Ο κακός χαμός χθες στην φυλής από πιτσιρικοπαρέες. Είπε η περήφανη νεολαία μας να τιμήσει την εθνική μας εορτή, και ξεχύθηκε σαν κύμα σαρώνοντας τα μπουρδέλα της φυλής στο πέρασμά της.
Μαζί με φιλαράκι συναγωνιστή και εγώ λοιπόν για καταδρομική στα αμαρτωλά σοκάκια της ηδονής και της λαγνείας.
Πρώτα στο φωκαίας 17β όροφος όπου τίμησα την ψιλή μελαχρινή μουνάρα Τζένη. Με την συγκεκριμένη κοπέλα έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερη χημεία και όσες φορές την γαμάω περνάω πολύ καλά μαζί της. Αισθησιασμός και ηδονή στο μέγιστο, τρελό γλείψιμο από μεριά της σε όλο μου το κορμί, λαιμό και πρόσωπο. Με εκνεύρισε λίγο η Ιζαμπέλλα η άλλη κοπέλα που δούλευε μαζί της, μιας και μπήκε δύο φόρες στο δωμάτιο καταλάθος, την μια όταν περίμενα μόνος μου γυμνός την Τζένη, και την άλλη πάνω στην πράξη όταν είμασταν σε ιεραποστολική στάση. Χόρτασε μάτι.
Μετά στο φωκαίας 25 όροφος, όπου παίζει ένα καλλίγραμο σοκολατί μουνάκι, Βένους αν άκουσα καλά. Τί έγινε εδώ ρε παιδιά, τι όμορφο μουνί εκ Βενεζουέλας ήταν αυτό. Καμιά πληροφορία παραπάνω.
Ύστερα στο φυλής 84α στο κυρ Βασίλη όπου είχε την Τζασμίν , ένα λεπτό μελαχρινό πιπινάκι εκ Ρουμανίας. Έδω πέρασε το φιλαράκι μου και με τον κυρ Βασίλη να δίνει σαφείς οδηγίες στην κοπέλα να είναι καλή μέσα στο δωμάτιο, μιας και είμαστε φιλαράκια του και παλιοί γνώριμοι όπως χαρακτηριστικά της είπε. Καλά πέρασε,έπιασαν μάλλον τόπο οι εντολές του Κυρ Βασίλη.
Συνέχεια στο φυλής 86 όροφος. Εδώ είχαμε την Άντζελα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες όπου ξεσάλωνε στον στίλο του σαλονιού και τρέλαινε τους πιτσιρικάδες, και την Μαρία ένα πολύ όμορφο μελαχρινό μουνί και αυτό με μεγάλες φυσικές βυζάρες. Κάτι μου θύμιζε αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τι.
Για τέλος, πεταχτήκαμε και στο φυλής 56, το μόνο ανοιχτό εκεί στην αρχή της φυλής και με τα πρεζάκια να βαράνε φόρα παρτίδα εκεί μπροστά στον ακάλυπτο δίπλα από το ψιλικατζίδικο. Ρε πως κατάντησε έτσι η μοντελοαλυσίδα γαμώ το κέρατο μου μέσα γαμώ. Τόσα χρόνια, τόσες αναμνήσεις τόσες πολλές μουνάρες στην συγκεκριμένη αλυσίδα. Τες πα, εδώ δούλευε η Βίκυ όμορφη ξανθιά κοπέλα, σχεδόν δεν την γνώρισα όμως σε σχέση με τότε που είχε πρωτοξεκινήσει στο Πιπίνου 118, αρχές καλοκαιριού 2016. Φρέσκο τρυφερό πιπίνι τότε που την χυνάμε στο στόμα, ολίγον σαν κουρασμένο μιλφ έμοιαζε τώρα. Κρατιέται όμως ακόμα πολύ καλά.
Επιστροφή στο φυλής 86 για να γαμήσει ο δικός μου μια εκ των Άντζελα ή Μαρία.Καθώς ανεβαίναμε ρωτάμε μια παρέα πιτσιρικάδων αν δοκίμασαν. Την ψιλή την Μαρία λέει ένας, πέρασα σχετικά καλά, απλά αμαρτία τέτοια βυζιά και να μην κάνει ισπανικό η κοπέλα, μας είπε. Και η πίπα της μέτρια, και δεν έκατσε καθόλου στα τέσσερα, δεν ήθελε. Ε τι καλά πέρασες μετά , του λέω.
Με όλα αυτά ο δικός μου πέρασε τελικά με Άντζελα. Θα περάσεις εσύ, με ρώτησε κι εμένα η υπηρεσία. Θέλω να περάσω με την Μαρία της λέω αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή μέσα. Για αυτό θα πρέπει να πάρεις εσύ την ευθύνη αλλά σήμερα η κοπέλα έχει όντως κέφια, μου λέει. Και καθώς η Μαρία βγαίνει να πάει στο δωμάτιο και μιας και ήμουν μόνος στο σαλόνι, έρχεται καταπάνω μου και αρχίζει τα καυλοπαίχνιδα της.
-Θα περάσεις δωμάτιο όμορφε, μου λέει,
-Θέλω μωρή μουνάρα έτσι καύλα που είσαι αλλά δεν ξέρω αν θα περάσω καλά μέσα στο δωμάτιο, της λέω και ταυτόχρονα να πιάνω τα θεσπέσια βυζιά της όσο μιλάμε. Εκεί να κολλάει την μούρη της στην δικιά μου, τα βυζιά της πάνω μου και να μου λέει , -πέρνα μωρό μου μέσα και σου υπόσχομαι θα περάσουμε καλά.
Και κάπου εκεί τρώω την φλασιά μου, ωχ θυμήθηκα λέω ποια είναι , η Μαρία η Ουγγαρέζα το ψοφίμι που είχα γαμήσει απέναντι στο φυλής 65 όροφος, τότε στο ξεκίνημα της. Δεν μπήκα τελικά, φοβήθηκα μην φάω φόλα.
Πάντως σε σχέση με τότε , τώρα εμφανισιακά έχει γίνει γίνει πολύ δυνατός μουναρομούναρος. Αν γαμιόταν και καλά θα μάζευε όλο το χαρτί.