μπουρδελοτσαρκες δεν τους άφηναν. Έλεγαν ότι η κοπέλα πάει μόνο με Έλληνες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
Νομίζω ότι έχει πέσει τόσο πείνα που αφήνουν όποιον να'ναι. Και δεν μιλάμε για το 10άρικο στο Μετάξι. Μπόχα όχι αστέια, άναψα iqos και μύριζα αυτό για να μην λιποθυμήσω.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Naruto

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.485
Πόντοι
3.057
Μεταξουργείο πάντα το φοβόμουν .κανα δυο φορές που δοκίμασα να πάω ήταν όλο πρεζακια στα στενά και δεν έκατσα καν.
Φυλής ποτέ δεν πέτυχα κανένα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom