Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 394 άτομα (57 μέλη και 337 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
η κοπελα ηταν περιεργη να δει πως και τι γινεται μεσα σε ενα μπουρδελο και ο βλακας την εφερε μεσα και θελανε να μπουνε και να κατσουνε εδω.
Επρεπε να της πιάσεις το κωλαράκι συναγωνιστή :2funny: :2funny: να καταλάβει τι γίνεται σε ένα μπουρδέλο :grin:
Ο μαλάκας που την έφερε ήταν τυχερός.Επεσε σε λάθος τσάτσα.Το σκηνικό μου έχει τύχει 2 φορές.Τα μπινελίκια που ακούσαν οι μαλάκες δε λέγονται.
Ελληνίδες τσατσάδες και τα μυαλά στα κάγκελα :rockon: :rockon:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Επρεπε να της πιάσεις το κωλαράκι συναγωνιστή :2funny: :2funny: να καταλάβει τι γίνεται σε ένα μπουρδέλο :grin:
Ο μαλάκας που την έφερε ήταν τυχερός.Επεσε σε λάθος τσάτσα.Το σκηνικό μου έχει τύχει 2 φορές.Τα μπινελίκια που ακούσαν οι μαλάκες δε λέγονται.
Ελληνίδες τσατσάδες και τα μυαλά στα κάγκελα :rockon: :rockon:
ολα εγιναν πολυ γρηγορα,εβγαιναν-εμπαινα,ουτε που το σκεφτηκα :idiot:

επισης...διπλα στο φ59,στο υπογειο,λογικα πρεπει να ειναι φ61...καστανοξανθο πιτσιρικι,μπαζακι με κυταριτιδα  και ιδιοτροπη τσατσα. :)

Επισκέπτης
Διασταυρούμενα πυρά αποψινού ελευθέρου σκοπευτή στο πεδίο Φυλής αλλά και η δική μου γνώση πιθανολογούν μετά βεβαιότητας οτι:

τεταρτη 28/4 απογευματινη :
φ134 οροφος...μια πιτσιρικα κοντη ,μαυρα ισια μαλλια,ομορφουλα αλλα της σειρας επισης.
Τώρα το απόγευμα (29/4) ήταν η Πάολα από Περγάμου 1 κάτω.ΤEΛΕΙΟ ΠΙΠΙΝΙ με θεσπέσιο κωλαράκι και  κριτική νομίζω στο Περγάμου1.Η περιγραφή σου ταιριάζει στην Πάολα αλλά δεν είναι της σειράς.Γούστα είναι αυτά.

φ109 πανω....γυφτακι,γνωστο στην περιοχη(δε θυμαμαι απο που),λεπτο καλο σωματακι,σκατοφατσα ομως.
Από Φυλής 86 άνω.Αυτό ήταν και απόψε.

φ71 κατω...η ξανθια πλεον ιονελα-ελενη κλπ κλπ με πρωκτικα,ακαποτα,ολα μεσα!!! η ευα δεν ηταν εκει :'(
Η βαρεμάρα προσωποποιημένη!

φ69 κατω...μια ασχημοπροσωπη μελαχροινη με κοντα μαλλια,μετριο σωμα.
Απόψε ήταν-είναι μία Μαρία λεπτή με λίγο κοντά πόδια και κοντό καστανόξανθο μαλλί από Φ86-Φώκαιας 25 άνω και αλλού.Πρωκτικό στα 20 ευρώ.

φ65 κατω...η ξανθια αμαλια(αν θυμαμαι καλα) που αρπαζει τις ψωλες απο το σαλονι κιολας:grin:
Αυτή χουφτώνει και απόψε...

φ86 πανω....ενας μελαχροινος αγγελος επι της γης ισιο μελαχροινο μαλλι,λεπτο μοντελε πιπινακι,ομορφο μικρο στηθος,μικρο ολοστρογγυλο κωλαρακι...ουφ παθαμε ζημια παιδες :o (αναζητουνται αμεσα πληροφοριες για τα ενδοτερα).
Προσοχή εδώ.Με κάθε επιφύλαξη είναι είτε η Σάντρα είτε μία καινούργια που νομίζω έχει κακή κριτική.
Ανάτρεξε στις κριτικές.

φ59 πανω...καμια αδιαφορη θα ηταν για να μη θυμαμαι.
Απόψε η Ζωή παρουσιαζόμενη στο σαλόνι μόνο με την κιλότα!.Αυτά που γράψαμε εδώ (οτι κρύβει),διαβάστηκαν και ιδού η απάντηση!

φωκαιας17 πανω μελαχροινη ζουμερη με ολα τα αξεσουαρ πανω της,κωλαρες,βυζαρες,μπουταρες κλπ. με σουπερ σεξυ κολητο μινι εφαρμοστο κοκκινο. η γυνακα ειναι ζημια σαν εμφανιση....οι ωριμοι θα ηθελαν να τη παντρευτουν...οι νεοτεροι με χαρα θα την μοιραζονταν στο κρεβατι με την παρεα τους
Σελένα και απόψε.
φωκαιας19...καστανο εξαλλο μιλφ,με πεσμενο βυζακι,κωλαρα αμαρτωλη.βραζιλιανοφερνει αλλα τελικα ειναι ρουμανα.προκλητικο σαλοναρισμα...γυρισε πλατη..σηκωσε το ενα της ποδι,τουρλωσε και χτυπαγε σκαμπιλια το κολομερι της :-*
Περιγράφεις την Μπεάτα Ασημακοπούλου + Ζωζώ Σαπουντζάκη = Αλεξάνδρα νομίζω οτι την λένε.Αυτή είναι και τώρα.

φωκαιας25 κατω...νεαρη,ψηλουλα,λεπτη,λυγεροκορμη,μαυρα κοντα πολυ κατσαρα μαλλια,πολυ ομορφη κοπελα με ωραιο σαλοναρισμα,χαμογελο της κρεστ κλπ κλπ(αναζητουνται πληροφοριες και για αυτην)
Μπιάνκα η "Ισπανίδα" κατά τας περιγραφάς.Το κοντό μαλλί κάπως δεν θυμάμαι.Πάντως απόψε είναι η Μπιάνκα.

φωκαιας27(?)γωνιακο
στο πανω...αλεξανδρα ειπε,γλυκουλι ηρεμο ασχημουλικο γυφτακι.
Μαρίνα τώρα.Καστανόξανθη λεπτή απλά αποδεκτής εμφάνισης με πρωκτικό στα 20 ευρώ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
απογευμα τεταρτης κατα τις 6. μπαινοντας στο φ59 το κατω,η τσατσα ξεπροβοδιζε ενα νεαρο ζευγαρακι και με ηρεμο τονο φωνης τους ελεγε κατι..ντροπη κλπ. :referee:

ο τυπος,ελληνας,νεαρος γυρω στα 25 με καρε μαλλακι καστανο,ομορφο συμπαθητικο παληκαρι. η κοπελα γυρω στα 20 καστανη,γλυκουλα,συμπαθητικη,χαμηλοβλεπουσα.

πρωτη σκεψη...αργησανε δω περα να αλλαξουνε βαρδια.γρηγορη αυτοματη διορθωση της πρωτης σκεψης.....τους επιασε η κριση,θα χρωστανε κανα στεγαστικο και ψαχνει δουλεια η μικρη. τριτη σκεψη...ισως να ειναι φιλες με αυτη που δουλευει μεσα και ηρθαν επισκεψη!!! ΛΑΘΟΣ ΟΛΑ!!!

μπαινοντας μεσα,η τσατσα κατι ελεγε σαν απο μεσα της. με κοιταει και λεει..ντροπη ντροπη...τι πραγματα ειναι αυτα(αναφερομενη προφανως στο ζευγαρακι). κανοντας το χαζο τη ρωτησα τι κανανε..αν εψαχνε δουλεια ο τυπος για τη μικρουλα.οχι απαντα. πριν προλαβει να πει κατι.....μηπως ψαχνανε για τριολε? οχι απαντα η κυρια. μα τι θελανε? μηπως ηταν ΣΔΟΕ? οχι παιδι μου....η κοπελα ηταν περιεργη να δει πως και τι γινεται μεσα σε ενα μπουρδελο και ο βλακας την εφερε μεσα και θελανε να μπουνε και να κατσουνε εδω.

τελικα ειναι απιστευτο ποοοοοοοοοσο μαλακα μπορει να κανει εναν αντρα, η wannabe αντρα, μια χαζοβιολα αδιστακτη ελλεηνιδα :2funny:

μετα απο τοσα χρονια το ειδα και αυτο.δε ξερω αν αυτη η ερμη η φυλης μπορει να μου προσφερει κατι πιο εξτριμ στο μελλον.πιθανολογω πως οχι :grin:

είχα παλιά μια συμμαθήτρια που ήθελε να πάει σε μπουρδέλο για να μιλήσει με την πουτάνα για να δεί γιατι κάνει αυτή την δουλεία. Τι να πώ; Μερικές κοπέλες θέλουν τρελλό ξύλο. Το σαλόνι του μπουρδέλου είναι ιερός χώρος για άντρες και δεν πρέπει να υπάρχουν αλλες γυναίκες μέσα. Ακόμα και αν δεν σέβεται εμάς, ας σκευτεί τον εαυτό της. Φαντάζεσαι να την πετύχεις κάπου και να πας να της κάνεις καμάκι λέγοντας: "Σε έχω κοζάρει στο Φυλής 71, όταν περιμέναμε να βγεί η Τζένη στο σαλόνι. Επειδή μου άρεσες πιο πολύ απο την πουτάνα, θέλεις να πάμε για κανα ποτάκι;"

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
φ86 πανω....ενας μελαχροινος αγγελος επι της γης ισιο μελαχροινο μαλλι,λεπτο μοντελε πιπινακι,ομορφο μικρο στηθος,μικρο ολοστρογγυλο κωλαρακι...ουφ παθαμε ζημια παιδες :o (αναζητουνται αμεσα πληροφοριες για τα ενδοτερα).
Προσοχή εδώ.Με κάθε επιφύλαξη είναι είτε η Σάντρα είτε μία καινούργια που νομίζω έχει κακή κριτική.
Ανάτρεξε στις κριτικές.
Τη κοπέλα την ανέφερα προχτές και γώ.Εχει καταπληκτικό πρόσωπο.Καρέ μαυρό μαλλάκι και φατσούλα Μπελούτσι.Δε θυμάμαι όνομα. Απο σώμα είναι ψηλή αδύνατη με μικρό στήθος.
Καμμία σχέση με Σάντρα. Η Σάντρα δυστυχώς αναζητείται. Η τσατσα του 84 μου είπε οτι πήγε στούντιο.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
δε νομιζω να ειχε καρε μαλλι. ισιο μαυρο μακρυ ηταν(μιστερ φαρκελι μη γλυφεσαι,μακρυ ειπαμε,οχι πολυ μακρυ :cheesy:)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
απογευμα τεταρτης κατα τις 6. μπαινοντας στο φ59 το κατω,η τσατσα ξεπροβοδιζε ενα νεαρο ζευγαρακι και με ηρεμο τονο φωνης τους ελεγε κατι..ντροπη κλπ. :referee:

ο τυπος,ελληνας,νεαρος γυρω στα 25 με καρε μαλλακι καστανο,ομορφο συμπαθητικο παληκαρι. η κοπελα γυρω στα 20 καστανη,γλυκουλα,συμπαθητικη,χαμηλοβλεπουσα.

πρωτη σκεψη...αργησανε δω περα να αλλαξουνε βαρδια.γρηγορη αυτοματη διορθωση της πρωτης σκεψης.....τους επιασε η κριση,θα χρωστανε κανα στεγαστικο και ψαχνει δουλεια η μικρη. τριτη σκεψη...ισως να ειναι φιλες με αυτη που δουλευει μεσα και ηρθαν επισκεψη!!! ΛΑΘΟΣ ΟΛΑ!!!

μπαινοντας μεσα,η τσατσα κατι ελεγε σαν απο μεσα της. με κοιταει και λεει..ντροπη ντροπη...τι πραγματα ειναι αυτα(αναφερομενη προφανως στο ζευγαρακι). κανοντας το χαζο τη ρωτησα τι κανανε..αν εψαχνε δουλεια ο τυπος για τη μικρουλα.οχι απαντα. πριν προλαβει να πει κατι.....μηπως ψαχνανε για τριολε? οχι απαντα η κυρια. μα τι θελανε? μηπως ηταν ΣΔΟΕ? οχι παιδι μου....η κοπελα ηταν περιεργη να δει πως και τι γινεται μεσα σε ενα μπουρδελο και ο βλακας την εφερε μεσα και θελανε να μπουνε και να κατσουνε εδω.

τελικα ειναι απιστευτο ποοοοοοοοοσο μαλακα μπορει να κανει εναν αντρα, η wannabe αντρα, μια χαζοβιολα αδιστακτη ελλεηνιδα :2funny:

μετα απο τοσα χρονια το ειδα και αυτο.δε ξερω αν αυτη η ερμη η φυλης μπορει να μου προσφερει κατι πιο εξτριμ στο μελλον.πιθανολογω πως οχι :grin:

:priest: :priest: :priest:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
δε νομιζω να ειχε καρε μαλλι. ισιο μαυρο μακρυ ηταν(μιστερ φαρκελι μη γλυφεσαι,μακρυ ειπαμε,οχι πολυ μακρυ :cheesy:)
Οχι καρέ αλλά όχι και πολύ μακρύ.Οντως.
Αυτή που δούλευε μεταμεσονύχτιο στο Φωκαίας 25 το πάνω, μπορεις να θυμηθεις  όνομα?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μεγ δευτερα ειχα τιμησει ενα παρομοιο ρουμανακι στο 84 στον 1ο οροφο....νομιζω Σαμανθα,,,φορουσε ενα σεξι ασπρο φορμακι με λουρακια...καρε μαλλι,πολυ γλυκο προσωπο,2αρο τριαρι φυσικο στηθος,,,απιστευτο κωλαρακι...την χαρακτηρισα ερωτευσιμη,,,μιλαγε πολυ καλα ελληνικα.Ικανοποιητικο σερβις χωρις εξτρα...απο τοτε δεν την ξαναειδα.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Οχι καρέ αλλά όχι και πολύ μακρύ.Οντως.
Αυτή που δούλευε μεταμεσονύχτιο στο Φωκαίας 25 το πάνω, μπορεις να θυμηθεις  όνομα?
δεν ειπαν ονομα και ειναι δυσκολο να ρωταμε ξερεις ;) ειχε παντως πολυ καλη εμφανιση και στυλακι(αν και ντροπαλη) :thumbsup:

panzek

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
συναγωνιστες,μηπως ξερει καποιος που εργαζεται τωρα η εμμα ,ουκρανακι,κοντο αδυνατο,ξανθο,εργαζονταν μεχρι πριν 2 βδομαδες,ιασωνος 19α και ιασωνος1α
βραδυνες και πρωινες ωρες,ασ κανει καποιος το ψυχικο να μου πει αν την εχει πετυχει καπου,σε ρδελα η σε στουντιο,

Επισκέπτης
συναγωνιστες,μηπως ξερει καποιος που εργαζεται τωρα η εμμα ,ουκρανακι,κοντο αδυνατο,ξανθο,εργαζονταν μεχρι πριν 2 βδομαδες,ιασωνος 19α και ιασωνος1α
βραδυνες και πρωινες ωρες,ασ κανει καποιος το ψυχικο να μου πει αν την εχει πετυχει καπου,σε ρδελα η σε στουντιο,
Χθες ήταν Ιάσωνος 1Γ απόγευμα.
Πες μας για τις υπηρεσίες της μέσα.

panzek

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Χθες ήταν Ιάσωνος 1Γ απόγευμα.
Πες μας για τις υπηρεσίες της μέσα.
ευχαριστω jockerx και ρωταγα την τσατσα στο 19α που την ξερει και μου ελεγε ψεματα,και καλλα δουλευει πλεον σε στουντιο,οσο για τις υπηρεσιες τις,εμενα μου αρεσει,δεν ειναι σουπερ στο κρεβατι,αλλα εχει συμετοχη ,κατι που με ενδιαφερει

ploutarxos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι χθες (29/04/2010, 16:05') επισκέφθηκα το εν λόγω σπιτάκι (ΙΑΣΩΝΟΣ 30Β-υπόγειο) και ήταν μια ψηλή μελαχροινή-καστανή κοπέλα, με ωραίο πρόσωπο. Δεν πήρα λόγω κοπώσεως με το σκεπτικό να την επισκεφθώ σήμερα. Δεν ήταν όμως στη θέση της. Μήπως κάποιος συναθλητής γνωρίζει κάτι ή την επισκέφθηκε? Δυστυχώς δεν γνωρίζω όνομα...

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
σημερα, 30/4 το μεσημερι κατα τις 16:00 τα περισσοτερα σπιτια ηταν κλειστα στη Φυλής.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Επισης , γνψριζει κανεις που βρισκεται η Ελενα η Γερμανιδα σήμερα? Την  τεταρτη ειχα διαβασει στα post οτι ηταν στο Αγαθουπολεως 54

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom