alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Φοβάμαι μη με κλάσει η μαλακω!!!!Και κωλαρακι με + 50 νομίζω είχε μάθει από το γραφειο
Φοβάμαι μη με κλάσει η μαλακω!!!!Και κωλαρακι με + 50 νομίζω είχε μάθει από το γραφειο
Εμένα με έκλασε πάντωςΦοβάμαι μη με κλάσει η μαλακω!!!!
Την έχω πάρει και αντέχει το πολύ δυνατό γαμησι της αρέσει να την γαμας καλά όχι το συζυγικό σεξ . Αν είσαι καθαρός γουστάρει και θα περάσεις ωραία μαζί της αν δεν σε βγάλει νοκαουτ. Της αρέσουν οι μεγάλες πουτσες βέβαια βάζει και αυτή τζελ αρκετό βαράς με δύναμη και αντέχει το κοντοπουτανο.Ιασωνος 37α Μεταξουργείο η Βανέσσα, κοντοπουτανο ......παίρνει 15 ευρώ,πάνε και πες μας πως πέρασες. Παλαιότερα δούλευε στο Ιάσωνος 20.
Λογικά μετά τις πέντε απογευματινή συνήθως.Η ρανια τι ώρες δουλεύει;
Καλησπέρα η Νάνσυ είναι κάθε μέρα απόγευμα βάρδια ; ευχαριστώΠεριμένω στο δωμάτιο Κρίστι και Νάνου στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α. Θα τις πηδησω χωρίς έλεος όπως πηδήσαμε εχθές την Ρεάλ. Το βράδυ θα ανεβάσω κριτική
Νομίζω δεν έχει στάνταρ βάρδιες. Σημερα ήταν και πρωί και απόγευμα , ενω αύριο δεν δουλεύει καθόλου. Πρέπει να το τσεκάρεις μόνος σου.Καλησπέρα η Νάνσυ είναι κάθε μέρα απόγευμα βάρδια ; ευχαριστώ
Κώλο όμως δεν δίνει!Λοιπόν αλάνια μου και μαγγες...η "Εστεφανυ" από την αλυσίδα της Λιοσίων είναι η ΜΙΜΗ από Κολωνού 27! Με τα καλά και τα στραβά της...Όσοι πιστοί προσέλθετε, δεν γράφω κριτική... Αν μου καθόταν θα την παντρευομουν με λόξα και τιμή!
Παλιά ναι φίλε μου. Δεν θα πω βλακείες μου άρεσε πολύ.τωρα μιλάμε για πολύ βρωμιάρα.Την έχω πάρει και αντέχει το πολύ δυνατό γαμησι της αρέσει να την γαμας καλά όχι το συζυγικό σεξ . Αν είσαι καθαρός γουστάρει και θα περάσεις ωραία μαζί της αν δεν σε βγάλει νοκαουτ. Της αρέσουν οι μεγάλες πουτσες βέβαια βάζει και αυτή τζελ αρκετό βαράς με δύναμη και αντέχει το κοντοπουτανο.
Αυτή είναι τρελή για δέσιμο, οι περισσότεροι την ήξεραν από το μετάξι και δεν πέρναγε κανένας μαζί της. Πλιν ελάχιστον εξαιρέσεων. Ψάξε στο Δαφνί, εκεί μπορεί να την βρεις!Ξέρετε γιατί εφυγε η Αμίρα (πρωιν Στέλλα Ιασ43) απο το Δίδυμου 27 και που είχε πάει τώρα ?
Η Σόνια ήταν μιλφ πριν από 20 χρόνια ενώ τώρα έχει ηλικία και εμφάνιση γιαγιάς (Γκιλφ).Κλασικό μιλφονι ......μακριά από λατινες και μιλφ ..
Τι λετρ ρε παιδια;;Η Σόνια ήταν μιλφ πριν από 20 χρόνια ενώ τώρα έχει ηλικία και εμφάνιση γιαγιάς (Γκιλφ).
Είναι μεταξυ milf και gilf .Καλά κρατιέται για την ηλικία της.Απλα είναι περίεργη αν πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία θα στραβώσει, ξενέρωτη, παρόλο που κάνει βρωμιές όπως, cim ,όσο για το πρωκτικο δεν είναι τίμια.......τώρα θα μου πεις ποια είναι τίμια στο κωλογαμησι? Ελάχιστες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.Τι λετρ ρε παιδια;;
Σημερα που περασα το μεσημερι με περιμενε στο στύλο μια σχεδον milf,
σαν αυτες που βλεπω στους παγκους της λαϊκής στην επαρχια,
καστανη προς ξανθια, με ανοιχτοχρωμα ματια, κρεμαστα βυζια απεγκλωβιζμενα απο το διαφανο ροζ μινι νυχτικο,
με πολυ ομορφο μανικιουρ και πεντικιουρ,
οταν ειπε "και κωλο" το προσωπο της χαμογελασε και εκανε με μαγικο τροπο το 20αρι να βγει σαν ιπταμενο χαλι απο την τσεπη μου.
Αν αυτη ειναι εμφανιση γιαγιας τοτε πρεπει να μηδενισω το κοντερ μου γιατι κατι παει στραβα!
Εκτος και αν μπηκα σε λαθος οικο.
Ευχαριστώ θερμά καλημέρες σε ολουςΝομίζω δεν έχει στάνταρ βάρδιες. Σημερα ήταν και πρωί και απόγευμα , ενω αύριο δεν δουλεύει καθόλου. Πρέπει να το τσεκάρεις μόνος σου.