Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (16 μέλη και 189 επισκέπτες)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Απέκτησα άποψη σήμερα, μιας και δε την είχα ξαναπάρει.

Πρόκειται για ιδιαίτερο άτομο, από πλευράς χαρακτήρα.
Εμφανισιακά, παρά τα 50τόσα χρόνια της (σίγουρο αυτό), υπήρξε στα νιάτα της πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, και εξακολουθεί να διατηρεί αυτή την αίγλη.  Βεβαίως και έχουν μαλακώσει τα κρέατα, αλλά όχι τόσο ώστε να είναι αντιαισθητικά. Ξέρει δε πως να καλύπτει τις ατέλειες (δουλειά της είναι να δείχνει όμορφη), και το πετυχαίνει κατά 90-95%.

Πρέπει κάποιος γιατρός να της έχει πει ότι το ψωλόχυμα έχει ευεργετικές ιδιότητες. Πίπα ακά, και κατάποση χωρίς πολλά-πολλά. Στο φυσιολογικό. Σα γιαουρτάκι.
Από τεχνική η πίπα της δε λέει πολλά (μου έχουν πάρει και καλύτερες), αλλά το συνολικό πακέτο ενεργειών έχει αποτέλεσμα να στον κάνει τούμπανο πριν βάλει μπρός τη μηχανή του τελειώματος. Στην οποία (υπ' όψιν) δεν παίζει καθόλου χέρι.

Η ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα της έγκειται στο ότι τον πελάτη τον θεωρεί πελάτη με όλη τη σημασία της λέξης, δηλαδή κάποιον που πληρώνει για να πάρει κάτι, και αυτή που πουλάει το κάτι πρέπει και θέλει να κάνει τον πελάτη να φύγει ευχαριστημένος, και όχι μετανοιωμένος που ξόδεψε τα λεφτά του.  Αυτό το πετυχαίνει 100%.  Σπάνιο πράμα την σήμερον ημέραν στα μπουρδέλα, όπου η ξεπέτα είναι η πρώτη αρχή λειτουργίας.

Γενικώς άξιζε η δοκιμή, ο μόνος λόγος που δε θα γίνω τακτικός θαμώνας είναι ότι μου αρέσει να πειραματίζομαι.  Έχω βρει και (σπάνιο, αλλά έχει τύχει) αστεράκια νεαρής και τρυφερής σάρκας που βέβαια δεν έχουν την πείρα της Αντριάνας, αλλά έχουν φιλότιμο.  Αυτή έχει και φιλότιμο, και πείρα, και συνέπεια.

Την επόμενη φορά μπορεί να τη γαμήσω κι όλας.

Ευγε μεγαλε χυστη!!!! Την σκιαγραφησες ακριβως οπως ειναι,υποδειγμα επαγγελματια!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Είσαι σίγουρος ότι άρχισε η Αντριάννα να κάνει κατάποση; :o :think: Πάντα τα έφτυνε στο τέλος και έπλενε και το σόμα της μάλιστα.

Κι εγω οποτε παω περιμενει να ρουφηξει και την τελευταια σταγονα λες και ειναι η σκουπα φιλιπς!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί το δικό σου προϊόν να μην είναι σα γιαουρτάκι, αλλά σα σκορδαλιά, και να μη της αρέσει η σκορδαλιά.

Δεν ξέρω, ρε τύπε. Να φωνάξουμε κάποιον που ξέρει από αυτά, να τα δοκιμάσει και τα δύο και άμα είναι να μας πει. Ξέρεις κανέναν; :think:

Κι εγω οποτε παω περιμενει να ρουφηξει και την τελευταια σταγονα λες και ειναι η σκουπα φιλιπς!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε, ότι τα ρουφάει μέχρι τέλους το ξέρω κι εγώ και όλοι, όπως και το ότι παρότι τα'χει τα χρονάκια της, για μένα, είναι στο Top 3 της περιοχής, αλλά το θέμα είναι εάν τα καταπίνει ή τα φτύνει, γιατί από εκεί και πέρα έγκειται και θέμα καθαριότητας της ίδιας. Εγώ όσες φορές κι αν πήγα, στο τέλος τα έφτυνε στο νιπτήρα και έπλενε και το στόμα της, τώρα, εάν τα καταπίνει, δεν ξέρω.

Επισκέπτης
Ακολουθει Αναλυτικη κριτικη για την Τζεσικα. Φυλης 134.

προσφατη επισκεψη απο ανδρα ψηλου αναστηματος.  μερα Τριτη. 1:30 το βραδυ.

ηρθε μια νυχτα περιεργη.

η ενταση και η λιμπιντο στα υψη. ειχε προηγηθει καυγας με γκομενα. ;)

επρεπε καπου να ξεσπασει.

διαβηκε την βρωμερη φυλης. πηγε σε διαφορα πρωτα στο φωκαιας 25 μια νεαρη ξανθη κοπελα εκανε εμφανιση της.

παιξε με την κοπελα ειπε η τσατσα. η κοπελα ηταν νεαρη.καταλληλη για ηρεμες μερες. ο ανδρας ηθελε κατι

πιο προστυχο.

μπηκε φυλης 134 λοιπον.

στην αρχη η τσατσα τον τοποθετησε σε ενα δωματιο με χαμηλο κοκκινο φωτισμο. ισα ισα εβλεπες την μυτη σου

και το καβλι σου. ο αερας ζεστος.καυτος. το δωματιο σαν κολαση. αφορητη ζεστη .χαλασμενο air condition. καποτα πεταμενη

διπλα στο μαξιλαρι :o >:(

ο ανδρας με το μποξερακι μισο ανοιγει την πορτα και λεει στην τσατσα.

"μπορουμε να μεταφερθουμε σε αλλο δωματιο? η ζεστη εδω ειναι αφορητη. ?

την ιδια στιγμη ενας νεαρος συναγωνιστης εξω κοιτουσε απορημενος  :huh:

ελα,ελα λεει η τσατσα. βγες. μην εισαι ντροπαλος . :huh: σου ετοιμασα αλλο δωματιο.

(στο σαλονακι συναγωνιστες, ο ηρωας με μποξερακι)

στο αλλο δωματιο τωρα.

πιο ανετη ατμοσφαιρα. το air condition λειτουργουσε αυτη τη φορα.(μαλλον η τσατσα κανει οικονομιες λογω κρισης)

ερχεται η τσεσικα.  :s&m_2:

μια μετριου αναστηματος κοπελα που στα ψηλα ροζ high heels της φανταζει η "¨ωραια της ημερας"..

ξανθια κοπελα. μικρο αλλο καλό στηθος.μη πολυ καβλωμενη ρωγα.

-"τι κανεις?"

-"θελω να περασουμε καλα" απο που εισαι?

-μπουλγαρια.

αρχιζει να παιζει με τα χερακια της το πεος. (κοινως πουτσο)

απορουσε ο ηρωας αν ετσι ειναι η νεου τυπου πιπα.. στο τελος λεει θα το γλυψεις?

αρχιζει και το βαζει στο στομα της. τα ξανθια μαλλια της κρυβουν το πεος. :pipa2: :pipa1:

μετρια πιπα. της ζηταει να γυρισει απο τον καθρεφτη για να βλεπει το κωλαρακι της.

το πιανει.το γευεται. ωραιο κωλαρακι. σφιχτο. ομορφο.

μετα η τζεσικα ανοιγει τα ποδια της και ο ηρωας μπαινει μεσα.

της κραταει απαλα το κεφαλι με τα δυο του χερια και αρχιζει να την γαμαει.. :fuck1: :knockinb: :fuck1: :fuck1:

υπεροχο αισθημα του ηρωα. νοιωθει τη θερμη της κοπελας.

το πεος γινεται χοντρο,τα high heels της αγκαλιαζουν τον ηρωα και τον σπρωχνουν μεσα της.

την γυριζει στα 4. τον βαζει μεσα. αρχιζει να την παιρνει αργα..και μετα πιο γρηγορα

της πιανει τα μαλλια.. αυτη γυριζει στον καθρεφτη και βλεπει τον ευατο της να γαμιεται.

νοιωθει πουτανα για αλλη μια φορα (τι πρωτοτυπο  :) )

το γαμησι γινεται πιο σκληρο. εντονο. πραγματικο σφυροκοπημα.

δεν βγαζει φωνη .ομως ποναει. για μια στιγμη σταματαει απο τον πονο.συνεχιζει.

το γαμησι γινεται πιο αγριο..ο ηρωας τελειωνει.. η κοπελα (πουτανα) τον κοιταζει.

"καλο βραδυ.."

ο ηρωας βγαινει απο το φυλης 134.

κοντοστεκεται στο κατωφλι..

συμπερασμα.  καλο γαμησι.(ομως βοηθησε και η οργη του ηρωα την συγκεκριμενη μερα)

η κοπελα την συγκεκριμενη βραδια το αξιζε το 20ρικο. (ειχε προστυχοφατσα ,βοηθησε αυτο)

τελικα σκεφτεται.. ειναι μαλακια να δινεις στο στουντιο οσα μπορεις να απολαυσεις

σε μια καλη περιπτωση στην φυλης. το γαμησι πολυ καλο. και δεν αισθανεσαι οτι σου χουν πιασει τον κωλο.

αντιθετα πιανεις και συ λιγο.   :coffee:

με αυτα τα συναισθηματα αποχωρησε. ;)

Καλῶς ἤλθατε καὶ πᾶλιν εἰς τὴν ὁμήγυριν... ὅμως ξεύρετε... δὲν εἶναι ἀπαραίτητον νὰ εἶσθε τόσον λυρικὸς... μία λιτὴ κριτικὴ εἰς τὸν προβλεπόμενον χῶρον τοῦ ἱστοτόπου θὰ ἤρκει.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλῶς ἤλθατε καὶ πᾶλιν εἰς τὴν ὁμήγυριν... ὅμως ξεύρετε... δὲν εἶναι ἀπαραίτητον νὰ εἶσθε τόσον λυρικὸς... μία λιτὴ κριτικὴ εἰς τὸν προβλεπόμενον χῶρον τοῦ ἱστοτόπου θὰ ἤρκει.
Φίλτατε αστε τον λιγο να χαρει τον ερωτα του  :smitten: :smitten: :2funny: :2funny: :2funny: .

Επισκέπτης
παιδες εχτες μου ετυχε κατι που ηθελα να μοιραστω μαζι σας..
λοιπον το απογευματακι περασα απο λιοσιων και μπηκα στο αδανων 2..
βρηκα λοιπον την τουμπανιαρα βραζιλιανα συλβανα στο σαλονι παω να φυγω και μου λεει μπες και θα σου κανω ακαποτο τσιμπουκακι στο 20αρικο...
οποτε και μπηκα γιατι γενικα με καβλωνει το σωμα της και σε συνδιασμο με το ακαποτο ηταν καλη προσφορα
λοιπον με το που μπηκε ορμηξε και τον πηρε στο στομα και τι ειχε κανει??? ειχε βαλει την καποτα στο στομα της και μου την φοραγε σιγα-σιγα εγω το καταλαβα και γελουσα γιατι ηταν πολυ χαζο αυτο που εκανε και μετα απο 1 λεπτο σηκωθηκα και εφυγα...

πραγματικα τι μπορει να σκαρφιστει μια πουτανα για να σε βαλει μεσα να παρει ενα 20αρικο ενω μετα θα χασει πολλα περισσοτερα?!?!?!?!?!?/!

Επισκέπτης
Λόγω της σοβαρότητας του φαινομένου "Βραζιλίζουσα Συλβάνα" επιβάλλεται η ενημέρωση των συναγωνιστών στο δημοφιλέστερο νήμα του ιστότοπου.
Αδάνων 2:
Βραζιλιάνα απρόθυμη, αλλά το εξτραδάκι έπιασε τόπο, Πέμπτη 10 Ιούν 2010, στις 20:46
Γράφτηκε από τον Womanaholic

Επιβράβευσες την απροθυμία της.Μην τις κακομαθαίνετε...
Βραζιλιάνα απρόθυμη, αλλά το εξτραδάκι έπιασε τόπο, Πέμπτη 10 Ιούν 2010, στις 20:46
Γράφτηκε από τον Womanaholic

Φίλε Womanaholic, άλλες κοπέλες στα 20 ευρώ κάνουν καλό σεξ και δέχονται και χύσιμο στα βυζιά.
Μην με ρωτήσεις ποιες...διαβάζεις...
Τουλάχιστον να καταλάβεις το λάθος σου.

Βρε μπας και ήταν η βραζιλίζουσα από Χωματιανού 11 κάτω, μετονομασθείσα σε Λάουρα;:
Γιατί και η "βραζιλίζουσα για βράσιμο" είναι ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
banoutsos, τι έχεις να πεις επ'αυτού;

παιδες εχτες μου ετυχε κατι που ηθελα να μοιραστω μαζι σας..
λοιπον το απογευματακι περασα απο λιοσιων και μπηκα στο αδανων 2..
βρηκα λοιπον την τουμπανιαρα βραζιλιανα συλβανα στο σαλονι παω να φυγω και μου λεει μπες και θα σου κανω ακαποτο τσιμπουκακι στο 20αρικο...
οποτε και μπηκα γιατι γενικα με καβλωνει το σωμα της και σε συνδιασμο με το ακαποτο ηταν καλη προσφορα
λοιπον με το που μπηκε ορμηξε και τον πηρε στο στομα και τι ειχε κανει??? ειχε βαλει την καποτα στο στομα της και μου την φοραγε σιγα-σιγα εγω το καταλαβα και γελουσα γιατι ηταν πολυ χαζο αυτο που εκανε και μετα απο 1 λεπτο σηκωθηκα και εφυγα...

πραγματικα τι μπορει να σκαρφιστει μια πουτανα για να σε βαλει μεσα να παρει ενα 20αρικο ενω μετα θα χασει πολλα περισσοτερα?!?!?!?!?!?/!
Banoutsos, πες αλεύρι...
η Συλβάνα σε γυρεύει!... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel::knuppel: :knuppel: :knuppel:

Δεν αλλάζει η πουτάνα φίλε μου...
Ήσουνα τυχερός που την πέτυχες σε ένα στάδιο που την έτσουζε πελατειακά η κριτική μου και ήθελε να αποδείξει οτι είναι καλή.
Σε τέτοιες πονηρές και υποχθόνιες κοπέλες, δεύτερη ευκαιρία δεν δίνω.

archwn1416, γράψε τα αυτά και στο ειδικό νήμα:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Να με συμπαθάς, αλλά λες μαλακίες.

Αυτό το κόλπο με την καπότα (καλά το περιγράφεις), εγώ θα το θεωρούσα attraction και μαγγιά της, και θα της έδινα και πουρμπουάρ.

Διότι αυτή είναι η μαγγιά τους, να σε κάνουν να ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ενώ αυτές κράτάνε τα μπόσικα σε θέματα υγείας, υγιεινής, χρόνου, απόδοσης.

Γιατί το κατακρίνεις?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Επειδη ειναι κουτοπονηρη και του ειπε ψεματα ισως? :think: :think: :think:

Να με συμπαθάς, αλλά λες μαλακίες.

Αυτό το κόλπο με την καπότα (καλά το περιγράφεις), εγώ θα το θεωρούσα attraction και μαγγιά της, και θα της έδινα και πουρμπουάρ.

Διότι αυτή είναι η μαγγιά τους, να σε κάνουν να ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ενώ αυτές κράτάνε τα μπόσικα σε θέματα υγείας, υγιεινής, χρόνου, απόδοσης.

Γιατί το κατακρίνεις?

Επισκέπτης
Σαββάτο μεσημέρι:
Διδύμου 8 άνω-Μαρία με τα κοτσιδάκια.Επιστροφή.
Φώκαιας 24-Μιχαέλα η παλαιά ¨Ρουμάνα".Τα κλιματιστικά κλειστά.Φούρνος.
Φώκαιας 17 άνω-Αντέλα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η γνωστή μελαγχροινή κοντή με τους κρεμαστούς βύζους και το ακάποτο.
Φώκαιας 17 κάτω-Πάολα  είπε η υπηρέτρια.Σταθερά τις τελευταίες ημέρες εκεί.Ακάποτο στα 20.
Φυλής 134 ισόγειο-Ίνκα σταθερά.Με κριτική.
Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φώκαιας 17 κάτω-Πάολα  είπε η υπηρέτρια.Σταθερά τις τελευταίες ημέρες εκεί.Ακάποτο στα 20.
Xoντρο-βυζαρου παρόμοια με τη χοντρο-Ντανιέλα που σήμερα ήταν στο Φωκαιας 25 άνω
-Φωκαιας 22 άνω, σήμερα το πρωί όμορφη νεαρά.Ανδριάννα μήπως?

Επισκέπτης
Φωκαιας 22 άνω, σήμερα το πρωί όμορφη νεαρά.Ανδριάννα μήπως?
Την είδα σήμερα το μεσημέρι.Μου την θύμισες.Μελαγχροινή λεπτή με πολύ λίγα παχάκια στην κοιλιά.
Πρέπει να είναι η Ρουμάνα Αντριάννα που τίμησε ο bakalhs.

Επισκέπτης
Φίλτατε αστε τον λιγο να χαρει τον ερωτα του  :smitten: :smitten: :2funny: :2funny: :2funny: .
Ἄαα, τὀτε ἔχομεν θέμα. Ἡμπορεῖ π.χ. νὰ ληφθῇ σοβαρῶς ὑπ'ὄψιν κριτικὴ ἑστιατορίου ὅταν ὁ δαιτυμὼν εἶναι ἐρωτευμένος μετὰ τῆς μαγειρίσσης ἤ τῆς τραπεζοκόμου;

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
πεμπτη βραδυ μεταμεσονυχτια,ξημερωματα παρασκευης δηλαδη :

φ71 κατω....η γνωστη ελενα-ιονελα

αχαρνων 106....η μελαχροινη εμμανουελα,αδιαφορη εμφανισιακα

φωκαιας25 πανω....η μελαχροινη ουκρανη αννουλα με ομορφο σετακι απο κατακοκκινα εσωρουχα,αξιολογη παρουσια,ομορφη,σχετικα γλυκουλα,καθαρη και μοσχομυριστη,μετριοκαλο σερβις μεσα(δε τα κλαις),γνωστη και απο φωκ25κατω,φωκ17 και φ84.

φωκαιας25κατω....λεπτη σκουροχρωμη μελαχροινη,μοντελακι απο ισπανια :grin:,πολυ ομορφη παρουσια,μαλλον μπιανκα πρεπει να τη λενε.

φωκαιας19.....καστανη με μετρια φατσα,καλο λεπτο κορμι,πολυ ωραιο πατουρι,με μεγαλο ταττου στην ουρα,προστυχο σαλοναρισμα ολο υποσχεσεις.ανακαινισμενος πολυ ομορφος χωρος,επιπεδου στουντιο!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Την είδα σήμερα το μεσημέρι.Μου την θύμισες.Μελαγχροινή λεπτή με πολύ λίγα παχάκια στην κοιλιά.
Πρέπει να είναι η Ρουμάνα Αντριάννα που τίμησε ο bakalhs.
Ειχα παρει και εγω μια 20χρονη μελαχροινη ρουμανα βυζαρου στο φωκαιας 22 ανω πριν 2 βδομαδες, αλλά δεν την ρωτησα ονομα...
Ειχε πολυ ωραια γεεεεματαααααα βυζια 3αρια. Παρειχε και πρωκτικο με πολυ στενη κωλοτρυπιδουλα, αν και τον πηρε απο τον κωλο μονο ιεραποστολικα, μου εδειξε οτι ποναει πισωκολλητα και δεν το κανει(δεν μιλαει Ελληνικα, Αγγλικα 2-3 λεξεις το πολυ, οπότε με νοηματα αυτα...).
Ηταν λιγακι παθητικη, αλλά οχι αρνητικη και να ξυνιζει.
Για οσους γουσταρουν τα νεανικα κορμια...

Ἄαα, τὀτε ἔχομεν θέμα. Ἡμπορεῖ π.χ. νὰ ληφθῇ σοβαρῶς ὑπ'ὄψιν κριτικὴ ἑστιατορίου ὅταν ὁ δαιτυμὼν εἶναι ἐρωτευμένος μετὰ τῆς μαγειρίσσης ἤ τῆς τραπεζοκόμου;
Μα κριτικη του αντονοτομαζι ειναι. Ετσι κι αλλιως μπορει να ληφθει σοβαρα υποψη, ειναι το κυριο ερωτημα? :grin:
Πλακα ειχε παντως

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ειχα παρει και εγω μια 20χρονη μελαχροινη ρουμανα βυζαρου στο φωκαιας 22 ανω πριν 2 βδομαδες, αλλά δεν την ρωτησα ονομα...
Ειχε πολυ ωραια γεεεεματαααααα βυζια 3αρια.
Αυτή που λες εσύ παίχτη είναι τσιγγανορουμανάκι.Δε θυμάμαι όνομα.Γνωστή στους περισσότερους.
Οντως μεγάλα βυζιά αν και δυσανάλογα με το μικρό κορμάκι της

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή που λες εσύ παίχτη είναι τσιγγανορουμανάκι.Δε θυμάμαι όνομα.Γνωστή στους περισσότερους.
Οντως μεγάλα βυζιά αν και δυσανάλογα με το μικρό κορμάκι της
Ξερετε ρε μαγκες αν δουλευει σημερα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom