Melissa123
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα από φυλής 59 juliana. Καλύτερα να τράβαγα μαλακια.
Η συζητηση ξεκινησε για εξετασεις ,την πηγαμε οτι εδω δεν εχουν αδεια εργασιας και τo φτασαμε σε επιπεδο trafickingΤι άδειες εργασίας σε κορίτσια του τραφικινγκ ρε παιδιά???
Δεν είναι όλες έτσι, αλλά αυτές που είναι θύματα τραφικινγκ είναι αόρατες από τους πάντες
Φίλε δεν θα βγάλεις άκρη ξεκινά ένα σοβαρό θέμα για λόγους υγείας και καταλήγει αλλού οι κουβέντα.Η συζητηση ξεκινησε για εξετασεις ,την πηγαμε οτι εδω δεν εχουν αδεια εργασιας και τo φτασαμε σε επιπεδο traficking
Μου θυμίζει καταπληκτικά τη Νέλλη, αλλά δεν είμαι σίγουρος. @n.smirni76 γνωρίζεις;Η Μάρθα στο Βέργας 2 που δούλευε πριν στο Μαραθώνος 59 υπόγειο ήτανε πιο παλιά και Φυλής 81; Επειδή σαν κάποια να μου θυμίζει.
Αν μου επιτρέπει ο Πρόεδρος.Μου θυμίζει καταπληκτικά τη Νέλλη, αλλά δεν είμαι σίγουρος. @n.smirni76 γνωρίζεις;
Για πολλοστή φορά άλλη μια πουτάνα που δε την αναγνώρισα και πέρασα νομίζοντας ότι είναι νέο αίμα. Με τη Νέλλη είχα περάσει καλά μια φορά, αλλά μια άλλη ήταν όλο γκρίνια να το πάω πιο σιγά οπότε νευρίασα και ζήτησα τα χρήματα μου πίσω. Άμα το ήξερα ότι είναι η ίδια, μπορεί να μην είχα ξαναπεράσει μαζί της τώρα σαν ΜάρθαΑν μου επιτρέπει ο Πρόεδρος.
Δεν σου την θυμίζει.
Είναι η Νέλλη!
Κάποτε είχε και γάλα.
Έκανε και σπέσιαλ προγράμματα...
Όχι άλλα σπέσιαλ εννοώ...Τι σπέσιαλ προγράμματα εννοείς; Για θηλαζολάγνους;
Ε πες μας.Όχι άλλα σπέσιαλ εννοώ...
Ναι ρε πατσαβουρες είναι και οι δύο.. καλύτερα να πήγαινες δίπλα στο δεξί να σου έκανε τσιμπουκαρες η γιαγιά ΣοφίαΠρωινό πέρασμα από Ιάσωνος 1β και είχε 2 κοπέλες Ιρινα και Ντασα, με την Ιρινα έχω πάει 4-5 φορές οπότε λέω ας περάσω με την άλλη. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν αξίζει.
Το ξέρω πάω συνέχεια απλά έτσι για αλλαγή πάω και στις άλλες. Με την Ιρινα πάντως κάθε φορά περνάω καλά για να πω την αλήθεια.Ναι ρε πατσαβουρες είναι και οι δύο.. καλύτερα να πήγαινες δίπλα στο δεξί να σου έκανε τσιμπουκαρες η γιαγιά Σοφία
Το βάζει βαθιά και της αρέσει κιόλας
Αυτό αποδεικνύει ότι οι πουτάνες του Μεταξουργείου δεν ελέγχονται τακτικά (όπως προβλέπει ο Νόμος) για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Δεν ελεγχονται γενικα θα ηθελες να πεις.
Οταν ακους οτι φευγουν στο 6μηνο γιατι εληξε η VISA τους καταλαβαινεις αυτοματος οτι δεν ειχαν αδεια εργασιας γενικα .. ουτε για καθαριστριες...
Ρε αλάνια σε τι κόσμο ζείτε ?Και ένας τύπος που έρχεται στα λόγια μου που έλεγα πριν λίγο καιρό για το Μεταξουργείο. μπράβο σου για την υπενθύμιση.
Ναι, 3η βάρδια αλλά ποτέ δεν είναι στην ώρα της, αν θες να είσαι σίγουρος τράβα 01:00 +Άντζελα από Φ69Α δουλεύει τα βράδια;
Η τζεσικα είναι απών και σήμερα;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαίας 27Β πάνω Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Νάταλι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαιας 27α Κατερίνα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25β κλειστό.
Φωκαιας 25α Σοφία λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 19 κλειστο.
Φωκαιας 17β Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Κλεοπάτρα, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 13 ισόγειο & 13 υπόγειο κλειστά.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.