Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Τώρα ...νοικοκυρεύτηκε!Η αλήθεια είναι πως κάποιες εποχές ήταν λίγο άστατη.
Τώρα ...νοικοκυρεύτηκε!Η αλήθεια είναι πως κάποιες εποχές ήταν λίγο άστατη.
Ειναι κατηγορια "Στουντελο"Ωω δεν εχω μπει ποτε επειδη νομιζα 50ρι. Οκ
αλκαμενους 117 πρωι Αννα ξανθια και απογιωμα Νανσυ με κοντα μαλλια κοκκινα οπως ειδα στο σκοταδι του μαγζζιουΡε παιδιά συτη η Νάνσυ με το κοντό κόκκινο μαλλί απο Περγάμου 27 ξέρετε αν δουλεύει κάπου?
Το πολύ 12Ρε παιδιά Φυλής μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα σπίτια ;;
ρε συ κι γω καθομαι ωρα στο δωματιο και καποια στιγμη χτυπαει η τσατσα αλλα καθεται το εβελινακι μεχρι να τελειωσω ..... ποτε δεν εχει γινει ομως τετοιο θεμα ..... ασε κι γω παλια ειχα θεμα με μια τσατσα ετσι της γυρισε το μυαλο και με εδιωχνε και δεν μπορουσα να φαω ενα λουκουμιΌποιος ανέβηκε Αχαρνών 85 θυμάται αν η εβελινα έχει ακόμη αυτή τη χοντρή τσατσά με το κοντό μαλλί και τα γυαλάκια;; προ καραντίνας μου είχε ζητήσει έξτρα λεφτά γιατί λέει κάθομαι πολύ στο δωμάτιο κ την εχεσα. Από τότε πήγα να περάσω άλλη μια φορά αλλά με θυμόταν η κάμπια κ ξανατσακωθηκαμε κ εβελινακι δεν ξαναφαγαμε
Εγώ το φαγα το χουνέρι πριν κάνα χρόνο μπορεί κ παραπάνω. Ήταν μια εποχή που σκαγανε πολλοί γέροι στο Αχαρνών 85 κ αφού το εβελινακι ανασταίνει κ νεκρούς της σκαγαν κάτι 100ε μπουρμπουαρ λουλουδικα χρυσαφικά κ τέτοια. Εκείνη την περίοδο άρχισε η γίδα η τσατσά να χτυπάει πόρτες κ μετά να ζητάει κ παραπάνω λεφτά από μερικούς από μας που παίρνουμε το χρόνο μας. Εγώ της τα πα σαν καλός πελάτης της εβελινας μιας και την τιμούσα συχνά ότι δεν έχει τέτοια κ όταν μου πε τα δικά της άρχισα να κράζω. Έσκασα μετά από κανα μήνα που πεθυμησα το στανταρακι μου κ έφαγα Χ όχι από την εβελινα αλλά από αυτή τη βρομιαρα. Γενικά ξενέρωσα με αυτό οπότε δεν ξανασκαω γτ αν με θυμάται θα με πιάσουν τα διαολια μου κ θα γίνουμε εκεί μέσα. Κρίμα πάντως ακόμη θυμάμαι αυτά τα cim της ζουζουνας καλό τυπακιρε συ κι γω καθομαι ωρα στο δωματιο και καποια στιγμη χτυπαει η τσατσα αλλα καθεται το εβελινακι μεχρι να τελειωσω ..... ποτε δεν εχει γινει ομως τετοιο θεμα ..... ασε κι γω παλια ειχα θεμα με μια τσατσα ετσι της γυρισε το μυαλο και με εδιωχνε και δεν μπορουσα να φαω ενα λουκουμι
Αδερφε συναγωνιστή η Τζώρτζια ΤΕΛΟΣ, έτσι απλά. Το έχω αναφέρει και το ξανά αναφέρω. Τώρα αν ξαναγυρίσει επειδη η ζωή φέρνει αναποδιες είναι άλλο θέμα. Εκεί που είναι παντως είναι καλά και μακριά απο τον αγοραιο έρωτα. Μην το πολυ ψάχνουμε και ας συνεχίσουμε με άλλες κοπέλες. Κι εμένα ήταν το στανταρακι μου χρόνια τώρα αλλά τέλος, παμε για αλλά!Η αλήθεια είναι πως κάποιες εποχές ήταν λίγο άστατη.
Παρόλα αυτά είναι η αγαπημένη μου, την ακολουθώ τώρα πάνω από 3-4 χρόνια και περνάω παρά πολύ Καλά μαζί της, ως σχεδόν μόνιμος πελάτης, οπότε δεν με ενοχλούν οι ατασθαλίες της .
Θα με ενδιάφερε να μάθω το όνομα στο Κ23Β αν το θυμηθείς.στη μεταξουπολη ο κοσμος ηταν ελαχιστος σημερα το μεσημεροαπογευμα, ειδα ολες τις εργαζομενες (εκτος απο ενα που ηταν κλειστο) στο Ι39 με τους πολλους οικους εντος και καμια μα καμια δεν ηταν γαμευσιμη. Οι τσατσαδες μολις τους ελεγα "ευχαριστω" και εφευγα μου ριχνανε μπινελικια και εγω γελαγα στα μουτρα τους. Το μαρκετινγκ πανω απολα . Στο Κ23Β ηταν μια γνωστη τσιμπουκλου γκιλφοκατασταση, δεν θυμαμαι ονομα αλλα παντα εχει δωματιο και ολοι εκτιμανε την γλωσσα της, τελος στο Ι44 οροφος που κατεθεσα σε μια ψιλοπατσαβουριτσα πολυ λεπτη Αννα που ειχα ξαναδει, δουλευε με αλλες 2, η μια πρεπει να ηταν μια χοντρη βυζαρου που στο σαλονι συνηθως χουφτωνει και ζαχαρωνει ανυποψιαστους πελατες (αλλα δεν βγηκε ποτε απο το κουζινακι γιατι φωναζε στο τηλεφωνο), η αλλη μια καστανη μιλφ με πιασιματα επισης αδιαφορη.
Βαρεθηκα να γαμαω νον-στοπ πατσαβουρες αυτες τις μερες, θα παρω ρεπο για κανα τριημερο. Αν εμενα στο Μεταξουργειο θα κατεβαινα με το σωβρακο και τις παντοφλες καθε 3-4 ωρες για να πηδηξω
Την Καλημερα μου katagavl.....με εφτιαξες με τα Granny.....λατρης των σκληρων καταστασεων.....θα περασω μια βολτα οταν κατεβω και αν ειναι του γουστου μου θα περασω και θα δωσω raporto...ακουσες την τσατσα να μιλαει για παρτουζα?????αλκαμενους 117 πρωι Αννα ξανθια και απογιωμα Νανσυ με κοντα μαλλια κοκκινα οπως ειδα στο σκοταδι του μαγζζιου
, ειδικα η δευτερη για πολυ μερακληδες
πηγα και απο περδικα 3 το δεξι το ρωσιδαδικο να ψαξω για καβλουσκα και ηταν μια Αννα και μια Λινα με κουρεμα κατσαρολα πανω απο 60 και οι δυο .... οι πακιδες μπαιναν και βγαιναν κανοντας εμετο .... παντως η Λινα καθησε αρκετη ωρα στο δωματιο και φωναζε με καβλα ολη την διαρκεια ..... αναζητουνται κασκαντερ για δοκιμη
Ψαχνωντας να βρω που θα αδειασω απο τους ορχεις μου απο το σπερματικο υγρο, κατεληξα στην Σονια, Φιλιππιδου 11Α.Την ειχα παρει καπου στην διδύμου, προ covid εποχη. Νταξει το τσιμπουκι τις απλα δεν υπαρχει, αρκετη ωρα γλυψιμο αρχιδιων, και καταθεση στο στομα τις. Ο χωρος αψογος,
Προχθες την ειδα πρωι φιλε που βολταρα.Αδελφέ σε ποια βάρδια είναι η Σόνια?
φιλε την νικολ στο μεταξουργειο την ειδα προχθες το απογευμα στο Ιασωνος 20 να δουλευει μαζι με αλλες 2 αδιαφορες εμφανισιακα κοπελες.Την ειδα στο μπουρδελο που ανεβαινεις σκαλες.Εγω πηγα εκει κατα τις 19:00.Παιδιά η νικολ που λέτε στο Μεταξουργείο σε ποιο είναι και τι ώρες ευχαριστώ;σήμερα στο κ27 ήταν μόνο η Καρολίνα η Πάμελα λείπει τώρα πήγα
(Sonya μιλφ Φιλιππιδου)Την ειχα δει και γω..Πηγα σημερα πρωι για να την επισκεφτω και δεν ηταν εκει...Αν καποιος ξερει αν εχει παει αλλουΠροχθες την ειδα πρωι φιλε που βολταρα.
Αδερφέ εχαριατω για την πληροφορία.εμφανισιακά πως είναιφιλε την νικολ στο μεταξουργειο την ειδα προχθες το απογευμα στο Ιασωνος 20 να δουλευει μαζι με αλλες 2 αδιαφορες εμφανισιακα κοπελες.Την ειδα στο μπουρδελο που ανεβαινεις σκαλες.Εγω πηγα εκει κατα τις 19:00.