Βικτωρία Τζούλια ειναιβικτωρια και αλιονα, κατεθεσα πριν καμια ωρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
και λογω βροχης φανταζομαι. βασικα ειναι καλη μερα για τσαρκαεχει δραματικα λιγοτερο κοσμο σημερα λογω απεργιων η μπα?
Pussybuster98
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 449
- Πόντοι
- 21
απο τη μια ναι γι αυτο ρωτησα,απο την αλλη αμα δεν οδηγας θα θελει φυτιλιασμα κανα 20 σε ταριφες που θα ηταν ενα μανικι παραπανωκαι λογω βροχης φανταζομαι. βασικα ειναι καλη μερα για τσαρκα
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
καλα ναι αν δεν εχεις μεταφορικο ή αν δεν μενεις κοντα, δεν αξιζει να γινεις μουνι.απο τη μια ναι γι αυτο ρωτησα,απο την αλλη αμα δεν οδηγας θα θελει φυτιλιασμα κανα 20 σε ταριφες που θα ηταν ενα μανικι παραπανω
βρεχει σαν πουστης οχι τιποτα αλλο
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 201
Ψαχνωντας να βρω που θα αδειασω απο τους ορχεις μου απο το σπερματικο υγρο, κατεληξα στην Σονια, Φιλιππιδου 11Α.Την ειχα παρει καπου στην διδύμου, προ covid εποχη. Νταξει το τσιμπουκι τις απλα δεν υπαρχει, αρκετη ωρα γλυψιμο αρχιδιων, και καταθεση στο στομα τις. Ο χωρος αψογος,
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Ποιες ετίμησες, φίλε Jon;Τυπαρες μου καλησπέρα.
Τρελή πορνοβδομαδα αυτή!
Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη....Γαμουσα σαν σκύλος!
Έχω κοπεί!
Πρήστηκε η ψωλαρα μου από τα πολλά γαμησια!
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Μίνι ενημέρωση.
Οι περιγραφές είναι ως επί το πλείστον του Σμύρνη, με ελάχιστες προσθήκες.
Σε λίγα Live στη 2η βάρδια:
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια. Με υφάκι χιλίων καρδιναλίων, θα προσέθετα. Ερωτηθείσα από συναγωνιστή αν κάνει ελεύθερο στοματικό απάντησε: «Κατ’επιλογή, ναι».
Φωκαίας 7 ισόγειο, η Στέλλα, από το Φυλής 71. Μιλφ, πολύ αδύνατη, με γυαλιά, φουλ πρόγραμμα.
Φωκαιας 9 Αλισια το γλυκό ξανθό κοντοπουτανο, με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2αρι συν στητο βυζι, απλό πρόγραμμα. Δούλευε ως Άννα στο Φυλής 109 όροφο.
Φυλής 54 όροφος, Αλεξάνδρα. Πολύ αδύνατη, ωραίο κορμί. Μελαχρινή, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ Ραμονα, ξανθιά με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Ιδιαίτερα επίμονη η ψηλή γκριζομάλα τσατσά, στο όριο των διαταγών ο τρόπος που μου έλεγε να περάσω.
Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή, με γυαλάκια, με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Καλό απόγευμα
Οι περιγραφές είναι ως επί το πλείστον του Σμύρνη, με ελάχιστες προσθήκες.
Σε λίγα Live στη 2η βάρδια:
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια. Με υφάκι χιλίων καρδιναλίων, θα προσέθετα. Ερωτηθείσα από συναγωνιστή αν κάνει ελεύθερο στοματικό απάντησε: «Κατ’επιλογή, ναι».
Φωκαίας 7 ισόγειο, η Στέλλα, από το Φυλής 71. Μιλφ, πολύ αδύνατη, με γυαλιά, φουλ πρόγραμμα.
Φωκαιας 9 Αλισια το γλυκό ξανθό κοντοπουτανο, με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2αρι συν στητο βυζι, απλό πρόγραμμα. Δούλευε ως Άννα στο Φυλής 109 όροφο.
Φυλής 54 όροφος, Αλεξάνδρα. Πολύ αδύνατη, ωραίο κορμί. Μελαχρινή, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ Ραμονα, ξανθιά με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Ιδιαίτερα επίμονη η ψηλή γκριζομάλα τσατσά, στο όριο των διαταγών ο τρόπος που μου έλεγε να περάσω.
Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή, με γυαλάκια, με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Καλό απόγευμα
κώλο έχει ακόμα στο πρόγραμμα της η τον έκοψε μετά κοβιντ?Ψαχνωντας να βρω που θα αδειασω απο τους ορχεις μου απο το σπερματικο υγρο, κατεληξα στην Σονια, Φιλιππιδου 11Α.Την ειχα παρει καπου στην διδύμου, προ covid εποχη. Νταξει το τσιμπουκι τις απλα δεν υπαρχει, αρκετη ωρα γλυψιμο αρχιδιων, και καταθεση στο στομα τις. Ο χωρος αψογος,
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 361
Επιστροφή Μικαέλας στη Φωκαίας! Λίγο κουρασμένη μου φάνηκε... Την πεθάνατε βρε όργια;;;
Kashindros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 412
- Πόντοι
- 290
Η αλήθεια είναι πως την Εύα δεν την έχω πάρει ποτέ άρα δε ξέρω.Επείδη την Ευα την εχω παρει αρκετες φορές και εν τελει την εχω ψυχολογησει σχεδον πληρως. Η τυπισα ειναι απο αυτες της χωριατοπουλες της Ρουμανιας που λεγανε οτι θα πανε σε μια αλλη χωρα για να πιασουν καριερα (χωρις να το ξερει η οικογενεια της, οτι εκδιδεται) και πηγαινοερχετε στις δυο χωρες για να πει ενα γεια. Εγω εκτιμω οτι και οι δυο ειτε θα αργησουν να ερθουν λογω COVID ή μαλλον δεν θα τις δουμε.
Υ.Γ. αυτες τις μερες δεν εχω παει Φυλης για να τσεκαρω τι γινετε στον οικο
Η Κατερίνα όμως, με βάση τα Ελληνικά της δείχνει ότι έχει περάσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα γιατί τα μιλάει άπταιστα άρα δε φαντάζομαι απλά να εξαφανίστηκε.
Η λογική είναι ότι συνήθως έρχεσαι λίγο και αφού δε σε κρατάει κάτι, φεύγεις.
Αν εχείς χρόνια όμως φαντάζομαι θα είναι αλλιώς.
Και εγώ με τη πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω στο φ74 δεξιά αν γνωρίζουν τίποτα.
Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Αν πάει κάποιος Κολωνου 47, Κολωνού 48 και μ Αλεξάνδρου 15 ας πει τι έχει αν είναι εύκολο
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 201
Δεν ζητησα φιλε μου, οποτε δεν ξερω.κώλο έχει ακόμα στο πρόγραμμα της η τον έκοψε μετά κοβιντ?
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Αδελφέ σε ποια βάρδια είναι η Σόνια?Ψαχνωντας να βρω που θα αδειασω απο τους ορχεις μου απο το σπερματικο υγρο, κατεληξα στην Σονια, Φιλιππιδου 11Α.Την ειχα παρει καπου στην διδύμου, προ covid εποχη. Νταξει το τσιμπουκι τις απλα δεν υπαρχει, αρκετη ωρα γλυψιμο αρχιδιων, και καταθεση στο στομα τις. Ο χωρος αψογος,
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Κάνε την καρδούλα σου πέτρα κι εσύ...εχει δραματικα λιγοτερο κοσμο σημερα λογω απεργιων η μπα?
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 201
Πρωινη..... μεχρι τις 5 μου ειπε.Αδελφέ σε ποια βάρδια είναι η Σόνια?
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Ξέρεις κανείς αν θα εμφανιστεί η Τζωρτζια από Διδύμου 7Β ?
Δύο μέρες τώρα που πέρασα κλειστό το Τζωρτζιανοσπιτο.... :-(
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
ρε αδερφέ αυτή δούλευε όποτε της καύλωνε τις καλές μέρες, τώρα χέσε μέσα!Ξέρεις κανείς αν θα εμφανιστεί η Τζωρτζια από Διδύμου 7Β ?
Ασε που για αυτήν η παραφιλολογία στο site έχει πιάσει κόκκινο! Τη μια πως σταματάει, την άλλη πως έχει παντρευτεί γενικά αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως πάντα ήταν με το ένα πόδι εκτός δουλειάς!
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Η αλήθεια είναι πως κάποιες εποχές ήταν λίγο άστατη.ρε αδερφέ αυτή δούλευε όποτε της καύλωνε τις καλές μέρες, τώρα χέσε μέσα!
Ασε που για αυτήν η παραφιλολογία στο site έχει πιάσει κόκκινο! Τη μια πως σταματάει, την άλλη πως έχει παντρευτεί γενικά αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως πάντα ήταν με το ένα πόδι εκτός δουλειάς!
Παρόλα αυτά είναι η αγαπημένη μου, την ακολουθώ τώρα πάνω από 3-4 χρόνια και περνάω παρά πολύ Καλά μαζί της, ως σχεδόν μόνιμος πελάτης, οπότε δεν με ενοχλούν οι ατασθαλίες της .
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
πρωινη..την ειδα σημερα!Αδελφέ σε ποια βάρδια είναι η Σόνια?
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ!πρωινη..την ειδα σημερα!
Δυστυχώς μόνο η 2η βάρδια με βολεύει....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις