Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 132 άτομα (0 μέλη και 132 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Έχουμε και λέμε σημερινή πρωινή τσάρκα στην Φυλής και πέριξ

Μυρών 5 μια μελαχρινό μπάζο κοντή χοντρή με μεγάλα βυζιά
Φυλής 54 πάνω μια Βίκυ μελαχρινή κοντή με μικρό στήθος πρέπει να είναι ο Rooney 
Φυλής 59 κάτω η γνωστή Σάκιρα
Φυλής 80 η Άννα η Ρωσίδα που σου κάθετε στα πόδια και σου πιάνει τον πέοντα
Φυλής 84 κάτω η Τίνα το μελαχρινό πετίτ μωράκι
Φυλής 69 κάτω μαύρο στην τσατσά όπου θέλει κλωτσιές και είχε ένα καινούργιο ψηλό ξανθό καλό θα έλεγα όπου κάνει και 69
Φυλής 134 υπόγειο η Στεφανία
Φυλής 134 μεσαίο μια Κατερίνα ξανθιά ωραία βυζιά καλή θα έλεγα σαν να μου φάνηκε προς μιλφ κατάσταση
Φυλής 109 κάτω μια Άννα ξανθιά με μαύρο διχτυωτό καλσόν ωραίο στήθος καλή θα έλεγα
Φυλής 200 μια Όλγα μελαχρινή χοντρή κοντή όπου φόραγε κομπινεζόν για την φαίνονται τα κιλά της και μικρό βυζί
Φυλής 66 μια μελαχρινή με μαυριδερό δέρμα λεπτή με μικρό βυζάκι
Μονής Προδρόμου μάλλον ήταν μια ξανθιά με ωραίο στήθος αλλά κάπως ξινισμένη 
Φωκαίας 17 κάτω μια μελαχρινή τελείως μπάζο με μεγάλα βυζιά και κάνει και 69 και κωλαράκι από τα λεγόμενα της τσατσάς
Φωκαίας 17 πάνω δεν θυμάμαι ποια ήταν
Φωκαίας 25 κάτω μια ξανθιά ομορφούλα με ωραία λεμονάκια βυζάκια ωραίο κωλαράκι αλλά κάτι μου έλεγε να μην περάσω
Αγαθουπόλεως 54 είχε μια ξανθιά καλή ψιλή με ωραία βυζάκια και στην TV είχε και γαμώ της τσόντες
Μιχαήλ Βόδα 192 ( Studio ) ήταν η Λολίτα μια ξανθιά με σιλοκονούχα μάλλον βυζιά αλλά ήταν πολύ ευγενική
Αγίου Πέτρου 7 ένα ξανθό με καλό βυζάκι λεπτή με κανονικό ύψος
Αγαθουπόλεως 54Α ( Studio ) μια Γωγώ χοντρή κοντή με μεγάλα κρεμαστάρια μιλφ

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0

Γεια σας παιδια τι κανετε? Το Αλκιβιαδου 16γ ανακαινιστηκε πληρως εγινε παρα πολυ super και πολυ ομορφος χωρος.......
Πρωινη βαρδια...
Η γνωστη τρελλη Αλεξανδρα απο  Δυδιμου...... που τα κανει ολα εκτος απο κουλουρι.....
Βραδυνη  βαρδια...
Για Σημερα Μια τρελλη τρελλη ελληνιδα ονοματης Αθηνα δουλευε παλια στο Δυδιμου 8 ειναι λυγερη και τρυφερη με μεγαλη σοκολοταχρωμη ρωγα.... και αλλανιαρα στο κρεββατι......με ελευθερο στοματικο ειναι μονο για σημερα τρεξτε να προλαβετε  ειναι καλο πιπινακι..........

Επισκέπτης
Πρωινό τουρνέ σήμερα στο μεταξουργείο.Παιδιά τα απόλυτα μπάζα.Αλβανίδες οι περισσότερες και πατσαβούρες.Υπήρχαν και κανά δυό πολύ μέτριες στα 15ε.Ήμουν παρών σήμερα στο φωκαιάς 24,ώσπου έσκασαν μύτη δύο άτομα της δημοτικής αστυνομίας και μας είπαν να περάσουμε έξω γιατί το μαγαζί σφραγίζεται επειδή δεν είχε άδεια.Έχω μια απορία πάντως.Αν σε μια δημοκρατική χώρα πρέπει να είναι νόμιμη η πορνεία,και τα λέω αυτά εγώ που έχω πάει με πάνω από 230 διαφορετικές πουτάνες.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πρωινό τουρνέ σήμερα στο μεταξουργείο.Παιδιά τα απόλυτα μπάζα.Αλβανίδες οι περισσότερες και πατσαβούρες.Υπήρχαν και κανά δυό πολύ μέτριες στα 15ε.Ήμουν παρών σήμερα στο φωκαιάς 24,ώσπου έσκασαν μύτη δύο άτομα της δημοτικής αστυνομίας και μας είπαν να περάσουμε έξω γιατί το μαγαζί σφραγίζεται επειδή δεν είχε άδεια.Έχω μια απορία πάντως.Αν σε μια δημοκρατική χώρα πρέπει να είναι νόμιμη η πορνεία,και τα λέω αυτά εγώ που έχω πάει με πάνω από 230 διαφορετικές πουτάνες.

κλείσανε τον λαβύρινθο ?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Βραδινή  βάρδια στις 07/04/2009

www.smilies.4-user.de] [/url] www.smilies.4-user.de] [/url]

με τον συνάδελφο PIATSAS

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 44[/size]
:rolleyes:
Σούζυ… που σκούζει, 23-25 ετών, ξανθιά με extensions μέχρι τις πλάτες, αρκετά γεματούλα με μεγάλα βυζιά και υπερχορταστικό κώ(ο)λο 

[size=8pt]ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ισόγειο[/size]
:boobies:
Ελένη 20-22 ετών, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, φράντζα σε στυλ Κλεοπάτρας, 20-23 ετών, πονηρό πρόσωπο, ωραίο σωματάκι με θηλυκές καμπύλες σταθερή αξία για την Ιάσωνος.

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 46 όροφος[/size]
:)
Ραμόνα 24-26 ετών, μελαχρινή με ίσια μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο με γυαλιά φιλολογικά, σχετικά ψηλή με θηλυκές καμπύλες, μέτρια στητά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 36 (στοά ή κήπος)[/size]
:sunglasses:
Άννα και από Λιοσίων 73 (όροφος), 21-23 ετών, κοντά καστανά μαλλιά, λεπτή κοντή Αλβανίδα που μιλάει τα Ελληνικά σαν να μασάει γαλακτομπούρεκο, μικρά βυζιά, ανύπαρκτο κώ(ο)λο και εμφανή κύφωση, αλλά με φιλική διάθεση στα 10 ευρώ

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 33[/size]
Τζένη 23-25 ετών, μαυρούλα από Ιάσωνος 36, αποδεκτά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια και ικανοποιητικές υπηρεσίες στο δωμάτιο σύμφωνα με τις πληροφορίες συναδέλφων

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 30 όροφος[/size]
--------------- καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, 23-25 ετών, ωραίο προκλητικό πρόσωπο με έντονα χείλη, σχετικά ψηλή και λεπτή, μέτρια στητά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ισόγειο[/size]
Ελίζα  (από Ιάσωνος 30 όροφος) 24-26 ετών, ξανθιά με συνηθισμένο πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά αλλά σώμα με σχεδόν επίπεδες χαρακτηριστικές

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ και ΛΕΩΝΙΔΟΥ υπόγειο[/size]
Ραμόνα 22-24 ετών, καστανόξανθη με μαλλιά μέχρι τους ώμους, κοντή, γεματούλα, με θεσπέσια βυζιά και χορταστικό κώ(ο)λο

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 20Γ ισόγειο[/size]
------------ (από Φωκαίας 19), 20-22 ετών, καστανή με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πρόσωπο σε ανυποψίαστη αφέλεια διανθισμένη με προσποιητή πρόκληση, κοντή λεπτή, μικρά βυζιά και συμμαζεμένο κώ(ο)λο

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 20Β όροφος[/size]
:sunglasses:
Χριστίνα 22-24 ετών, ξανθιά (παλαιότερα ήταν μελαχρινή), επιθετική αμαρτία στο πρόσωπο, σχετικά κοντή στο ύψος και λίγο γεματούλα με μέτρια βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο   

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 20Α ισόγειο[/size]
:dancing:
------------ ξανθιά, 23-25 ετών, με έκφυλο πρόσωπο, ψηλή, εντυπωσιακή, συμπαθητικά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α ισόγειο[/size]
;)
Σόνια 20-22 ετών, ανοικτή ξανθιά με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σχετικά ψηλή, λεπτή, ωραίο σωματάκι με θηλυκές αναλογίες μέσα σε προκλητικό αέρινο ροζ νυχτικό

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α όροφος [/size]
;)
Λαρίσα 22-24 ετών, ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραίο πρόσωπο που τονίζεται υπέροχα στην χαρακτηριστική της φράντζα, σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή με στητά μέτρια βυζιά και υπέροχο κώ(ο)λο

[size=8pt] ΚΟΛΩΝΟΥ 27Α ισόγειο [/size]
;)
Μαρία από Ιάσωνος 20Α ισόγειο, 20-22 ετών, μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, ωραίο πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, με θηλυκές καμπύλες, μέτρια στητά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Επισης....  

Αγαθουπολεως54α
Βανεσσα..τα λογια ειναι περιττα!!Δυο λογια μονο για το σπιτακι το οποιο ειναι μακραν το ομορφοτερο ντελο που υπαρχει!Τηλεοραση lcd να παιζει τσοντικο στο δωματιο πεντακαθαρα δωματια και γενικα μια κατασταση που παραπεμπει σε στουντιο!!
Κολωνου11 πανω
Ευτραφης γαζελιτσα
Κολωνου11ισογειο
Μαυρομαλλα με καρε και ωραιο κορμακι αλλα μοχθηρουλα!
Κολωνου11υπογειο
Η διδυμη αδερφη της Νταριας με ελαχιστα κιλα παραπανω!!Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα ποτες ξανα  
Κολωνου27πανω
Μαυρομαλλα μιλφ  
Κολωνου27υπογειο
Πιτσιλαμπλ ξανθια η οποια αυτοπαρουσιαστηκε στο σαλονι φορωντας κατι σαν μαγιο!!Μια χαρα περιπτωση για τα 15ευρω που ζητουσε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Επισης....  

Αγαθουπολεως54α
Βανεσσα..τα λογια ειναι περιττα!!Δυο λογια μονο για το σπιτακι το οποιο ειναι μακραν το ομορφοτερο ντελο που υπαρχει!Τηλεοραση lcd να παιζει τσοντικο στο δωματιο πεντακαθαρα δωματια και γενικα μια κατασταση που παραπεμπει σε στουντιο!!
Κολωνου11 πανω
Ευτραφης γαζελιτσα
Κολωνου11ισογειο
Μαυρομαλλα με καρε και ωραιο κορμακι αλλα μοχθηρουλα!
Κολωνου11υπογειο
Η διδυμη αδερφη της Νταριας με ελαχιστα κιλα παραπανω!!Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα ποτες ξανα  
Κολωνου27πανω
Μαυρομαλλα μιλφ  
Κολωνου27υπογειο
Πιτσιλαμπλ ξανθια η οποια αυτοπαρουσιαστηκε στο σαλονι φορωντας κατι σαν μαγιο!!Μια χαρα περιπτωση για τα 15ευρω που ζητουσε!

το Αγαθουπόλεως φίλτατε Πιάτσα είναι όντως πεντακάθαρο μαγαζί και πολύ περιποιημένο!
βάζει κάτω πολλά στούντιο.
Αξίζει μόνο και μόνο για τις τεράστιες επίπεδες τηλεοράσεις που έχει στα δωμάτια και στο σαλόνι, οπου εκέι παρακολουθείς high definition τσόντες!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 30 όροφος[/size]
--------------- καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, 23-25 ετών, ωραίο προκλητικό πρόσωπο με έντονα χείλη, σχετικά ψηλή και λεπτή, μέτρια στητά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο   

[size=8pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 20Α ισόγειο[/size]
:dancing:
------------ ξανθιά, 23-25 ετών, με έκφυλο πρόσωπο, ψηλή, εντυπωσιακή, καλά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

Πολυ ωραια μωρα και τα δυο ανετα θα μπορουσαν να δουλεψουν σε καποιο στουντιο!
Ειδικα η ξανθια του Ιασωνος20α ηταν ολα τα λεφτα!!

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φυλής 69Α, Χριστίνα, ρε παιδιααααααα, είμαι ερωτευμένος με το μικρό της στήθος.

Πήγα να γράψω κριτική αλλά δε βρήκα πως το κάνω. Λέει ότι για να γράψω κριτική πρέπει να είμαι μέλος.
Από τη στιγμή που έχω username δεν είμαι μέλος?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολυ ωραια μωρα και τα δυο ανετα θα μπορουσαν να δουλεψουν σε καποιο στουντιο!
Ειδικα η ξανθια του Ιασωνος20α ηταν ολα τα λεφτα!!

Θα πρέπει να πούμε ότι στην βραδινή βάρδια είδαμε αρκετά ωραία κορίτσια στο Μεταξουργείο:sunglasses:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αγαθουπολεως54α
[size=14pt]Βανεσσα[/size]..τα λογια ειναι περιττα!!Δυο λογια μονο για το σπιτακι το οποιο ειναι μακραν το ομορφοτερο ντελοπου υπαρχει!Τηλεοραση lcd να παιζει τσοντικο στο δωματιο πεντακαθαρα δωματια και γενικα μια κατασταση που παραπεμπει σε στουντιο!!

Πολλά καλά μαζεμένα σε τόσο μικρό χώρο ...  :rockon: :rockon: :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πολλά καλά μαζεμένα σε τόσο μικρό χώρο ...  :rockon: :rockon: :rockon:

Άριστη ενημέρωση για μια ακόμα φορά φίλε Φαρκέλι!!!
Μια ερώτηση θάλω να κανω μονο. Μπορείς να γ..σεις μεσα σε τρισάθλιους χώρους;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

χμμμμμμμμ  :think:

...λίγο δύσκολο

Αλλά (όπως έχει σημειωθεί παραπάνω) στο Μεταξουργείο υπάρχουν μπουρδέλα που έχουν αρκετά καλούς και καθαρούς χώρους.

Επίσης, ορισμένα μπουρδέλα έχουν ανακαινισθεί!!!

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
χμμμμμμμμ  :think:

...λίγο δύσκολο

Αλλά (όπως έχει σημειωθεί παραπάνω) στο Μεταξουργείο υπάρχουν μπουρδέλα που έχουν αρκετά καλούς και καθαρούς χώρους.

Επίσης, ορισμένα μπουρδέλα έχουν ανακαινισθεί!!!
τα ποιο πολλα ειναι παρακμη :S

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πράγματι...

εκτός από αυτά που δεν είναι παρακμή και μάλλον είναι τα λιγότερα  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom