dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καλα τοτε και εγω μαζι σουγιατι ρε ειναι ωραιοι τυποι
Καλα τοτε και εγω μαζι σουγιατι ρε ειναι ωραιοι τυποι
πολλες φορές οι "φυσιογνωμίες" που βλέπεις στους χώρους αναμονής των μπουρδέλων έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμα και απο τις εκδιδόμενες και τις τσατσάδες...
εγω γουσταρω τους τυπους που περιμενουν σαν λαμογια εξω απτο μπουρδελο και σε ρωτανε στα κλεφτα αν ειναι καλη η πουταναΓαμησε τα....αλλοι ντρεπονται και κοιτανε το πατωμα, αλλοι ειναι περιεργοι, αλλοι πανε με τα ψωνια απο την λαικη κτλ... αλλοι σε πετυχαινουν στο εβγα και σε ρωτανε αν ειναι καλη...
Εγω τους λεω ΝΑΙ!!! και μπενουν μεσα οι χαλασμενοιεγω γουσταρω τους τυπους που περιμενουν σαν λαμογια εξω απτο μπουρδελο και σε ρωτανε στα κλεφτα αν ειναι καλη η πουτανα
εχουν κατι μουρες
μεγαλες μορφες
εγω τους λεω οχι αλλα παλι μπαινουν μεσα ρε τυπεΕγω τους λεω ΝΑΙ!!! και μπενουν μεσα οι χαλασμενοι
εγω γουσταρω τους τυπους που περιμενουν σαν λαμογια εξω απτο μπουρδελο και σε ρωτανε στα κλεφτα αν ειναι καλη η πουτανα
εχουν κατι μουρες
μεγαλες μορφες
περιεργοι αυτοι οι τυποι ρε τυπε τι να σου πω???εγω τους λεω οχι αλλα παλι μπαινουν μεσα ρε τυπε
μα τι γινεται
δηλαδη πως ηταν ρε τυπε?Ο συγκεκριμενος ηταν ντυμενος σαν ποδοσφαιριστης.... Α ρε κατι μορφες...
Οταν βγαινει πουστης τσατσος και λεει <<πολλη καλη στο δωματιο>> τον κοιταζω γελωντας και του λεω εσυ μωρη τρελη που το ξερεις??/
δηλαδη πως ηταν ρε τυπε?
αθλητικος τυποςσορτσακι, καλτσουλα λευκη σχεδον μεχρι το γονατο, κοντος...
Ηταν λες και μολις ειχε ερθει απο το 5χ5
αθλητικος τυπος
Σήμερα, κατά τις 11:00 το πρωί, στο σπίτι της Χωματιανού 11α, ήταν -λογικά- η βραζιλίζουσα για την οποία έχει κάνει, παλιότερα, κριτική ο Κος Jockerx. Μπαίνοντας μέσα, λοιπόν, τη βλέπω στο σαλόνι, να έχει κατεβάσει τα φερμουάρ των παντελιών δύο συναγωνιστών και να κρατάει (μαλάζωντας) τα όργανά τους. Δεν ήταν παρέα (εμφανής διαφορά ηλικίας και ντυσίματος) και ο ένας, μόλις με βλέπει, εμφανώς ανακουφισμένος, σουλουπώνεται και άποχωρεί. Τότε, έρχεται κατά πάνω μου και αρχίζει να μου αναφέρει όλα όσα είχε γράψει και ο Κος Jockerx. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ πειστική και, δυσκολεύτηκα να αποχωρήσω. Ομολογώ πως δεν έχω παρεβρεθεί σε ανάλογο σκηνικό, πρωινής βάρδιας και, μάλιστα, στο σαλόνι.
Γαμησε τα....αλλοι ντρεπονται και κοιτανε το πατωμα, αλλοι ειναι περιεργοι, αλλοι πανε με τα ψωνια απο την λαικη κτλ... αλλοι σε πετυχαινουν στο εβγα και σε ρωτανε αν ειναι καλη...
Σήμερα, κατά τις 11:00 το πρωί, στο σπίτι της Χωματιανού 11α, ήταν -λογικά- η βραζιλίζουσα για την οποία έχει κάνει, παλιότερα, κριτική ο Κος Jockerx. Μπαίνοντας μέσα, λοιπόν, τη βλέπω στο σαλόνι, να έχει κατεβάσει τα φερμουάρ των παντελιών δύο συναγωνιστών και να κρατάει (μαλάζωντας) τα όργανά τους. Δεν ήταν παρέα (εμφανής διαφορά ηλικίας και ντυσίματος) και ο ένας, μόλις με βλέπει, εμφανώς ανακουφισμένος, σουλουπώνεται και άποχωρεί. Τότε, έρχεται κατά πάνω μου και αρχίζει να μου αναφέρει όλα όσα είχε γράψει και ο Κος Jockerx. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ πειστική και, δυσκολεύτηκα να αποχωρήσω. Ομολογώ πως δεν έχω παρεβρεθεί σε ανάλογο σκηνικό, πρωινής βάρδιας και, μάλιστα, στο σαλόνι.
αλλά πετύχαμε και άλλον ένα ακόμα πιο μεγάλο καμια 80ρια!! τι να πω....