sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αχιλλεως 40,στο πανοραμικο αυτο κτησμα με το σκυλο...
Να σαι καλα φιλε για την ενημερωση. Τελικα την πετυχα το απογευμα στο 80. Κουκλα παντως! Για την δημητρα εχω δει κατι κριτικες. Ποια βαρδια ειναι?η μαρια ηταν στο φ80 εχθες απογευμα...και ζηταει και εξτρα 10ευρω για ακαποτο,ρε ουστ παλιοξενερωτη...
Επισης να πω για εχτες το απογευμα οτι στο φυλης92 ειχε την ομορφοτερη που εχω δει ποτε φυλης...
1.80 υψος, πιπινα, προσωπαρα, σωματαρα, κωλαρα. Καλυτερη απο πολλες Μις Ελλας...
Έχω μια απορία:
Γιατί οι μηχανόβιοι παρκαρουν στο RLD της Φυλής, λες & ειναι τρόλεϊ ?
1-2 μηχανάκια, παράλληλα στο πεζοδρόμιο, για να μην μπορεί να παρκάρει κανείς άλλος, ΑΛΛΑ ούτε & πεζός να ανέβει στο πεζοδρόμιο!
Για αλλάξτε μυαλά, παρακαλώ ......................
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, οι πελάτες ήταν ενδιαφέροντες:
Ένας, με αραιή τριχοφυΐα κεφαλής, μελαχρινός, έμοιαζε με τον ηθοποιό Ρικ Τζέϊσον (που υποδυόταν υπολοχαγό στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Combat στην ΥΕΝΕΔ πριν «λίγα» χρόνια).
Ένας άλλος, έφερνε πολύ στον Έλτον Τζον: Ξανθούλης, γυαλάκια, μαγουλάκια, ευφυής και τσαχπίνης.
τι ειναι το RLD?
red light district of athens-pakistan
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, οι πελάτες ήταν ενδιαφέροντες:
Ένας, με αραιή τριχοφυΐα κεφαλής, μελαχρινός, έμοιαζε με τον ηθοποιό Ρικ Τζέϊσον (που υποδυόταν υπολοχαγό στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Combat στην ΥΕΝΕΔ πριν «λίγα» χρόνια).
Ένας άλλος, έφερνε πολύ στον Έλτον Τζον: Ξανθούλης, γυαλάκια, μαγουλάκια, ευφυής και τσαχπίνης.
ti γευση εχει η κρεμα???σημερα απογευματινη βαρδια στο 65 α δεν θημαμαι ονομα κοπελας λει το προγραμα λει οτι κανει 69 και μπενει μεσ το δωματιο μετα απο κανα διλεπτο κουβεντας παει να κανει πιπα λιγα δευτερολεπτων και με ροταει λει εντακσει τις λεο δεν εκανε 69 και λει εχο κρεμα τις λεο κανε δεν πειραζει και κανει το 69 και τελιοσα σε μια σταση πσιλοκαλα ηταν
σοκολατα τυπεti γευση εχει η κρεμα???
πανμεγιστε θα μας τρελανουν αυτοι ρε τελιος..σοκολατα τυπε
γιατι ρε ειναι ωραιοι τυποιπανμεγιστε θα μας τρελανουν αυτοι ρε τελιος..