You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εμένα στο δωμάτιο μου είπε η ίδια όχι βέβαια και από υπηρεσίεςκαληπερα σε ολους, θελω να ρωτησω μηπως ξερετε κανει καμια κοπελα ελευθερο τελειωμα ? Ιασονως 30 υπογειο δουλευει μια κοπελα νωμιζω Αντζελα ονομαζεται διαβαζα μια κριτικη απο smirni76 που το κανει , αλλα μωλις ρωτησα η τσατσα μου ειπε πως οχι και πηγα αλλου
εγώ ρώτησα την ίδια στο δωμάτιο, όχι βέβαια η απάντηση, και από υπηρεσίες ήταν αντε τελείωνε έχουμε και δουλειέςκαληπερα σε ολους, θελω να ρωτησω μηπως ξερετε κανει καμια κοπελα ελευθερο τελειωμα ? Ιασονως 30 υπογειο δουλευει μια κοπελα νωμιζω Αντζελα ονομαζεται διαβαζα μια κριτικη απο smirni76 που το κανει , αλλα μωλις ρωτησα η τσατσα μου ειπε πως οχι και πηγα αλλου
Συμφωνώ είναι προσωπικό γούστο. Μακάρι να ξαναεμφανιστειΜιλάω για ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΝΤΑ!!!
Η εμφάνιση της δεν μου άρεσε καθόλου..... εγώ περίμενα να δω την "ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ"
Και αντίθετα είδα μία πολύ ανθυπομετρια γυναίκα της διπλανής πόρτας....σαν την θεία μου την Ευτέρπη από το χωριό...!!!
Όσον αφορά το πρόγραμμα της.....ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΡΑ..... αλλά εγώ μίλησα για εμφάνιση και όχι για πρόγραμμα...!!!!
ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.......
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 502
- Πόντοι
- 81
up +1 ...Δίδυμου 27 εχουμε εικόνα ποιες κοπέλες είναι τώρα ;
ευχαριστώ
Και αν ξέρει καποιος για Τανια αν ισχύει το 2 εβδομαδες αδεια που είχε πει κάποιος ! thx !
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
πάντως 3η μέρα σήμερα που ο οίκος στην 2η βάρδια είναι κλειστός
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Διαγραμμένο μέλος 202670
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 300
Το Σάββατο πέρασα απ' το πωλινοσπιτο.
Πέρασα λοιπόν μιας και ειχα όρεξη για κώλο και έφαγα ευγενικό άκυρο.Οκ δεν είναι μπάμια,αλλά ούτε κι ο Τιτανικός.
Κι ενώ ήμουν φουλ καυλωμένος,μόλις έφαγα άκυρο άρχισε να πέφτει,τελικά τελείωσα με μαλάκια.
Κάτι άλλο που πρόσεξα,είναι ότι δεν σε αφήνει να αγγίζεις τα βυζιά της.Δεν πέρασα άσχημα,αλλά δεν ήταν κι αυτό που περίμενα,σαν να περνάγα κονσέρβα πρόγραμμα ένα πραμα.
Πέρασα λοιπόν μιας και ειχα όρεξη για κώλο και έφαγα ευγενικό άκυρο.Οκ δεν είναι μπάμια,αλλά ούτε κι ο Τιτανικός.
Κι ενώ ήμουν φουλ καυλωμένος,μόλις έφαγα άκυρο άρχισε να πέφτει,τελικά τελείωσα με μαλάκια.
Κάτι άλλο που πρόσεξα,είναι ότι δεν σε αφήνει να αγγίζεις τα βυζιά της.Δεν πέρασα άσχημα,αλλά δεν ήταν κι αυτό που περίμενα,σαν να περνάγα κονσέρβα πρόγραμμα ένα πραμα.
Καλησπέρα μάγκες! Είχα σκοπό να περάσω το πρωί από Φυλής Αουρόρα, την οποία δεν έχω δει και μια ενημέρωση από δίπλα την ανέφερε σε πρωινή αντί της συνήθους απογευματινής βάρδιας, αλλά τελικά δεν πρόλαβα. Έτσι, πέρασε η μέρα μου μισογκαβλωμένος και το βράδυ, κατά τις 11, που ήμουνα (και είμαι) και κάπως πιωμένος, είπα να πάω σε κανένα στανταράκι στο Μετάξι, να ρεφάρω και 10 ευρώ! Είχα στο μυαλό μου τη θεόκοντη Αλίνα από Ι. 46 ή τη Μάγκυ από 43, με φτιάχνανε και οι δυο στη σκέψη, αλλά προτιμούσα Αλίνα μην παρασυρθώ κιόλας λόγω μέθης με τη Μάγκυ σε διάφορες αμαρτίες
Ήταν όμως κλειστό και πήγα για Μάγκυ, όπου η μουρλή ξανθιά τσατσά άρχισε να μου λέει για μια Στέλλα, την οποία δεν είχα καν την όρεξη να περιμένω να δω. Πήγα να φύγω, είχα βγει ολόκληρος από την πόρτα εκτός από το μανίκι που μου είχε μαγκώσει με δύναμη η τρελοτσατσά, "κάτσε ρε μπουνταλά να τη δεις" μου έλεγε τραβάω κι εγώ με δύναμη κι απελευθερώθηκα! Άναμπελ, ψηφίζω μέσα μου, τουλάχιστον να γλωσσοφιλιάσω, αλλά η τσατσά μου έριξε πόρτα γιατί κλείνανε, λέει. Πέρασα και από Ι. 44 να δω Έρρικα με τις βυζάρες που λένε οι συναγωνιστές και την Μπέλα, η Έρρικα εντάξει, το ρίχνεις, αλλά είχε μια τρελή ξινίλα στη φάτσα, σε αντίθεση με την Μπέλα που ήτανε χαμογελαστή, αλλά μου θύμισε ντουλάπι στο σουλούπι, λεπτά ποδαράκια και στιβαρή κατασκευή από τη μέση και πάνω. Είπα να μην το κουράσω με άλλα ψαξίματα και λάκισα Αυτά μάγκες, δεν ξέρω άμα βοήθησα σε κάτι, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω κι εγώ
Ήταν όμως κλειστό και πήγα για Μάγκυ, όπου η μουρλή ξανθιά τσατσά άρχισε να μου λέει για μια Στέλλα, την οποία δεν είχα καν την όρεξη να περιμένω να δω. Πήγα να φύγω, είχα βγει ολόκληρος από την πόρτα εκτός από το μανίκι που μου είχε μαγκώσει με δύναμη η τρελοτσατσά, "κάτσε ρε μπουνταλά να τη δεις" μου έλεγε τραβάω κι εγώ με δύναμη κι απελευθερώθηκα! Άναμπελ, ψηφίζω μέσα μου, τουλάχιστον να γλωσσοφιλιάσω, αλλά η τσατσά μου έριξε πόρτα γιατί κλείνανε, λέει. Πέρασα και από Ι. 44 να δω Έρρικα με τις βυζάρες που λένε οι συναγωνιστές και την Μπέλα, η Έρρικα εντάξει, το ρίχνεις, αλλά είχε μια τρελή ξινίλα στη φάτσα, σε αντίθεση με την Μπέλα που ήτανε χαμογελαστή, αλλά μου θύμισε ντουλάπι στο σουλούπι, λεπτά ποδαράκια και στιβαρή κατασκευή από τη μέση και πάνω. Είπα να μην το κουράσω με άλλα ψαξίματα και λάκισα Αυτά μάγκες, δεν ξέρω άμα βοήθησα σε κάτι, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω κι εγώ
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
File mou den yparxei logos na krazeis. Exw klapsei polla 20evra.
Αστεΐζομαι ρεεέεεεε τύπε...
ΔΕΝ είσαι ο μόνος δυστυχώς.. με την συγκεκριμένη πάντως ΔΕΝ θα το κλάψεις το μόνο σίγουρο.
* Τελικά τί έγινε την δοκίμασες;;;; ?
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Πλέον υπάρχουν ένα σωρό σέρβες ,βραζιλιάνες,ρουμανες και Τσέχες από Αλβανία.ξερουμε την κοπελα πως λεγεται στο 6 βεργας χθες το απογευμα μου ειπε οτι ειναι απο σερβια ηταν πολυ καλη σε σερβις ευχαριστω.
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Όταν λες 'διάφορες αμαρτίες με τη Μάγκυ', τι εννοείς συναγωνιστή ?? Από ότι ξέρω, η συγκεκριμένη, ακόμα και το ελεύθερο στοματικό το κάνει για λίγο, σχεδόν με το ζόρι, και εννοείται δεν αφήνει τελειωτικό στο στόμαΕίχα στο μυαλό μου τη θεόκοντη Αλίνα από Ι. 46 ή τη Μάγκυ από 43, με φτιάχνανε και οι δυο στη σκέψη, αλλά προτιμούσα Αλίνα μην παρασυρθώ κιόλας λόγω μέθης με τη Μάγκυ σε διάφορες αμαρτίες
Ξέρεις τώρα πώς είναι αυτά, έχει να κάνει και με την οικειότητα που αναπτύσσεται..Όταν λες 'διάφορες αμαρτίες με τη Μάγκυ', τι εννοείς συναγωνιστή ?? Από ότι ξέρω, η συγκεκριμένη, ακόμα και το ελεύθερο στοματικό το κάνει για λίγο, σχεδόν με το ζόρι, και εννοείται δεν αφήνει τελειωτικό στο στόμα
Stefanos the grait
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 59
- Like
- 915
- Πόντοι
- 1.061
Ναι φίλε μου αυτήν εννοώ.Εχει πολύ καιρό να φανεί. Εφυγε με το λοκνταουν στην πατρίδα της.
Τελευταία την ειχα πετύχει Φωκαιας 13. Πριν ηταν φυλης 69 πάνω. Αυτην δεν εννοείς?.. δεν θυμαμαι να ηταν φυλ.71
Πολλοι είναι αυτοί που την ψάχνουν. Ειδικά με την παρακμή της Φυλής η Τζουλιάνα τωρα θα ήταν περιζήτητη.
Τιμιες υπηρεσίες και καλή διάθεση πάντα.
Αρκετά παλιά ήταν και στο Φ.71
Είχε όντως πολύ καλή διάθεση...
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Καλησπέρα συναγωνιστές. Αν παει κάποιος από Λιοσίων και δει την Σαμπινα - Εξηκιου 18Γ να εργάζεται ας στείλει μια ενημέρωση. Λέω να παω να δω ποια ειναι κι αν είναι τόσο καλό. Όσες φορές πηγα απόγευμα ήταν η αλόγα της πρωην μοντελοαλυσιδας τέρμα Φυλής και ψηλά Διδυμου.
Χωμάτινου 11 Α,β μπουρδέλο για φολες επειδή τώρα έχουν περισσότερη πελατεία από Πακιστανούς κτλ στα 7 λεπτά φωνάζουν να βγουν τα κιριτσια! Και όλες εκεί έχουν συνηθίσει τους Πακιστανούς που τελειώνουν σε 5 λεπτά !!!!
Ειδικά η η Σοφία που νομίζει ότι είναι κάποια ! Φίλα του κερατά ! Και ι παλαβός ι Τσάτσος! Ασ μετακομίσουν στο Μεταξουργείο καλύτερα !
Ειδικά η η Σοφία που νομίζει ότι είναι κάποια ! Φίλα του κερατά ! Και ι παλαβός ι Τσάτσος! Ασ μετακομίσουν στο Μεταξουργείο καλύτερα !
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Μου κανει εντυπωση που εισαι απο το 06' με καλο level και δεν εχεις δει την Ορορα..Καλησπέρα μάγκες! Είχα σκοπό να περάσω το πρωί από Φυλής Αουρόρα, την οποία δεν έχω δει και μια ενημέρωση από δίπλα την ανέφερε σε πρωινή αντί της συνήθους απογευματινής βάρδιας, αλλά τελικά δεν πρόλαβα. Έτσι, πέρασε η μέρα μου μισογκαβλωμένος και το βράδυ, κατά τις 11, που ήμουνα (και είμαι) και κάπως πιωμένος, είπα να πάω σε κανένα στανταράκι στο Μετάξι, να ρεφάρω και 10 ευρώ! Είχα στο μυαλό μου τη θεόκοντη Αλίνα από Ι. 46 ή τη Μάγκυ από 43, με φτιάχνανε και οι δυο στη σκέψη, αλλά προτιμούσα Αλίνα μην παρασυρθώ κιόλας λόγω μέθης με τη Μάγκυ σε διάφορες αμαρτίες
αυτη κοντευει να ανοιξει γραφειο εκει τοσα χρονια..μνήσθητί μου κύριε
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.524
- Πόντοι
- 731
καλουτσικη ειναι μεσα παντως ! παιρνει και πακια ?Χωμάτινου 11 Α,β μπουρδέλο για φολες επειδή τώρα έχουν περισσότερη πελατεία από Πακιστανούς κτλ στα 7 λεπτά φωνάζουν να βγουν τα κιριτσια! Και όλες εκεί έχουν συνηθίσει τους Πακιστανούς που τελειώνουν σε 5 λεπτά !!!!
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα Φιλε Kanon......αμα ξαναπας πες του Τσατσου οτι εχει χαιρετισματα απο εναν Φιλο....ισως σε δει με αλλο ματι και σε αφησει παραπανω....αμα σε ρωτησει απο ποιον πες του απο εκεινον που κερασε τους χυμους.....Καλα να περνας.....Χωμάτινου 11 Α,β μπουρδέλο για φολες επειδή τώρα έχουν περισσότερη πελατεία από Πακιστανούς κτλ στα 7 λεπτά φωνάζουν να βγουν τα κιριτσια! Και όλες εκεί έχουν συνηθίσει τους Πακιστανούς που τελειώνουν σε 5 λεπτά !!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις