Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 366 άτομα (62 μέλη και 304 επισκέπτες)

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
433
Πόντοι
301
Ξέρει κανένας συνάδελφος αν παίζει κανένα τίμιο κωλοτρυπίδι προς Φυλής ή Φωκαίας τώρα;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
κανωντας ζαμπινγκ πετυχα τον λιαγκα στο μεγκα,καλεσμενη αυτο το μουνι να μου θυμιζει την γιαννα,η φαση με το μορφασμο της ξυπναει μνημες απο το γκρινιαρικο μουτρακι της οταν ο προηγουμενος πελατης δεν της πεταγε το ΜΟΥΝΙ στο ταβανι(μου λειπεις ΛΑΒΑ μου)
B6B97D04-2044-494D-B836-95FE9A3FA293.jpeg
Ρε μάγκα έχεις απόλυτο δίκιο, θυμίζει αρκετά τη Γιάννα από μοντέλοαλυσίδα! Ευγε συναγωνιστή! Τι μας έκανες.... αναμνήσεις ατελείωτες.... Τι μουνάρα τρελή!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Υπάρχει περίπτωση , αν τις θυμάται κανεις , να υπάρχει κάποια εργαζόμενη με σωματότυπο του στυλ της αλησμόνητης της Αουρορα που έπαιζε φωκαιασ Και Φ. ή της Τερέζα στο υπογειακι του φ.74 ;;
Ναρούτο, φύγε και σήμερα φίλε, δεν θα στείλει η Μπιούτι! :cheesy::cheesy::grin::grin:

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές 9 κριτικές για την Ελένη από Κολωνού 53 ένας δεν έβαλε ώρα επίσκεψης μήπως δουλεύει διπλοβάρδια;

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.700
Πόντοι
201
Η Σονια απο φιλιππιδου με την διαστημικη πιπα ξερει κανεις που εργαζεται?
Συναγωνιστη την τιμησα πριν 10 και κατι μερες......απο οτι μου ειπε ( δεν προλαβε να μου πει και πολλα, γιατι τις τον εχωσα καρφι στο στομα, σιγα μην πιασω και κουβεντα μαζι τις), εχει πιασει την επαρχια, νομιζω ηταν Πατρα μερια και θα ξαναπηγενε στις 23 του Μαρτη, ισως θα ξαναγυρηση καπου τον απριλη ξανα, μου ειπε.
Ελπιζω να βοηθησα.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές!
Εχθές το απόγευμα, κατά τις 6 και κατι, έκανα μια μικρή βόλτα. Ξεκινώντας από Περγάμου για Εβελίνα, τα φωτάκια σβηστά. Συνεχίζω για φυλής και Φώκαιας. Μπαίνω πρώτα 27 πάνω, η Ντιάνα, κοντουλα με ωραίο πρόσωπο, στο σαλόνι πολύ καυλιάρα, μέσα δεν ξέρω, συνεχίζω.
Πάω παραδίπλα, 25 όροφος να δω venus. Μουναρα, κορμάρα, προσωπαρα, πιτριρικα, αλλά τα γραφόμενα με έκαναν να αποχωρήσω. Μετά πήγα 84, η Άννα Μαρία, την είχα ξαναδεί, παρόλες τις υποσχέσεις δεν. Μετά απέναντι 65 όροφος Ιζαμπέλα. Έχει αδυνατίσει, παραμένει sexy, πρόγραμμα φουλ εκτός τελειωτικου στο στόμα.
Έδωσα το μπλε παράβολο και δεν το μετάνιωσα. Πρώτη φορά μαζί της, πριν μου φαινόταν λίγο μπαμπατσικη. Θα γράψω κριτική.

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Καλησπέρα συναγωνιστές 9 κριτικές για την Ελένη από Κολωνού 53 ένας δεν έβαλε ώρα επίσκεψης μήπως δουλεύει διπλοβάρδια
Η Ελένη με το καταπληκτικό τσιμπούκι δεν νομίζω ότι είναι στο Κολωνού 53, έχει εξαφανιστεί από την πρώτη καραντίνα

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Συναγωνιστη την τιμησα πριν 10 και κατι μερες......απο οτι μου ειπε ( δεν προλαβε να μου πει και πολλα, γιατι τις τον εχωσα καρφι στο στομα, σιγα μην πιασω και κουβεντα μαζι τις), εχει πιασει την επαρχια, νομιζω ηταν Πατρα μερια και θα ξαναπηγενε στις 23 του Μαρτη, ισως θα ξαναγυρηση καπου τον απριλη ξανα, μου ειπε.
Ελπιζω να βοηθησα.
σε ευχαριστω πολυ..

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
Η Ελένη με το καταπληκτικό τσιμπούκι δεν νομίζω ότι είναι στο Κολωνού 53, έχει εξαφανιστεί από την πρώτη καραντίνα
Πάει το καλό το δυσεύρετο τσιμπούκι της Ελένης καταπληκτικά!:cheesy:

Δεν πειράζει πάμε για άλλα τότε σε ευχαριστώ για την απάντηση συναγωνιστή!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
1830 Επισκεψη στο ανοιξιατικο μεταξι:happy::happy:

Λατινοσπιτο ανοιχτο δεν μπηκα.
Πηγα καρφι στην Νταρια στο ανακτορο η οποια μου ειπε οτι δεν ειχε κοιμηθει καλα:tired:παρολα αυτα καναμε ονειρεμενο ερωτα :fuck1::fuck1::fuck1::thumbsup:
Συωεχεια στα πιπινια του συνεργαζωμενου Ιασ20Πανω.
Πηρα το petite putani :smiling-face-with-heart-eyes: Ινα απο την Ρουμανια με 10€,μαζι ενα ακομα putani ιδιων διαστασεων:wanker::erection:
Την απολαυσα στο δωματιο με την πορτα στην οποια αν δεν μπει συρτης παιζει να :zfuck:σε κοινη θεα:D:
Πρεπει να ξαναπαω να ξαναπαρω κ την Ινα κ την φιλη της.
Ιασ19Πανω η Ναομ:afro:ι κ αλλη μια κοπελα 40+στρουμπουλη κατασπρη!
Τα πρωτα της Ιασ ανοιχτα.

2100 Φυλης
Στο πρεζοδρομημενο:zombie::zombie::zombie: κομματι
Φυλ54Ανω νεο τζωρτζιανοσπιτο ανοιχτο
Φυλ56 Βικυ κ Ναντια :erection::wanker:
Φυλ66:afro:
Φυλ72Ισογειο Ριτα φουλ προγραμμα,με εναν αστειο κοτσο πανω στο κεφαλι,η 2τσα παιζει να ηταν φιλη της!
Φωκ13 κ τα 2 ανοιχτα
Φωκ17Ανω κλειστο,Φωκ17Κατω ανοιχτο,Φωκ19 κλειστο.

Αυτα τα λιγα απο μενα τυποι,καλα να περνατε:hi:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056
Αν πάει κάνα πρεζακι σε ένα απο αυτά τα σπιτακια η ακόμη και πακι τι γίνεται ρε παίδες ?

Έχετε καμιά εμπειρία ?

Σκέφτομαι τις κοπέλες και πραγματικά με πιάνει λύπη..

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
ρε μάγκες στο λατινόσπιτο κολωνού 27 τι παίζει; αυτή η Ανναμπέλα
μία ειναι στα 15€ μία στα 10€... Ανάλογα με τον καιρό πάει η τιμή;;

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΆΡΤΥ: Όσο αναφορά το πάρτι που είχαν μεσοβδόμαδα τα απλυτακια στην Κεραμεικού είχα κρατήσει τόνους σπέρματος αλλά δεν βρήκα επιχείρηση να μου το συσκευάσει σε μπουκάλια να τους το κάνω δώρο στην έξοδο οπότε απλά έκανα ένα πέρασμα απ' έξω. Την ώρα που πήγα να πάρω τον σκαραβαίο μου ήρθε και ενώ είχε πολύ χώρο μπροστά και με στρίμωξε ένα Golf, γαμησου λέω Αλβανός θα είναι.... κατεβαίνει ένα στρουμπουλο αγορινι με κότσο Ριχάρδος και ένα ριγέ παντελόνι μπλέ-ασπρο καλοκαιρινό κοντό πιο πάνω από τους αστραγάλους :embarrased:. Ρε φίλε του λέω το φουρνιζεις το παστίτσιο?? Τι μου λέει? Το γυαλίζεις το πόμολο? Με κοιτάει.. Βρε νούμερο του λέω τις αλλάζεις τις ταχύτητες? Α να χαθείς καράφλα μου λέει :crazy:. Αφού έκανα 1800 μανούβρες να ξεπαρκαρω δεν έχω και υδ.τιμονι πήγα Φλς στην Άννα-Μαρια για φουλαρακι με μέτριες εντυπώσεις. Ρε χυστες οποίος πάει στην κορασίδα ας της παίρνει και από ένα σουβλάκι σαν βέργα έχει γίνει.:klapste:

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Πέρασμα σήμερα από Αθήνα κατα τις 21:00 - 22:00

Πήγα στοχευμένα για Βανέσσα στη Κολωνού 23, κλειστό. Πήγα και τη προηγούμενη Δευτέρα πάλι κλειστό, ξέρει κανείς ποιες μέρες παίρνει ρεπό;
Δίπλα ακριβώς μια Νταρια που δεν είναι για πολλά, μια φορά τη τρέχω πάρει, ξεπέτα.
Πέρασα από Κ27 μπας και δω καμία καλή Λατίνα σαν την Παμελα, ήταν μια συμπαθητική αλλά έψαχνα κάτι πιο πετιτ.
Θυμήθηκα μετά μερικές ενημερώσεις από δω και είπα να ρίξω μια ματιά μήπως πετύχω κάποια.
Πήγα Ιάσωνος 31 μπας και δω την 18χρονη Κάτια, δεν ήταν, ήταν μια άλλη πιο πολλά κυβικά. (το περίμενα γιατί απότι θυμάμαι διάβασα ότι δουλεύει προς μεσημέρι)
Πήγα Ιάσωνος 37 για να δω τη Λάνα, αντί αυτής ήταν μια νεαρή κοντή πετιτ, νομίζω Ίνα λεγόταν, έμπαινα (δε μπήκα).
Επόμενος σταθμός Μ.Α.25 η Αλεξάνδρα από φυλής, ωραίο μουνάκι, βγήκε ένας Πακιστανός από το δωμάτιο, βγήκα από τον οίκο.
Δεν μπήκα στα υπόλοιπα, πήγα μόνο εκεί που ήξερα ότι μπορεί να έχει νεαρές /πετιτ κοπέλες.
Έφυγα για Φυλής να δω τι παίζει και εκεί.
Φώκαιας 25 Βενους Λατίνα πολύ όμορφη, ωραίο κορμί, θα έμπαινα αν δεν είχε αναμονή 2-3 άτομα.
Φώκαιας 27 Αννιτα πετιτ ξανθιά, αν δε κάνω λάθος με τελείωμα στο στόμα.
Τώρα στη φυλής δε θυμάμαι τα νούμερα πως πάνε, στο τελευταίο προς διδύμου η Τζώρτζια, παραδίπλα δύο ξανθιές, η μία ενδιαφέρον εμφανισιακά Βίκυ νομίζω. Στο επόμενο στενό της Φυλής από δεξιά στα ζυγά δλδ μια μαύρη με κανονικό σωμα.
Φυλής και Φώκαιας γωνία μια παντελος αδιάφορα που δεν έχω ιδέα γιατί κάνει αυτή τη δουλειά, ξεκάθαρα δε θέλει να βρίσκεται εκεί.
Πιο πέρα στη Φυλής, στον τσάτσο τον παραμυθά, ήταν μια ξανθά κοπέλα με κανονικό σώμα, δε θυμάμαι όνομα αλλά μου έκανε εντύπωση ότι περίμεναν πολλά άτομα για να μπουν δωμάτιο, φάνηκε ευχάριστη στο σαλοναρισμα ομολογώ.
Στο διπλα στον όροφο μια Ταϊλάνδη, μπήκε ο φίλος μου και βγήκε με κατάθλιψη, δεν τον ρώτησα λεπτομέρειες γιατί δεν είχα όρεξη να μάθω η αλήθεια είναι, αλλά μίλαγε για 10 λεπτά για το πόσο ήθελε να την δείρει οπότε πρέπει να ήταν φόλα.
(Σορρυ για την περίεργη "ενημέρωση" δεν πάω συχνά προς τα εκεί δε θυμάμαι τα νούμερα)

Τελικά δε μπήκα πουθενά εγώ, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρω Βανέσα, Κάτια, Λανα. Ποιες μέρες και ώρες δουλεύουν, τον ευχαριστώ.

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλημέρα σας! Χθεσινή Ενημέρωση προς το τέλος τής απογευματινής βάρδιας στο Μεταξ/ο. Δηλ Τρίτη 29.ΙΙΙ.2022, μεταξύ 21:00-21:30

OWO: ελ.στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα ή στηθος. CΙΜ: εκτονωση στο στομα. ΑΝΑL: πρωκτικό σεξ

-Κολωνού 11 ισογειο: η ΛΑΟΥΡΑ. Αδυνατη καστανομαλα γλυκιά κοπελα με μικρο στηθος. Σε απλό.

-Κολωνού 11 υπόγειο: ΚΛΕΙΣΤΟ

ΟΔΟΣ ΙΑΣΟΝΟΣ
-10: ΚΛΕΙΣΤΟ. Βασικά έχει ενοικιαστήριο.

-37 οροφος: η ΙΝΑ. Περίτ και πολύ αδυνατη (max 35 κιλά). Η ιδια που χθες ηταν, στην ιδια βαρδια, στο 20Β. Σε απλό. Σημερα η βυζαρού υπηρετρια Γκαλίνα ειπε ότι η Ινα είναι Ιταλίδα… :cheesy:

-37 ισογειο: ΚΛΕΙΣΤΟ

-44 ΝΕΟ (1ο αριστερα με σκάλες): τρεις εργαζομενες. Λένα, Μαρίνα & Μαρία. Μελαχροινές μιλφ. Προχθες εγραψα Νίκη, αντί Λένα. Βασικά αυτές είναι μονιμες εκει και παρουσιζονται με τα 3 ονοματα. Οι δυο φαινονται για αδελφες εξ αίματος. Όλες σε απλό.

-44 ΝΕΟ (Δεξια με σκάλες): Φωτεινή. Η γνωστή μιλφογκίλφ από Κολωνού 27 όροφο. Σε OWO & CIM. Κλεισμένη σε προγραμμα 20 λεπτών. Υπαρχει κορδελα με STOP πριν το σαλονι.

-Iάσονος 44 ισόγειο: η ΙΩΑΝΝΑ Ψηλή αδύνατη 30άρα με καστανα μαλλιά. Σε απλό. Την ανεφερα και προχθες. Εχει κοντα στο διμηνο εδώ. Σήμερα που την προσεξα καλυτερα, μου φανηκε ότι είναι η Ιωάννα του Φυλής 66Δ, η λεγομένη «βολεϋμπολίστρια». Αν είναι η ίδια, θυμιζω ότι δούλεψε το καλοκαιρι του 2015 στο Φυλής 136 όροφο με τσάτσο τον φαφλατά Γραβατάκια. Τα έφερε έτσι η μοίρα και έσμιξαν ξανά οι δρόμοι τους μετα από 7 χρόνια. Εννοώ ότι πριν 40 μέρες τους ειδα που συνεργαζονταν εδώ στο Ιά.44. Τώρα βεβαια ο Γραβατακιας, ως γυρολόγος, διακονεί στο Ια.32 ισογειο βαθος και δεν φοραει γραβάτα.

-44 τερμα δεξια (με τα σκαλάκια): ΕΡΙΚΑ & ΜΠΕΛΛΑ. Μόνιμες εδώ.

-46 όροφος: η ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Ξανθια κοπελα με μετριο προσωπο. Σε OWO.

-Μαραθώνος 59 αριστερά & Αχιλλέως: η ΙΟΝΕΛΛΑ. Ξανθιά αδύνατη όμορφη κοπέλα με 2ρι στηθος. Σε απλό. Το καλοκαιρι ηταν εδώ, αργοτερα δουλεψε για καποιο διαστημα στο Βέργας 3. Τωρα επεστρεψε.

-Μαραθώνος 59 μεσαίο, Ισόγειο: η ΡΟΜΙΝΑ. Η τσατσα ειπε ότι είναι νεα κοπελα στο μαγαζι εκ Μολδαβίας. Προκειται για νεαρη καστανομαλλα εμφανισιμη κοπελα ολιγον τσουπωτη. Και με καλό στηθος. Σε ελευθερο στοματικο.

-Μαραθώνος 59 μεσαίο, Όροφος: η ΝΑΤΑΛΙ. Μαυρομαλλα μετρίου αναστήματος. Βγηκε για λιγο όλο νευρα. Εγγυημενη φόλα το βλεμμα της.

-Μαραθώνος 59Α: η ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ. Ψηλή μελαχρινή νταρντανοπαχουλη. Σε απλό.

Λίγο πριν φθασουμε στους οικους της οδού Μαραθώνος, ξεχωριζει ένα ερειπωμενο κτήριο στην Αχιλλέως 36. Μου θυμισε κορμό δενδρου καψαλισμένου δασους. Ένα σπιτι τυλιγμένο από γάζες μνήμης, σαν αορατος ιστός αραχνης.
IMG-11936f3524b517bb782f958bcfb911db-V.jpg

--------------
Η κατωθι ενημερωση είναι LIVE πέριξ σταθμού Λαρίσης. Δηλ ωρα 00:00-00:30. Ξημερωματα Τεταρτης ή μετεσονυκτια βάρδια. Εχουμε και λέμε.

-Οδός Εξηκίου: όλα κλειστα. Στο 18 όροφο πετυχα τη Μιλένα που έφευγε.

ΟΔΟΣ ΒΕΡΓΑΣ
-3: ανοικτο το ισόγειο δεξια με ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Προκειται για 28αρα περιπου ξανθια τσουπωτη με μετριο προσωπο. Φορουσε πρασινο κομπινεζον. Σε OWO & COB. Η τσατσά ειπε ότι δουλεψε λιγο καιρο στο μαγαζι πριν την πανδημια, αρα πριν δυο έτη. Δεν την θυμάμαι.

-7 υπόγειο: η ΣΑΡΑ. Ξανθια αδιάφορη μιλφ.

-7 υπερυψωμένο ισόγειο: η ΣΑΜΠΙΝΑ. Προκειται για μια πολύ χαριτωμένη νεαρη κοπελα. Αδυνατη με καστανα μαλια και μικρο στηθος. Είναι η Αλινα της μοντελοαλυσιδος. Σε απλό προγραμμα.

-6 υπόγειο: η ΕΛΕΝΗ η οποια εδινε πονο στο δωματιο. Εφυγα. Είναι μια αδυνατη ξανθια μιλφ μονιμη εδώ. Νομιζω σε απλό.

-6 ισογειο: ΚΛΕΙΣΤΟ

-2: η ΒΙΚΥ. Γνωριμη-μόνιμη παχουλη μιλφ. Σε OWO & CIM.

-Λιοσίων 79Β: ΑΝΤΖΕΛΑ (γνωστη μιλφογκιλφ, φουλ προγραμμα) & ΤΑΝΙΑ (σε δωματιο).

-Λιοσίων 73Β: η ΜΙΣΕΛ. Η τσατσα ειπε ότι είναι Λατινα. Προκειται για νεαρη αδυνατη κοπελα με μικρο στηθος και μακρια μαυρα μαλλιά ως τη μέση. Σε OWO & 69. Με συνεχόμενα δωμάτια. Δουλευει 23:00 εως 7:00.

-Λιοσίων 73Α και 76Β: ΚΛΕΙΣΤΑ

-Στην οδό Τροφωνίου όλα κλειστά, πλην του 13 ισογείου. Εδώ ήταν η ΕΛΕΝΗ (Ψηλή γκιλφ με κοντο ξανθο μαλλί) & η ΕΙΡΗΝΗ (η χοντρή θείτσα της γειτονιάς). Αμφοτερες σε κανονικο πρόγραμμα. Πάρε τη μια και χτύπα την άλλη. Μπηκα παρεα με έναν νεαρό τυπο, ο οποίος περασε συντομα σε δωματιο με Ελένη. :confused: Αρα εχουν δουλειά.

#Το κάτωθι διώροφο κτηριο βρισκεται στη συμβολή των οδών Μυλλέρου και Κεραμεικού. Άλλο ενα ερειπωμένο ανάκτορο στην περιοχή τού Μεταξουργείου.
:hi:
20220329_130942.jpg

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Αν και το ξέρετε οι περισσότεροι για πορνοσταρικη πίπα δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη από την Αλισίβα διδύμου 18α. Τις προάλλες έβλεπα μία τσόντα με την Ryan Conner και μου θύμισε την τσιμπουκλου!!! ΦΟΥΛ φορτωμένος πήγα κατευθείαν στο τσαρδι όπου βγήκε με τις τορπίλες έξω!!! Πλήρωσα μπήκα δωμάτιο και την περίμενα με 100@ρα στύση.. είπαμε 2-3 βλακείες και της είπα να πιάσει δουλειά, όμως μου έλεγε να περιμένω και να μην βιάζομαι. Μου έκανε μασάζ, εγλυψε πόδια και μετά αρχισε την πίπα. Πραγματικά μια τέτοια γειτόνισσα θέλω όταν γυρνάω από την δουλειά... Έπεσε και λίγο γαμηση αλλά ήθελε να τελειώσω στο στόμα της. Αν γαμιοταν και λίγο περισσότερο θα ήταν τοπ, αλλά αρέσκεται μόνο στην πίπα
Συναγωνιστη βάρδια; Πίπα λαρυγγωτη; Ακαποτη; Αλισίβα το όνομα;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom