Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (32 μέλη και 279 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Είπα να γράψω λίγη ποίηση, δεν έχω αυταπάτες..Ωραίο σεξ παρ 'όλα αυτά, κάνει σωστά τη δουλειά της..
Ποτέ ποίηση και ρομάντζα με πουτάνες έχω δει πολλά και έχω ακούσει πολλά από πουτάνες για το τι σκέφτονται για όλους τους πελάτες....ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΚΆΘΕ ΓΙΑΣΜΙΝ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑ κλπ..για να σωθείς..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ποτέ ποίηση και ρομάντζα με πουτάνες έχω δει πολλά και έχω ακούσει πολλά από πουτάνες για το τι σκέφτονται για όλους τους πελάτες....ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΚΆΘΕ ΓΙΑΣΜΙΝ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑ κλπ..για να σωθείς..
Χαχαχαχαχα, για πες τι έχεις ακούσει..???

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
H Nαταλια είναι τόσο πονηρή και θεατρίνα που δεν μπορείς να το πάρεις χαμπάρι φιλαράκι ...το χρήμα για αυτή είναι 99% και 1% ο πελάτης , για ένα ευρώ πουλάει την μάνα της μην αυταπατάσαι..καλή χρονιά και υγεία ..
Πάντως την Γάμησα καλά δε λέω μαλακίες, ήμουνα τρελό beast

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Χαχαχαχαχα, για πες τι έχεις ακούσει..??
Αστο γιατί θα πάρουν και σένα και μένα τα σκάγια..χαχα ..δεν γράφω συχνά και θα αραιώσω τελείως ..
Βγείτε να γνωρίσετε φυσιολογικά κορίτσια κάποια δεν μπορεί θα σας αγαπήσει ,αρκεί να είστε αρσενικά σε ψυχή και πνεύμα και θα ξεχάσετε όλες τις πουτάνες ..εγώ κάνω διαλείμματα γιατί σαν μεγαλούτσικος που είμαι δύσκολο να βρώ κανά πιπινά΄κι στη πιάτσα ,τις μεγαλύτερες τις έχω χορτάσει..καλή χρονιά..

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Πάντως την Γάμησα καλά δε λέω μαλακίες, ήμουνα τρελό beast
Οσο και να την γαμήσεις δεν αισθάνεται τίποτα, μπορεί πόνο ...όταν την γαμάς δεν είναι εκεί , έχει δραπετεύσει..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οσο και να την γαμήσεις δεν αισθάνεται τίποτα, μπορεί πόνο ...όταν την γαμάς δεν είναι εκεί , έχει δραπετεύσει..
Πρέπει να χεις περάσει χάλια εσύ με τη Ναταλίτσα...χαχαχαχα...!!!

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Πρέπει να χεις περάσει χάλια εσύ με τη Ναταλίτσα...χαχαχαχα...!!!
Το αντί΄θετο ΄χω περάσει π΄άρα πολύ ωραία ..αλλά επειδή είσαι απίστευτα ερωτευμένος δεν με πιάνεις αν και είσαι έξυπνος , τέλος .καλή χρονιά και πάλι

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω..Ήταν ένας μέσα στο δωμάτιο και αργούσε λίγο και πάει τσα2 και λέει: "τι γίνεται εκεί μέσα; Παντρευτήκατε;"?‍❤️‍?‍?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Καλή χρονιά μύστες μου ο καθένας μας ότι επιθυμεί μα πάνω απ όλα υγεία

new year model GIF
sexy new year GIF by Rock The Paper

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εύχομαι σε όλους τους σκληρους μύστες του νήματος καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και πάρα πολλά παθιαρικα γαμησια, απο αυτα που τρέμουν τα πόδια σου μετά!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εύχομαι σε όλους τους σκληρους μύστες του νήματος καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και πάρα πολλά παθιαρικα γαμησια, απο αυτα που τρέμουν τα πόδια σου μετά!
Καλη χρονια τύπε, ό,τι επιθυμεις να το βρεις

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Καλή χρονιά και από εμένα.
Πήγα να δω αυτήν την Μπάρμπορα για την περιέργεια να δω πως είναι αφού εδώ πάνε κάποιοι να ανοίξουν θέμα "ημερήσια ενημέρωση για Μπάρμπορα" και πάνε να την ανακυρήξουν καλύτερη ιερόδουλη όλων των εποχών. Είναι μια milf με παραπάνω κιλά, κυταρρίτιδες ομορφιά τίποτα σπουδαίο. Έτσι που τα λέτε κάποιοι εδω μέσα και σας διαβάζει κόσμος ο άλλος καταλαβαίνει ότι στην χειρότερη θα δει την Σκλεναρίκοβα. Σε εμφάνιση υπάρχουν πολύ καλύτερες.

KORGAKIASS69

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους... Ξέρει κανείς που παίζει κάνας πρόθυμος κολαρακος?? Πρόθυμος όμως όχι σου ξου μου.. Μετάξι? Η αλλού??

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους, αν κάτι μας (ξανα)δίδαξε η χρονιά που πέρασε ήταν πως με τον φόβο, την χειραγώγηση, την μαζοποίηση υποχωρούν τα όνειρα, η αξιοπρέπεια και η περιφάνεια!
να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά αλλιώς κοιμάστε όρθιοι, και να σας θυμούνται για τα όχι σας, σπάστε αυγά και αρχίδια με ότι και όσους πρέπει

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το αντί΄θετο ΄χω περάσει π΄άρα πολύ ωραία ..αλλά επειδή είσαι απίστευτα ερωτευμένος δεν με πιάνεις αν και είσαι έξυπνος , τέλος .καλή χρονιά και πάλι
Καλή χρονιά, μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι κάποιοι όντως ξέρουμε να γαμάμε καλά

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Υ.Γ Τη Ναταλία δεν την έχω ερωτευτεί, τη Γιασμίν γούσταρα ένα διάστημα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom