Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (28 μέλη και 270 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πολλες φορές οι "φυσιογνωμίες" που βλέπεις στους χώρους αναμονής των μπουρδέλων έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμα και απο τις εκδιδόμενες και τις τσατσάδες... :2funny:

Γαμησε τα....αλλοι ντρεπονται και κοιτανε το πατωμα, αλλοι ειναι περιεργοι, αλλοι πανε με τα ψωνια απο την λαικη κτλ... αλλοι σε πετυχαινουν στο εβγα και σε ρωτανε αν ειναι καλη...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γαμησε τα....αλλοι ντρεπονται και κοιτανε το πατωμα, αλλοι ειναι περιεργοι, αλλοι πανε με τα ψωνια απο την λαικη κτλ... αλλοι σε πετυχαινουν στο εβγα και σε ρωτανε αν ειναι καλη...
εγω γουσταρω τους τυπους που περιμενουν σαν λαμογια εξω απτο μπουρδελο και σε ρωτανε στα κλεφτα αν ειναι καλη η πουτανα :2funny:
εχουν κατι μουρες
μεγαλες μορφες :rockon:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
εγω γουσταρω τους τυπους που περιμενουν σαν λαμογια εξω απτο μπουρδελο και σε ρωτανε στα κλεφτα αν ειναι καλη η πουτανα :2funny:
εχουν κατι μουρες
Εγω τους λεω ΝΑΙ!!! και μπενουν μεσα οι χαλασμενοι :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εχουν κατι μουρες

Γαμα τα, εχω πολυ καιρο να παω σε μπουρδελο στην Αθηνα, αλλα εχω ωραιες αναμνησεις. Μια φορα ειχα πετυχει μια μαυρουλα κουκλαρα, κορμαρα, καμια σχεση με τις χοντροαφρικανες. Η κοπελα ηταν αγγελος...Ηταν για ct, οχι για μπουρδελο...
Γελιο εχουν οι πουστρο-τσατσοι, και τα υπονοουμενα που πετανε του στυλ:
"....πουτσα να υπαρχει....."
Ο συγκεκριμενος ηταν ντυμενος σαν ποδοσφαιριστης.... Α ρε κατι μορφες... :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Οταν βγαινει πουστης τσατσος και λεει <<πολλη καλη στο δωματιο>> τον κοιταζω γελωντας και του λεω εσυ μωρη τρελη που το ξερεις??/ :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Monday-Monday,Monday morning

Αγαθουπόλεως 54(LCD TV)-Κλειστό για δεύτερο συνεχόμενο πρωϊνό.
Φυλής 134ισ.-Δώρα από Φ134υπ.,Φ200.
Φυλής 69 κάτω-Αντέλα.Καινούργια παρουσία με ακάποτο στα 20.Μελαχροινή νεαρή βουκολικών χαρακτηριστικών με αξιοπρόσεχτα βυζιά.
Φυλής 65 κάτω-Κάρλα η Καύλα.
Φυλής 59 κάτω-Καινούργια μελαχροινή κανονικού πάχους από το πάνω.
Φυλής 59 άνω-Κλειστό.
Φώκαιας 17 κάτω-Μελαχροινό σκουρόχρωμο κοντό λεπτό αδιάφορο με ακάποτο στα 20.
Φώκαιας 17 άνω-Καινούργια μελαχροινή,σχετικά ψηλή,λεπτή αδιάφορη με ακάποτο στα 20.
Φώκαιας 24-Μία αδιάφορη μελαχροινή με ευρεία περιφέρεια των τελευταίων ημερών εκεί.
Μ.Προδρόμου υπόγειο-Μικαέλα από Φώκαιας 24.Η γνωστή "Ρουμάνα".
Φυλής 92-Καινούργιο με ακάποτο στα 20.Μάλλον είναι αυτό της κριτικής.Αλλά μοιάζει και με την Αντέλα του Φ69 κάτω.
Διδύμου 8 κάτω-Μιλένα μεσήλικη από Τροφωνίου 11.

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Σήμερα, κατά τις 11:00 το πρωί, στο σπίτι της Χωματιανού 11α, ήταν -λογικά- η βραζιλίζουσα για την οποία έχει κάνει, παλιότερα, κριτική ο Κος Jockerx. Μπαίνοντας μέσα, λοιπόν, τη βλέπω στο σαλόνι, να έχει κατεβάσει τα φερμουάρ των παντελιών δύο συναγωνιστών και να κρατάει (μαλάζωντας) τα όργανά τους. Δεν ήταν παρέα (εμφανής διαφορά ηλικίας και ντυσίματος) και ο ένας, μόλις με βλέπει, εμφανώς ανακουφισμένος, σουλουπώνεται και άποχωρεί. Τότε, έρχεται κατά πάνω μου και αρχίζει να μου αναφέρει όλα όσα είχε γράψει και ο Κος Jockerx. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ πειστική και, δυσκολεύτηκα να αποχωρήσω. Ομολογώ πως δεν έχω παρεβρεθεί σε ανάλογο σκηνικό, πρωινής βάρδιας και, μάλιστα, στο σαλόνι.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Σήμερα, κατά τις 11:00 το πρωί, στο σπίτι της Χωματιανού 11α, ήταν -λογικά- η βραζιλίζουσα για την οποία έχει κάνει, παλιότερα, κριτική ο Κος Jockerx. Μπαίνοντας μέσα, λοιπόν, τη βλέπω στο σαλόνι, να έχει κατεβάσει τα φερμουάρ των παντελιών δύο συναγωνιστών και να κρατάει (μαλάζωντας) τα όργανά τους. Δεν ήταν παρέα (εμφανής διαφορά ηλικίας και ντυσίματος) και ο ένας, μόλις με βλέπει, εμφανώς ανακουφισμένος, σουλουπώνεται και άποχωρεί. Τότε, έρχεται κατά πάνω μου και αρχίζει να μου αναφέρει όλα όσα είχε γράψει και ο Κος Jockerx. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ πειστική και, δυσκολεύτηκα να αποχωρήσω. Ομολογώ πως δεν έχω παρεβρεθεί σε ανάλογο σκηνικό, πρωινής βάρδιας και, μάλιστα, στο σαλόνι.

αγριεψαν οι πουτανες σε λιγο θα βγουν και εξω απο τα σπιτια θα περνας να πας στην δουλεια σου και θα σε βιαζουν ορε που παμε ορε που παμε!!!!!!

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
πολλες φορές οι "φυσιογνωμίες" που βλέπεις στους χώρους αναμονής των μπουρδέλων έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμα και απο τις εκδιδόμενες και τις τσατσάδες... 2funny

και άλλοι κολλάνε την μούρη τους στον τοίχο και μυρίζουν συνέχεια τα νύχια τους, 2 φορές μου έχει τύχει...
καλά εχθές το απόγευμα στο Φωκαίας17 το κάτω με την ψιλο-στριμμένη τσατσά πέτυχα παππού ετών 75+ να περιμένει να δει το νεο-αφιχθέν 20χρονο μελαχρινο μπιμπελό (το έχει πάρει κανείς σας?) και βιαζόταν και του λέει αυτή τι βιάζεσαι περίμενε ντε και λέει αυτός πάω να κάνω βόλτα και ξανα-έρχομαι..ναι ναι του λέει αυτή πήγαινε σαν πιτσιρίκι που είσαι :2funny:

αλλά πετύχαμε και άλλον ένα ακόμα πιο μεγάλο καμια 80ρια!! τι να πω.... :headbang:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1

ρε φιλαράκι τι εννοείς? τους την επαιξε και έχυσε ο ένας? :2funny:
στο σαλόνι? χωρίς να πληρώσει? :headbang:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom