Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 390 άτομα (23 μέλη και 367 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Λάνα είναι καλή πιπινοπερίπτωση αλλά εκεί μέσα που είναι ψιλοκωλώνω να ξαναπάω. Παραείναι ρομαντικά για μένα.

Όταν ήταν 'κλειστα' επί Κορωναίου πήγαινα αναγκαστικά και μόνο στα ακροβολισμένα.

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.825
Πόντοι
441
καληπερα σε ολους, θελω να ρωτησω μηπως ξερετε κανει καμια κοπελα ελευθερο τελειωμα ? Ιασονως 30 υπογειο δουλευει μια κοπελα νωμιζω Αντζελα ονομαζεται διαβαζα μια κριτικη απο smirni76 που το κανει , αλλα μωλις ρωτησα η τσατσα μου ειπε πως οχι και πηγα αλλου
εμένα στο δωμάτιο μου είπε η ίδια όχι βέβαια και από υπηρεσίες
καληπερα σε ολους, θελω να ρωτησω μηπως ξερετε κανει καμια κοπελα ελευθερο τελειωμα ? Ιασονως 30 υπογειο δουλευει μια κοπελα νωμιζω Αντζελα ονομαζεται διαβαζα μια κριτικη απο smirni76 που το κανει , αλλα μωλις ρωτησα η τσατσα μου ειπε πως οχι και πηγα αλλου
εγώ ρώτησα την ίδια στο δωμάτιο, όχι βέβαια η απάντηση, και από υπηρεσίες ήταν αντε τελείωνε έχουμε και δουλειές

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Μιλάω για ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΝΤΑ!!!

Η εμφάνιση της δεν μου άρεσε καθόλου..... εγώ περίμενα να δω την "ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ"
Και αντίθετα είδα μία πολύ ανθυπομετρια γυναίκα της διπλανής πόρτας....σαν την θεία μου την Ευτέρπη από το χωριό...!!!

Όσον αφορά το πρόγραμμα της.....ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΡΑ..... αλλά εγώ μίλησα για εμφάνιση και όχι για πρόγραμμα...!!!!

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.......:hi:
Συμφωνώ είναι προσωπικό γούστο. Μακάρι να ξαναεμφανιστει

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Στο Ιωαννίνων 3 όι κοπελες Σαμπίνα και Κρίστη λακησαν η δουλεύουν αλλού ?

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Το Σάββατο πέρασα απ' το πωλινοσπιτο.
Πέρασα λοιπόν μιας και ειχα όρεξη για κώλο και έφαγα ευγενικό άκυρο.Οκ δεν είναι μπάμια,αλλά ούτε κι ο Τιτανικός.
Κι ενώ ήμουν φουλ καυλωμένος,μόλις έφαγα άκυρο άρχισε να πέφτει,τελικά τελείωσα με μαλάκια.
Κάτι άλλο που πρόσεξα,είναι ότι δεν σε αφήνει να αγγίζεις τα βυζιά της.Δεν πέρασα άσχημα,αλλά δεν ήταν κι αυτό που περίμενα,σαν να περνάγα κονσέρβα πρόγραμμα ένα πραμα.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Είχα σκοπό να περάσω το πρωί από Φυλής Αουρόρα, την οποία δεν έχω δει και μια ενημέρωση από δίπλα την ανέφερε σε πρωινή αντί της συνήθους απογευματινής βάρδιας, αλλά τελικά δεν πρόλαβα. Έτσι, πέρασε η μέρα μου μισογκαβλωμένος και το βράδυ, κατά τις 11, που ήμουνα (και είμαι) και κάπως πιωμένος, είπα να πάω σε κανένα στανταράκι στο Μετάξι, να ρεφάρω και 10 ευρώ! Είχα στο μυαλό μου τη θεόκοντη Αλίνα από Ι. 46 ή τη Μάγκυ από 43, με φτιάχνανε και οι δυο στη σκέψη, αλλά προτιμούσα Αλίνα μην παρασυρθώ κιόλας λόγω μέθης με τη Μάγκυ σε διάφορες αμαρτίες :hi:

Ήταν όμως κλειστό και πήγα για Μάγκυ, όπου η μουρλή ξανθιά τσατσά άρχισε να μου λέει για μια Στέλλα, την οποία δεν είχα καν την όρεξη να περιμένω να δω. Πήγα να φύγω, είχα βγει ολόκληρος από την πόρτα εκτός από το μανίκι που μου είχε μαγκώσει με δύναμη η τρελοτσατσά, "κάτσε ρε μπουνταλά να τη δεις" μου έλεγε :confused: τραβάω κι εγώ με δύναμη κι απελευθερώθηκα! Άναμπελ, ψηφίζω μέσα μου, τουλάχιστον να γλωσσοφιλιάσω, αλλά η τσατσά μου έριξε πόρτα γιατί κλείνανε, λέει. Πέρασα και από Ι. 44 να δω Έρρικα με τις βυζάρες που λένε οι συναγωνιστές και την Μπέλα, η Έρρικα εντάξει, το ρίχνεις, αλλά είχε μια τρελή ξινίλα στη φάτσα, σε αντίθεση με την Μπέλα που ήτανε χαμογελαστή, αλλά μου θύμισε ντουλάπι στο σουλούπι, λεπτά ποδαράκια και στιβαρή κατασκευή από τη μέση και πάνω. Είπα να μην το κουράσω με άλλα ψαξίματα και λάκισα :badair: Αυτά μάγκες, δεν ξέρω άμα βοήθησα σε κάτι, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω κι εγώ :grouphug:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
File mou den yparxei logos na krazeis. Exw klapsei polla 20evra.

Αστεΐζομαι ρεεέεεεε τύπε...
ΔΕΝ είσαι ο μόνος δυστυχώς.. με την συγκεκριμένη πάντως ΔΕΝ θα το κλάψεις το μόνο σίγουρο.
* Τελικά τί έγινε την δοκίμασες;;;; ?

EH2018

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
100
Πόντοι
1
ξερουμε την κοπελα πως λεγεται στο 6 βεργας χθες το απογευμα μου ειπε οτι ειναι απο σερβια ηταν πολυ καλη σε σερβις ευχαριστω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ξερουμε την κοπελα πως λεγεται στο 6 βεργας χθες το απογευμα μου ειπε οτι ειναι απο σερβια ηταν πολυ καλη σε σερβις ευχαριστω.
Πλέον υπάρχουν ένα σωρό σέρβες ,βραζιλιάνες,ρουμανες και Τσέχες από Αλβανία.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Είχα στο μυαλό μου τη θεόκοντη Αλίνα από Ι. 46 ή τη Μάγκυ από 43, με φτιάχνανε και οι δυο στη σκέψη, αλλά προτιμούσα Αλίνα μην παρασυρθώ κιόλας λόγω μέθης με τη Μάγκυ σε διάφορες αμαρτίες :hi:
Όταν λες 'διάφορες αμαρτίες με τη Μάγκυ', τι εννοείς συναγωνιστή ?? Από ότι ξέρω, η συγκεκριμένη, ακόμα και το ελεύθερο στοματικό το κάνει για λίγο, σχεδόν με το ζόρι, και εννοείται δεν αφήνει τελειωτικό στο στόμα :think: :think:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Όταν λες 'διάφορες αμαρτίες με τη Μάγκυ', τι εννοείς συναγωνιστή ?? Από ότι ξέρω, η συγκεκριμένη, ακόμα και το ελεύθερο στοματικό το κάνει για λίγο, σχεδόν με το ζόρι, και εννοείται δεν αφήνει τελειωτικό στο στόμα :think: :think:
Ξέρεις τώρα πώς είναι αυτά, έχει να κάνει και με την οικειότητα που αναπτύσσεται..

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
915
Πόντοι
1.061
Εχει πολύ καιρό να φανεί. Εφυγε με το λοκνταουν στην πατρίδα της.
Τελευταία την ειχα πετύχει Φωκαιας 13. Πριν ηταν φυλης 69 πάνω. Αυτην δεν εννοείς?.. δεν θυμαμαι να ηταν φυλ.71

Πολλοι είναι αυτοί που την ψάχνουν. Ειδικά με την παρακμή της Φυλής η Τζουλιάνα τωρα θα ήταν περιζήτητη.
Τιμιες υπηρεσίες και καλή διάθεση πάντα.
Ναι φίλε μου αυτήν εννοώ.
Αρκετά παλιά ήταν και στο Φ.71
Είχε όντως πολύ καλή διάθεση...
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα συναγωνιστές. Αν παει κάποιος από Λιοσίων και δει την Σαμπινα - Εξηκιου 18Γ να εργάζεται ας στείλει μια ενημέρωση. Λέω να παω να δω ποια ειναι κι αν είναι τόσο καλό. Όσες φορές πηγα απόγευμα ήταν η αλόγα της πρωην μοντελοαλυσιδας τέρμα Φυλής και ψηλά Διδυμου.

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Χωμάτινου 11 Α,β μπουρδέλο για φολες επειδή τώρα έχουν περισσότερη πελατεία από Πακιστανούς κτλ στα 7 λεπτά φωνάζουν να βγουν τα κιριτσια! Και όλες εκεί έχουν συνηθίσει τους Πακιστανούς που τελειώνουν σε 5 λεπτά !!!!
Ειδικά η η Σοφία που νομίζει ότι είναι κάποια ! Φίλα του κερατά ! Και ι παλαβός ι Τσάτσος! Ασ μετακομίσουν στο Μεταξουργείο καλύτερα !

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Καλησπέρα μάγκες! Είχα σκοπό να περάσω το πρωί από Φυλής Αουρόρα, την οποία δεν έχω δει και μια ενημέρωση από δίπλα την ανέφερε σε πρωινή αντί της συνήθους απογευματινής βάρδιας, αλλά τελικά δεν πρόλαβα. Έτσι, πέρασε η μέρα μου μισογκαβλωμένος και το βράδυ, κατά τις 11, που ήμουνα (και είμαι) και κάπως πιωμένος, είπα να πάω σε κανένα στανταράκι στο Μετάξι, να ρεφάρω και 10 ευρώ! Είχα στο μυαλό μου τη θεόκοντη Αλίνα από Ι. 46 ή τη Μάγκυ από 43, με φτιάχνανε και οι δυο στη σκέψη, αλλά προτιμούσα Αλίνα μην παρασυρθώ κιόλας λόγω μέθης με τη Μάγκυ σε διάφορες αμαρτίες :hi:

Ήταν όμως κλειστό και πήγα για Μάγκυ, όπου η μουρλή ξανθιά τσατσά άρχισε να μου λέει για μια Στέλλα, την οποία δεν είχα καν την όρεξη να περιμένω να δω. Πήγα να φύγω, είχα βγει ολόκληρος από την πόρτα εκτός από το μανίκι που μου είχε μαγκώσει με δύναμη η τρελοτσατσά, "κάτσε ρε μπουνταλά να τη δεις" μου έλεγε :confused: τραβάω κι εγώ με δύναμη κι απελευθερώθηκα! Άναμπελ, ψηφίζω μέσα μου, τουλάχιστον να γλωσσοφιλιάσω, αλλά η τσατσά μου έριξε πόρτα γιατί κλείνανε, λέει. Πέρασα και από Ι. 44 να δω Έρρικα με τις βυζάρες που λένε οι συναγωνιστές και την Μπέλα, η Έρρικα εντάξει, το ρίχνεις, αλλά είχε μια τρελή ξινίλα στη φάτσα, σε αντίθεση με την Μπέλα που ήτανε χαμογελαστή, αλλά μου θύμισε ντουλάπι στο σουλούπι, λεπτά ποδαράκια και στιβαρή κατασκευή από τη μέση και πάνω. Είπα να μην το κουράσω με άλλα ψαξίματα και λάκισα :badair: Αυτά μάγκες, δεν ξέρω άμα βοήθησα σε κάτι, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω κι εγώ :grouphug:
Μου κανει εντυπωση που εισαι απο το 06' με καλο level και δεν εχεις δει την Ορορα..
αυτη κοντευει να ανοιξει γραφειο εκει τοσα χρονια..μνήσθητί μου κύριε :priest:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Χωμάτινου 11 Α,β μπουρδέλο για φολες επειδή τώρα έχουν περισσότερη πελατεία από Πακιστανούς κτλ στα 7 λεπτά φωνάζουν να βγουν τα κιριτσια! Και όλες εκεί έχουν συνηθίσει τους Πακιστανούς που τελειώνουν σε 5 λεπτά !!!!
Ειδικά η η Σοφία που νομίζει ότι είναι κάποια ! Φίλα του κερατά ! Και ι παλαβός ι Τσάτσος! Ασ μετακομίσουν στο Μεταξουργείο καλύτερα !
καλουτσικη ειναι μεσα παντως ! παιρνει και πακια ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: fil69

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλησπερα Φιλε Kanon......αμα ξαναπας πες του Τσατσου οτι εχει χαιρετισματα απο εναν Φιλο....ισως σε δει με αλλο ματι και σε αφησει παραπανω....αμα σε ρωτησει απο ποιον πες του απο εκεινον που κερασε τους χυμους.....Καλα να περνας.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom