You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγω με τον Farkeli ημασταν προχθες στην Ιασωνος και καναμε την ενημερωση!Σε ακουω...
Λοιπον εμπειρε piatsa,εχουμε και λεμε.
ιασωνος 19 ισογειο ξανθια νταρντανα ,χοντρη θα ελεγα, με υστερικη τσατσα που εβαζε τις φωνες.
ιασωνος 19 Α οροφος ξανθια λεπτη με high heels ,μετριο προσωπο, πολυ ωραιο στηθος,και μεγαλο.
κατι ελειπε ομως..
ιασωνος 20 Α ,ουτε που θυμαμαι,και για να μη θυμαμαι δεν πρεπει να μου εκανε εντυπωση σαν γυναικα.
1)ειναι οι ιδιες με αυτες που αναφερθηκαν εδω χθες? 2)σου αρεσουν?
ωρα συναντησης 22:45. ;)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α ισόγειο[/size]
;)
Σόνια 20-22 ετών, ανοικτή ξανθιά με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σχετικά ψηλή, λεπτή, ωραίο σωματάκι με θηλυκές αναλογίες μέσα σε προκλητικό αέρινο ροζ νυχτικό
[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α όροφος [/size]
;)
Λαρίσα 22-24 ετών, ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραίο πρόσωπο που τονίζεται υπέροχα στην χαρακτηριστική της φράντζα, σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή με στητά μέτρια βυζιά και υπέροχο κώ(ο)λο
Στο Ιάσωνος 19Α δεν ήταν νταρντάνα αυτή που είδαμε, οπότε σύγουρα πρόκειται για άλλη κοπέλα
Παρότι δεν είναι στις προτιμήσεις μου οι ξανθιές, αντικειμενικά η Λαρίσσα είναι ωραία κοπέλα
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Προχθες ωρα περιπου 7-7.30...ιασωνος 19 ισογειο ξανθια νταρντανα ,χοντρη θα ελεγα, με υστερικη τσατσα που εβαζε τις φωνες.
ιασωνος 19 Α οροφος ξανθια λεπτη με high heels ,μετριο προσωπο, πολυ ωραιο στηθος,και μεγαλο.
ιασωνος 20 Α ,ουτε που θυμαμαι,και για να μη θυμαμαι δεν πρεπει να μου εκανε εντυπωση σαν γυναικα.
Ιασωνος19 ισογειο...Σονια ξανθια μιλφ με αρκετα μεγαλα βυζια η οποια κανει μια περιεργη σχεδον χορευτικη πασαρελα στο σαλονι και συνηθως φοραει μαυρα εσωρουχα και μια ροζ ρομπα απο πανω!Προς το νταρντανα αλλα με τιποτα χοντρη εχει ξαναδουλεψει στο Αχιλλεως 40 απογευμα!
Ιασωνος19 οροφος...Λαρισσα(δηλαδη Ερρικα απο Σπυρου Πατση40) ξανθο κοντοπουτανο με αφελειες κουκλιστικο προσωπο και μικρο βυζακι!
Ιασωνος20α-ισογειο...Ξανθια ψηλη με κορμαρα και πολυ καλο προσωπο...ΠΡΟΣΟΧΗ...εκει παιζει κι ενα ξανθο αδυνατο τριμπαζο συνηθως απογευματα που τρεκλιζει στο σαλονι!
Αυτες που εγραψα οτι μου αρεσουν προσωπικα ηταν αυτη του Ιασωνος20α την οποια δεν ειχα ξαναδει κι αυτη του 30οροφος που επισης δεν ειχα ξαναδει!
Στο Ιάσωνος 19Α δεν ήταν νταρντάνα αυτή που είδαμε, οπότε σύγουρα πρόκειται για άλλη κοπέλα
Παρότι δεν είναι στις προτιμήσεις μου οι ξανθιές, αντικειμενικά η Λαρίσσα είναι ωραία κοπέλα
εμενα μου αρεσουν οι ξανθιες.
ομως στην ιασωνος 19 Α οροφος , ειχε πολυ περιεργο προσωπο.πολυ ωραιο σωμα αλλα εχανε στο προσωπο. ωρα 22:45.
1)Αρα 7:30 πηγατε και στις 3.
2)η Λαρισα ποιες μερες δουλευει και τις ωρες? βαλαν διαφορετικη σημερα?
3) η Λαρισα ειναι η ερικα του Studio σπυρου πατση?? Αν ειναι αληθεια αυτο
ειναι απιστευτο! Τοτε γιατι να σκασει καποιος 50αρικο στο studio? Δεν εχω δει το προσωπο της στο studio για να επιβεβαιωσω.
4)η λαρισα ξεπερναει και την ξανθια στο Φυλής 67 η το αντιθετο?
Πηγαμε 7-7.30...
Η Λαρισσα -Ερρικα δουλευει διπλοβαρδιες σε τρια διαφορετικα μαγαζια οποτε δεν βγαζει κανεις ακρη με το προγραμμα της!!
Ειναι φοβερο. Αυτο θα πει εργαζομενη γυναικα..
Δευτερα-Τριτη ειναι στου Σπυρου Πατση απο οτι λεει στο site 8-5 το πρωι.
Αρα Τεταρτη -πεμπτη Μεταξουργειο..Μπορει και Παρασκευη?
υπαρχει και η καρολαιν ,αν ειναι αυτο το προσωπο της στην φωτο.. ;)
Αυτη η ξανθια στο Φυλής 67 εχει ομορφοτερο προσωπο απο ερικα?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Αυτη η ξανθια στο Φυλής 67 εχει ομορφοτερο προσωπο απο ερικα?
του ιδιου επιπεδου ειναι
του ιδιου επιπεδου ειναι
κοκολαγνε?? τι ευχαριστη εκπληξη σε θυμαμαι παλιοτερα στο φορουμ.
1)την εχεις πηδηξει στην Φυλής 67 την ξανθια?
2)η μηπως εχεις πηδηξει την Ερικα?
εντυπωσεις? κατι μου λεει οτι σου αρεσε περισσοτερο η ερικα ;)
για να δουμε ,αν πεφτω εξω..
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
κοκολαγνε?? τι ευχαριστη εκπληξη σε θυμαμαι παλιοτερα στο φορουμ.
1)την εχεις πηδηξει στην Φυλής 67 την ξανθια?
2)η μηπως εχεις πηδηξει την Ερικα?
εντυπωσεις? κατι μου λεει οτι σου αρεσε περισσοτερο η ερικα ;)
για να δουμε ,αν πεφτω εξω..
γραφω σταθερα φιλε χρονια τωρα απλα δεν σπαμαρω και καπου χανομαι στο πληθος.
την εχω δοκιμασει μερικες φορες την λαρισσα χωρις να εχω ενθουσιαστει αλλα και χωρις να εχω απογοηευτει.ενα σχετικα καλο γαμησακι.
την ερρικα δεν την εχω δοκιμασει ακομα γιατι στο μεταξουργειο τα μπουρδελα ειναι σιχαμα.τωρα που παιζει και αλλου θα ερθει καποια στιγμη και η σειρα της.
οντως η ερρικα με φτιαχνει πιο πολυ εμφανισιακα αν κ δεν την εχω γευτει ακομα.
κ μια προταση απο εμενα για εσενα.δοκιμασε την μαρινα απο καρεα 30 βραδυνη βαρδια.ειναι το αστερι.
γραφω σταθερα φιλε χρονια τωρα απλα δεν σπαμαρω και καπου χανομαι στο πληθος.
την εχω δοκιμασει μερικες φορες την λαρισσα χωρις να εχω ενθουσιαστει αλλα και χωρις να εχω απογοηευτει.ενα σχετικα καλο γαμησακι.
την ερρικα δεν την εχω δοκιμασει ακομα γιατι στο μεταξουργειο τα μπουρδελα ειναι σιχαμα.τωρα που παιζει και αλλου θα ερθει καποια στιγμη και η σειρα της.
κ μια προταση απο εμενα για εσενα.δοκιμασε την μαρινα απο καρεα 30 βραδυνη βαρδια.ειναι το αστερι.
Mελαχροινη ή ξανθια η μαρινα? Βασικο.
Να εισαι καλα ρε φιλε ;)
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ΠΡΟΣΟΧΗ!! SOS
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ πΠαιωνίου 47 ???
η απόλυτη ξεπέτα!
την έδιωξα και σηκώθηκα και έφυγα.υποσχόμενο milf αλλά μάπααααααα.
μην πατήσει άνθρωπος
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ πΠαιωνίου 47 ???
η απόλυτη ξεπέτα!
την έδιωξα και σηκώθηκα και έφυγα.υποσχόμενο milf αλλά μάπααααααα.
μην πατήσει άνθρωπος
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
η ερικα μηπωσ ειναι η λαρισα μια ξανθια μουναρα?γραφω σταθερα φιλε χρονια τωρα απλα δεν σπαμαρω και καπου χανομαι στο πληθος.
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Η κοπελα στο παιωνιου47 που λες εμφανισιακα πως ειναι?
milf κοντή με βυζάρες και κωλάρα αλλά στο δωμάτιο ξυνή και δεν αφήνει να την ακουμπήσεις καθόλου ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΚΑΡΙΟΛΑ
MOUNOLATRIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απολύτως σωστά αυτά που αναφέρεις. Προχτές την τίμησα και εκτός από τα παραπάνω ατού της είναι και σκέτη κάβλα στο κρεββάτικαλησπερα σε ολους λοιπον καινουργια δυνατη εμφανισει στο Αλκιβιαδου 16γ με παρα πολυ ωραια παρουσια μεγαλα μπαλκονια λαμπαδα κορμι τη λενε Σονια και τα κανει ολα εκτοσ απο κουλουρι....... ειναι αστερι νομιζω οτι αξιζει μια επισκεψει !!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις