george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 433
- Πόντοι
- 301
Ξέρει κανένας συνάδελφος αν παίζει κανένα τίμιο κωλοτρυπίδι προς Φυλής ή Φωκαίας τώρα;
Ρε μάγκα έχεις απόλυτο δίκιο, θυμίζει αρκετά τη Γιάννα από μοντέλοαλυσίδα! Ευγε συναγωνιστή! Τι μας έκανες.... αναμνήσεις ατελείωτες.... Τι μουνάρα τρελή!κανωντας ζαμπινγκ πετυχα τον λιαγκα στο μεγκα,καλεσμενη αυτο το μουνι να μου θυμιζει την γιαννα,η φαση με το μορφασμο της ξυπναει μνημες απο το γκρινιαρικο μουτρακι της οταν ο προηγουμενος πελατης δεν της πεταγε το ΜΟΥΝΙ στο ταβανι(μου λειπεις ΛΑΒΑ μου)
Ναρούτο, φύγε και σήμερα φίλε, δεν θα στείλει η Μπιούτι!Υπάρχει περίπτωση , αν τις θυμάται κανεις , να υπάρχει κάποια εργαζόμενη με σωματότυπο του στυλ της αλησμόνητης της Αουρορα που έπαιζε φωκαιασ Και Φ. ή της Τερέζα στο υπογειακι του φ.74 ;;
Συναγωνιστη την τιμησα πριν 10 και κατι μερες......απο οτι μου ειπε ( δεν προλαβε να μου πει και πολλα, γιατι τις τον εχωσα καρφι στο στομα, σιγα μην πιασω και κουβεντα μαζι τις), εχει πιασει την επαρχια, νομιζω ηταν Πατρα μερια και θα ξαναπηγενε στις 23 του Μαρτη, ισως θα ξαναγυρηση καπου τον απριλη ξανα, μου ειπε.Η Σονια απο φιλιππιδου με την διαστημικη πιπα ξερει κανεις που εργαζεται?
Η Ελένη με το καταπληκτικό τσιμπούκι δεν νομίζω ότι είναι στο Κολωνού 53, έχει εξαφανιστεί από την πρώτη καραντίναΚαλησπέρα συναγωνιστές 9 κριτικές για την Ελένη από Κολωνού 53 ένας δεν έβαλε ώρα επίσκεψης μήπως δουλεύει διπλοβάρδια
σε ευχαριστω πολυ..Συναγωνιστη την τιμησα πριν 10 και κατι μερες......απο οτι μου ειπε ( δεν προλαβε να μου πει και πολλα, γιατι τις τον εχωσα καρφι στο στομα, σιγα μην πιασω και κουβεντα μαζι τις), εχει πιασει την επαρχια, νομιζω ηταν Πατρα μερια και θα ξαναπηγενε στις 23 του Μαρτη, ισως θα ξαναγυρηση καπου τον απριλη ξανα, μου ειπε.
Ελπιζω να βοηθησα.
Πάει το καλό το δυσεύρετο τσιμπούκι της Ελένης καταπληκτικά!Η Ελένη με το καταπληκτικό τσιμπούκι δεν νομίζω ότι είναι στο Κολωνού 53, έχει εξαφανιστεί από την πρώτη καραντίνα
Τυπε δεν γνωριζω για την 3η βαρδια λυπαμαι.Έχεις να Μ προτείνεις κάποια πάω τώρα
Κάτι ψυλλιάστηκα και την έβγαλα με ταινιουλα σινεμά απόψε.Ναρούτο, φύγε και σήμερα φίλε, δεν θα στείλει η Μπιούτι!
Συναγωνιστη βάρδια; Πίπα λαρυγγωτη; Ακαποτη; Αλισίβα το όνομα;Αν και το ξέρετε οι περισσότεροι για πορνοσταρικη πίπα δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη από την Αλισίβα διδύμου 18α. Τις προάλλες έβλεπα μία τσόντα με την Ryan Conner και μου θύμισε την τσιμπουκλου!!! ΦΟΥΛ φορτωμένος πήγα κατευθείαν στο τσαρδι όπου βγήκε με τις τορπίλες έξω!!! Πλήρωσα μπήκα δωμάτιο και την περίμενα με 100@ρα στύση.. είπαμε 2-3 βλακείες και της είπα να πιάσει δουλειά, όμως μου έλεγε να περιμένω και να μην βιάζομαι. Μου έκανε μασάζ, εγλυψε πόδια και μετά αρχισε την πίπα. Πραγματικά μια τέτοια γειτόνισσα θέλω όταν γυρνάω από την δουλειά... Έπεσε και λίγο γαμηση αλλά ήθελε να τελειώσω στο στόμα της. Αν γαμιοταν και λίγο περισσότερο θα ήταν τοπ, αλλά αρέσκεται μόνο στην πίπα
Άρα 60 χρονών είναι?τι φασηΔεν νομίζω να υπάρχουν πολλές με μεγαλύτερες από αυτήν. Για να δεις τι θα περιμένεις πάτα Ryan Conner 2022.... αλλά +10 χρόνια