Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Μια ξανθιά?H μονοδικη που εκανε πιπα με καποτα και ηταν στανταρακι μου και πολλων αλλων ηταν η Χριστινα απο το Καζακσταν..
Μια ξανθιά?H μονοδικη που εκανε πιπα με καποτα και ηταν στανταρακι μου και πολλων αλλων ηταν η Χριστινα απο το Καζακσταν..
ΟΧΙ!!! Μαυρομαλα με ασιατικα χαρακτηριστικα ...Μια ξανθιά?
τέσπα...δε τη θυμάμαιΟΧΙ!!! Μαυρομαλα με ασιατικα χαρακτηριστικα ...
Ηταν στο Φυλης 69 πριν 10 χρονια.τέσπα...δε τη θυμάμαι
σιγουρα θα την εχω δει αλλα αν δεν δω φάτσα απο ονόματα δε σκαμπάζω..χριστινες στη φυλής θα εχουν περάσει καμια 200ραΗταν στο Φυλης 69 πριν 10 χρονια.
Εχει γραψει ιστορια και εχει πανω απο120 κριτικες στο site..
στο Φυλής 67 εχω δει να υπαρχει ρολο, αλλα δε νομιζω να το χρησιμοποιει κανεις.για Ιασ44β έγραψες πως παρέχουν νάυλον μίας χρήσης για το στρώμα του κρεβατιού.
Υπάρχει άλλος οίκος που να το κάνει αυτό;
φιλε αν ειναι να γαμας καλα μονο οταν εχει κεφια η αλλη βρες γκομενα στα μπουρδελα πληρωνει καποιος για να αποφυγει τις ακεφιες μιας γυναικαςΝΟΜΟΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απλα επειδή βλέπω σε αλλους ηταν εντάξει λεω μηπως την πέτυχα στις ακεφιες της
Λιοσίων 73 πάνω είχε βάλει ρολό μια τσατσά.@n.smirni76 Στην κριτική σου για Ιασ44β έγραψες πως παρέχουν νάυλον μίας χρήσης για το στρώμα του κρεβατιού.
ισχιει αλλα ποτέ δε ξέρεις μπορει πριν απο μένα να μπήκε κανας περιεργος ξερω γω..μια δευτερη ευκαιρία πάντα δινωφιλε αν ειναι να γαμας καλα μονο οταν εχει κεφια η αλλη βρες γκομενα στα μπουρδελα πληρωνει καποιος για να αποφυγει τις ακεφιες μιας γυναικας
Η Σβέτα ωραίο μουνί; Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Υπόψι ότι στο μαγαζί δέχονται και πακιστανούς. Σε αυτούς θα κάνει υπεραπλό πρόγραμμα, όπως την κόβω, αλλά και πάλι.ειναι ωραίο μουνι θα δώσω αλλη μια ευκαιρία..τριτη δεν εχει
Ναι έχει ρόλο όπως αυτό που χρησιμοποιούν σε μερικά μασατζιδικαστο Φυλής 67 εχω δει να υπαρχει ρολο, αλλα δε νομιζω να το χρησιμοποιει κανεις.
για μια αδύνατη ρωσίδα μικρούλα δε λεμε? με μικρο σχετικα βυζι και πολυ απαλη επιδερμίδα. μελαχροινο μαυρο μαλλιΗ Σβέτα ωραίο μουνί; Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Υπόψι ότι στο μαγαζί δέχονται και πακιστανούς. Σε αυτούς θα κάνει υπεραπλό πρόγραμμα, όπως την κόβω, αλλά και πάλι.
σαν αυτό όχι δεν έχει τύχει να συναντήσω κάπου@n.smirni76 Στην κριτική σου για Ιασ44β έγραψες πως παρέχουν νάυλον μίας χρήσης για το στρώμα του κρεβατιού.
Ναι έχει ρόλο όπως αυτό που χρησιμοποιούν σε μερικά μασατζιδικα
Ναι και τη βρίσκω μέτρια, ειδικά το βυζί της με χαλάει. Αλλά όπως είπα, γούστα είναι αυτά.για μια αδύνατη ρωσίδα μικρούλα δε λεμε? με μικρο σχετικα βυζι και πολυ απαλη επιδερμίδα. μελαχροινο μαυρο μαλλι