Apitsinkolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναγωνιστες, παιζει τιποτα πιπινοειδες (max 25) που να αξιζει αυτη την περιοδο ?
Σημερινή καταδρομική Κυριακή γυρω στις 4 το μεσημέρι :
1. Kωνσταντινουπόλεως 206 κλειστό.
2. Τροφωνίου 11 κάτω η Ξανθιά Μιράντα μίλφ της διπλανής πόρτας με ωραίο στηθος αλλα στο πούλοιπο σωμα με παχάκια και πιασίματα.
3. Τροφωνίου 13 στο κάτω η όλγα ξανθιά γκίλφ με παραπάνω κιλά , βγηκε να σαλονάρει με μαυρες προκλητικές κάλτσες.
4. Τροφωνίου 13 στο πάνω Νανά ξανθιά πληθωρική ψηλή με βυζάρες. Η τσατσοτσάτσος που δεν καταλαβα αν ειναι γυναίκα ή αντρας την εκθείαζε.
Μια άποψη απο τα μπουρδελάκια της Τροφωνίου!
Συνεχίζουμε με την Βέργας ....
5. Βέργας 7 υπόγειο Άννα η γνωστή απο Κωνσταντινουπόλεως 206
6. Βέργας 7 ισόγειο η παιχνιδιάρα Ελένη , ξανθιά με ωραιο στήθος και λιγο μαζεμένο κώλο. Μίλφ κατηγορία.
7. Βέργας 2 Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ γεματούλα με κοκκινο να κρυβει κάποια παχάκια την οποια μετά ειδα διπλοβάρδια μετα τις 5 στο Βέργας 7 ισόγειο.
Συνέχεια στην Εξηκίου ...
Οπου στην μπουρδελοτσαρκα είχαμε παρέα και μια πορνόγατα , αλλα μάλλον πρέπει να ηταν ελλεινιδα γιατι όταν με είδε έτρεξε να κρυφτεί.
8. Εξηκιου πάνω στο 20 η κλασσική μιλένα που δουλευει στο σπίτι, απροσδιόριστος σωματότυπος μίλφ καστανή αλλα με λιγο έκφυλη φάτσα.
9. Εξηκιου 20 κάτω η Έλλη με ρόμπα , μάλλον αδιάφορη παρουσία... ξανθιά λιγο αλοίθωρη.
10. Αλκαμένους 113 Αλίνα και όλγα 2 ξανθιές θωρηκτά για ιδιαιτερα γούστα.
11. Αλκαμενους 117 Άννα ξανθιά Μίλφ
12. Περγάμου 1 Νάνσυ κοντή κινεζούλα εμενα δεν με ενθουσίασε και η Μόνικα με πολυ ωραιο στήθος μάλλον μιλφ ξανθιά παιχνιδιάρα στο σαλόνι. Μου άρεσε το στήθος της και γυρισα να καταθέσω αλλα ειχαν προλάβει να κλείσουν.
Ρευμούνδου κλειστά όλα.
Συνέχεια στη βάρδια μετά τις 17:00
13. Εξηκίου 18 κάτω Η σαβίνα, η γνωστη μοντελέ παρουσία ξαναπέρασα μαζί της , έχω ανεβάσει νέα κριτική.
14. Χωματιανού 11 Αντριάνα η μελαχροινή κωλαρού που δουλευει στο σπίτι μαζι με την Αλεξάνδρα, πηγαινα για Αλεξάνδρα αλλα δυστυχώς έλειπε.
15. Χωματιανού 11 κάτω η Σοφια , αδυνατη μοντελέ προς σκινι , την έχω δοκιμάσει παλαιότερα σε καταθεση μου στο συγκεκριμένο. Τυπικές υπηρεσίες μέσα , λίγα προκαταρκτικά.
Κάποιοι που αναζητούσαν την αλινα με τις βυζαρες από την διδύμου 16 επέστρεψε στο αλκαμενους 113Σημερινή καταδρομική Κυριακή γυρω στις 4 το μεσημέρι :
1. Kωνσταντινουπόλεως 206 κλειστό.
2. Τροφωνίου 11 κάτω η Ξανθιά Μιράντα μίλφ της διπλανής πόρτας με ωραίο στηθος αλλα στο πούλοιπο σωμα με παχάκια και πιασίματα.
3. Τροφωνίου 13 στο κάτω η όλγα ξανθιά γκίλφ με παραπάνω κιλά , βγηκε να σαλονάρει με μαυρες προκλητικές κάλτσες.
4. Τροφωνίου 13 στο πάνω Νανά ξανθιά πληθωρική ψηλή με βυζάρες. Η τσατσοτσάτσος που δεν καταλαβα αν ειναι γυναίκα ή αντρας την εκθείαζε.
Μια άποψη απο τα μπουρδελάκια της Τροφωνίου!
Συνεχίζουμε με την Βέργας ....
5. Βέργας 7 υπόγειο Άννα η γνωστή απο Κωνσταντινουπόλεως 206
6. Βέργας 7 ισόγειο η παιχνιδιάρα Ελένη , ξανθιά με ωραιο στήθος και λιγο μαζεμένο κώλο. Μίλφ κατηγορία.
7. Βέργας 2 Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ γεματούλα με κοκκινο να κρυβει κάποια παχάκια την οποια μετά ειδα διπλοβάρδια μετα τις 5 στο Βέργας 7 ισόγειο.
Συνέχεια στην Εξηκίου ...
Οπου στην μπουρδελοτσαρκα είχαμε παρέα και μια πορνόγατα , αλλα μάλλον πρέπει να ηταν ελλεινιδα γιατι όταν με είδε έτρεξε να κρυφτεί.
8. Εξηκιου πάνω στο 20 η κλασσική μιλένα που δουλευει στο σπίτι, απροσδιόριστος σωματότυπος μίλφ καστανή αλλα με λιγο έκφυλη φάτσα.
9. Εξηκιου 20 κάτω η Έλλη με ρόμπα , μάλλον αδιάφορη παρουσία... ξανθιά λιγο αλοίθωρη.
10. Αλκαμένους 113 Αλίνα και όλγα 2 ξανθιές θωρηκτά για ιδιαιτερα γούστα.
11. Αλκαμενους 117 Άννα ξανθιά Μίλφ
12. Περγάμου 1 Νάνσυ κοντή κινεζούλα εμενα δεν με ενθουσίασε και η Μόνικα με πολυ ωραιο στήθος μάλλον μιλφ ξανθιά παιχνιδιάρα στο σαλόνι. Μου άρεσε το στήθος της και γυρισα να καταθέσω αλλα ειχαν προλάβει να κλείσουν.
Ρευμούνδου κλειστά όλα.
Συνέχεια στη βάρδια μετά τις 17:00
13. Εξηκίου 18 κάτω Η σαβίνα, η γνωστη μοντελέ παρουσία ξαναπέρασα μαζί της , έχω ανεβάσει νέα κριτική.
14. Χωματιανού 11 Αντριάνα η μελαχροινή κωλαρού που δουλευει στο σπίτι μαζι με την Αλεξάνδρα, πηγαινα για Αλεξάνδρα αλλα δυστυχώς έλειπε.
15. Χωματιανού 11 κάτω η Σοφια , αδυνατη μοντελέ προς σκινι , την έχω δοκιμάσει παλαιότερα σε καταθεση μου στο συγκεκριμένο. Τυπικές υπηρεσίες μέσα , λίγα προκαταρκτικά.
Δηλαδή όσο πιο πολύ φωνάζει η πουτανα τόσο πιο μεγάλος γαμιας είναι ο πελάτης. Αν έχει ο πελάτης ψωλη αράπη και πόναγε η Μικαέλα δεν παιζει;Αυτός που πήρε τη Μικαέλα σήμερα γύρω στις 22:30 πρέπει να της έφτασε το καυλί μέχρι το στομάχι, την ξεμούνιασε! Είχαμε στήσει αυτί στο σαλόνι πέντε άτομα και κοιταζόμασταν με νόημα ? Την έχω πάρει άπειρες φορές αλλά τέτοια ουρλιαχτά
πρώτη φορά
άκουσα σχεδόν τρόμαξα! Εύγε συναγωνιστή ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι...
Που βρίσκεται η Μικαελα?Αυτός που πήρε τη Μικαέλα σήμερα γύρω στις 22:30 πρέπει να της έφτασε το καυλί μέχρι το στομάχι, την ξεμούνιασε! Είχαμε στήσει αυτί στο σαλόνι πέντε άτομα και κοιταζόμασταν με νόημα ? Την έχω πάρει άπειρες φορές αλλά τέτοια ουρλιαχτά
πρώτη φορά
άκουσα σχεδόν τρόμαξα! Εύγε συναγωνιστή ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι...
Συναγωνιστή καλημέρα. Η Κατερίνα αυτή που γράφεις είναι αυτή που δούλευε στο Φυλής 72 που είναι συνέχεια κλειστό;Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, γυαλάκια, 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
ντζελα μελαχροινή
Είναι η καλύτερη τσιμπουκλου Αθηνών και περιχώρων !! Μια δοκιμή θα σε πήση ..αλλά προσεχε μετά θα θες όλο πίπα ………Δηλαδή όσο πιο πολύ φωνάζει η πουτανα τόσο πιο μεγάλος γαμιας είναι ο πελάτης. Αν έχει ο πελάτης ψωλη αράπη και πόναγε η Μικαέλα δεν παιζει;
Εγώ πάντως το βρίσκω αντικαβλωτικό να γκαρίζει σαν το γάιδαρο ειδικά αν ειναι ψεύτικα τα γκαρίσματα.
Το απόγευμα μπορεί να τσεκάρω Εβελινα., να δούμε επιτέλους αξίζει η πιστοποίηση που θα πάρει στην πίπα;
καλημέρα
Αυτό είναι νέο!!!!!Κάποιοι που αναζητούσαν την αλινα με τις βυζαρες από την διδύμου 16 επέστρεψε στο αλκαμενους 113
Την ειχα πάρει μολις ειχε γυρισει πριν μερικούς μηνες.Αυτός που πήρε τη Μικαέλα σήμερα γύρω στις 22:30 πρέπει να της έφτασε το καυλί μέχρι το στομάχι, την ξεμούνιασε! Είχαμε στήσει αυτί στο
Μύστη σίγουρα είδες την Αλίνα από διδύμου 16??.. Γιατί διάβασα τώρα σε μια ενημέρωση ότι χθες ήταν μεν μια Αλίνα εκεί αλλά τη περιέγραφε ξανθιά...... στο συγκεκριμένο μπουρδέλο είναι χρόνια μια Αλίνα τζιλφ εκεί ξανθιά...Η Αλίνα του Δ16 ήταν πάντα καστανή.Κάποιοι που αναζητούσαν την αλινα με τις βυζαρες από την διδύμου 16 επέστρεψε στο αλκαμενους 113
Αν νομίζεις πως οι τανες τελειώνουν πλανάστε παρά πολύ ….. Όσο πιο μικρό καβλι τόσο πιο πολύ γουστάρουν και δίνονται γιατί είναι απλά μια δουλειά …όσο πιο μεγάλο τόσο ξενερώνουν …… Τώρα αν ένα μικρό καβλι είναι και συχνά μελατο ακόμα καλύτερα για δαυτες ……. Εμένα είναι μέτριο αλλά πολύ σκληρό και λίγο στραβό ξέρεις πως πονάνε και πως ξενερώνουν κάποιες μάλιστα μου έχει πει κοπέλα πολύ γνωστή και πολύ τοπ ………καλύτερα να το είχες 25 πόντους γιατί αυτά είναι πολύ μαλακα και πολλές φορές τους τελειώνω με pipa γιατί καν δεν μπαίνει ειδικά στον κωλο ….( σε πολύ επίλεκτους ναι κάνει και πρωκτικό ..Την ειχα πάρει μολις ειχε γυρισει πριν μερικούς μηνες.
Και μενα τα ιδια μου ειπε, πως θα τα καταφέρει μαζί μου που την εχω μεγάλη.
Τωρα αν ηταν θεατρο όπως αναφέρει άλλο μελος παρακάτω, απιθανο δεν ειναι, είναι πονηρούλα. Μπήκες μαζί της τελικά να τη ρωτήσεις τι της εκανε ο προηγούμενος?.. Εγω μόνο και μόνο γι αυτό θα περναγα δωματιο.
Η κυρια Ευα δεν ηταν εκεί να τη γλιτωσει? Θα πάω πάλι για να δω την Ευα. Τη γουστάρω πολύ αν και μεγάλωσε πια.
Αλήθεια είναι πως σε καποιες στάσεις μπορει μια κοπελα να δυσκολευεται, δεν τους αρέσει να τους χτυπάς τη μητρα.
Κι αν εχουν κυστες στις ωοθήκες επίσης μπορει να πονανε στην επαφή.
Συχνα εχουν γυναικολογικα προβληματα με τη δουλεια που κάνουν και παίρνουν ορμόνες για να φυγουν οι κυστες. Γι'αυτο και βλέπουμε καποιες να παχαίνουν ξαφνικά.
Τωρα που είναι και λιγα σπιτια ανοιχτα κάποιες μερες που πέφτει δουλειά τις πάνε τρενο για ωρες. Και συνήθως πεφτουν ολοι μαζι. Εγω επιλεγω να πηγαινω τις νεκρές ωρες, δεν μπορω τον συνωστισμό στο σαλόνι.
Αγχωνεται και η κοπέλα και θελει να σε ξεπετάξει. Και την επόμενη μέρα το ιδιο ειναι, δεν τελειωνει το μουνι.
Οσοι ειναι προικισμένοι ας μεταχειρίζονται τις κοπέλες μαλακά.
Συχνά μου εχει συμβεί να πιάνω πάτο, που λένε.
Ε, δεν θα αισθανθώ πιο αντρας αν το κορίτσι βογγήξει από πόνο.
Αντιθετα, με φτιάχνει που σε μερικές που βρίσκω το κουμπί τους και πλημμυρίζει ο κόλπος τους υγρά γιατί πραγματικά φτιάχτηκαν.
Προχτές σε κορίτσι που είχα να επισκεφτώ καιρό παραπονέθηκε που της ζήτησα ν'αλλάξουμε στάση γιατί την είχε βρει.
Σεβασμός στα κορίτσια, ειδικά σ'αυτές που είναι τιμιες στη δουλειά τους και σεβονται τον πελάτη.
Εξ όψεως ωραίο βυζι αλλά σώμα μονοκόμματο και μολδαβικό βοϊδοκεφαλο. Δεν κάνει. Για μένα τουλάχιστον.
Μόνο ναρκωμανεις έχει όχι πρεζακια μη φοβάσαιΚαλησπέρα αδέρφια. Έχει ακόμα πρεζακια full στη φυλής;
Όχι,δεν ξέρω τι κάνει μέσα. Εκ οψεωςΈχεις εμπειρία με αυτήν από το δωμάτιο ;
Όχι,δεν ξέρω τι κάνει μέσα. Εκ οψεως
ΚαστανόΞάνθη.αλλά πολλές φορές εμφανίζονται και να ξαναεξαφανιζονται.Μύστη σίγουρα είδες την Αλίνα από διδύμου 16??.. Γιατί διάβασα τώρα σε μια ενημέρωση ότι χθες ήταν μεν μια Αλίνα εκεί αλλά τη περιέγραφε ξανθιά...... στο συγκεκριμένο μπουρδέλο είναι χρόνια μια Αλίνα τζιλφ εκεί ξανθιά...Η Αλίνα του Δ16 ήταν πάντα καστανή.