Δοκιμαστηκαν δυο νεες κοπελες με αρνητικες εντυπωσεις χθες και σημερα.Πρωτη δοκιμη στην Αγαπη στο φ105,η οποια ηταν μαζι με την Σβετα,θεωρητικα ειναι καινουργια κοπελα,ομως καπου κατι μου θυμιζει,καστανοξανθη ειναι,σωμα αδυνατο νορμαλ θα ελεγα,μικρο στηθος,νοστιμη στο προσωπο,οχι ομως κατι το ιδιαιτερο,ο τσατσος εφτιαξε το ενισχυτη και η μουσικη επαιζε κανονικα,η κοπελα μιλαει τουλαχιστον αγγλικα,το μονο καλο,δεν φιλαει,no kiss μου λεει,πιπα με προφυλακτικο,μηδενικα σχεδον προκαταρκτικα,δεν αφηνει δακτυλο μεσα,μονο λιγο απο πανω,βαζει πολυ τζελ στο μουνι,δεν μπορουσα να τελειωσω ετσι,την εστειλα για βρουβες και ρεφαρα με Ραμονα Δ22 ισογειο.Δευτερη δοκιμη στην Ναταλι στο Φ66,τσατσος ο Βιολαρης,σημερα το πρωι,μαζι ηταν και η Αναστασια,ολοι δοκιμαζαν την Ναταλι,Ρωσιδα,στο προσωπο μετρια προς καλη,αδυνατη,ξανθομαυρο μαλλι,μετριο βυζι προς μικρο,ξινη στο σαλοναρισμα,λεω δεν γαμιεται μου μυριζε φολα,αλλα λεω θα δοκιμασω,ειχα ακουσει οτι κανει ελευθερο στοματικο,αλλα ο βιολαρης ανακοινωσε πιπα με προφυλακτικο,τεσπα,ερχεται μεσα η κοπελα,κρατωντας το προφυλακτικο και παει να το ανοιξει,στασου της λεω περιμενε,μιλαει λιγα αγγλικα,no kiss και αυτη λιγα φιλακια στα ορθια στα βυζακια τιποτα αλλο,περναει προφυλακτικο,τσιμπουκι για κλαματα,αστο της λεω ξαπλωσε,κρεμα αρκετη κι αυτη,βγαζω προφυλακτικο γιατι ετσι δεν θα τελειωναμε και μου κανει handjob και τελειωνω.Εν κατακλειδι για μενα προσωπικα και οι δυο ειναι στα οχι.