Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (15 μέλη και 217 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Εγώ το έχω ξαναπεί,δεν μπορώ πλέον να πάω στο Μεταξουργείο.
Όσοι πάτε,πολύ καλά κάνετε,ο καθένας έχει δικαίωμα να πάει όπου γουστάρει και είναι δεκτό.
Ίσως επειδή μου έσπασαν το αμάξι σου φορές; Ίσως γιατί δεν μπορώ τους πάκι.Ξερω ότι πολλές απ' τις πουτανες πηγαινοέρχονται,φυλής, λιωσιων, Μεταξουργείο.
Για το θέμα πρεζακια,δυστηχως αυτή την στιγμή πρέπει να είναι χειρότερη η φυλής.Δεν ξέρω αν θα το μαζέψουν,γιατί με αυτούς εκεί θα δημιουργηθεί θέμα.
Ευτυχώς που υπάρχει η λιωσιων.
Αν και πολλές φορές σκέφτομαι να βρω την Ελένη που δούλευε παλιά διδύμου και να την ξαναγαμισω, θυμάμαι τρέλα γαμισα με την συγκεκριμένη.Μεχρι και το κράνος της μηχανής είχε βάλει μια φορά,ενώ την έπαιρνα πισωκολλητο?

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Το οτι η γκομενα σε εβαλε να κανεις εξετασεις πριν γαμηθειτε μου θυμιζει την υπευθυνη δηλωση για σεξ που εχουν (ή θα εχουν στο μελλον) καποιες χωρες, για να αποφευχθουν οι βιασμοι :2funny:
Τραγωδια
Untitled.png

Μην την συμπλήρωσε κιόλας και τον έβαλε να υπογράψει:2funny::2funny::2funny::2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Δηλαδή στη φόρμα συγκατάθεσης δηλώνεις και τις λεπτομέρειες της συνεύρεσης; Τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό. :2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θα μας πει κανένας για το Κροκεων ή τζάμπα θα πάω; Τα φουμαρα είναι φτώχια. Την πέφτω τώρα λίγο ,πάω μετά να γαμευσω στο Κροκεών . Αν είναι ανοιχτό.

Βέβαια θα περάσω πάλι δίπλα απ το άκρον άωτον αλλά σήμερα δεν παίζει . Ότι είχε λίγο πάνω απ' τη μέση σαβούρα το γάμησα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή στη φόρμα συγκατάθεσης δηλώνεις και τις λεπτομέρειες της συνεύρεσης; Τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό. :2funny:
Ο φεμινισμός στο άκρο.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Δηλαδή τι έπρεπε να την κολλήσω εν γνώση μου ή να εμπιστευτεί τα λόγια μου;
Το να παρακολουθείς την υγεία σου (γενικώς εννοείται), πόσο μάλλον όταν παίζεις και με εξωθεσμικές δεν υπάρχει στο ρεπερτόριο σου; δηλαδή όχι μόνον σε πήρε γραμμή ότι της λες παραμύθια, αλλά έπρεπε και να σε στείλει για πεοσέρβις. Έλεος δηλαδή...
Την ερώτηση αν θα έπρεπε να σε εμπιστευτεί κάνω πως δεν την είδα...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το να παρακολουθείς την υγεία σου (γενικώς εννοείται), πόσο μάλλον όταν παίζεις και με εξωθεσμικές δεν υπάρχει στο ρεπερτόριο σου; δηλαδή όχι μόνον σε πήρε γραμμή ότι της λες παραμύθια, αλλά έπρεπε και να σε στείλει για πεοσέρβις. Έλεος δηλαδή...
Την ερώτηση αν θα έπρεπε να σε εμπιστευτεί κάνω πως δεν την είδα...
Μα δεν είπα κανένα παραμύθι. Της το ξεφουρνισα μόνος μου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Θα μας πει κανένας για το Κροκεων ή τζάμπα θα πάω; Τα φουμαρα είναι φτώχια. Την πέφτω τώρα λίγο ,πάω μετά να γαμευσω στο Κροκεών . Αν είναι ανοιχτό.

Βέβαια θα περάσω πάλι δίπλα απ το άκρον άωτον αλλά σήμερα δεν παίζει . Ότι είχε λίγο πάνω απ' τη μέση σαβούρα το γάμησα.
Στο ***** γράφει τα ανοιχτά studio και τις βάρδιες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στο ***** γράφει τα ανοιχτά studio και τις βάρδιες.
Για αυτό λέω ότι πιθανώς είναι μουφα. Το τηλέφωνό τους δεν δουλεύει.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες μέρες βάζουν σε διάφορα στουδιο κάποιες ξεκαρφωτες ενώ δεν δουλεύουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Της είπες χύμμα ότι κόλλησες παράσημα από τα δέλα;
Της είπα ότι γάμησα μια Ρουμάνα στον κωλο

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Και μετά έφαγα μπαν στο γαμησι μέχρι να καθαρίσω. Και ακολούθως μόνιμο ακαποτο μπαν.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Για αυτό λέω ότι πιθανώς είναι μουφα. Το τηλέφωνό τους δεν δουλεύει.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες μέρες βάζουν σε διάφορα στουδιο κάποιες ξεκαρφωτες ενώ δεν δουλεύουν.
Αυτό με τις ξεκάρφωτες ισχύει. Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι δόλωμα για να έρχονται πελάτες, μπορεί να έχουν ακυρώσεις τελευταίες στιγμής.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι να πω ρε μλκ, θα φτιάξω ένα emoticon ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΜΑΤΟΣ και θα την δωρήσω στους admins του σαη για κάτι τέτοιες περιστάσεις...
Είναι η τακτική του σοκ και δέους.

Δεστο κι απ' την άλλη. Αν το κρυβα και μου ζητούσε ακαποτο και αρνουμουν θα την ψιλιαζοταν τη δουλειά με ότι επακόλουθο. Η αν την κολλαγα θα ταν τρις χειρότερα. Οπότε της το ξεφούρνησα.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι να πω ρε μλκ, θα φτιάξω ένα emoticon ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΜΑΤΟΣ και θα την δωρήσω στους admins του σαη για κάτι τέτοιες περιστάσεις...
Να σου κάνω και μια μικροαναλυση. Πολλές φορές είναι τόσο αληθινά αυτά που λέω στους ανθρώπους που δύσκολα γίνονται πιστευτά.

Μετά από κάμποσο άρχισε να υποπτεύεται ότι γάμησα κανένα φουστη στον κωλο.

Οπότε της ήρθε πιο ήπια.Στο μυαλό της δεν πήγα με άλλη γυναίκα.
:tooth:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτό με τις ξεκάρφωτες ισχύει. Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι δόλωμα για να έρχονται πελάτες, μπορεί να έχουν ακυρώσεις τελευταίες στιγμής.
Μάλλον το πρώτο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μπορεί τώρα να έβαλαν δόλωμα όλο το Κροκεών,για να πηγαίνουμε εκει να το βρίσκουμε κλείστο και να καταλήγουμε στο εμετουργειο που ναι δίπλα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σας κάνει εντύπωση ενδεχόμενο νέο κλείσιμο (εδώ καλά καλά ΔΕΝ έχουν ανοίξει τόσους μήνες) των οίκων ανοχής Αύγουστο, Σεπτέμβρη κτλ. ρεεέεεεε μάγκες ειλικρινά τώρα;;;;;; ?
Προσωπικά οτιδήποτε κι αν δω πλέον από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ θα μου κάνει την παραμικρή εντύπωση....
Το κλεισιμο αν θα ερθει θα ερθει απο Νοέμβρη ισως τελη Οκτώβρη.
Μεχρι αυριο ειναι κρισιμο για τους οικους γτ η κουλοκυβερνηση δεν εχει μπεσα και η παρασκευη ειναι κρισιμη μερα μην τους καυλωσει και κανουν καμια παρατα στο ανοιγμα.
Αν περασει αυριο η 7η του απογευματος τοτε οι οικοι ανοιγουν στάνταρ τη δευτερα.
Τα μπουρδελονια ακουγονται.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom