Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 418 άτομα (37 μέλη και 381 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Όποιος ανέβηκε Αχαρνών 85 θυμάται αν η εβελινα έχει ακόμη αυτή τη χοντρή τσατσά με το κοντό μαλλί και τα γυαλάκια;; προ καραντίνας μου είχε ζητήσει έξτρα λεφτά γιατί λέει κάθομαι πολύ στο δωμάτιο κ την εχεσα. Από τότε πήγα να περάσω άλλη μια φορά αλλά με θυμόταν η κάμπια κ ξανατσακωθηκαμε κ εβελινακι δεν ξαναφαγαμε

Υπηρεσία την Τρίτη που πήγα εγώ ήταν μια τύπισσα άσπρη σαν το χύσι ντυμένη στα μαύρα με κοντό μαύρο μαλλί & γυαλιά.. από αυτό το λίγο που συνομιλήσαμε ΔΕΝ μου έκανε για Ελληνίδα.
Ευγενέστατη πάντως.
*Φεύγοντας έκανε να μου δώσει χαρτάκι με τον αριθμό του οίκου... :jerking2:

• Like
Αντιδράσεις: mela33

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
διδυμου 7αρια κλειστα ολα.
διδυμου 8 οροφος κλειστο.
διδυμου 8 ισογειο λιλιαν.
διδυμου 16 αλινα.
διδυμου 18 υπογειο σοφι. μελαχρινη με ισιο μαλλι μεχρι λιγο πιο κατω απο ωμους, μετριου προς ψηλου αναστηματος, εκφυλο μιλφ με κωλομπαριστικη αγριουτσικη φατσα, αδυνατη με μπεκροκοιλια και στον αφαλο εχει ενα μεγαλο γρουμπαλακι που κανει μπαμ. φαινεται για πολυ μερακληδες αλλα για μενα οχι.
διδυμου 18 σκαλακια αλιονα δεινοσαυρος.
διδυμου 20 νικολ μπαζοφακλανα πιο πολυ απο πριν.
διδυμου 22αρια κλειστα.
Διδυμου 27 αλιονα με το καλο σερβις, αφρατομπαγιατεψε παρα πολυ δυστυχως και τανια.

και εδω οι ιδιες.

συνεχιζεται...
Καλησπέρα, πολύ καλή ενημέρωση να είσαι καλά, επέστρεψε και η Τάνια απόγευμα στο Διδυμου 27 γινόταν χαμός από κόσμο?

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071
Μάγκες καλησπέρα!!! Λεωφόρο Αθηνών 318 που πήγε η Ρόζα από Αλβανία?? Ένα κοντό μελαχρινό με ωραία πιασίματα ( στις φωτογραφίες είναι ξανθιά) δεν την βλέπω σε καμία σελίδα

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
εξηκιου 18 δεξια ελλη, ακυρη μπαζοθειτσα με ξανθα βαμμενα μαλλια μεχρι ωμους.
εξηκιου 18 μεσαιο μιλενα κοντοχοντρη ταπα, μπαζο ακυρο τεζα.
εξηκιου 18 αριστερα αναστασια, ευπαρουσιαστο μιλφ με ξανθια βαμμενα μαλλια, καλο σχετικα σωμα για την ηλικια της, κωλος και βυζια σε καλη αναλογια, μετριου αναστηματος και χαμογελαστη. γαμευσιμη θα ελεγα για αναλογους φανς.

λιοσιων 76 κατερινα μιλφοειδες με κοντο μελαχρινο μαλλι, ατσουμπαλο σωμα, μικρο βυζι και πιο μεγαλη περιφερεια λιγο, μετριου αναστηματος, τρολλοφατσα οσο δεν παει και γενικα χαμενη στο διαστημα.

τα 73αρια ανοιχτα αλλα δε μπηκα, υπαρχουν στο νετ. μπειτε και δειτε.

λιοσιων 79 δεξια αντζελα, μιλφ γαμευσιμο για αναλογους φανς. καστανα μαλλια μεχρι ωμους, σχετικα καλο σωμα για την ηλικια της με λιγο πιο μικρα βυζια σε σχεση με την περιφερεια, αλλα δε σε χαλαει η εικονα, μετριου αναστηματος και σχετικα αξιολογη φατσα.

αυτα καβλαντηδες.
δε νομιζω να σας χαλασε εεε?
καλα βολια, καλα μπαζωματα και καλες βορδελιακες ενημερωσεις :confused:
μπραβο συνονοματε αψογη ενημερωση αξιος να σαι καλα respect κ ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Η τσατσά στο Φωκαιας 27 μου είπε ότι η Στέλλα η Ρωσίδα που ήταν εκεί πέρυσι πρίν την πρώτη καραντίνα συνεχίζει την καριέρα της στην Τουρκία.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Όποιος ανέβηκε Αχαρνών 85 θυμάται αν η εβελινα έχει ακόμη αυτή τη χοντρή τσατσά με το κοντό μαλλί και τα γυαλάκια;; προ καραντίνας μου είχε ζητήσει έξτρα λεφτά γιατί λέει κάθομαι πολύ στο δωμάτιο κ την εχεσα. Από τότε πήγα να περάσω άλλη μια φορά αλλά με θυμόταν η κάμπια κ ξανατσακωθηκαμε κ εβελινακι δεν ξαναφαγαμε
αδερφε πανδημια εχουμε και ειναι καλοκαιρακι. Καπελακι, γυαλι ηλιου, κοτσαρε και μια μασκα, και δεν σε αναγνωριζει ουτε η γυναικα σου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η τσατσά στο Φωκαιας 27 μου είπε ότι η Στέλλα η Ρωσίδα που ήταν εκεί πέρυσι πρίν την πρώτη καραντίνα συνεχίζει την καριέρα της στην Τουρκία.
Οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια ,αλλα ηταν Ουκρανη. Απο τις κοπελες που μου εκανε ττομερη εντυπωση. Ηταν υπεροπλο στο γαμησι. Λες και γαμαγες την καβλιαρα γκομενα σου που ειχες να τη δεις καιρο. Κριμα που δεν συνεχιζει εδω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Oι βάρδιες από τι ώρα ξεκινάνε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Βρε μύστες πότε ξεκινάνε οι βάρδιες και πότε γίνονται οι αλλαγές;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
  • Like
Αντιδράσεις: fil69

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
phillips περασες Δι18 και ηταν Αλιονα λες δεινοσαυρος. Ειναι ακομα παχια?

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206

Αυτες οι δυο πανε πακετο παντου τυπε.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δε ξερω αν το έχει γράψει και κάνας άλλος.... αλλά στο Διδυμου 27 παίζει μπάλα η Φωτεινή και η διδύμου απέκτησε το Φως της ....

Είναι το μιλφ με το ομορφότερο μοντελέ σωμα και εννοείται την τίμησα.
Πάντως σήμερα δεν ήταν στο πόστο της, μη πάει κανείς που τη ψάχνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μάγκες, εκείνη η Βαλέρια που δούλευε στη Φώκαιας και Αχαρνών νομίζω το νούμερο ήταν 27β πάνω στα σκαλάκια ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί πουθενά ή την έκανε για τη μαμά πατρίδα. Τελευταία φορά την πήρα λίγο πριν κλείσουμε.
Εκεί είναι, δουλεύει κανονικά.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
παιδιά γαμησι κ γλυψιμο από άλλο πλανήτη... Ιωαννίνων 3 Σαμπίνα υπέρτατη καβλα ωτο μιλφονι!να πω ότι μπήκα Νανά από εξηκιου με κακή εμπειρία πάλι καλά ρεφαρα μετά...λέω να κατέβω πάλι για καμιά αλιονα Διδυμου 27 για λίγο μπουκι
Η καλή πουτανα βγάζει χρήμα με το στόμα όχι με του μουνι.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Ξέρεις κανείς ποιες κοπέλες είναι δίδυμου 27 αυτή τη στιγμή ;;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.061
Πόντοι
5.646
Οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια ,αλλα ηταν Ουκρανη. Απο τις κοπελες που μου εκανε ττομερη εντυπωση. Ηταν υπεροπλο στο γαμησι. Λες και γαμαγες την καβλιαρα γκομενα σου που ειχες να τη δεις καιρο. Κριμα που δεν συνεχιζει εδω.
Προσυπογράφω!

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
καλησπερα πορνοσυναγωνιστες, οπως εγραψα παραπανω ,επαιξα μπαλα Διδυμου 27 αφου εκανα μια δυνατη ερευνα αγορας στα περιξ. τα περισσοτερα μαγαζια εχουν ανοιξει. κοσμος βολταρει και τα δωματια σε πολλες των περιπτωσεων εχουν και αναμονη. ελπιζω να επελθει κανονικοτητα στον χωρο και να εχουμε κορασιδες αξιες να μας περιποιουντε τα υδραυλικα μας συστηματα.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
εχει δραματικα λιγοτερο κοσμο σημερα λογω απεργιων η μπα?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Βρε μύστες πότε ξεκινάνε οι βάρδιες και πότε γίνονται οι αλλαγές;
διαφερει αναλογα τον οικο, τις κοπελες, τις μερες κτλ.

το συνηθες ειναι η πρωινη να ξεκιναει απτις 8.00-10.00 μεχρι τις 16.00-17.00 μαξιμουμ,
η απογευματινη απο 16.00 εως 21.00-23.00 και
η βραδυνη/μεταμεσονυκτια (η οποια προς το παρον ειναι "κλειστη" στους περισσοτερους οικους) απο 21.00-22.00 εως το ξημερωμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom