Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (27 μέλη και 172 επισκέπτες)

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.579
Πόντοι
201
Ιασωνος 37α Μεταξουργείο η Βανέσσα, κοντοπουτανο ......παίρνει 15 ευρώ,πάνε και πες μας πως πέρασες. Παλαιότερα δούλευε στο Ιάσωνος 20.
Την έχω πάρει και αντέχει το πολύ δυνατό γαμησι της αρέσει να την γαμας καλά όχι το συζυγικό σεξ . Αν είσαι καθαρός γουστάρει και θα περάσεις ωραία μαζί της αν δεν σε βγάλει νοκαουτ. Της αρέσουν οι μεγάλες πουτσες βέβαια βάζει και αυτή τζελ αρκετό βαράς με δύναμη και αντέχει το κοντοπουτανο.

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Ξέρετε γιατί εφυγε η Αμίρα (πρωιν Στέλλα Ιασ43) απο το Δίδυμου 27 και που είχε πάει τώρα ?

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
440
Πόντοι
21
Περιμένω στο δωμάτιο Κρίστι και Νάνου στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α. Θα τις πηδησω χωρίς έλεος όπως πηδήσαμε εχθές την Ρεάλ. Το βράδυ θα ανεβάσω κριτική
Καλησπέρα η Νάνσυ είναι κάθε μέρα απόγευμα βάρδια ; ευχαριστώ

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
170
Like
21.630
Πόντοι
32.478
Καλησπέρα η Νάνσυ είναι κάθε μέρα απόγευμα βάρδια ; ευχαριστώ
Νομίζω δεν έχει στάνταρ βάρδιες. Σημερα ήταν και πρωί και απόγευμα , ενω αύριο δεν δουλεύει καθόλου. Πρέπει να το τσεκάρεις μόνος σου.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.040
Πόντοι
4.646
Λοιπόν αλάνια μου και μαγγες...η "Εστεφανυ" από την αλυσίδα της Λιοσίων είναι η ΜΙΜΗ από Κολωνού 27! Με τα καλά και τα στραβά της...Όσοι πιστοί προσέλθετε, δεν γράφω κριτική... Αν μου καθόταν θα την παντρευομουν με λόξα και τιμή!
Κώλο όμως δεν δίνει! :rockon:

Xrhp96

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Ξέρουμε κανέναν οικο προς βικτωρια με μιλφο-γκρανι τέτοια ώρα του 20ρικου;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
62
Like
8.299
Πόντοι
8.221
Γεια χαρά στους συναγωνιστές. Νέος στην παρέα, παρακολουθώ πολύ καιρό κτλ. Δεν μ' αρέσει να μακρυγωρώ.

Σήμερα δοκίμασα Κάρλα λάτιν στο Φωκαίας 19. Πρόσιμο θετικό αν και έχει κάποιες ελλείψεις. Μετριότατη πίπα και δεν δίνει φιλιά, αν και έκλεψα ένα στο τέλος. Ανέβασα ρυθμούς και ανταποκρίθηκε παρότι φάνηκε να γουστάρει πιο πολύ girlfriend. Γενικά πρόσχαρη και φιλική. Για μια φορά Οκ, για επανάληψη μόνο αν δεν βρω κάτι καλύτερο

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
822
Πόντοι
361
Την έχω πάρει και αντέχει το πολύ δυνατό γαμησι της αρέσει να την γαμας καλά όχι το συζυγικό σεξ . Αν είσαι καθαρός γουστάρει και θα περάσεις ωραία μαζί της αν δεν σε βγάλει νοκαουτ. Της αρέσουν οι μεγάλες πουτσες βέβαια βάζει και αυτή τζελ αρκετό βαράς με δύναμη και αντέχει το κοντοπουτανο.
Παλιά ναι φίλε μου. Δεν θα πω βλακείες μου άρεσε πολύ.τωρα μιλάμε για πολύ βρωμιάρα.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.407
Πόντοι
1.046
Ξέρετε γιατί εφυγε η Αμίρα (πρωιν Στέλλα Ιασ43) απο το Δίδυμου 27 και που είχε πάει τώρα ?
Αυτή είναι τρελή για δέσιμο, οι περισσότεροι την ήξεραν από το μετάξι και δεν πέρναγε κανένας μαζί της. Πλιν ελάχιστον εξαιρέσεων. Ψάξε στο Δαφνί, εκεί μπορεί να την βρεις!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Προς όλους τους συναγωνιστές που έχουν πάρει "διδακτορικο" στο γλυφομουνι .Ποια κοπέλα επιτρέπει το γλυγλφομουνι αλλά ταυτόχρονα είναι καθαρή και προφανώς όχι τίγκα στο τζελ και γουστάρει να την γλύφουν.

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Κάτι καλό σε πιπα αυτή την ώρα τι προτείνετε???

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.203
Πόντοι
2.477
Η Σόνια ήταν μιλφ πριν από 20 χρόνια ενώ τώρα έχει ηλικία και εμφάνιση γιαγιάς (Γκιλφ).
Τι λετρ ρε παιδια;;
Σημερα που περασα το μεσημερι με περιμενε στο στύλο μια σχεδον milf,
σαν αυτες που βλεπω στους παγκους της λαϊκής στην επαρχια,
καστανη προς ξανθια, με ανοιχτοχρωμα ματια, κρεμαστα βυζια απεγκλωβιζμενα απο το διαφανο ροζ μινι νυχτικο,
με πολυ ομορφο μανικιουρ και πεντικιουρ,
οταν ειπε "και κωλο" το προσωπο της χαμογελασε και εκανε με μαγικο τροπο το 20αρι να βγει σαν ιπταμενο χαλι απο την τσεπη μου.
Αν αυτη ειναι εμφανιση γιαγιας τοτε πρεπει να μηδενισω το κοντερ μου γιατι κατι παει στραβα!
Εκτος και αν μπηκα σε λαθος οικο.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Τι λετρ ρε παιδια;;
Σημερα που περασα το μεσημερι με περιμενε στο στύλο μια σχεδον milf,
σαν αυτες που βλεπω στους παγκους της λαϊκής στην επαρχια,
καστανη προς ξανθια, με ανοιχτοχρωμα ματια, κρεμαστα βυζια απεγκλωβιζμενα απο το διαφανο ροζ μινι νυχτικο,
με πολυ ομορφο μανικιουρ και πεντικιουρ,
οταν ειπε "και κωλο" το προσωπο της χαμογελασε και εκανε με μαγικο τροπο το 20αρι να βγει σαν ιπταμενο χαλι απο την τσεπη μου.
Αν αυτη ειναι εμφανιση γιαγιας τοτε πρεπει να μηδενισω το κοντερ μου γιατι κατι παει στραβα!
Εκτος και αν μπηκα σε λαθος οικο.
Είναι μεταξυ milf και gilf .Καλά κρατιέται για την ηλικία της.Απλα είναι περίεργη αν πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία θα στραβώσει, ξενέρωτη, παρόλο που κάνει βρωμιές όπως, cim ,όσο για το πρωκτικο δεν είναι τίμια.......τώρα θα μου πεις ποια είναι τίμια στο κωλογαμησι? Ελάχιστες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
440
Πόντοι
21
Νομίζω δεν έχει στάνταρ βάρδιες. Σημερα ήταν και πρωί και απόγευμα , ενω αύριο δεν δουλεύει καθόλου. Πρέπει να το τσεκάρεις μόνος σου.
Ευχαριστώ θερμά καλημέρες σε ολους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom