Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Τι ώρες εργάζεται η 18χρονη απο μεγαλου αλεξάνδρου 28...........????????
Στην Αθήνα υπάρχουν άλλα 10 μαγαζιά σαν κι αυτό. Ψάξε κι εκεί!Είναι η δικιά μας Αρίνα ? Γιατί φωτό στο μαγαζί δεν βρήκα
Μύστη ΔημήτρηΧΧΧ, έριξε την τιμή από 15 σε 10 ευραίους?Kαταθεση προ ολιγου στην 18 χρονη Ελενη στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο στα 10ε.
Λεπτομερειες στην κριτικη, ωστοσο οσοι θελετε να την γαμησετε να πατε, δε θα σας φολιασει.
Εντυπωση μου εκανε οταν εβγαινα απο το δωματιο οτι στο σαλονι ηντουσαν πολλα παππουδια τα οποια πληρωναν
να περασουν δωματιο, μιλαμε για γεροντια .... 70-80 χρονων.
Μαλιστα ενας με ρωτησε αμα το κοριτσι μεσα κανει 69
Σιγουρα θα ειναι ελιξηριο ζωης για αυτους να γλειψουν ενα 18χρονο τρυφερο ζουμερο μουνι.
Εργαλείο μέχρι τι ώρα είναιKαταθεση προ ολιγου στην 18 χρονη Ελενη στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο στα 10ε.
Λεπτομερειες στην κριτικη, ωστοσο οσοι θελετε να την γαμησετε να πατε, δε θα σας φολιασει.
Εντυπωση μου εκανε οταν εβγαινα απο το δωματιο οτι στο σαλονι ηντουσαν πολλα παππουδια τα οποια πληρωναν
να περασουν δωματιο, μιλαμε για γεροντια .... 70-80 χρονων.
Μαλιστα ενας με ρωτησε αμα το κοριτσι μεσα κανει 69
Σιγουρα θα ειναι ελιξηριο ζωης για αυτους να γλειψουν ενα 18χρονο τρυφερο ζουμερο μουνι.
Έχεις δίκιο φίλε μου. Πολύ κρίμα. Τί επιλογές ζωής να έχει κάνει σε αυτή την ηλικία...Ρε το φουκαριαρικο το κοριτσάκι.... το λυπάμαι ειλικρινά. Εγώ παντως δεν θα πηγαινα ποτε να κατακρεούργησω σε ένα τόσο αθώο κορμάκι αν και είμαι 42. Αυτοί οι νταβαδες ρε φίλε πως το έσπρωξαν εκεί; Δεν μπορουσαν να την κάνουν σερβιτόρα ή τίποτε άλλο; Τι να πει κανείς, μόνο οίκτο σε αυτές τις περιπτώσεις και συγνώμη αν πολλοι από εδώ μέσα με χλευάσουν για την άποψη μου. Μιλάει το πανω κεφάλι μου παντα και πρωτα!
Ρε το φουκαριαρικο το κοριτσάκι.... το λυπάμαι ειλικρινά. Εγώ παντως δεν θα πηγαινα ποτε να κατακρεούργησω σε ένα τόσο αθώο κορμάκι αν και είμαι 42. Αυτοί οι νταβαδες ρε φίλε πως το έσπρωξαν εκεί; Δεν μπορουσαν να την κάνουν σερβιτόρα ή τίποτε άλλο; Τι να πει κανείς, μόνο οίκτο σε αυτές τις περιπτώσεις και συγνώμη αν πολλοι από εδώ μέσα με χλευάσουν για την άποψη μου. Μιλάει το πανω κεφάλι μου παντα και πρωτα!
Ναι ρε μαγκες κριμα... Θα παω να τη γαμησω αυριο να ενισ-χυσω το ταμειο τηςΈχεις δίκιο φίλε μου. Πολύ κρίμα. Τί επιλογές ζωής να έχει κάνει σε αυτή την ηλικία...
Ναι στα 10 ειναι το εισιτηριο !Μύστη ΔημήτρηΧΧΧ, έριξε την τιμή από 15 σε 10 ευραίους?
Και, μάλιστα, με 69!
Να ξέρεις ότι ο γέρος θα πάει είτε από χέσιμο , είτε από πέσιμο (σε 18χρονη)...
Οντως τυπε πολυ κριμα ...Ναι ρε μαγκες κριμα... Θα παω να τη γαμησω αυριο να ενισ-χυσω το ταμειο της
Μέχρι προχθές στα 15 ήταν, επίσης εμένα μου είπε ότι είναι 21...ελπίζω τουλάχιστον να μην την βγάλουν και αυτή ανήλικη ???Ναι στα 10 ειναι το εισιτηριο !
6 απόγευμα παει μετά τη Χριστινα.
Η τσατσά 18 μου είπε που τη ρώτησα.Μέχρι προχθές στα 15 ήταν, επίσης εμένα μου είπε ότι είναι 21...ελπίζω τουλάχιστον να μην την βγάλουν και αυτή ανήλικη ??
?
Αθεόφοβε!!!Ναι ρε μαγκες κριμα... Θα παω να τη γαμησω αυριο να ενισ-χυσω το ταμειο της
Μπορείς να μου δώσεις σε πμ το τηλέφωνο της;Δεν κρεμασε φιλαρακο ουτε τακουνια ουτε κυλωτεσ,δουλευει κανονικα με ραντεβου και απο τι μου λεει εχει δουλιτσα.
Ρε Σμύρνη θα πας στην κόλαση ρεε!!!Μέχρι προχθές στα 15 ήταν, επίσης εμένα μου είπε ότι είναι 21...ελπίζω τουλάχιστον να μην την βγάλουν και αυτή ανήλικη ???
Συμφωνώ ? τα ? Δίπλα διαφημίζουν και από γραφεία κοπέλες και αυτοί που γράφουν δε ξέρουν ούτε κριτική να βάλουν δείτε παράδειγμα στο dreams το γραφείο τα σχόλια????Μπήκα λίγο δίπλα να δω τί γίνεται που αναφέρατε. Βλέπω πως έχουν πάθει παράκρουση.
Έγινε αναφορά τους εδώ και έχουν βαρέσει κόφτη.
5-6 σελίδες γράφουν για τον "σηπτικό βόθρο" και κάνουν ανάλυση προσωπικοτήτων...
Ένας άλλος λέει πως δεν είναι τα ναυάγια το χειρότερο αλλά "οι φασίστες που γράφουν και πρέπει να βλαστημήσουν το γάλα της βρωμίαρας μάνας τους".
Φαντάζομαι αυτό το λέει με το δημοκρατικό και φιλελεύθερο πνέυμα που τον διακατέχει
Τελειωμένοι, γράφουν για κάποιους που εξαφανίστηκαν από το site όταν έγινε η ιστορία με τον φωτογράφο, προμότορες, ενώ εδώ δεν έμπαιναν φωτό ποτέ.
Δίπλα ήταν, εκεί σταμάτησαν να ανεβαίνουν εβδομαδιαίως νέες και σβήστηκαν και πάρα πολλές *γκουχ γκουχ*..
Εμείς τρώμε χρόνο για να γράψουμε εδώ, οι δίπλα όχι μόνο διαβάζετε τα ΠΑΝΤΑ εδώ αλλά και τα δίπλα και γράφετε κ από πάνω.
Θα έλεγα να φτιαχτεί νήμα να γελάμε με τα χάλια τους αλλά τζάμπα διαφήμιση σε ένα ψόφιο site στο οποίο τα μόνα που ανεβαίνουν είναι copy paste ενημερώσεις, φωτό από 3 μπουρδέλα και link για τσόντες.
Για το επίπεδο των γραφόντων δε, είναι self explanatory.
Όπως θα έλεγε και ο μέγας διδάσκαλος Christos Savvidis: "καψουλάκια"
Να σε ρωτήσω η Έλενα η 18 που λες είναι η μικρή που δούλευε πρωινή βάρδια ατην Ιάσωνος στα μεγάλα νούμερα που είναι τρία σην σειρά δεν θυμάμαι νούμερο στο κάτω δρόμο εννοώ εκεί κοντά στην μ.Αλεξάνδρου η καμοα σχέσηΗ τσατσά 18 μου είπε που τη ρώτησα.
Το κατάλαβα και απο τα μουνοζουμα ηταν πολυ άγουρα.
Η τιμη έπεσε , αγνωστο γιατί.
Oχι καμμια σχεση.
Λες την Ελενη φινις φινις απο Ιασ 19 οροφος.
Ωραια και εκ