Διασταυρούμενα πυρά αποψινού ελευθέρου σκοπευτή στο πεδίο Φυλής αλλά και η δική μου γνώση πιθανολογούν μετά βεβαιότητας οτι:
τεταρτη 28/4 απογευματινη :
φ134 οροφος...μια πιτσιρικα κοντη ,μαυρα ισια μαλλια,ομορφουλα αλλα της σειρας επισης.
Τώρα το απόγευμα (29/4) ήταν η Πάολα από Περγάμου 1 κάτω.ΤEΛΕΙΟ ΠΙΠΙΝΙ με θεσπέσιο κωλαράκι και κριτική νομίζω στο Περγάμου1.Η περιγραφή σου ταιριάζει στην Πάολα αλλά δεν είναι της σειράς.Γούστα είναι αυτά.
φ109 πανω....γυφτακι,γνωστο στην περιοχη(δε θυμαμαι απο που),λεπτο καλο σωματακι,σκατοφατσα ομως.
Από Φυλής 86 άνω.Αυτό ήταν και απόψε.
φ71 κατω...η ξανθια πλεον ιονελα-ελενη κλπ κλπ με πρωκτικα,ακαποτα,ολα μεσα!!! η ευα δεν ηταν εκει :'(
Η βαρεμάρα προσωποποιημένη!
φ69 κατω...μια ασχημοπροσωπη μελαχροινη με κοντα μαλλια,μετριο σωμα.
Απόψε ήταν-είναι μία Μαρία λεπτή με λίγο κοντά πόδια και κοντό καστανόξανθο μαλλί από Φ86-Φώκαιας 25 άνω και αλλού.Πρωκτικό στα 20 ευρώ.
φ65 κατω...η ξανθια αμαλια(αν θυμαμαι καλα) που αρπαζει τις ψωλες απο το σαλονι κιολας
Αυτή χουφτώνει και απόψε...
φ86 πανω....ενας μελαχροινος αγγελος επι της γης ισιο μελαχροινο μαλλι,λεπτο μοντελε πιπινακι,ομορφο μικρο στηθος,μικρο ολοστρογγυλο κωλαρακι...ουφ παθαμε ζημια παιδες :o (αναζητουνται αμεσα πληροφοριες για τα ενδοτερα).
Προσοχή εδώ.Με κάθε επιφύλαξη είναι είτε η Σάντρα είτε μία καινούργια που νομίζω έχει κακή κριτική.
Ανάτρεξε στις κριτικές.
φ59 πανω...καμια αδιαφορη θα ηταν για να μη θυμαμαι.
Απόψε η Ζωή παρουσιαζόμενη στο σαλόνι μόνο με την κιλότα!.Αυτά που γράψαμε εδώ (οτι κρύβει),διαβάστηκαν και ιδού η απάντηση!
φωκαιας17 πανω μελαχροινη ζουμερη με ολα τα αξεσουαρ πανω της,κωλαρες,βυζαρες,μπουταρες κλπ. με σουπερ σεξυ κολητο μινι εφαρμοστο κοκκινο. η γυνακα ειναι ζημια σαν εμφανιση....οι ωριμοι θα ηθελαν να τη παντρευτουν...οι νεοτεροι με χαρα θα την μοιραζονταν στο κρεβατι με την παρεα τους
Σελένα και απόψε.
φωκαιας19...καστανο εξαλλο μιλφ,με πεσμενο βυζακι,κωλαρα αμαρτωλη.βραζιλιανοφερνει αλλα τελικα ειναι ρουμανα.προκλητικο σαλοναρισμα...γυρισε πλατη..σηκωσε το ενα της ποδι,τουρλωσε και χτυπαγε σκαμπιλια το κολομερι της :-*
Περιγράφεις την Μπεάτα Ασημακοπούλου + Ζωζώ Σαπουντζάκη = Αλεξάνδρα νομίζω οτι την λένε.Αυτή είναι και τώρα.
φωκαιας25 κατω...νεαρη,ψηλουλα,λεπτη,λυγεροκορμη,μαυρα κοντα πολυ κατσαρα μαλλια,πολυ ομορφη κοπελα με ωραιο σαλοναρισμα,χαμογελο της κρεστ κλπ κλπ(αναζητουνται πληροφοριες και για αυτην)
Μπιάνκα η "Ισπανίδα" κατά τας περιγραφάς.Το κοντό μαλλί κάπως δεν θυμάμαι.Πάντως απόψε είναι η Μπιάνκα.
φωκαιας27(?)γωνιακο
στο πανω...αλεξανδρα ειπε,γλυκουλι ηρεμο ασχημουλικο γυφτακι.
Μαρίνα τώρα.Καστανόξανθη λεπτή απλά αποδεκτής εμφάνισης με πρωκτικό στα 20 ευρώ.